DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
inkább nem ide kockulok: ))
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Ramadamammy rapidrandi
igazából a töritõl tartok..de abból is amx a szóbelitõl..bár nem nehéz...ki lett adva,nem bonyolult..
a tavalyi írásbelit meg megnéztem..pffff..a nagyrészét úgy megtudtam oldani,h gyakrolatilag csak a feladatot olvastam el rendesen!!!
töribõl nem vok a legjobb(pedig humán tagozatos vagyok)...és mégis úgy láttam,h a térkép segítségével meg a feladat szövegénéek megértésével már min egy 3at össze lehet hozni az írásbelin!
nem hiszem h annyira el lehet szúrni..
bár igaz h inkább 3szor írásbeliznék amtekból mitn egyszer töribõl szóbeliznék.
(én sem vagyok komplett...humánról megyek mérnöknek..:-D)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Ramadamammy rapidrandi
ez vicces
egyáltalán nem volt könynebb... ugyanis tételeket seggeltünk nem a józan paraszti észre építették a dolgot..
nektek sok elõny lesz a forrásanyagok miatt is
bár nem tom egy két tárgyból azért lesz szopás: ))
de nem vészes nyugi sima ügy
a mi fejünket telebeszélik mindenféle hülyeséggel :C már a kedvem kezd elmenni tõle :c
hirtelen nem vágtam de mondom lehet h az én készülékemmel van a baj: ))
Ramadamammy rapidrandi
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
amúgy énis oylan tételt húzta mamit már nem tudtam átnézni... kétszer is
nekm nem tûnt oylan egyszerûnek az érettségi ezen része: )))
Ramadamammy rapidrandi
mondjuk lehet a nyelvtanérettségire nem a sirályban kelelt volna felkészülni: ))
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
.:HaZaFi//Hks:.
mindenkinek
nagyon felpörgött a topic
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...