Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos ez van, megszoksz vagy megszöksz.
Barmok bolygója.
Persze ehhez valahogy össze kellett szedni a normálisabbjait, ami egypár fokkal könyebb lehetett, mint itt normális tini romagyereket találni.
Itt viszont vigyázni kell, hogy nehogy a ló túloldalára essenek át, és fehértgyûlölõ rasszista zsaruk szaladgáljanak a városban. No az lenne még egy istencsapás, zsarujelvényes galerik 😞
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
12-én regelt, 14-én írt utoljára, és az óta be se lépett.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Elnézést a Sorokért:)
Pedig vicces volt egy állítólagos roma rendõrrel vitázni, de sztem nem fog visszatérni 😊)
Elnézést a Sorokért:)
nem emelunk kezet ra, mert o kepviseli a rendet, meg a torvenyt!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Itt jegyezném meg, hogy a tanárok szerint is a legjobb megoldás a tanulók képesség szerinti osztályozása (Nem rasz, hanem képesség!). Akik okosak azokat ki kell emelni, hogy jobban haladhassanak, akik buták, azoknak felzárkóztató osztályok kellenek.
Érdekes mód az átkosban felénk ez teljesen jól mûködött általános és szakközépben is. Egy évfolyam három osztály, melyekbe képesség szerint válogatták a tanulókat + kiemelt tantárgyakból (matek, fizikai, technika, számtek) extra órák, ahova csak a legjavát hívták(!), közülünk a legjobbak mentek aztán versenyekre ezekbõl a tantárgyakból. Ha nem lettek volna az elkülönítések, akkor az okosok nem tudtak volna haladni, és a buták meg tojtak volna a sulira, mert õk nem értenek semmit. Ilyen egyszerû ez, szóval az egy osztályba kényszerítéssel lényegében mindenkinek ártanak.
kilátástalan életkörülmények
Enyém is az volt, és még nagyon sok más magyaré is. Dolgozzanak meg érte, mint mi is.
elszigeteltség
Lényegében õk szigetelik el magukat a magyaroktól. Hogy mivel, azt sztem nem kell ecsetelnem, lényeg hogy eszük ágában sincs közénk integrálódni.
társadalmi osztályok bemerevedése
Csak egyetérteni tudok. Csak a leggazdagabb osztály van bemerevedve, középosztályba sok munkával és kitartással fel lehet törni. E nélkül persze csak bûnözéssel.
Hogy miért nem mentem el? Gyáva-e vagy ?
Nos, sztem sok cigó sokkal jobb körülményekbõl indult, mint én. Van aki azt mondhatja, hogy nulláról indult, mondjuk akkor én erõsen a mínuszból.
A lényeg, hogy magam a magam erejébõl jutottam el oda, ahol most vagyok, és errefelé nem nézik jó szemmel a politizálást.
Ha majd nagy leszel rájössz, hogy jobb cégeknél egy ilyen újságok által nácinak titulált tüntetésrõl megjelenõ képen szerepelsz, akkor neked véged (talán abban a szektorban sem kapsz többet munkát, mert ezek bizalmi állások)
😮FF
Annak mindenesetre örülök, hogy probléma és rendbonás nélkül lement az egész.
Tisztelem aki kint volt <#worship>#worship> <#taps>#taps>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
a szétosztás mindenképpen az eredményesség (nálunk se rögtön sulikezdéskor lettek szétosztva, hanem a lehetõség megvolt adva a bizonyításra) alapján történik, ennek csak befolyásoló tényezõi a szellemi képesség, illetve az otthoni körülmények. Ha a 10 testvéres cigánykölök képes együtthaladni a többiekkel, akkor persze õt sem kell a kisegítõsuliba pakolni, de erre valamiért még nemláttam gyakorlati példát 😊
de gondoltam, hogy ez egyértelmû
amúgy igen, egyfajta felzárkóztatás lenne a célja ennek, de ugye a rasszizmus...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
de nem tudok megoldást.:-(
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
viccen kívül... szerinted külön iskola kellene mondjuk az 5nél több gyerekes családok számára?
és azok a cigény gyerekek, akik egykék, járhatnának a másik suliba?
és ha idõközben születne egy meg mégegy meg mégegy tesóm akkor én kisegítõ fösulira járhatnék? oké, én már nem lakok otthon, tehát engem nem zavarna a visongás...
a felzárkóztatás sztem a spec tanároktól kellene várni. igenis mnden gyerek mellé egy külön tanárt de legalább is kiscsoportos felzáróztatókat, elég sokan mennek most tanitóképzõbe, lenne rá kapacitás.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a kisegítõ iskolákkal az a probléma, hogy sokszor nem a képességeik alapján küldik oda a gyerekeket, hanem azért, mert cigányok. a fogyatékosok integrált oktatása tényleg csak megnehezíti a tanárok dolgát. de nem hinném, hogy egy normális képességû cigány gyereket a fogyik közé kellene rakni, csak azért mert ott már úgy is sok a cigány.
a megoldást meg találják ki a minisztérijomban, azért fizetjük õket.
ON: hát szvsz elég sutnya dolog lenne, ha a rendõrök megverhetnének minden (valós vagy vélt) garázdát.... nem gondolod, hogy akkor a rendõröknek túl nagy hatalma lenne? kik õk, hogy csak úgy elkapjanak és megagyaljanak vkit?
hangsúlyozom: nem mondtam, hogy futni kellene hagyni egy egy tetten ért arcot. de ha egy zsernyák csak ugy megverhet bárkit, akkor meg is fog: nem kell olyan nagy képesítés ahhoz, h vki rendõr legyen, én meg nem adnék ilyen jogokat egy banda senkiházinak. (elnézést kérek minden nem senkiházi rendõrtõl
az átkos DIKTATÚRA volt, ha puha, akkor is.
nemm azt mondtam, hogy nem hiszem el, hogy cigókkal van tei minden börtön.
én is tudom.na, igy tetszik, finnyáskám. IGGGGGEN ez személyeskedés
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de hinni a templomban kell
Pontosan, én is megemlitettem, hogy az egyik elsõs osztályban 24 gyerekbõl 18 roma volt. Sztetek ki akarná a saját gyerekét egy szinte roma osztályba iratni, ahol simán megvan arra az esély, hogy megverjék azok a cigánykölykök akikkel egy osztályba jár, ráadásul ha okos a gyerek, nem tud kibontakozni, mivel a sok büdös cigánykölyök miatt lassabban kell haladnia a tanítónõnek.
akkor van kit megkérdezni, mi történik akkor, ha normál képességû osztályba gyengébb képességû tanulókat is tesznek módszeresen, legyen az roma, hátrányos családból származó, gyengébb képességû, esetleg gyengén fogyatékos...éppen ez a bevezetett integráció sok tanuló/tanító problémája...
nem jó egyik félnek sem, tehát ezt a rasszizmus címkével letudni; enyhén szólva nem helytálló!
Szal a támogatás meglenne. Más kérdés, hogy hány roma fiatalnak lesz érettségije vag vmilyen egyetemi diplomája
(becsszó nem egy katolikus gimnáziumban, hanem egy iggazi vidéki általános iskolában)
kedves feleségem pedagógus, és ma nem, mert horgászni megyek de holnap idehívom, ír neked majd nagyon érdekes dolgokat ezekrõl a szétválaszásokról, és az esetleges integráció okozta hátrányos helyzetrõl/mindkét részrõl/...
annyit azért mondok, hogy bár tényleg divatos dolog manapság minden szegény csóró romát a "rasszizmus" fogalmával védeni, azért nem árt kicsit mögé is belátni...
ezzel nem akartalak megbántani, ha bármi ilyen volt benne, sorry!
Üdv.: egy "rasszista"
--- igen, ennez az a neve, hogy rasszizmus
"Az átkosban még ezen enyhített valamelyest a KMK fogalma, amit azért a rendõrök képesek voltak elvétve betartattni, de manapság már ez sincs"--- 😄DDD ha lenne, akkor nem a demokrácia bontogatná szárnyait kis hazánkban
"ahova cigányok költöznek, onnan a magyarok menekülnek...biztos bennük van a hiba...kötsög neonáci mind..."--- én nem náciztam le senkit. (egyébként a jelenséget már amerikában is megfigyelték, ha egy adott városrészben 8százalék alatt van a négerek száma, nincs semmi gáz, efölött a szám alatt viszont megkezdõdik a városrészbõl a fehérek kiköltözése és a városrész néger negyeddé változik)--- újból leírom: nem náciztam- de még csak nem is jobboldaliztam le senkit
"szóval nem a kilátástalanságról van itt szó, akármennyire is ezt akarja a szutyok média az emberekbe sulykolni..."--- NEM A FÓKUSZ RIPRTJAI ALPJÁN GONDOLKODOK ÍGY
"amúgy meg ha nem vagy képes elhinni, hogy a cigánybûnözés jelen van ma Magyarországon elég jelentõs mértékben, arra nemtudok mit mondani..."--- azt megint csak nem írtam sehol, hogy nem hiszem hogy cigókkal vannak tele a börtönök.
ÉN csak NEM utálom a cigókat. tudom, ez ciki, és tájékozatlan liba létemre megígérem több énem szólok bele a felnõttek dolgába.
és még vmi Calvernak
"köszönjük, Magyarországon ilyen emberekre nincs szükség"--- kérlek írd le, hogy még milyen emberekre nincs itt szükség, és akkor majd fel is lehet kérni, hogy szedjék a cókmókjukat, és menjenek mondjuk franciaországba, legyenek szivesek. kérlek te, mint mo. lakosságának reprezentativ képviselõje, mondd meg, én maradhatok?
"The trees move. Do you not see it?"
aluliskolázottság:
Nálunk itt helyi szinten, jópár éve épült egy szép nagy épület az általános iskola mellé, ami kisegítõ iskolaként üzemelt. Persze az ide kerülõ tanulók nagy része cigány volt, mertugye õk otthon nem nagyon veszik elõ a könyveket (egyik ok a sok közül), így lassabban tudnak haladni mindenben. Nekik jó volt, mert ugye lassabban haladtak, de jobban megértették a dolgokat...jó volt a többi gyerkõcnek is akik az elõzõ épületben voltak, mert õket pedig nem fogták vissza. Szóval minden szép és jó volt amíg egyik nagyobb olvasószámmal rendelkezõ lapban meg nem jelent, hogy ez mekkora egy undorító rasszizmus, mert a 21dik században ez a különválasztás egyszerûen nem létezhet...pff...azóta megszûnt ez a rendszer, a magyar gyerekeket pedig hordják el innen folyamatosan a szülõk. Amíg az emberek ennyire idióták (gyakorlatilag minden cigánykérdéssel foglalkozó intézkedés -> rasszista), addig nem lehet ezt kis lépésekkel megoldani.
kilátástalan életkörülmények
elvileg erre találták ki a segélyeket. Namost a cigány megkapja szépen tartja a markát hó elején érte...utánna gyorsan feléli, majd mikor elfogyott, elküldi a gyereket lopkodni. Az átkosban még ezen enyhített valamelyest a KMK fogalma, amit azért a rendõrök képesek voltak elvétve betartattni, de manapság már ez sincs...Az esély megvan, csak a cigány a könnyebb utat választja...radikálisabb lépések nélkül erre sincs megoldás...
elszigeteltség
ahova cigányok költöznek, onnan a magyarok menekülnek...biztos bennük van a hiba...kötsög neonáci mind...
társadalmi osztályok bemerevedése
ismerek jópár romát, akinek sikerült kitörnie ebbõl a putri életbõl (igaz keményen kellett dolgozniuk érte, de manapság kinek könnyû az élete?), és õk utálják a legjobban a maradék csürhét, mert amire õk képesek voltak, arra mindegyik képes lenne...szóval nem a kilátástalanságról van itt szó, akármennyire is ezt akarja a szutyok média az emberekbe sulykolni...
amúgy meg ha nem vagy képes elhinni, hogy a cigánybûnözés jelen van ma Magyarországon elég jelentõs mértékben, arra nemtudok mit mondani...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
ha lesz kedvem megtúrni egy kicsit jobban a netet, keresek egy idevágó szociológiai felmérést. igazából egy párszor már próbálkoztam átadni különbözõ emberanyagoknak az ezzel kapcsolatos okfejtésemet, de asszem a baj az, hogy én anplaggd liberális vagyok, és te meg egy másfajta nézõponot képviselsz.
nem akarok én meggyözni meg megtéríteni senkit
ez viszont már nem cigánykérdés.
iskolába járni mindnekinek van joga, lehetõsége, sõt kötelezõ egy bizonyos korig.
persze Lakatoséknál nagyobb dicsõség börtönbe jutni mint egyetemre.
az életkörülményeirõl is mindenki maga tehet. attól hogy valaki szegény még nem kell koszosnak, mosdatlannak lenni, mezitláb tapicskolni a sz.rban.
én se a rózsadombról jöttem hanem külvárosi panelbõl, sose vetett fel a pénz minket mégis fõiskolát végeztem, viszonylag jól keresek.
zéró tolerancia kellene mielõtt a fejünkre nõ ez a bûnözõ réteg.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
próbáltuk, nem jött be, jöhet a kényszermunka <#smile>#smile>
Azt hiszem los angelesõl még messze távol áll a magyar realitás. És talán az egybesült államok a legjobb példa arra, hogy a rendõri felügyelet nem oldja meg a kisebbségek beilleszkedési problémáit, hiszem amerókában minden második ipse zsernyák. Valójában nem a tüneti kezelés jeleni a kiutat, hanem a bajok gyökerének (aluliskolázottság, kilátástalan életkörülmények, elszigeteltség, a társadalmi osztályok bemerevedése) orvoslása vezet hatékony megoldáshoz.
(milyen szépen fejezem ki magam ilyne korán reggel, ugye😊
Ilyen emberek mindig volttak, vannak és lesznek. És ez ellen se törvény, se tüntetés nem hat.
Ugy tûnik gy kicsit ellentmondok az elõbb lírott dolgoknak, de van egy része ennek a rétegnek, akit fel lehet húzni,viszont a társadalom kb10 százaléka akkor is ilyen marad, ha eljõ a tejjel mézzel folyó kánaán.
Itt szerintem senki nem utálja a cigányokat, mindössze arról van szó hogy van egy bizonyos embertípus aki bûnözõ életmódot folytat, 'jobb' esetben egész nap a kocsmában vedel és segélyekbõl él, csoportokba verõdve terrorizálja a gyerekeket, békés járõkelõket, stb. És hát a cigányok között az ilyen embertípus arányaiban igen nagy számban fordul elõ.
Vannak becsületes, tisztességes cigók, akik szenvednek az ilyeneltõl, na ha valaki utálja a cigányokat akkor õk azok.
Na de ha az említett csoport megtámad valakit akinek van mersze védekezni, akkor nehogy már még azt büntessék meg aki megpróbálta megvédeni magát.
Szerintem ez a tüntetés errõl, illetve arról szólt hogy az ilyenfajta elharapózott bûnözést azonnal meg kell állítani, mert innen már csak egy lépés hogy itt is los angeles-i vagy párizsi hangulat uralkodjon.
És szerintem örülj neki hogy még nem vontad magadra az etnikum figyelmét, remélem továbbra sem lesz olyan tapasztalatod hogy megváltozzon a mostani véleményed.
pedig nem mondanám, hogy én nem mászkálok eleget éjjel bpesten (éjszaka dolgozok, hajnalban járok haza majdnem minden 7végén), meg egyébként sem a rózsadombon lakok, de.
Ezt a cigányozást, romázást, temégnemláttálolyathogy ilyenollyan haveromat ennyimegannyi dzsipó verte össze, nekem-jöö-a-takony-egy-késsel mentalitást valahogy nem csípem. Nem akarok én senkit megvédeni, de szvsz az ilyen jellegû hírek (husz jól megtermett cigány vert össze egy 14 csoffadt tinit a mobiljáért)egy része kb annyira igaz, mint hogy kétfejû disznó született tajvanon.
És ha egy idegbeteg hülyegyerek kardélre hány egy kokerót a buszon, akkor amellett nem hiszem hogy bárkinek is ki kellene állni, mert az nem a fajtiszta árja magyarság védelme, hanem a rövidlátóság tanubizonysága.
na ennyit az észosztásról.
amúgyis a 32es buszmegnél miközben a spanokat vártam meg kameráztam, elémlépett egy alacsony termetû kikent cigánynõ, s flegmán kérdezte tõlem h mileszitt mileszitt?? mondom, nem tudom😄 mert másodpercek alatt tuti rasszista megmozdulás veszélye villogott volna fel az agyában, s hivta volna a rokonait.. szerencsére továbbállt😊