3178
Tomcat pólóboltja
  • SoDI---
    mindegyiket utálom, a cselekedeteitől függetlenül, mert ha szóbaállok eggyel, nem tudom a két szép szeméről eldönteni, hogy meg fog-e lopni vagy nem

Na. Ez a rasszizmus.
    A valódi, hamisítatlan tőröl metszett rasszizmus.
    Ugyanaz a otromba rasszizmus, ami életre hívta a védett táboraidat.
  • SoDI---
    Te vagy a szánalmas a koncentrációs táborok tagadásával

Nem figyelsz. A táborokat se tagadtam soha.

Az SZDSZ-es MIÉP-ességeddel.

???
    Fordítva.
  • SoDI---
    de engem a cigánykérdés valahogy jobban idegesít, mikor ezek itt vannak Magyarországon

Amazok is.
  • SoDI---
    Kikérem magamnak!
    Mikor írtam én valaha is, hogy utálnám a zsidókat?!!!
  • Taranov
    Ugyanakkora nyominger vagy, mint bárki más, csak sokkal tapasztalatlanabb. Nem attól vagy elegáns, hogy folyton egy latin eredetű szót ismételgetsz. Örülünk neki, hogy anticionista vagy, mi is azok vagyunk, tudod, de engem a cigánykérdés valahogy jobban idegesít, mikor ezek itt vannak Magyarországon.
    Bizonyos tekintetben rasszista vagyok, megkülönböztetem a cigányokat. Viszont nem azért utálom őket, mert sötétebb a bőrük. Ja igen, és mindegyiket utálom, a cselekedeteitől függetlenül, mert ha szóbaállok eggyel, nem tudom a két szép szeméről eldönteni, hogy meg fog-e lopni vagy nem.
    Te vagy a szánalmas a koncentrációs táborok tagadásával, és a többi hülye dumáddal. Az SZDSZ-es MIÉP-ességeddel. Szánalmas.
  • I.C.ram
    Hát te a zsidókat utálod, valaki meg a cigányokat.
  • SoDI---
    Akibe még annyi elegancia se szorult, hogy találjon egy eszmei síkon támadható pontot, mint például én a cionizmust, az megérdemli, ha pofán rasszistázzák.
    Néhány tahó bűnözőt szídtok faji alapon ahelyett, hogy az őket védő elvek ellen harcolnátok.
    És ez szánalmas.
  • Taranov
    Én hármat:

A cigányokat, az irigységet, és téged.
  • SoDI---
    A biboldó-ellenes cigók duplám barátaim
  • Takezó
    hat te paszmek egy idiota vagy...
  • Calver
    én csak egyet, az emberi ostobaságot. hesspicsába, patkányképű.
  • Calver
    mai blogot olvasni, móka
  • LiPTON
    ismerem ezt az érzést... kvára megalázó... nem tudsz tenni semmit, mert biztos h te jösz ki belőle rosszul, és ez a legszrabb
  • dieselG
    Ja és már sajnálom azóta hogy nem mentem vissza arrafele és nem húztam meg az oldalát...
  • dieselG
    Kedves sodikám, a haverom éppen hogy csak beszélgetett azzal a csajjal suliüggyel kapcsolatban, amire a tetves barátod féltékenységből felkapta a vizet és mindenféle megbeszélés jele nélkül elkezdte püfölni a barátomat... durva volt.. Négyünknek kellett a barátomról leráncigálni a cigányt, ennyi volt a dolog. Könyörgöm nézzél már szét...

Az egy más dolog hogy hétfő este (10. kerületben) leköpött egy büdöscigány, csak azért, mert megnéztem az ő kettes golfját, amire rá volt irva hogy eladó, meg alatta az ára, benéztem az ablakon, hm nem tetszik, indulnék tovább, közben mellém lép egy 20éves forma gyerek, megfordulnék hogy megkérdezzem övé-e a kocsi, erre se szó, se beszéd, lecsulázott.. Egy lépéssel közelebb mentem hozzá, látom hogy cigány mint a bűn, arcunk közel volt egymáshoz. Kérdezem tőle hogy miért köpött le, és a következő párbeszéd zajlott le köztünk:
    -Mert enyim ez a kocsi!
    -Remek, de miért köptél le? (Itt már közel voltam ahhoz hogy szétverjem a pofáját, közben körülnéztem hogy nincsenek e vhol a haverjai.. az se biztos hogy én kerülnék ki győztesen belőle, mert 2 táska is volt rajtam)
    -Mert megnézted a kocsimat!
    -Igazán? Mennyibe van ez a kocsi? (leteszteltem, megmondta az árát, valóban az övé)
    -Idefigyelj, és te köpködéssel hivod fel a mások figyelmét?
    -Hát..
    Itt már ledobta az agyam a gépszijat, de tartottam magam ahhoz hogy nem akarok itt egy verekedést, a gázspray-met meg a kolim szekrényében hagytam.. Nem volt további jobb kérdésem, azt kérdeztem tőle hogy magyar-e.
    -Igen magyar vagyok mé..
    -Nem úgy látszik.

Ezzel elsiettem a helyszinről, miközben a cigány ott állt magában gondolkozva azthogy jé, legyőztem egy fehér embert...

És ne gyere nekem te szarcsimbók azzal hogy nem próbáltam eléggé kommunikálni vele az oly nagy szaktudású okoskodó faszverők könyvei alapján, mert az egy dolog hogy nagyothalló vagyok, valszeg azért nem hallhattam meg, ha esetleg szólt volna netalántán, de a beszédéből ugy tűnt hogy nem is szólt nekem egy szart se miközben futólag néztem az autót, egyszerűbbnek látott leköpni.
  • fifi
    perzse...tudom.
  • SoDI---
    na ja, ha van kin behajtani, de egy hajléktalannál szarják le, hidd el :D
  • fifi
    ahha
    na akkor azért leírok valamit.
    sokan azt hiszik, hogy pl. a multik engedik a "dézsmálást" tehát nem baj, ha áruházon belül megzabálsz egy almát, földimogyorót stb... Na ez nagy tévedés. Volt olyan eset, hogy a dézsmált érték 62/!/ forint volt, és a bevitt versenyző 15ezer/!/ bírságot kapott a szabálysértési előadótól... :)
    bár igazad van, ehhez kell egyfajta vérmérsékletű gyökérség, de a lényeg a szabálysértés...
  • SoDI---
    két dolgot utálok.
    a rasszizmust, és az irigységet.
  • SoDI---
    a szabálysértésre a kultúráltság egy szintje alatt szarik az ember. :D
  • vaaa
    Az összes cigány megélhetési bűnöző.
    Létszükséglet az aranyékszer, mobiltelefon, karóra, és minden amit el tudnak venni tőled -
  • fifi
    bűnnek bűn
    csak szabálysértés, nem bűncselekmény
  • SoDI---
    az más.
    ott verekedés volt.
  • Taranov
    Dehogynem. Nemrég volt példa rá, hogy Miskolcon (?) cigányok kiraboltak egyetemistákat, talán ezer ft-ot sem raboltak el, és elég súlyos büntetést szabtak ki rá. A Népszabadság fel is volt háborodva természetesen.
  • SoDI---
    tilos, ja :D
    de nem büncselekmény.
    lopsz 9900 forintot, és az még nem bűn.
    ez a törvény.
  • Taranov
    10 ezer alatt nem lehet perelni.
    Viszont lopni tilos, 100 Ft-ot is.
    Azért legyint a taxis, mert nem tud mit tenni. Magyarországon ezek ellen egyszerűen nem lehet mit tenni.
  • SoDI---
    bocsánat, nem hülye duma, tudományos tények.
  • Taranov
    Én már a sodi topikban hozzászoktam. Az a hülye duma, amit ott mond sodi, még belefér, de ez mégiscsak nevetséges. Vagyis siralmas, ahogy mondod.
  • SoDI---
    Ebben az országban? Ugyan már!
    Tudod hogy mi történik ma Magyarországon, ha valaki rendszeresen, akár minden nap, taxival viteti magát különböző helyekre, fizetni viszont nem akar?

Elmodnom... Semmi.

a) a taxis legyint és tovább hajt
    b) a taxis rendőrt hív. 10 ezer alatt nincs bűncselekmény, így ekkor a rendőr legyint helyette :D

Nem mondom meg, honnan tudom ilyen pontosan, de hidd el, hogy így van :DD
    Egyszerűen azért, mert nem lehet mit csinálni. Így is nagyobb arányban vannak börténben az emberek, mint a nyugat-európai országokban. Pont most zajlik a reform, ami után még a mostaninál is sokkal kevesebb embert fognak letöltendő börténre ítélni. Ez egy folyamat. Szükség van rá. Nem lehet mit tenni.

Ezért ajánlom neked is a szakkönyveket.

Olvasd el, és keresd meg, hogy mi a hiba.

Javítsd ki, és nem leszel áldozat.
  • Calver
    az a móka h elöször ezt egy ironikus megjegyzésnek véltem. aztán rá kellett jönnöm h te ezt baromi komolyan gondoltad... sírok.
  • Calver
    remek h ott is tanítják, egy pillanatra nézd már meg a magyar igazságszolgáltatást és h mennyire müködőképes...
  • Calver
    te vagy a kedvenc fórumozóm, olyan mókás dolgokat tudsz összehordani. direkt kiragadsz részeket Tomcat szövegeiből, hogy bizonyísd mekkora egy barom is az az ember, és olyan pocsékul csinálod hogy az már művészet. nálad lelkesebb cigányvédőt esküszöm még nem láttam... tényleg, lefizették, független hovatartozástól, de mellette hány olyat is sorolt fel amikor elég volt az illetőnek csak finoman elsütnie 2 szót: "etnikai diszkrimináció"? gratulálok, megint nagyon alkottál.
  • Taranov
    De mondom, hogy nem az a bajom, hogy nem tudok olvasni, hanem hogy nem érdekel. Lehet, hogy a fehér emberek nagyrésze ilyen értelemben hibás, de nincs mit tenni. Be kell tartatni a törvényt.
  • SoDI---
    Jogi értelemben nem tehetsz róla, de a természettudomány tudósai szerint igen.
    Olvasgass, erre van a Google -> viktimológia
  • Taranov
    De jogi értelemben nem tehetek róla. Az nem érdekel, hogy egy pszichiáter, vagy egy idióta mit gondol. Ha valaki lelövi a feleségét, az más. Nyilván ott ő is tehet róla.
  • desigo
    inkább azt tanítanák,hogy hogy kell őket tisztességre nevelni
  • SoDI---
    meg fogsz lepődni.
    rendőrtiszti főiskolán tanítják.
    a nyomozómonkában alkalmazzák.
    ugyanis valós tényeken alapul.
    komoly tudomány, amely bebizonyította, hogy az áldozatok is tehetnek arról, ami történik velük.
  • Taranov
    Pontosan. Sosem szóltam hozzájuk, a szemükbe sem nézek. Egyszerűen az a baj, hogy ott vagyok. Ma is az egyik tetves átordított az utca másik oldaláról, mint a fába szorult féreg, hogy gyere ide, persze ez a legenyhébb dolog.
  • desigo
    jaja
    undorító ami itt megy
    kb lesütött tekintettel kell elmenni mellettük,hogy ne kössenek beléd
  • Taranov
    Hagyjál már azzal a kurva szakkönyvvel, mindenkinek elege van
    1. a dumáidból
    2. abból, hogy vagy pofa vagy életkor vagy mittudoménmi alapján megtámadnak az utcán.
    Sétáltam már eleget több osztrák, török, olasz stb. városban, és sehol nem volt ez.