DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
a forrást.... kapok egy ímélcmíet, vagy kopizzam be ide?
egyébként ez nekem még vasárnapig kell, úgyhogy utána már ne is foglalkozz vele. ha esetleg tudsz segíteni, megköszönném, de ha nem, hát akkor majd lesz valahogy!
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Kedves Parizer ha tudok segíteni akkor csak úgy tudok ha elküldöd a forrást, de sajnos még akkor sem biztos hogy lesz rá idõm... jövõ héten kedd-szerda-csüütörtök vizsga 15 kreditért <#wilting>#wilting>
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Ramadamammy rapidrandi
Starcraft + Diablo III - esemve
-.-
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
a banneral kapcsolatban már prizerrõl, ftranxról már szedtem le képet de pl membrah te adsz vmiylen képet vagy aami fent van itt azok közzül jó lesz vmelyik??? meg még a többiekrõl se találtam képet...
és holnap lesz buli ha jössz: ))
amúgy fruzsinak lesz a szülinapja
végre másfél hónap után hazakerülök holnap, lesz valahol buli?
PFFFFF középen
.:HaZaFi//Hks:.
amúgy mi legyen a bannerrel? lesz új, vagy rakassuk be azt, amit Sakuu tett be a #1309-ben?
nagyon nehéz bekerülni..ez is közrejátszott a döntésemben.
elõször egy biztos szak.
addig legalább gyakorlok.
mellesleg jártam a Medgy. gimi mûhelyébe rajzolni,és nagyon sok ismerõm van onnan.
Voltak olyan arcok,akik 6od éven voltka ott,rendkívül tehetségesek voltak,de még sem vették fel elsõre.másodjára sme mindet..volt akit negyedjére vettek fel..:-D
az egyik haverom pedig jelentkezett vagy kétszer,nem vették fel,aztán jelentkezett a nyíregyházira.
azt megunta kb félév után.
Elment egy hajóra dolgozni,és megcsinálta a szerencséjét.
Jah..mellesleg az egész család elköltözima francba,vmi szigetre..
Mesélt egy csomó baromi jó sztorit,amikor visszajött!
ezt csak azért mondtam el,mert tényleg igaz az,h nagyon mást is hozhat al élet,mint mait eltervezünk.
de hogy a másik esetre is legyen példa:egy másik nagyon jó ismerõs õpedig másodjára bejutott.
Igaz õ nagyon keményen gyakorolt,készült.És egyedi technikái voltak!
Fantasztikus és meghökkentõ képei voltak/vannak!
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
miért nem választasz egy olyan szakot, amivel tanulhatsz is ilyemit, és diplomát is kapsz a kezedbe? pl n ilyenen tanulok 😄
Ramadamammy rapidrandi
elõször is "alap" építész dimploát szeretnék..
de a fõ cél a belsõépítészet..kb ötéves korom óta készülök a képzõre,de abból nem élek meg..ezt be kell látnom.
A festõ-reataurátor szakra jelentkeznék..és az ott végzett emberek nemigen tudnak elhelyezkedni...sajnos..
nah de sebaj..a mérnöki pálya vonz,lévén h a családom nagy része mérnök.:-)
Valamint egyformán érdekel a reál és a humán/képzõ oldal.
És a belsõépítészet meg pont ezért ideális lenne.A reál részét is kielégíti,valamint meg van benne a kellõ alkotási lehetõség, és a szabad(abb) idõbeosztás!
Amúgy utánajártam,h milyen lehetõségeim lennének, mint tervezõ építészmérnök(építész diplomával 3szintig tervezhetek épületeket).
és ehhez még hozzájön a belsõtér megtervezése.Azzal sem járok rosszul
A lényge h nem állok meg egy dimplománál.
Bármilyen számítóan is hangzik, de ahhoz h arra az egyetemre is jelentkezhessek,ahhoz kell anyagi háttér is!
Szóval tanulok ezerrel!:-)
Jah..amúgy lehet Pestre,de Debrecen valószínûbb.
(az iparmûvészetin van belsõépítészet,de tudtommal levelezõn is tanulhatok!)