DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
holnap suli megint..:-((
kvára nem várom..olyan jól esett majd 2 hétig akkor kelni,amikor kedvem volt.
holnaptól megint heti 45 óra suli+itthon ugyanúgy tanuéni..és megint napi 5-6 óra alvás...:-(
nah mindegy..hamar túl vagyok rajta..:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Jó volt az ünnep ill. ünnepek ...😊
És TE hogy vagy ?
BÚÉK neked külön is!:-)
Hogysa?
<#sniffles>#sniffles>
<20 perce ébredt>20 perce ébredt>
és volt házim, csak nem tökéletes 😊
ja és merri kriszmösz end hepi nyú jér fór óll
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
most itt kezd olvadni a haw... kár érte teganp még azért egésznap eshetett volna...
amúgy meg legyünk büszkék mert az országban alig van hó nállunk viszon teljesen hófödte minden😊
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
és szilveszterkor nem sz*rr* h*ggy* inni magunkat csak lightosan szépen max egy két tömény és nem pezsgõvel: )))
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
amúgy köszs mindenki bocsi de csak msot sikerült idetévedni
hármas lettem programozásból 😊
Mégegyszer: BOLDOG SZÜLINAPOT!:-)
nem is baj amúgy sztem úgyis kapok eleget meg úgyse olvasom el<#eplus2>#eplus2>
amúgy találd ki ki küldte az elsõt: )
na lépek vaze biblia meg minden
írnék sms-t is de a telefonom bekapott egy buzi vírust és nemtok de majd beszélünk msnen na csõ
.:HaZaFi//Hks:.
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Ramadamammy rapidrandi
öhöhöhöhö de mégis hööhöhöhö