ARGO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nagyon bejött az agresszív, agyatlan stílus. A mekis jeleneten sírásig tudom magam röhögni. Nem bánnám, ha készülne második része a filmnek.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- Igen. Concípió. Koncípió lenne, mert a Latinok K-nak ejtik a C-t. Azért mondom így, hogy könnyebb legyen.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
ami nem tetszett az az agyatlan öldöklõdés. mindnekit lelõnek de rendõrök sehol...pff..
észrevettem viszont h magyar filmhez képest nem volt benne baszúskúrós jelenet.. vmi amerika és klónjai, egyéb vigjátékos magyar filmekbe bizto van eg yjelenet ahol kefélnek..: \
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aki szereti az ARGO-t és van kedve róla egy honlapot csinálni az segithetne.
Vinek akinek van kedve meg én összedobnánk egy oldalt!
MSN:[email protected]
E-Mail:[email protected]
Keressetek!<#nezze>#nezze><#email>#email>
c115
Tudomásul kell venni, hogy olyan világban élünk, ahol már nem elégíti ki az emberek röhögés utáni vágyát (az amúgy humoros)"Nem baj, van másik. Maestro muzik"..." típusú kabarék.
Az ARGO poénjain jókat nevettem. Szerintem kifejezetten jó film, magyar szinten meg pláne. Kivéve talán azoknak, akik valamiféle 20 OSCAR-jelöléses mélyenszántó filozófiát várnak tõle...
Hacsak azokat :)
Néhány "fimlexikon" agyu, jóltájékozott arc azt terjeszti, hogy 2-3 régebbi (és kissé ismeretlenség homályába süllyedt) magyar filmbõl van összeollózva a film 2/3-a. Állítólag ilyen hightech-kamionos-kincskeresõs film volt az egyik.
Az a baj hogy nagyon koppintani akarták a Blöff -öt, meg a Ravasz agyat.
Csakhát kevés pénzbõl, gyenge színészekbõl csak ezt lehetett kihozni.
Azért szép próbálkozás.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Balogh Tibi brtuális :DDD Az egyik legnagyobb karakter a filmtörténelemben :D
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
szvsz egy borzalmasan gyenge koppintás. de magyar film, ezért el van nézve :P
Aki látta:
(Fingás)
"Hogy mondod Tibi?"
:)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Gyõzike belekerül a 2. részbe?
Bár a filmben volt pár poén, de szerintem kiszámítható és eröltetett volt.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Szvsz a nagyon közeli jövõben biztos megismétlik. Mindig ezt csinálja a Cool
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Meglepõ, hogy a Cool-on adják le elõször és nem az egyik nagy kereskedelmin nem?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Rohadt jó film! Azt hittem ócska szar lesz, de hál' nem.
Amúgy most megy a Coolon.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Scholes18: :-DDD fõleg a Danubiusrádiós betelefonálása, meg a Tankcsapda-elõadása...
Tibi betörése a vízisportboltba sem akármi :-)
mindenap megnézem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TYSON A LEGFASZÁBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Glory Glory Man United!!
Azért azt a nyálas diszkógyereket nyugodtan kihagyhatták volna.
egyébként megvan most már dvd-n nemcsak az Blöff, és a Ravasz, az agy...
hanem az Argo is. - mert azért jó film.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Ha láttad a Blöfföt meg a Ravaszazagyot akkor tudhatod hogy ez azokban is így volt ez a fil pedig DIREKT lett olyanra csinálva.
Your suffers will be legendary even in hell!
- Amikor a Jáksót lelövik a McDonalds -nál, az olyan hülyén lett kivitelevze.
- Amikor elennek a disco-ba a nyálas srácért, mert nála maradt a dolgozat.
- Amikor ott állnak a kamion elõtt, egyáltalán honnan került oda a kamion ?
- Amikor a felborult Audi a8 -assal olyan idétlenül elkezdenek menni a pusztában.
- Amikor Tibi, és a Tejesember lövöldöznek a kamionnál, és a Tibi olyan kényelmesen beszáll a kocsiba, és elkezd gondolkodni, hogy hol is fogyott el neki aznap 4 tára. Na az elég gagyi volt, miközben a támadók meg elõtte parkolnak .DD
- A verekedés a tanyánál is elég gagyira sikeredett.
- A számítógépes effektek is gagyik voltak, amivel hipp-hopp összeraknak egy 2000éves legendát, komputertrükkökkel. DD
- Túl sok szálon futnak az események, elég lett volna kevesebb szereplõ is.
- Maga a mítosz, ami után kutatnak a szereplõk is elég gagyira sikeredett, és a film közben, amikor felelevenítik a mítoszt,
abból a filmnézõ semmit sem ért.
Elég lett volna valami egyszerû mûkincsrablós - csempészõs történet..
Na de azért hogy valami jót is mondjak, a film azért élvezhetõ volt.
Ahhoz képest, hogy Árpa elsõ filmje volt, le a kalappal elõtte.
Szerintem azé
Hát mitmondjak tisztára Guy Ritchie koppintás.
A fickók nevei, az egész sztori.
Minden koppintott, csak sokkal gagyibb történet, gagyibb színészek,
és sokkal kevesebb pénzbõl megcsinált film.
De azért meg lehet nézni....
Ilyen jól megcsinált magyar filmet még nem láttam habár ebbe is voltak hibák de a többihez képest még mindig jó:)
Your suffers will be legendary even in hell!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A film egyébként jó, az akciófilmek között is, de vígjátéknak is elmegy.