Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Naív és gyerekes elképzelés, téveszme. Tinédzserként persze megy a hõsködés, meg mekkora fájn dolog forradalmat, harcot emlegetni, téves eszméket kikiáltani és követni. Van olyan amiért érdemes harcolni, de az ország, és az eszmék nem ilyenek. Persze még rájössz erre 5-10-20 év múlva.
[ helikopter ]
ezt most nem értem..
\"For those about to rock-we salute you!\"
Persze bugyuta kifogásokat én is tudnék kitalálni, hogy miért nem megyek el (ellik a kutyusom, hasogat a migrén ...), de én nemkeresek kifogásokat.
Az nem gyávaság, ha az ember bevallja, hogy fél valamitõl (vagy a következményétõl, vagy egyszerûen családi okok miatt nem teheti meg), az gyávaság, ha hülye kifogásokkal húzza ki magát.
Szóval rühelled Tomcat-et, és ezért nem mész el az általa szervezett egyébként általad is hasznosnak ítélt tüntetésre. Ez csak szerintem gyenge kifogás ?
Legalább légy férfi, és valld be, hogy ezért/azért nem mersz/teheted meg, hogy kimész :p
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
bármiért is tüntet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Sajnos egyre jobban terjed a nyálcivilizáció, a nyelvbráder meg a nyalóvilág.
Ismerek jópár nállam 3-6 évvel fiatalabb katonának állt srácot, nos (bár minden tiszteletem a katonaságnak) ezek a legények bizony csak egy dologban jeleskednének, mégpedig gyorsabban menekülnének mint én ha megtámadnák az országot 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
csak most tudtam elolvasni a nyugatin történteket...
sztem nem igaz hogy a mai fiatalság szereti a cigókat!mert sztem épp mi (18 vagyok) alkotnánk a fõhaderõt!
szinte minden korombeli akit ismerek utálja õket!de nem azért mert cigányok!hanem azért mert mindenkienk volt már velük problémája!lopás,verés,késelés.és a legszarabb hogy a rendõrség nem tesz semmit!nálunk a rendõrök félnek még szólni is a cigányoknak!ráadásul ide ahol lakom még a maffia cigányok is lejönnek balhézni!1éve pl leszúrtak meg vertek 2 magyart,de nem lett belõle semmi!a rendõrök mondták hogy mivel cigányok verték meg õket nem tehetnek semmit!
egy rakat haveromat kirabolták fényes nappal személyi vonaton a délibe!
és utálom az ilyen riviera szerû ****!akik azt se tudják mi az hogy cigány!látják a gyõzit a tvben meg az oláh énekelni azt jóvan!nem volt még élménye velük találkozni éjszaka,vagy akár nappal!!mert sztem ha lenne egy ilyen élménye is megváltozna a véleménye!
Engem és havert multkor 3 kis 15éves akart kirabólni,ott nagyban vették elõ a pillangót,leordítottuk õket azt elszaladtak,szerencsénk volt hogy nem volt a közelbe haverjaik
a tüntetésre szívesen kimentem volna,mert ami ma itt van Mo. az elviselhetetlen!
Te felvállalod, hogy lenáziccanak vadliberális barmok ?
Családfenntartóként én ezt nem tehetem meg. És te ?
egyszerüen szétvertek egy kaszinót, persze anyagi kár nem történt, és senki nem tud semmit, meg nem látott semmit
ergo csak a szád nagy
höbörögni tudsz, tenni vmit már nem
grat
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Én bevallom nyuszi vagyok, pedig támogatom az elképzelést, támogatom a rendõrség erõteljesebb fellépését az utcai bûnözéssel szemben és támogatom a tüntetést.
Csak valahogy túl sokat veszíthetek, ha esetleg lefotóz valaki (megélhetési bérrabszolga vagyok jómagam is)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Jó persze egyik sem mentesíti a másikat, csak ugye nem kell már semmin csodálkozni... (remélem nem kanyarodtam bele túlzottan a politikába)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
leírom, hogy tomcatet ennek ellenére nem tekintem mesternek/lelkipásztornak/neokrisztusnak, még mielõtt jön valami nagyokos és belémköt...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
2 hozzászólással késõbb:
riviera: Te viszont ugyanolyan hülye vagy mint elsõre tûntél na byez unom már a témát. Válasz 'mrzed001' üzenetére (#1939)
következetesség rulez...ezenkívül úgy szólsz hozzá a témához, hogy lusta voltál egyáltalán normálisan elolvasni, utánnanézni (pl: szted éles lõfegyverrel randalirozott loydi...grat)
annyiban igazad van, hogy a történet pár helyen tényleg tartalmaz túlzásokat (pl 2 méteres repülés tényleg valószínûtlen, a "hátraesett" inkább tükrözi a valóságot), de ezeken kívül mégis szted mi képtelenség a történetben? Hogy csak úgy megtámadják minden ok nélkül? Biztos beszólt valamit a hülyegyerek és vessen magára?
Hát valahogy engem is megtaláltak úgy 11-12 évesen bicajozás közben...jó nem vertek meg (miután kisirtuk a szemunket érte), mindössze csak a vadiúj kilóméterórámat tépte le az egyikük (3 hónapig gyüjtöttem rá a zsebpénzemet, remélem nem kell mondanom, hogy akkor nekem mekkora értéke volt)...jó ilyet elkövethetnek "fehér csoportosulások" is (én spec nem hallottam róla, viszont cigány alanyokkal rengeteg ilyen eset történt itt helyben), de a cigány az egyetlen olyan állatfaj, ami a büdös kölkét küldi elõre lopkodni, mert azokat nem zárják börtönbe (legutóbb múlt télen jártak nálunk vasat lopni 10 centis hóban, a nyomok egészen elvezettek a putriig, a rendõrök mikor kijöttek, vagy 5 percig röhögtek 😄D)
2 éve volt egy "kis" családon belüli viszály (spec akkor egymástol loptak valamit), és egymásnak estek mindenféle késsel meg bozótvágókkal...2 halott, pár börtön, legalább ez egy hasznos megmozdulásuk volt 😊
namost ezek fényében én nem tartom nagyon valószínûtlennek azt, ami az aluljáróban történt...
aki pedig nem képes elfogadni, hogy ez egy valós létezõ probléma, csak azért mert talán ott budán, meg a parlament környékén, vagy esetleg a saját lakókörnyezetében nincs "lehetõsége" ezt megtapasztalni, az hülye...
van rá jó megoldás, de amíg az emberek túl hülyék hozzá (inkább "unják a témát"), addig csak romlani fog a helyzet...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Néha persze én is felhúzom az agyam, a múltkor pl amikor azt írta a srác, hogy el kellett volna futnia (ja a lassabbak meg dögöljenek meg ... még mindig feldühít)
😊)
"The trees move. Do you not see it?"
Ha értelmes, gyõzd meg észérvekkel az igazadról, ha nem ignoráld 😊))
Amúgy te nem tudhatod én eddig mivel álltam szemben és mivel nem szal mellõzd ezt a primitív személyeskedést pls.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Egy ilyen tüntetés már régóta érik, sztem olyan '95 óta.
Csak
1) eddig nem volt senki, aki meg merte volna szervezni
2) mostanra megint iszonyatos magasságokba nõtt ez a fajta bûnözés
3) a karhatalom sese volt ennyire védtelen (szar felszerelés, ha rálõ a támadó cigó bandára bajba kerül -merthogy volt ilyen rendõrrel is-)
Ésmégnemttommi
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Lényegében én egy kalap alá veszem a csoportos cigó bûnözést, és a maffia jellegû bûnözést. Ez utóbbi volt.
És persze mindenki szabadlábon védekezhet, baltával hadonászás manapság már nem számít a (mi is a neve?) életveszéllyel fenyegetés (vagy mi?) kategóriába?
sok szerettel, Calver
A tüntetés az utcai bûnözés ellen lesz, aminek egy nagy része a cigánybûnözés
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amit tenni akarnak, azaz fenttartani a rendet saját testi épségük kockáztatásával is, nos az tisztelendõ
Mit teszel:
- elõtted a barátnõd és pár barátod
- mögötted jön 15 lincselésre készülõ cigó
Te mit csinálsz ???
1) Beszari nyúlként elkezdesz rohanni, veszélyeztetve ezzel a kevésbé jól futó barátnõd testi épségét ?
2) szembeszállsz velük, és mented a nõd ?
Tippelhetek, te olyan megpróbálok egyezkednisírnirínikönyörögni típus vagy, oszt ha nem jön be megpróbálsz elfutni (csakhogy addigra körbe vagy véve, szóval esélyed sincs BESZOPTAD)
Szóval akkor azt a részt már beláttad, hogy van cigánykérdés, mert van cigánybûnözés.
No haladunk, haladunk 😊)
Nos, hogy neked miért nem volt annyi. Polgárõr vagy? Nem. Hát õk pont azért vannak, hogy a te rózsaszín kis ülepedet védjék pont ezektõl a bûnözõktõl.
Tehát amit írtál, az kb olyan, mintha azt mondanád, hogy bár minden nap tusolsz, mégse nyeltél közben annyi vizet mint a vizilabdások. Pedig az is csak víz :pp
mind1 hagyjuk
Szomorú, hogy ez a barom bármit leír a pólóblogjában képesek vagytok gondolkodás nélkül követni. Ez az igazi droidság.
Kipróbáljuk ? 😊))
Sok-sok példát tudnánk erre mondani ...