DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
elég lesz egy este is nyugi😄
amúgy meg úgyis összefutunk vhol szal nem lesz iyen totális csajbuláj😊
Amúgytalálkoztam parizerrel tegnap
igaz volt bennem egy löket, nem is tudtam h kristófékkal összejártok amúgy

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Maco13
ilyen kezdeményezés már volt eccer és nem jött össze de most hátha. Amúgy nem mondtam hogy nem megyek hanem hogy kicsi az esélye, de úgy csináltam hogy jó legyen. Viszont így is csak 1 este fér bele...
Membrah
Akkor ezek szerint mégis rá fogsz érni???
Múltkor még azt mondtad h tanulnod kell..
Nekem8...péntek külön nõi és külön ffi szakasz lesz.
majd szombaton lehet vegyes pártí!:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
jaja...
monnnnnyad h megyek.
Jah és csajbanzáj lesz!:-)
Megyünk zülleni Domival!:-D ^^
Szal jöjjön õ is!
<#vigyor3><#taps><#taps><#pias><#nyes><#finom><#nevetes1>

<#idiota>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Maco13
lüke <#idiota> rotfl

amúgy ugye te is jössz e huszadikán? Lóri barátnõje kérdezte és nemtom mit mondjak
Valaki mondjon le!

Ramadamammy rapidrandi

parizer
nóri! nóri! nóri! nóri!
hajráááááááá

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Membrah
te kis lüke...szemtelenkedsz?Nah vigyázz csak magadra..;-)<#puszis><#love11>
amúgy meg pánikra semmi ok...visszaadom a dvd-t.

Membrah
hehhehe...........<#idiota><#kacsint>

SLICK
hi all! -,-
na mi van itt? <#wilting>

parizer
értem... jó, akkor most scatlakozok... szóval: nóri! a lemezt... NE ADD VISSZA! lázadáááááááááááááááás!

bld
na figy az a léyneg h segítenünk kell nóritólvisszaszerezni egy lemezt😊
amúgy tengap levizsgáztam mostantól gyak.lag szabad vok mint a madár (meg a pápa merénylõje)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

parizer
ö... én is hadd száljak már be a csevejbe!!

bld
aha peeerszeeee.... benyelted mi? na jólvan<#idiota><#idiota><#idiota>

Membrah
már írtam neked msnen múltkor...!!!
és ezt priviben is meg tudtad volna írni...
tudom..egyszer írtál már,de mint mondtam én írtam neked msnen,hogy most van félévzárás,kva sok dolgom van,de a jövõhéten visszaadom amikor szólsz!

Kicsivel más téma:Valaki szóljon már Nórinak,hogy a DVD-met hozza vissza!!!
thx

Ramadamammy rapidrandi

FtranX
lehetséges. 😊 elküldtem priviben a nevét.

Membrah
<#falbav><#idiota>
francba...mindegy...átírtam egy részét,és ez lett a végén belõle...

Membrah
elképzelhetõ...
hogy hívják?
a legtöbb embert ismerem,szal meg tudom mondani h ugyanarról a személyrõl beszélünk-e...:-)

FtranX
hehe, az egyik jóbarátom apja meg építésvezetõ volt. 😊 biztos munkatársak voltak. 😊

parizer
egyébként szerintem nem az építésre nem jött rá, hanem a felette lévõ zöldre...
de az sem olyan nehéz. ott megy emllette a sín - és ezzel elég sok lehetõség ki is lett zárva... szerintem...

<#buck> bocsi, együttérzek.

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Maco13
Sok sikert, nem könnyû építészetté válni manapság <#eljen>

amúgy én se vagyok gyengén bull, tegnap elõtt kizártam magam a lakásomból, és most jutottam be <#falbav>
Membrah
igen ez az....az a cég csinálta ahol anya dolgozik..<#beka2>
(anyu pedig a fõépítésvezetõ-helyettes volt.)
jah és én sokszor kijártam hozzájuk,mert pl kaját szállítottam anyunak.
tök jó volt látni h apránként felépül a csarnok.
Baromira érdekes,imádom az építészetet,nem véletlenül akarok én is az lenni..:-)

BaliBoy
Nekem is úgy tûnik. A kép jobb oldalán a Hódos van. A bal alsó sarkában pedig a Campus látszik talán. Csak a kis sárga ház zavar a fõnix elõtt. Vagy azt késõbb dózerolták le?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

FtranX
"Erre még nem jöttem rá hol van :S"

Sztem ez a fõnix csarnok építése

DEXTER92

Erre még nem jöttem rá hol van :S

Egyetem:

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

bld
na akkor te sem szarral gurítasz😄

Nekem 3 alpót!
Meg 7 vagy 8 vizsga , na ezt muld alul...
Ja és meglesz minden nyilván!

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

BaliBoy
BMF Kandó Kálmán fõisk., Vill. mérnök. <#heureka>

Maco13
sajnálom hogy ezt kell mondanom, de a fasorba sem vagytok. Nekem van még hátra 7 vizsga (ebbõl 2 kamu), és egy fincsi analízis szigorlat.
gl&hf

Bali hova jársz? villany?
BaliBoy
Akkor én nyertem. <#smile> Nekem még 4 vizsgám lesz. matek, villanytan, programozás, digit tech.

bld
nekm szerdán egy sajtómûfajelmélet aztán hawai😊

FtranX
nekem szerdán lesz villanytan szigó, utána meg 16-án számtechbõl...

parizer
váhh én kedden vizsgázok gaztanból... hogy minek kell nekem ilyet tanulni, érthetetlen!!!
szigorlatom elõzõ félévben volt matekból, és egy év mulva lesz médiatervezésbõl... na enyit rólam. páp!

BaliBoy
szigó -> Na ilyen nekem már nem lesz. <#bee1> De azért a vizsgákon szivatnak minket rendesen. <#mf1>
Egyébként én nem is a középsuliba mennék vissza, hanem 5öd évre. A tizen valahány iskolában töltött évem közül az volt a legjobb. Már nem voltunk középiskolások de még nem is egyetemi/fõiskolás volt az elvárás. Szóval én azt ajánlom azoknak akik esetleg azon vacillálnak, hogy maradjanak-e 5öd éven , hogy maradjanak. Fõleg akkor ha a pályájukon akarnak maradni. Nekem sokat jelentett.

FtranX
most a szigók és a vizsgák helyett énis szívesebben járnék suliba <#wow3>

Membrah
<#idiota><#vigyor>

bld
Ezen énis megmentem😄DD
(macó te tod h miért: )))))

Maco13
bambi szemek <#nevetes1>
SLICK
vagy úgy!!! úgy vettem ki hogy te már végre pihenhetsz kicsit mert nem jársz egyetemre/fõsulira... én kérek elnézést 😄
bár én nem szoktam rámosolyogni a tanárokra h jobb jegyet kapjak, kapok amiylet kapok 😛

Maco13
ne is mondd..
BaliBoy
Hát én is inkább visszamennék középsuliba. Fõleg így a vizsgaidõszak közepén. <#vigyor2>

parizer
szerencsés?? ohó... nem tudod mirõl beszélsz! ha jól sejtem, te középiskolás lehetsz... én pl visszasírom a gimnáziumi éveimet! bár az egyetem lazább, de sokkal többet követelnek, és itt nincs olyan, hogy "na de tanárnéni..." plusz bambi szemek, és megkapod a négyest!

SLICK
nem mindeki szerencsés ám... 😄

parizer
hogy hol?! suliban?! ehheh nem mindenkinek van ám... 😄 sry

SLICK
hi all!
Na hogy telt a mai nap a suliban??? 😛 Ehh holnapra tanulhatok megint annyit h namég...

Sakuu
BUÉK most igy 3 nap késéssel 😊 de a szándék ami fontos 😄

.:HaZaFi//Hks:.

parizer
búék mindenkinek... és malibu rlz 😄

bld
buék!
na kinek miylen estéje volt?