TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
én is elhiheted vadászok minden videot....
itt is van egykét érdekes video :D
Zomil
uristen ez nagyon nagy :)
már várom a filmet

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kill3r21
kill3r21
amelyiknek a végén ez van igen...nah nekem ez kellene....:D
Shiwo
nálunk az volt, mikor optimusszal dumák...épp panaszkodik neki, hogy ha az annya meghallja õket, akkor lesz nemulass...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

LasDen
2 verzió van a final trailerbõl......van olyan amelyiknek a végén a csávó Optimusszal beszél és van olyan amelyikben nem.....nem hogy az egyiket láttad???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kill3r21
gyerekek..a moziban volt a karib 3 elött tf trailer egykét extra jelenettel azt enmtudjátok honnan lehetne leszedni??? final trailert volt csak kicsi plusz jelenettel
Optimus Prime
Voltakép az új elõzetes sikere miatt került július 3-ra a bemutató - Bay javasolta. A Die Hard 4 meg, a decemberi TF elõzetes miatt lett visszatéve június 28-ra.

Nálunk július 4-én lesz, gondolom a dízsbemutató - mert nálunk csütörtöktõl játsszák az új filmeket.
De, ha hinni lehet az IMDb.com-nak, akkor június 28-án. Pech, hogy béna forgalamzója van a filmnek, mert semmit nem tudni róla. :(

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

LasDen
igen...úgy lett volna, hogy jólius 4-én a Die Hard-dal együtt, de mivel a Herry Kókler 3-t júni 13 helyett 11-én mutatják be így 1 nappal elõrébb hozták a TF bemutatóját.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hmmmm. Az imdb szerint egy napon mutatják be ezt és a Die Hard 4 et is!!
Király! Egy mozibamenéssel letudopm mindkettõt majd:D

Király lesz ez a film!!

otrosinka
át kell terveznem az életem...1 egész nappal

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

LasDen
1 nappal elõrébbhozták a film bemutatóját :DDDD

persze, bár nekem csak a 1080-as HD felbontásû verzióhoz van feliratom <#idiota>
Grave Digger
Felirat van már a filmhez?<#buck><#idiota><#zavart1><#hehe>

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=10&t=9160151&na_order=

itt is vannak robototok!!
Beast Machine
Jóvanna, ziccer vót, nem lehetett kihagynom! <#hehe><#idiota>

...vágod?

Meast Machine: Ejnye! <#ejnye1>

I never give up!

STREEX
Nahát, nem is tudtam hogy smith ügynök lesz megatron hangja.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Beast Machine

a szöveg az én mûvem.

...vágod?

így van, Shia LaBeouf

itt vannak a szereplõk:
transformers imdb
Bokafix2
Az lesz a fõszereplõ, aki a Constantine-ban a kisegítõt játszotta?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

ToCsEk
TransFormers poszter: itt

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

mark oh
én is megnéztem a elözetest,kurvára moziba nézem meg,már csak a hanghatások miatt is,sztem kibaszot jo film lesz!<#violent>

Choke off

hát megnéztem a 2. trailert, egyszerûen nem találok szavakat, ez nagyon brutális film lesz

Bucser
Bocs kevertem a Dreamworks-el...

Nem tudom, újabban gyorsan írok és keveset gondolkodom:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az ILM nem George Lucas cége inkább?
Spielberg nem tölt be semmilyen szerepet tudtommal, persze tévedhetek is :)

Kösz Optimus.

Optimus Prime
Anno Spielberg neve volt az elsõ stábban. Tom DeSanto és Don Murphy-vel. Lévén õ az executive producer, õ hozta össze az egész stábot.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Bucser
nem adott bele pénzt. Elvett belõle.... (lévén alkalmazott a filmben) mondjuk jó helyre került az fix. Látva a CGI-t.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Attól még akkor is nagy rendezö marad, ha nem is ontja a filmeket. És az nem fog ártani a filmnek ha van benne lé!

Shiwo
arról nem beszélve, hogy sztem csak a nevét adta a filmhez és kábé semmi mást nem csinált vele..

Bucser
Spielbergnek annyi köze van a filmhez, hogy õ az egyik exec producer. azaz a film pénzügyeiért felelõs és nem a rendezésért...

edit: gondolom a Filmes trükköket csinálja alvállalkozásban (ILM). Annak a pénzügyei hozzá tartoznak.

LasDen
mindenki SPielberg nevével jön, hogy garancia.......sztem egyáltalán nem az.....elmúlt 2 évben nem alkotott semmi maradandót, ami a tõle elvárható szintet hozná....meg amúgy is csak a lovettát adja.......

Bízom benne hogy jó lesz. Spielberg is benne van...

Shiwo
nem az a kérdés, hogy rosszat csinált-e, hanem az, hogy jót-e...

Szerintem is Cool lesz a film. Optimuson kívül talán Jazz hasonlít legjobban a képregénybeli alakjára. Azt viszont kicsit sajnálom hogy az Autobotok között kevesebb az eröember. Pl. lehetett volna Össztüz vagy Mogorva. De nem vagyok telhetetlen. Michael Bay eddig nem csinált rossz filmet szerény véleményem szerint.

Guten Tag!

Optimus Prime
Túl nagyok? Akkor inkább itt van albumba: Optimus és Megatron.

Optimus Prime
Hát Optimus se totál G1, Megatron aztán végkép nem. Itt van pár kép amit az elõzetesbõl csináltam:

Azaz Optimus egy csõrös kék kamion, piros lángokkal. Megatron pedig egy Cybertronian Interstellat Jet, anno így zuhant a Földre. Utána meg minek venne fel földi alakot?

Shiwo
nem úgy néz ki, de hasonlít..felismerhetõ..másnak más a szine, de felismerhetõ..

zaki
Baszki, ez a trailer üt nagyon... Nem vagyok TF fan, régebben persze én is láttam 1-2 részt, de ezt a filmet én is tuti megnézem moziban... :)

Beast Machine
Megatron nem repülõ (vagyis nem földi gép - akit ti F22-esbõl gorillává alakulni láttatok, az Starscream), hanem "Cybertronian Jet". Optim,us full nem úgy néz ki, mint a képregényben, nem tudom, ti mit láttatok.

mindezt a fellelhetõ képekbõl (mind a játékokról, prequel képregénybõl, filmrészletekbõl, cg-artok) kiderül.

tessék szétnézni:

tfw2005.com

tfarchive.com

seibertron.com

tformers.com

...vágod?

gyerekek láttátok a magyar feliratos trélert?
fincsi
LasDen
trailerben nem biztos, hogy õ, de az már régebben kiderült, hogy Megatron repülõvé alakul át.....le is írták páran vmikor, hogy pontosan milyen repülõvé....

662es hozzászóló honnan veszi hogy megatron nem pisztoly? mármint nem azzá alakul át? a trélerben aza repülõ õ volna? én nem tudtam kivenni biztosra. vagy csak nekem nincs jó szemem?
de mondjuk valaki írta hogy optimusz full ugyanaz mint a regényekben akkor megatron is legyen ugyanaz! egyetértek!

juli 4 má mingyá itt van
<#eljen><#worship>
Shiwo
"ha 100%-ban az eredeti képregényre épülne akkor nem sok embert érdekelne a film, a Transformers rajongókat meg pláne"

ebben marhára tévedsz..

de okés, legyen kicsit más a story...nézzenek ki dögösen a TF-ek..de legalább hasonlítsanak az eredetire..ha Optimust megbírták csinálni hasonlóra, akkor Megatront meg a többit miért nem ?
a "nem-rajongóknak" meg úgyis tökmindegy, hogy hasonlít-e az eredetire vagy nem...

Teljesen egyetértek veled, a sztorihoz meg csak annyit, hogy ha 100%-ban az eredeti képregényre épülne akkor nem sok embert érdekelne a film, a Transformers rajongókat meg pláne, ugyanis nem lenne benne semmilyen csattanó, ezért örülök neki, hogy a történet szándékosan tér el az eredeti képregénytõl.

Danikám, mivel nem nevelkedtél ezen, azért írod ezt. Tény, hogy szép meg jó, de semmi eredeti nincs benne :S
Danecay
Én nem nevelkedtem a Transformersen, így engem nem igazán zavar, hogy kit hogy hívnak a filmben, vagy, hogy ki mivé tud átalakulni. Én igazából egy jó és látványos akciódús filmre számítók, amire Michael Bay és Spilberg neve mondhatni garancia, a végleges trailerrõl meg nem is beszélve. Persze ha betéve tudnám én is a képregényben prezentált történet, ismerném az összes karaktert és tulajdonságaikat, akkor lehet engem is bosszantana a dolog, mármint, hogy a film nem mindenhol követi a képregényt, de mivel, hogy ez nem így van ezért nem nagyon izgat a dolog, és még lehet, hogy én járok jól :)

Visszatérve a trailerhez, egyszerûen félelmetes!