2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
-
csgj #1059 ja, és még annyit, hogy nálunk Kaposváron a premieren, nem is a legnagyobb teremben, a nézők a terem felénél is kisebb helyet töltöttek meg :O Nemtom, vajon megijedtek a feliratozástól?? :O Vagy mondjuk az is lehet, hogy a legtöbben hétvégén érnek rá... :) -
#1058 szerinted játék-adaptáció, szerintem meg képregény-adaptáció..nem tök mind1 ? lényegében a TF világ adaptációja és sztem qrvára nem filóztak azon, hogy most melyiket vegyék alapul a kettő közül..amúgy sztem a meséket és a képregényeket azért nem kéne csak úgy leírni, hogy csak mellékes és semmi közük a filmhez, mert azok nélkül nem lenne akkora rajongótábora a TF-eknek és nem lenne meg a maga "világa"
"barbie-film, akkor az is képregényadapátció lenne? vagy ha lenne my little pony film?"
persze hogy az lenne, sőt a rubikkocka film is az lenne..
"a siker nem biztosíték a folytatásra."
nem azért de Holywood és a Hasbro is az a típus, aki még a 800. rókabőrt is lenyúzza valamiről, ha úgy látja, hogy pénzt hozhat a konyhára..manapság meg ugyis divat folytatásokat vagy remake-eket forgatni, hisz sokkal egyszerübb, mint kitalálni valami újat és egyedit..szvsz lesz TF 2 film -
csgj #1057 Na, én is megnéztem! Atomjó volt, ez nem vitás... Micheal Bay rendezése nagyon is észrevehető volt, a katonai jelenetek mind hasonlóak voltak A Sziget-éhez. Meg mintha lett volna azonos helyszín is :P Ja, és 2 Szigetes színész is szerepelt benne. A történet ahhoz képest nagyon okés volt, hogy ez a Transformers film változata... úgy értem, hogy mégis milyen jobbat tudtak volna belőle kihozni? A Transformers történetek sosem voltak nagy cuccok, ez biztos... tulajdonképpen nem sok képregény, és rajzfilm van, aminek egetrengetően cool a története. Szóval ehhez képest ez is nagyon jó lett. A poénok is átjöttek, sokkal jobbak voltak, mint a Karib tenger kalózai 3 vicc-felhozatala... és több is volt :) A tini problémás dolgokkal sem volt semmi bajom, kellettek bele, hogy változatos legyen a film. Így van benne humor, (tini)romantika, és sok-sok látvány meg akció... 10/10 ---- természetesen -
#1056 soundtrack -
winnie #1055 shiwo: "hát wiki szerint 1 évben (84-ben) jelentek meg a játékok is és a képregény is"
hamarabb volt a játék. csak arra célzok, hogy ha lenne barbie-film, akkor az is képregényadapátció lenne? vagy ha lenne my little pony film?
"sztem többnek lett folytatása, mint ahánynak nem.."
ez igaz, de attól még a siker nem biztosíték a folytatásra. -
Tripod #1054 Remélem az original score soundtrack is kijön majd, mert nagyon szép zenék szólnak a film alatt. -
#1053 jegy lefoglalva 19:15-re -
spedway #1052 Kijött a Soundtrack is ma.
Holnap pedig újranézés moziban.:) -
#1051 http://www.youtube.com/watch?v=akNJ6S2UqsE ez nagyon állat :) -
#1050 az f@sza,2 jo film egy nap.én 20:15re megyek,de már várom,most lassan megy az idö -
#1049 Aki képes megnézni ezt CAM változatban, az magára vessen. Ennek dukál a nagy vászon, feltéve ha nem vagy mazochista... -
#1048 Én is! :)
17:30 Die hard 4
20:15 Transformers
Szép nap ez a mai! -
#1047 ma megyek moziba rá -
#1046 egyébként nézelödtem picit és azt vettem észre h nemrég kijött egy transmorphers nevü 5letlopás :)
az animáciok elég gagyinak tünnek miután megnéztem a trailert, látta ezt a filmet valaki? -
#1045 TransFormers.CAM.XVID-VIDEO_TS
akit érdekel már kijött kamos verzióba -
#1044 jó, mondjuk a 300-nak tán nem lesz folytatása, mert az csak 4 részes volt képregényben, és az mind benne is volt a filmben...de a többi képregény évekig futott, van miből "építkezni" egy folytatáshoz.. -
#1043 "egyrészt ez nem képregény-adaptáció"
hát wiki szerint 1 évben (84-ben) jelentek meg a játékok is és a képregény is..ergó legalább annyira lehet képregény-adaptáció, mint "játék"-adaptáció..
"hiszen több sikeers képregénynek nem lett folytatása."
sztem többnek lett folytatása, mint ahánynak nem.. és nem úgy értettem, hogy sikeres képregénynek, hanen a sikeres adaptációnak.. spawn pl hiába sikeres képregényként, filmként nem lett az (pedig sztem jó film) így nem is lett folytatása...de mondjuk nézd me a superman-t batman-t, a teknőcöket, pókembert, x-men-t, stb-t.. az összesnek lett folytatása -
#1042 nme privátot akartam irni,hanem csak hsz-t.bocsi -
winnie #1041 "képregény-adaptációnál meg adott, hogy több részt is készítenek, ha sikeres..."
egyrészt ez nem képregény-adaptáció, másrészt meg nem feltétlenül, hiszen több sikeers képregénynek nem lett folytatása. -
spedway #1040 De az nem tény volt, olvasd el még1x a hsz-t. -
spedway #1039 Ez Debrecenbe is így volt, első vetítésre foglaltam jegyet, én voltam talán a hatodik előző nap délután, aztán a filmre a terem kétharmada tele volt.:) Jó mondjuk Debrecen nagyobb város. -
csgj #1038 én holnap 14:45-re mek, a kaposvári premierre... ehhez képest, voltak vagy 4-en ma, akik eddig rendeltek jegyet (netes foglalás) :P Nem lesznek sokan, ebben szinte biztos vagyok. Nálunk nem fog sok pénzt hozni a film... -
#1037 nem ez az:) ez a rajzfilmhez van(asszem) -
#1036 holnap este megyek moziba rá,már kib@szotul várom -
Csaba007 #1035 Van már transformers Soundtrack!asszem ez az! -
Csaba007 #1034 Még nem láttam:) Majd holnap! Itt írta valaki hogy 2. rész 2009 3. rész 2015!! Csak azt mondom amit mások írtak:) -
#1033 hogyhogy már van dvdrip axxo ebből? valami kamu lehet? -
spedway #1032 Megnéztem az HBO-s műsort a filmről.
Nem gyenge ez a Bay. :) -
spedway #1031 Ki mondta hogy hat év lesz a 2. és 3. rész között?
Meg először legyen kész az a második. :) -
#1030 loál, de láttad már a filmet? ha igen nem figyeltél eléggé:DDD
a kibertron elpusztult az autobotok és az álcák harca miatt :) -
Csaba007 #1029 De akkor is a 2. és 3. rész között mért lesz 6 év?? az kicsit sok!
Remélem a 2. rész a robotok bolygólyán fog játszódni az fasza lenne! -
#1028 tőlem :DD
attol még ez a véleményem... -
#1027 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Csak nekem tünt úgy, hogy a hologramos sofőr emebkének a bajszos S7-es ürgése emlékeztető feje volt?
-
#1026 képregény-adaptációnál meg adott, hogy több részt is készítenek, ha sikeres... -
winnie #1025 "nem, csak az átlagnéző véleményét osztottam meg"
sorry, de az átlagnéző véleménye az, hogy minél több folytatás legyen.
nem véletlen, hogy a heti top11 bevételt elérő film között 6 folytatás van és az sem, hogy az idei 3 legsikeresebb film is folytatás és negyedikként megy nyilván majd a harry potter.
az átlagnézőnek folytatás kell - a kevésbé átlagnak meg ott a filmek 95%-a:) -
winnie #1024 iroi: "ne haragudj, de muszáj mindig kijavítanod másokat? "
igen, mert kábé így indulnak el a pletykák és sokan tévhitben fognak leledzeni. (így viszont nem fogja xy az imdb-t hivatalos infók tárházának tekinteni, valamint nem bízik 2009-ben transformers-filmben sem. bay meg hiába forgatna 2-3-at, ha nem fog, nyilván nem ő dönt.) -
#1023 nem, csak az átlagnéző véleményét osztottam meg -
spedway #1022 Nem kötelező nézni.:) -
spedway #1021 Én támogatom ebben. Pláne hogy a Gyűrűk Ura kicsit unalmas is volt a maga több mint 3 órájával (talán a harmadik rész). -
spedway #1020 Én csak erre tudok hagyatkozni egyelőre:
Thursday, June 28th, 2007 7:42PM CDT
There are several reports coming in that tonight on Entertainment Tonight, it was announced that there will be a second Transformers Movie. Entertainment Tonight has reported that the project has been given the green light already!
Link