Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és attól repült a cigó meg estek el és lõtte ki a tárat na nee

mrzed001
Éppen ezért nem lett semmi komolyabb baja egy cigónak sem.
Elterülni is csak a gáz miatt terültek el (egy idõre) :)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Na ja de ha meglõnek 3 embert és most tökmind1 cigány-e vagy nem arról csak értesülünk a neten kívül is nem?

Punker
azzal tuti nem lõtt le senkit.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

mrzed001
Pont gázpisztoly volt nálla tudtommal

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
éles fegyver = nem gáz/riasztó pisztoly.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
itt Egerben és környékén minden péntek-szombat este van balhé mégse adják le soha sehol, egyedül akkor volt benne az újságban mikor két tizenéves kölköt szúrkáltak meg.

mrzed001
Ööööööööööö <#wilting>
Miféle éles fegyverrel ???
Nem beszélni mádzsár ?

mrzed001
Hát igen, ez kellett.
Már vártam mikor állít be ismét egy magát az ultimatív tudás birtokosának valló szellemi vezetõ.
Már úgy vártam, hogy elmondják, hogy mennyire tudatlan is vagyok, és hogy átbasszák a fejem, merthogy ilyen nincs is és kiprovokált az egész.

Egyébként, hol élsz te ???
Szóval jársz néha a nyugatinál, esetleg este 10 után ? Esetleg péntek-szombat ?

ha errõl van szó akkor én is az utóbbi. de itt arról van szó, hogy 1 gyerek lelõtt 3 cigányt a 15bõl de érdekes módon semmilyen hiteles hírforrás nem hozta le az esetet.
Eleve polgárõr, hogy a faszomba mászkál a hóna alatt éles fegyverrel, miközben a barátaival megy szórakozni. Ha az elsõ cigány akit meglõtt és 2 métert repült ami megint csak lol kategória, és lelõtt még kettõt.. szerinted a többi nem futna még most is kistarcsára vagy akárhova? Másrészt ha aluljáróban elsüti a fegyvert kb a fél banda halláskárosodást szenved de nem hallották (csak vmi durranásokat) a szemközt dolgozó gorillák szal kamu az egész és a sok majom most hõbörögve elindul tüntetni.

Punker
volt, ahogy nagypofájú polgárõrrle is, de ha választhatok a 2 közül akkor inkább az utóbbi.

Egyébként Punker ha te ezt elhiszed akkor neked se volt dolgod velük...

De volt és én sem kedvelem õket különösebben de ez az egész egy szánalmas mûbalhé.
Aztán itt lejjebb egybõl vki rabbizik csak azért mert nem állok be az éppen aktuális mûbalhéba hõbörögni az meg a megaszánalom.

Punker
ez tény, de a cigók a legdurvábbak.....

Hétvégénként kurva sok fiatalt elvernek az utcákon, szórakozóhelyeken, nem csak cigányok hanem igazi fehér kopasz kidobók meg akárki. Pedig ezek az emberek nem tettek semmit.
Viszont Tomcat és co nem csak a cigányokkal baszakszik hanem kb mindenkivel. Az ilyenek ne csodálkozzanak ha néha pofánbasszák õket. Ennyi.

Punker
látszik nem volt még dolgod cigányokkal......

Elég sokszor mentem át eddig a nyugati aluljáróban és nem támadt rám 15 kancigány bár az igaz, hogy támadhtat. Ennek mondjuk semmi köze ahhoz a történethez ami körül most forog a cirkusz, mert csak a hülye nem látja, hogy ez hazugság. Polgárõr gyerek belelövi a tárat 15 cigóba 3at eltalál a tömegben. 1-2 cigó "elesik" egyik 2 métert repül hátra de a többi rendületlenül támad... hát ez nem kicsit meseszerû.

"kihívta maga ellen a sorsot" - hogy mert a nyugatiba sétálni?

Segély: gazdag ország szegényeinek ajándéka egy szegény ország gazdagjainak.

blackmetal
"Tomcat vazallusát szarráverték és akkor mi van?"
majd mi is ezt fogjuk mondani: megverték a rabbidat a magyarok,
és szétkenték a fején a mai adag maceszt, és akkor mivan?

\"For those about to rock-we salute you!\"

Narancs
Ha szeretnéd elmegyünk hozzád és szarráverünk. Csak hogy tudd milyen, aztán pofázhatsz hogy "és akkor mi van"...!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Majd akkor röhögjél ha téged is megvernek/kirabolnak/meglopnak.
Szánalmas vagy, igazi droid díszpéldány.

Szerintem csak az idióták mert errõl az egész történetrõl ordít, hogy kamu.
Az lehet, hogy volt balhé de, hogy nem így zajlott le az tuti.
idézet a blogból: "Mostanra már bizonyára minden magyar internetezõ olvasta a Nyugati téren november 3.-án éjszaka történt lövöldözés történetét. Emlékeztetõül: egy 15 tagú cigánygaleri késekkel, vasbotokkal támadt egy 20 éves polgárõrre, aki önvédelmi fegyverét használva védekezett. A cigányokat az sem tartotta vissza, hogy cimboráikat elesni látták, miután a fegyver kiürült, összeverték a srácot,..."
Lol b+ igazi mészárlás lehetett csak éppen nem tud róla senki. Olvastam a gyerek beszámolóját, hogy belelõtt a cigányba és a cigó 2 métert hátrarepült. Mi ez kérem valami Van Damme forgatókönyv? Röhelyes ez az egész. Tomcat vazallusát szarráverték és akkor mi van? Ez a 2 fasz pisztolyt lóbáló balkáni cowboy kihívta maga ellen a sorsot és jé meglett az eredménye. Én csak röhögök ezeken a loozer pöcsökön.

Tényleg el pedig nem is vagyok cigó

mrzed001
Ki megy a holnapi tüntetésre ?

Még a végén megver az Isten :)
AnuluWork
"Politikai pártok jelvényeit, jelképeit, jelmondatait ugyanígy nem szeretnénk meglátni. Aki zászlót éget, picsán rúgjuk, mindegy, milyen cukorkát evett. Érthetõ?"

"Elnézést kérek, amiért állítólag "hülyének" neveztem Tamás Tibort. Tamás Tibor nem hülye. Tamás Tibor egy üveggolyó."

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

fifi
OFF:
na azt azért nem próbálnám ki a helyedben...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Akkor most ha odamegyek és lebaszok egyet valamelyik idióta
Száva gyereknek akkor hozzám se nyúlhatnak?
Hú de izgi :)
fifi
van egy barátom aki egy bizonyos körökben elég ismert fazon "sofõrje", és jártak ide-oda... õ ezt mondta nekem, hogy tényleg igaz a megtérés, meg minden...
és nem õk az egyetlenek, akik ilyen útra léptek.
ha valaki pl. békési, tudja kirõl beszélek.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ja, ez régi, de olvassátok el mindenképp :)
hülyére fogjátok magatokat röhögni rajta

- Mik voltak az elsõ reakciók?

- Mindenkinek az volt a dilemmája, hogy akkor mi lesz most? Hogy fogunk tudni így tovább dolgozni, mert hogy akkor ezután Isten biztos lesújt ránk, ha bûnös úton járunk - mondták. Azt is kérdezték: Zsolt, akkor mostantól semmi védelmi dolog, semmi éjszaka, fenyítés, verekedés? Ha teszem azt, idejön egy ember, és elkezd velem problémázni, akkor most már nem adhatok neki két balegyenest? Fõleg a Robi bátyám agyalt ezen - azóta persze már õ is megtért -, hogy odalesz a kenyerünk.

Bakter ezt látnotok kell:

- Ön rokonságban áll a Budapest éjszakai életében befolyásosként ismert Száva családdal? – érdeklõdött az Index Száva Vince pártelnöktõl.

- Így van, de családunk szerepe már a múlté – válaszolta szívélyes hangon az elnök. „Büszke vagyok arra, hogy testvéreim megtértek az Úrhoz és ma vállalkozóként, mintacsaládapaként bizonyítják be, hogy az Úr segítségével sokkal nagyobb sikereket lehet elérni, mint más úton. Tizenketten vagyunk testvérek, közülünk hárman voltak büntetve. Testvéreim bûneiért nem érzem magam felelõsnek, de megtagadni sohasem fogom õket” – mondta Száva Vince.

A Száva-család több tagja néhány éve arról nyilatkozott, hogy beléptek a Hit Gyülekezetébe. "Hát_, szeretnék bocsánatot kérni magam és az egész családom nevében azoktól, akiket, hogy is fejezzem ki, akik hátrányokat szenvedtek anyagilag vagy emberileg, vagy hát egészségileg. Szóval kérem, hogy bocsássanak meg" - mondta Száva Zsolt a megtérésükrõl.

Bõvebben itt:
http://www.hit.hu/article.html?id=123
Nagyon is értem.
Dehát van akinek a szellemi igényeit kielégíti a Boros-Bochkor ,a Mónika Show meg a Blikk, életcélja meg az új autó meg nyáron Sharm el Sheik amíg az ilyenek birkának néznek addig nincs baj.
mícs
onnan bazze, hogy ugy viselkedtek, meg ugy nyilatkoztok bizonyos kerdesben!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Dynamic
Nyugi, téged is ugyanolyan birkának(ezt ne sértésnek vedd) lát az istenadta nép.Ha érted mit akarok kihozni belõle...
Egy kutyát többre becsülök mint ezeket a cigányokat.
Ha meg birkát és droidot akarsz látni akkor ülj ki valami forgalmas helyen egy padra és csak nézd ahogy viselkedik az istenadta nép.

fifi
igazad van, de az is gond, hogy ez a hierarchia mára már nincs annyira jelen. Pl tudom,hogy ha itt ahol lakom a vajda igazán vajda lehetne/rangban/ akkor itt sok kis takony visszább venne...

Bandee1987
na jó, ez azért mégis más...<#wilting>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Narancs
Tényleg nagyon erõs a családi kötelék, hiszen nem egyszer családon belül szaporodnak.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Punker
kib@szott bonyolult hierarchiájuk van én meg nem értek hozzá, de tény hogy alapban jobban tisztelik az öregeiket mint mi, aztán ha "háború" van akkor meg repül a gránát a tömegbe.

Bandee1987
igen, ezek szerint a saját fajtájukon belül nem tisztelik egymást.

I.C.ram
csak önmagadat tisztelni nagy ostobaság, de erre majd rájössz.
Punker
hohó várjatok csak, szerinted miért 50-60 fõs családok indulnak ilyenkor el, a családi kötelék tényleg rohadt erõs ilyen szinten, ott nem embereknek hanem családoknak vannak nézeteltérései.

Punker
a saját öregeiket elméletileg de a fehéreket nem

blackmetal
hát télleg nagyon tisztelik egymást, ezt gondolom abban fejezik ki hogy
gránátot dobálnak egymásra

\"For those about to rock-we salute you!\"

Bandee1987
dehogy tisztelik :)
a saját közösségüket se nagyon tisztelik (hallottunk már olyan esetrõl is, amikor cigányok egymást verték vagy épp gyilkolták)

Mike
szvsz rohad a cigány társadalom is, mert cigány gyereket nem bánt
mint ahogy az idõseket is tisztelik

legalábbis egyszer régen volt ilyen is :)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
mennyi szánalmas ember szeretne Istent játszani és halált osztani
grat érte
diszes kompánia gyûlt itt össze, látom
sok monitorvitéz, kvékhuszár

Mike
jó lenne ha nem lenne benned ennyi lenézés
persze a mestered is ilyen szal nem tudom mit is várhatnék
nem tudom, honnan gondolod azt, hogy rajtad és becses társaidon kivül mindenki más birka meg droid

BADE
egy kis off:

Egy ember súlyosan megsérült, amikor harminc verõember rontott be egy kaszinóba a pesti Belvárosban, adta hírül a HavariaPress.

Az V. kerületi Deák Ferenc utcában délután fél kettõ körül rontott be a mintegy harminc, vascsövekkel felfegyverzett férfi a zárva lévõ kaszinó helyiségébe. Az elkövetõk bezúzták a kirakat üvegét, lefeszítették az ajtón lévõ biztonsági láncot, majd benyomultak a helyiségbe, és rátámadtak a bent lévõ, ellenállni és magukat védeni próbáló biztonsági emberekre.

Utóbbiak közül egy embert a kezén megsebesítettek egy baltával, a sérültet súlyos állapotban vitték el a mentõk.

Az Index helyszíni tudósítója szerint a Kempinski szállóda szomszédságában lévõ kaszinó összes kirakatüvegét betörték, "olyan, mintha baltával ütötték volna szét".

A HavariaPress információi szerint az eset hátterében tulajdonjogi vita áll. A rendõrök egyébként percek alatt nagy erõkkel érkeztek a helyszínre, ahol jelenleg legalább tizenöt egyenruhás tartja sakkban a támadókat. Tudósítónk szerint az utcát lezárták, a helyszínen legalább 15 rendõr van. Azt egyelõre nem tudni, hogy a kaszinóban jelenleg mi történik, kik vannak bent, mekkora a kár.

Az elkövetõkkel szemben várhatóan önbíráskodás és csoportos garázdaság miatt indulhat majd eljárás.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

mrzed001
10:01 ellen ki fogad velem egy sörben, hogy ez sem napon barnult volt: Letartóztatása elõtt még gyilkolt a fiatalkorú