2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
  • csgj
    ja, és még annyit, hogy nálunk Kaposváron a premieren, nem is a legnagyobb teremben, a nézők a terem felénél is kisebb helyet töltöttek meg :O Nemtom, vajon megijedtek a feliratozástól?? :O Vagy mondjuk az is lehet, hogy a legtöbben hétvégén érnek rá... :)
  • Shiwo
    szerinted játék-adaptáció, szerintem meg képregény-adaptáció..nem tök mind1 ? lényegében a TF világ adaptációja és sztem qrvára nem filóztak azon, hogy most melyiket vegyék alapul a kettő közül..amúgy sztem a meséket és a képregényeket azért nem kéne csak úgy leírni, hogy csak mellékes és semmi közük a filmhez, mert azok nélkül nem lenne akkora rajongótábora a TF-eknek és nem lenne meg a maga "világa"

"barbie-film, akkor az is képregényadapátció lenne? vagy ha lenne my little pony film?"
    persze hogy az lenne, sőt a rubikkocka film is az lenne..

"a siker nem biztosíték a folytatásra."

nem azért de Holywood és a Hasbro is az a típus, aki még a 800. rókabőrt is lenyúzza valamiről, ha úgy látja, hogy pénzt hozhat a konyhára..manapság meg ugyis divat folytatásokat vagy remake-eket forgatni, hisz sokkal egyszerübb, mint kitalálni valami újat és egyedit..szvsz lesz TF 2 film
  • csgj
    Na, én is megnéztem! Atomjó volt, ez nem vitás... Micheal Bay rendezése nagyon is észrevehető volt, a katonai jelenetek mind hasonlóak voltak A Sziget-éhez. Meg mintha lett volna azonos helyszín is :P Ja, és 2 Szigetes színész is szerepelt benne. A történet ahhoz képest nagyon okés volt, hogy ez a Transformers film változata... úgy értem, hogy mégis milyen jobbat tudtak volna belőle kihozni? A Transformers történetek sosem voltak nagy cuccok, ez biztos... tulajdonképpen nem sok képregény, és rajzfilm van, aminek egetrengetően cool a története. Szóval ehhez képest ez is nagyon jó lett. A poénok is átjöttek, sokkal jobbak voltak, mint a Karib tenger kalózai 3 vicc-felhozatala... és több is volt :) A tini problémás dolgokkal sem volt semmi bajom, kellettek bele, hogy változatos legyen a film. Így van benne humor, (tini)romantika, és sok-sok látvány meg akció... 10/10 ---- természetesen
  • SzakYy
    soundtrack
  • winnie
    shiwo: "hát wiki szerint 1 évben (84-ben) jelentek meg a játékok is és a képregény is"

hamarabb volt a játék. csak arra célzok, hogy ha lenne barbie-film, akkor az is képregényadapátció lenne? vagy ha lenne my little pony film?

"sztem többnek lett folytatása, mint ahánynak nem.."

ez igaz, de attól még a siker nem biztosíték a folytatásra.
  • Tripod
    Remélem az original score soundtrack is kijön majd, mert nagyon szép zenék szólnak a film alatt.
  • desigo
    jegy lefoglalva 19:15-re
  • spedway
    Kijött a Soundtrack is ma.
    Holnap pedig újranézés moziban.:)
  • Doom 4
    http://www.youtube.com/watch?v=akNJ6S2UqsE ez nagyon állat :)
  • mark oh
    az f@sza,2 jo film egy nap.én 20:15re megyek,de már várom,most lassan megy az idö
  • alienslive
    Aki képes megnézni ezt CAM változatban, az magára vessen. Ennek dukál a nagy vászon, feltéve ha nem vagy mazochista...
    Én is! :)
    17:30 Die hard 4
    20:15 Transformers

Szép nap ez a mai!
  • mark oh
    ma megyek moziba rá
  • Zomil
    egyébként nézelödtem picit és azt vettem észre h nemrég kijött egy transmorphers nevü 5letlopás :)
    az animáciok elég gagyinak tünnek miután megnéztem a trailert, látta ezt a filmet valaki?
  • Pheaper
    TransFormers.CAM.XVID-VIDEO_TS

akit érdekel már kijött kamos verzióba
  • Shiwo
    jó, mondjuk a 300-nak tán nem lesz folytatása, mert az csak 4 részes volt képregényben, és az mind benne is volt a filmben...de a többi képregény évekig futott, van miből "építkezni" egy folytatáshoz..
  • Shiwo
    "egyrészt ez nem képregény-adaptáció"

hát wiki szerint 1 évben (84-ben) jelentek meg a játékok is és a képregény is..ergó legalább annyira lehet képregény-adaptáció, mint "játék"-adaptáció..

"hiszen több sikeers képregénynek nem lett folytatása."
    sztem többnek lett folytatása, mint ahánynak nem.. és nem úgy értettem, hogy sikeres képregénynek, hanen a sikeres adaptációnak.. spawn pl hiába sikeres képregényként, filmként nem lett az (pedig sztem jó film) így nem is lett folytatása...de mondjuk nézd me a superman-t batman-t, a teknőcöket, pókembert, x-men-t, stb-t.. az összesnek lett folytatása
  • mark oh
    nme privátot akartam irni,hanem csak hsz-t.bocsi
  • winnie
    "képregény-adaptációnál meg adott, hogy több részt is készítenek, ha sikeres..."

egyrészt ez nem képregény-adaptáció, másrészt meg nem feltétlenül, hiszen több sikeers képregénynek nem lett folytatása.
  • spedway
    De az nem tény volt, olvasd el még1x a hsz-t.
  • spedway
    Ez Debrecenbe is így volt, első vetítésre foglaltam jegyet, én voltam talán a hatodik előző nap délután, aztán a filmre a terem kétharmada tele volt.:) Jó mondjuk Debrecen nagyobb város.
  • csgj
    én holnap 14:45-re mek, a kaposvári premierre... ehhez képest, voltak vagy 4-en ma, akik eddig rendeltek jegyet (netes foglalás) :P Nem lesznek sokan, ebben szinte biztos vagyok. Nálunk nem fog sok pénzt hozni a film...
  • Zomil
    nem ez az:) ez a rajzfilmhez van(asszem)
  • mark oh
    holnap este megyek moziba rá,már kib@szotul várom
  • Csaba007
    Van már transformers Soundtrack!asszem ez az!
  • Csaba007
    Még nem láttam:) Majd holnap! Itt írta valaki hogy 2. rész 2009 3. rész 2015!! Csak azt mondom amit mások írtak:)
  • Minstrel
    hogyhogy már van dvdrip axxo ebből? valami kamu lehet?
  • spedway
    Megnéztem az HBO-s műsort a filmről.
    Nem gyenge ez a Bay. :)
  • spedway
    Ki mondta hogy hat év lesz a 2. és 3. rész között?
    Meg először legyen kész az a második. :)
  • Zomil
    loál, de láttad már a filmet? ha igen nem figyeltél eléggé:DDD

a kibertron elpusztult az autobotok és az álcák harca miatt :)
  • Csaba007
    De akkor is a 2. és 3. rész között mért lesz 6 év?? az kicsit sok!
    Remélem a 2. rész a robotok bolygólyán fog játszódni az fasza lenne!
  • bertino
    tőlem :DD
    attol még ez a véleményem...
  • alienslive
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Csak nekem tünt úgy, hogy a hologramos sofőr emebkének a bajszos S7-es ürgése emlékeztető feje volt?
  • Shiwo
    képregény-adaptációnál meg adott, hogy több részt is készítenek, ha sikeres...
  • winnie
    "nem, csak az átlagnéző véleményét osztottam meg"

sorry, de az átlagnéző véleménye az, hogy minél több folytatás legyen.

nem véletlen, hogy a heti top11 bevételt elérő film között 6 folytatás van és az sem, hogy az idei 3 legsikeresebb film is folytatás és negyedikként megy nyilván majd a harry potter.

az átlagnézőnek folytatás kell - a kevésbé átlagnak meg ott a filmek 95%-a:)
  • winnie
    iroi: "ne haragudj, de muszáj mindig kijavítanod másokat? "

igen, mert kábé így indulnak el a pletykák és sokan tévhitben fognak leledzeni. (így viszont nem fogja xy az imdb-t hivatalos infók tárházának tekinteni, valamint nem bízik 2009-ben transformers-filmben sem. bay meg hiába forgatna 2-3-at, ha nem fog, nyilván nem ő dönt.)
  • bertino
    nem, csak az átlagnéző véleményét osztottam meg
  • spedway
    Nem kötelező nézni.:)
  • spedway
    Én támogatom ebben. Pláne hogy a Gyűrűk Ura kicsit unalmas is volt a maga több mint 3 órájával (talán a harmadik rész).
  • spedway
    Én csak erre tudok hagyatkozni egyelőre:

Thursday, June 28th, 2007 7:42PM CDT

There are several reports coming in that tonight on Entertainment Tonight, it was announced that there will be a second Transformers Movie. Entertainment Tonight has reported that the project has been given the green light already!

Link