3221
  • bld
    remélem összeverték:):)
    iylenkor az a szokás egy zárt hely úgysem látta senki... két járőr vs egy tahó...:D
  • Zoleeca
    "Az akkor már bilincsben lévő illetőhöz végül a mentősöket is ki kellett hívni, mivel a kerítésen átugorva olyan súlyos sérüléseket szenvedett a kezén"

Na ez a szerencséje. Mikor az átugrott a kerítésen részt olvastam, egy pillanatra elgondolkoztam, hogy hogyan volt bátorsága hozzá. Persze talán a világnak jobb lett volna, ha nem csak a keze sérül...
  • bld
    hogyne csapnánk:) méghozzá magunkat és szét;)
    ezeket a nyelvvizsgákat meg kell ünnepelni
  • Maco13
    énis megyek, szombaton sztem csaphatunk valamit ugye B?
  • SLICK
    hi all!

Hétvégén mek bulizni Debrecenbe -.-
  • Nicci
    nagynéném is találkozott egy ilyennel, de azon az emberen egy hosszú kabát volt, alatta semmi, s egyszercsak szétnyitotta. szegény nagynéném meg hazafutott.

egyébként én nem értem az ilyen embereket.
  • ugot2know
    Már filmesítik!

Lehetne beszélni a női kézilabdáról,a férfi kosárlabdáról is,de itt mki a focira állt be!
  • BaliBoy
    Jó, hagyjuk ezt. Én nem fogom az ic-t lecserélni a szakadt, koszos személyért. Az ic sem valami tiszta a személy pedig főleg. De tényleg hagyjuk.

Viszont EZT olvastátok? Kőkemény. Főleg a Bem teres rész.
  • Maco13
    mindig gyorssal utazok, és csak akkor áll órákat ha valami idióta beugrik elé, vagy felsővezeték szakadás van, akkor meg baszhatod az ic-det is...

a sör pedig létezik :D
  • BaliBoy
    Khm. Nem kéne nem létező sörről vitatkozni.

És én a késsel együtt írtam kb 4 órát. Ma délelőtt az ic késett vagy 20-25 percet. A gyors ami minden fűszálnál megáll és mindent xart bevár...
    Nem a levegőbe beszélek. Utaztam már gyorsal. Alig álltunk egyhelybe 1,5 !!!!!!! órát. Na akkor határoztam el, hogy nem utazok többször lepukkant személy vonattal amin mindenféle emberek vannak.
  • Maco13
  • bld
  • Maco13
    a szádra vigyáznál inkább :D
  • bld
    csak vigyázok rá
  • Maco13
    nem csoportosítjuk át a másik sörét
  • bld
    az istván 135be lesz és dreher bak:D
  • Maco13
    jössz egy sörrel
  • Maco13
    .
  • bld
    ott a pont:)
  • A tumi
    Hajrá Debrecen!!!!
  • Maco13
  • parizer
    hát az marhára nem négy óra ezt jobb ha nekem elhiszed!
  • BaliBoy
    mióta az IC is néha fél, egy, másfél órákat késik néha. :(
  • Maco13
    pestig? mióta?
  • BaliBoy
    Mert nincs kedvem 4 órát zötyögni gyorsal.
  • Maco13
    mé jársz ic-vel bazz?
  • BaliBoy
    Vazzz. Olyan hülye vagyok, hogy nem igaz. A buszon az állomásra menet jutott az eszembe, hogy tegnap elfelejtettem elmenni a vonatjegyért. :))
    Természetesen a szegény embert az ág is húzza. Akik nem sokat utaznak vonattal azok nem tudják, hogy a vasárnapra meg péntekre már egy héttel hamarabb meg kell venni a jegyet vagy legalábbis meg kell rendelni. Szóval azt gondoltam, hogy nem lesz már jegy, de abban reménykedtem, hogy valaki hátha visszavitt egy jegyet. Csakhogy nem volt kp-m. És éljen soká a debreceni vasutállomás, itt még mindíg nem lehet kártyával fizetni, szóval elmentem egy automatához az állomáson. Csakhogy beállt elém egy nő aki elkezdett szarakodni vele. Végül pár perces várakozás után sikerült pénzt felveneml. Fordulok a pénztárhoz, egy srác volt előttem. Nem találjátok ki melyik vonatra kért jegyet... :D Előttem vette meg az uccsó elfekvőben lévő jegyet.
  • bld
    aminemigaz:)
  • Maco13
    ezt úgy mondod mintha korábban keltél volna mint én :D
  • bld
    az igen
  • Maco13
    jóreggelt
  • Maco13
    itt járok egyetemre
  • bld
    én egyébként is:D:D
  • Nicci
    mit csinálsz pesten?
  • Maco13
    pattanjunk már le a fociról, kezdem unni itt a debitopikban
  • homokhat
    telószámok meg a lottószámok
  • sdfj
    ha már pestnél vagyunk akkor
    az újpest megszívtaaa!!!!!!:P:P:P(nem hiszem el h ide mindíg csak fociról írok szinteee...)
  • Maco13
    én pesten :/
  • Nicci
    nem vagyok egyedül! :)
  • bld
    hajrá loki!