DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
településmérnök csucsán😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

parizer
nocsak... milyen mérnök leszel, hol?

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

bld
ment privi
inkább nem ide kockulok: ))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

computer

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
figy én is most fogok érettségizni..
igazából a töritõl tartok..de abból is amx a szóbelitõl..bár nem nehéz...ki lett adva,nem bonyolult..
a tavalyi írásbelit meg megnéztem..pffff..a nagyrészét úgy megtudtam oldani,h gyakrolatilag csak a feladatot olvastam el rendesen!!!
töribõl nem vok a legjobb(pedig humán tagozatos vagyok)...és mégis úgy láttam,h a térkép segítségével meg a feladat szövegénéek megértésével már min egy 3at össze lehet hozni az írásbelin!
nem hiszem h annyira el lehet szúrni..

bár igaz h inkább 3szor írásbeliznék amtekból mitn egyszer töribõl szóbeliznék.

(én sem vagyok komplett...humánról megyek mérnöknek..:-D)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

bld
mármint melyik készülékem?

Tényleg,milyen készüléked van?!

Ramadamammy rapidrandi

bld
: ))
ez vicces
egyáltalán nem volt könynebb... ugyanis tételeket seggeltünk nem a józan paraszti észre építették a dolgot..
nektek sok elõny lesz a forrásanyagok miatt is
bár nem tom egy két tárgyból azért lesz szopás: ))
de nem vészes nyugi sima ügy

SLICK
akkor azért volt neked könnyû az érettségid 😄
a mi fejünket telebeszélik mindenféle hülyeséggel :C már a kedvem kezd elmenni tõle :c

bld
aha
hirtelen nem vágtam de mondom lehet h az én készülékemmel van a baj: ))

Finom zenécske...

Ramadamammy rapidrandi

parizer
jap

SLICK
te még a régi rendszer sezrint érettségiztél???

parizer
hát... na mindegy. nálunk nem okozott különösebb kihívást sekinek szerintem (talán csak egy csaj gõzölt be, ert õ olyan magolós fajta, aki nem tudja kiválasztani mi a szükséges és mi nem kell... és ép ezért összezavarodott teljesen)

bld
na ezt msot nem vágom: )
amúgy énis oylan tételt húzta mamit már nem tudtam átnézni... kétszer is
nekm nem tûnt oylan egyszerûnek az érettségi ezen része: )))

parizer
hehe... hát a mi osztályunk nem errõl volt híres. egyébként szerintem irtó egyszerû volt az érettségi.

Matt Simpson - Mixed signals 😊

Ramadamammy rapidrandi

Maco13
ok de te gondolom tanultál legalább kicsit a 4 év alatt...mi nem
parizer
2-3 nap? én csak történelemre készültem, arra is cak egy délutánt, és olyan tételt húztam ki, amit már nem volt kedvem megnézni... 4,5-re érettségiztem!!

Maco13
bázz magyarra felkészültünk 2-3 nap alatt 😄 és 5ös lett 😄😄D😄D
bld
hát ja arra nem, pedig h fostunk ááá nem tudok semmit meg minden...
mondjuk lehet a nyelvtanérettségire nem a sirályban kelelt volna felkészülni: ))

DEXTER92
<#taps> Happy "börtsdéj tújú"

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Maco13
szeretnék, csak sajnos semmiee nincs idõm most és nem is lesz február végéig a k***** vizsgaidõszak miatt 😞( Utána viszont ha még aktuális lesz akkor csinálok valami banner félét. Sakuu ha neked van idõd akkor hajrá. Éreccségire úgysem kell még feszülni...
Sakuu
Köszi szépen, 18.Majd buli lesz valamikor téliszünetbe dual party mert havernak is most lesz ... 😄DDD

.:HaZaFi//Hks:.

parizer
nekem a képtárban van egy csomó... lehet válogatni!!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

bld
csõ
mindenkinek
nagyon felpörgött a topic

Maco13
Boldog Szülinapot Sakuu!! hanyadik?
Maco13
üdv a klubban
DEXTER92
Még szép hogy van topikunk! 😄

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

FtranX
😄

Maco13
Svédországban voltam egy helyen ahol egy folyó vágta ketté a várost és pont így nézett ki
FtranX
Bp-n, a Feneketlen tó mellett 😄

Maco13
ami a képtárban van egy folyószerû valami mellett ez
FtranX
ittvagyok. Melyik vízmelletti?

Maco13
FTranX élsz még? A víz melletti kép hol készült rólad?
Sakuu
okok ;I

Maco13
aszt majd válogatok he 😄
Sakuu
ömmm jövõhéten szülinapi dual party lesz onnan szervázok képeket aszt válogass... 😄DDD

Sakuu
Vágom itt mindeki mindenkinek haverja ha itt valami csunya szo hangzik el azt már alapból tudja mindenki hogy csak vicc.

SLICK
ezt csak poén kedvéért mondtam... -.-

Maco13
szalcsis képet nagymuternak kell adni, ide valami buliképet adj
Sakuu
Te most magadat szánalamzod? 😄Dd itt szerintem csak te vagy fiatal ... 😄

SLICK
a mai fiatalság, borzasztó... 😛

Sakuu
most volt a szallagtûzõm az jo lesz elég normálos rajta a fejem 😄DD

Sakuu
Kár .

Maco13
támogatom, akkor küldjön mindenki képt vagy linkt. de jót ám! 😄
Membrah
és a topless ötlet likvidálva!:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Sakuu
ja oks szerintem is király lenne😄DD

SLICK
vmi debrecennel kapcsolatos háttér és a tagok azaz mi 😊

sztem nem lenne rossz

Maco13
akkor most debrecenrõl legyen a banner vagy rólunk?? kezd kicsit zavaros lenni