3178
Tomcat pólóboltja
-
#2252 Mellébeszélésben Orbán az etalon. :)
Fridi: Nem lehet, hogy Ön antiszemita?
(5 másodperces gondolkodás) "... Nem hinném. Két hete voltam Izraelben, és ott például nem mondták... De ha komolyan vesszük a kérdést, és is vegyük os komolyan, mert egy nagyon fontos kérdés... Nos akkor azt kell mondanom, egy egy valódi demokrata soha nem lehet antiszemita." :-)))
ETALON!!! -
#2251 Éreztem, hogy jön a szokásos sodi-féle mellébeszélés. Utálod őket és kész. PEdig sokkal jobban alja népség a cigány. -
#2250 Elgurult a gyógyszer? :) Nem tudtam mit mondani arra, amit írtál. -
partotmos #2249 itt vagy t.? -
partotmos #2248 utazol a hatos villamoson, reggel 745, full teltház, képzelheted... nagyon közel kerülnek így az emberek egymáshoz,
mit susmorog az átlag ilyen helyzetben szerinted? -
partotmos #2247 én is. -
#2246 Itt vagyok. -
partotmos #2245 de hol van taranov? -
#2244 Egy zsidóban hétköznapi dolgokban, szabályos napi ügymenetben megbízhatsz.
Akkor válik veszélyessé, ha nagy dolgokról van szó. -
#2243 Nem azt mondtam, hogy nem tehetek róla, mert túl nagy kockázatot vállaltam, így egyenes út vezetett ahhoz, hogy bukjak.
Csak azt mondtam, hogy nem adtam rá okot, hogy így viselkedjen. (ő azt mondja, nem is akart, de őt is átverték). -
partotmos #2242 majd elolvasom... -
#2241 itt leírom részletesen -
partotmos #2240 nem baj, azért neked is járna egy ilyen:
járneked
mondjuk nari-színű -
#2239 Hogyhogy? Nem te tehetsz róla, hogy áldozat vagy? Mi ez a hirtelen változás? :D -
#2237 ja akkor igen :)
de akkor is úgy, hogy közben tagadja :D -
#2236 nem adtam rá okot. :) -
#2235 Mondom, hogy ez nem így van.
#2226, #2217 -
partotmos #2234 szegény. viszont te azt sem tudod miről írsz...
saccolgatunk, saccolgatunk? -
#2233 Nem, szerencsére. Csak sodit. -
partotmos #2232 ez komoly, téged már átbasztak így? -
#2231 Nem úgy értem, mint sodi. Nem akkor lop meg, ha csúnyán nézel rá, hanem ha haverkodsz vele, beveszed az üzletbe, pénzt adsz neki stb. -
partotmos #2230 mindennek oka van mi?
tudom viktimológia, nagyon tudományos:D -
#2229 Na, rájuk igaz, amit mondogatsz. Ha nem adsz rá okot, nem lop meg. -
#2228 pedig azok a veszélyesebbek -
#2227 De kevés cigány dolgozik irodában. Aki dolgozik, az is inkább segédmunkásként, ami még mindig nem olyan rossz, mint azok, akik segélyből élnek. -
#2226 Konkrétumokat nem írok, nem is ide tartozik, de üzleteltünk már zsidókkal nem egyszer teljesen tisztán. -
#2225 Ez világos. A Kulcsár-féle csalókat nem is utálom úgy, mint a pitiáner cigány tolvajokat. Vagyis egyáltalán nem. -
#2224 jaaa, akkor te ilyen alapon "prolizol"
most világosodott meg... a ti köreitek.. -
#2223 Az irodában is dolgoznak... Az is munka. -
#2222 Persze.
Nem piti dolgokban veszélyesek.
Nem cigányok :DDDDDD -
#2221 Az a magyar valóság, nem az iroda, ahol a cigányok dolgoznak. -
#2220 én csak azt nem értem, hogy ezt az eszmecserét miért nem privátban....
Mert témába vág. -
#2219 cigánytelep meg kit érdekel? -
#2218 Mert már van. -
#2217 Minket nem vertek át, amikor festményt adtunk el :D
Ilyen körökben ez nem szokás. -
#2216 Na de a bőrszínük miatt különítetted el :)
Nem amiatt, annak ellenére :D -
partotmos #2215 akkor miért nem nyitsz egy "Vitatkozzunk Sodi-val" topicot? -
#2214 Ami pedig az eleganciát és kedvességet illeti, még nem jelent semmit.
Egy ellenszenves ember engem se tudott volna rávenni, hogy adjak neki 10 milliót :DDD -
#2212 A harmadik folyamatosan nyomja az SZDSZ-es szöveget, szídja az arabokat, de ezen kívül nem sok vizet zavar.
Ők személyesen lehet hogy nem, de ha ilyen döntési jogot kap, katasztrófát okoz. -
#2211 Mert így bele tud szólni más is. Ez a fórum. Egyébként már évek óta megy a vita, nem elsősorban köztem és sodi közt, hanem sodi és mindenki közt :D