TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
a technológia neve, amit Megs, Soundwave, meg még páran használnak, tömegkiszorítás, és elég tetemes mennyiségû energiát emészt fel (magyarán fárasztó).

...vágod?

Beast Machine
ha Acélfejbõl megint Vasökölt csinálnak, megkínzok, és megölök valakit. higgadtan, vérnyomásom megemelkedése nélkül.

...vágod?

Shiwo
vagy még meredekebbek.. ha "Wolverine"-bõl "Farkas"-t csináltak, akkor "Optimus Prime"-ból akár "Böhöm Kamion" is lehet..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bucser
Optimus prime => optimális elsõ:D

StarScream => Csillag Sikoly

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shiwo
ezt már kibeszéltük, hogy miniatürizációval alakul át..amúgy az nem érdekelne, hogy pisztoly lesz belõle vagy repülõ, de az jobban zavar, hogy fikarcnyit nem hasonlít az eredeti Megatronra.. és amilyen "jó" névfordítások vannak mostanában (lásd X-men), még név alapján se fogunk ráismerni a robotorka..max Optinyuszira..

LasDen
már rég tudni hogy nem sok közé lesz az eredti történethez.....másik....szted egy giganagy robot, hogy alakul át kis putri piszotállyá??? mellesleg ha jól tudom volt olyan rajzfilm amelyben Megatron repülõ volt....

1 az 1 ben nem lehet vissza adni a képregényt....

ha hülyeséget mondtam srry (most ébredtem)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Janey
trailer megnézve.. keressük a kákán a csomót:Az EREDETI történet szerint a háború dúlta Cybertron-ról elmenekültek az autobotok (hogy új energiaforrást keressenek) és követték õket az álcák, volt ûrharc meg miegymás, aztán becsapódtak az õskori Földbe. Itt teleltek jó sokáig aztán a hajó számítógépe feléledt és mivel akkor már volt a Földön technikai civilizáció ahhoz hasonlatosra módosította az addig stanby-ban lévõ robotokat..bla...bla...
Semmi ilyen utalást nem véltem felfedezni a trailerben :(
Ja és Megatron EREDETILEG egy Walther P38-as pisztoly formáját veszi fel (méghogy repülõ...jesszus)...szal történetileg nem fog klappolni, ígyhát kicsit sajnálom a rajongókat, páran lehet hogy eret is vágnak :)
Hogy jót is mondjak: Látványilag lenyûgözõ...de ez is csak egyestés lesz (najó kettõ <#eplus2><#banplz>)

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

Tatyla
most néztem,nagyon állat kis film lesz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Optimus Prime
Itt az új, végleges és legbrutálab elõzetes!!!

Transformers Trailer #2

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Bucser
HÜlye amerikai kiskölök nem tud mitkezdeni a gyerekkori emlékeivel és így éli ki. anno a matchboxokat én is dobáltam. minden gyerek idejében eljön a rombolás idõszaka.. majd kinövi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nos, vannak elmebeteg emberek. Ez a srác... döntsétek el ti, hogy mi.
Én nem írok véleményt, mert nincs rá szó.

Videó 1
Videó 2
<#rinya><#boxer>

I never give up!

LasDen
a játéknak is van topikja ám....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bucser
A fórum nem HTML kódokat használ. Így az embeded videok sem mûáködnek. csak modik tudnak ilyet beilleszteni.

Optimus Prime

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Transformers The Game elõzetes:
<embed src='http://videomedia.ign.com/ev/ev.swf' flashvars='object_ID=805122&downloadURL=http://ps3movies.ign.com/ps3/video/article/784/784996/transformers_050207_flvlowwide.flv&allownetworking="all"' type='application/x-shockwave-flash' width='433' height='360' ></embed>

játszani bárki játszhat, a nyeremények viszont csak amcsik közt osztják :(

Optimus Prime
A Transformers The Game hivatalos honlapján megindult a 'Battle for the Spark' online játék. Ehhez regisztrálni, választani a két oldal köztt, na meg persze egy Transformert és nevet neki.
Nyugi, ez nem a játék. Ha jól értem nyerni is lehet vele, ki gyûjt több pontot stb., de mindegy mert csak amerikaiak vehetnek részt.

Na, de ott a linkje, és persze bõvült infóval is lap Bumblebee és Barricade profil:

Transformers - Battle for the Allspark

Brolly28
van 2 új videó de szentem már volt bent:
-1-
-2-

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Brolly28
gecc nekem ez megvolt:D

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Kár, hoögy csak egy napig volt látható.
Reggelre mindenhonnan eltûnt.
Pedig tényleg nagyon jó volt!

I never give up!

STREEX
Új tv-spotNagyon jó!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

M@TriX
huh, ez nagyon durva film lesz

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Optimus Prime
Nem kell himpli-hampli lejátszó ide. Én - tudom, hülye vagyok - a Wndows Media Player 11-et használom, a hivatalos(!) DivX Codec packkal és semmi gond. Amúgy sok szerepet játszik a gép teljesítménye, pl. az én régi 633 Celeron PC-m nem vitte a 320x240-esnél nagyobb videókat.

Amúgy itt a forrás oldal, van QuickTime, WMV és Flash. Elõbbi kettõ letölthetõ:

IGN.com Transformers Trailers

Shiwo
és tényleg :) kössz szépen <#eljen><#wave><#worship>

Dzsini
ajánlom figyelmedbe az mplayer-t ( www.mplayerhq.hu ), az gond nélkül viszi az ilyeneket.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shiwo
még jó hogy a gépem marhára nem bírja lejátszani õket..de még átkódolni se tudtam, mert minden mov-avi átkódoló lehalt tõle :( végül youtube-on rájuk leltem, ígaz, szarabb graffal..

STREEX

Bucser
Adobe Photoshop-al rétegeket tudsz külön kezelni rétegeket szétválasztani így szinte minden elemét a képnek tudod külön effektezni méretezni változtatni majd a végén az egészet egybeolvasztani.

Egyszerû és nagyszerû szoftver és ha valaki komolyan megtanulja kezelni imádni fogja mert fantasztikus dolgokat lehet kihozni vele a legegyszerûbnb scannelt tollrajzból is.

Shiwo
hát például photoshoppal vagy paint shop pro-val.. én photoshoppot használok..

Optimus Prime
Hogy hogyan lehet különbözõ képeket így egybe szerkeszteni. És szépen beilleszteni, stb. Mert Paint-tel ilyet nem lehet.

Shiwo
képbontás alatt nem egészen értem, hogy mire gondolsz..

Optimus Prime
Mindjárt milyen élet lett it. :)
Nekem a #614 és a #627 tetszik, ezt a kettõt kéne keverni. Vagy a háttérbe betenni még a szemet, és többet mutatni a fejekbõl.
amúgy mivel lehet ilyen jó képbontást - vagy minek hívják - készíteni?

anélkül hogy flame lenne, már ne is haragudj de ennyit a grafikai érzékedrõl és az "elfogulatlanságodról" <#idiota>
banplz
ha "minõségi banner " kell akkor a #617 es szvsz

a #617-es a túlzsúfoltságban valóban jobb, a kérdés az, hogy átlátható és minõségi banner kell, vagy katyvasz <#hehe>
Shiwo
sztem jó a 627-es, nem baj, ha nincs túlzsúfolva... meg az is jó, hogy mindenki vesz a többiektõl 1-1 pici ötletet, és így lényegében együtt készítjük el a bannert :D

banplz
#617 es kicsit jobb ez olyan üres

Ez nagyon jó!!!!<#eljen><#eljen>

I never give up!

<#vigyor>
LasDen

Shiwo
jó, lehet csak a játékosok fórumában kötexenek érte..

REALista
Jó lett!<#eljen>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Pheaper
ez peddig épp jó méret :)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Shiwo
reméljük a filmbõl se hagyják ki :)

(kiváncsi vagyok a filmzenére...lesz-e olyan jó, mint a transformers - the movie -é :)

Nekem a képek közül a legjobban a #614-es üzenetnél lévõ kép tetszik.
Ott ki van ugyanis írva az a mondat, ami a már több mint 20 év alatt szinte mottó lett.
"More than meets the eye"

I never give up!

Shiwo
passz..nekem szoktak nyüszíteni a modik, mikor ekkorát csinálok..

Pheaper
nem nagy :)