3221
-
#1901 A Segner térnél nem csak vasút vonal volt? Én úgy emléxem. -
#1900 Az a baj, hogy csak bizonyos mértékig lehet növelni egy buszjárat kapacitását. Ráadásul a villamos nem függ annyira a forgalomtól, így gyorsabb.
A városnak amúgy 2,6 Mrd forint adossága van (a költségvetés 45 Mrd forint). -
#1899 Egyelőre sztem a legforgalmasabb (31) vonalon kell segíteni. A kelet-nyugati vonalra is nagy szükség lenne.
Sajnos pár évtizede szétverték debrecen villamos vonalait. Én még emlékszem a sínekre a Seger téren. :) -
#1898 én fázok -.- pedig süt a nap -
sdfj #1897 egyetértek
de most mindenkinek sipirc ki a szabad levegőre mert gyönyörű nap van!!!(legalábbis ajánlom...) -
#1896 persze, biztos kapnánk csak a sok szép szemünkért anniyt hogy nekünk tényleg ne kerüljön semmibe!! haló, le a Földre a vattacukor fellegekből! -
#1895 A beruházást tudtommal nem a város fizetné, hanem a pénz az EU kohéziós alapjából pályázná. -
#1894 hm... személy szerint én felesleges pénzkidobásnak tartom a villamost! így is elég nagy adósságban van a város ha jól tudom, úgyhogy talán nem kellene szüleink pénztárcáját-és a sajátunkat-még egy ilyennel terhelni. van egy csomó buszunk, amikmellett nincs szükség egy új villamosra, plán nem így hogy majdnem ez előző mellett fut végig! -
#1893 De nem lenne jobb egy keleti-nyugati pálya? A tervezett új vonal, majdnem mindenhol párhuzamosan fut. És tömegnyomor más vonalakon is van. pl. a tóciból a 24, 26, 27, 19, 30. Ezeken reggelente hihetelen tömegnyomor van, és a 19, 30ason kívül a többi szimpla busz. -
#1892 kira lesz! :D
Mindig is rosszul voltam a 31-es/32-es tömegnyomorától. -
#1891 tökjó, végre nálunk is lesz villamos! :) -
#1890 Inkább linkelek. ;) 2-es villamos -
#1889 lesz oylan is?
mesélj! -
#1888 hi all!
holnap mek a Club Holidaybe... igaz csak egyedül, de a DJ haveromhoz mek látogatóba, régen láttam amióta itt bezárt a disco :(
ha esetleg a Hlonál jártok benézhettek :D -
#1887 NA akkor legyen egy kis hazai téma is. Ti mit szóltok a 2-es villamoshoz? Jó ötlet vagy sem, ha jó akkor szerintetek a tervezet útvonal is megfelelő? -
sdfj #1886 kössz -
#1885 Hajrá! -
ugot2know #1884 amit irtam a Debrecen topikba,bár annyi előnye (hátránya?) van,hogy tényleg kötődik Debrecenhez -
sdfj #1883 meglessz;)
remélem... -
#1882 Úgy látszik :) (énis) -
#1881 wtf? -
ugot2know #1880 országos botrány -
#1879 ha tartani akarod az ütemet akkor jövőre irány a felső :) -
sdfj #1878 akkor 1et értünk
(egyébként már előző nyáron leraktam a 75%át...) -
#1877 középfokot én is akkor csináltam ;) -
sdfj #1876 16 -
#1875 hány éves vagy? -
sdfj #1874 angol középfok
még nincs eredményem... -
#1873 ú, az rossz. -
#1872 mióta jársz vonattal? -
#1871 Én a 2:35 is besokallok. Egy percel sem kell hosszabb út. :)
Egyébként láttátok a Milliomost?? -
#1870 Nekem a tesóm találkozott egy ilyennel, ráadásul a liftünkben kezdte el tornáztatni. :( Mákja volt, hogy pont teknikusi vizsgán voltam. Picit rosszul járt volna.
-
ugot2know #1869 Mobiltelefon kamerájával készítettek felvételeket annak az iskolának a diákjai, akik rendszeresen vertek egy fiút a szünetekben, olvasható a Debreceni TV honlapján. A felvételeket a bántalmazott hatodikos édesanyja is látta, aki feljelentést tesz.
bocs az offolásért -
#1868 na meg htx :) -
#1867 német közép. neked sikerült? -
sdfj #1866 na meg jó szórakozást! -
sdfj #1865 háh
én most nyelvvizsgáztam!
mien fok?
jah és sok sikert nekik!!! -
#1864 az én barátnőm fog nyelvvizsgázni meg még egy ismerősünk, azt fogjuk kipihenni. meg az én szigorlatomat :) -
#1863 persze, olyat én is tudok nézni ahol a csatlakozásra másfél órát kell várni. de vegyünk akkor egy másik példát kishaver:
remélem látod az árkülönbséget is! -
sdfj #1862 most nyelvvizsgáztál?
mien nyelv?