TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iori
off

ne haragudj, de muszáj mindig kijavítanod másokat? akárhány hsz-t olvasok tõled, az összes mások hsz.ra vonatkoznak és a legtöbb legkezelõ és "oktató" hangnemû
elhiszem hogy sok mindenhez értesz meg képbe vagy a dolgokkal, de akkor sem kéne ilyen formában elõadnod

sry ha megbántottalak ezzel

I love this game!

bertino
pompás
ujabb folytatások... más se kell a népnek...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Törölt felhasználó
Michael Bay azt nyilatkozta, hogy leforgatja a 2. és a 3. részt, igy a Transformers lesz az Õ Gyûrûk urája!

"Imdb-n már be van jelentve a második rész 2009-re! "

ha regisztrálva vagy, akkor beírhatod, hogy a 3. rész meg 2015-ben jön. mivel userek töltik fel, ezért tele van fals infókkal. egyelõre szó sincs folytatásról.
Imdb-n már be van jelentve a második rész 2009-re! De ki tudja mi lesz még addig.
Beast Machine
az majd csak min. 3 hónap múlva

...vágod?

Doom 4
jaja

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Pheaper
csak jelenne már meg dvd-n :-)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Doom 4
állat film biztos megszerzem dvdn is

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

"a köv. részben meg biztos behoznak új arcoka"

hö. ha lesz következõ rész. ahhoz elõször siker kell.

index jó szokásához híven hozott egy pozitív és egy negatv kritikát: http://index.hu/kultur/cinematrix/kritika/trans0702/

ez a kétoldalúság kéne az sg-re is. sokkal könnyebbn ítél az ember.
Beast Machine
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az nem Scorponok volt, hanem csak a csatában leesett farka. Nem láttad, hogy beássa magát a homokba, és elsunnyog?? Ha teljes Scorponok lett volna, gondolod, hogy csak a farkát vizsgálják, és ha életre is kel, le tudták volna szorítani?

...vágod?

The Used - Pretty Handsome Awkward
Ez az a szám.
Spedway-nek üzenem!
Scorponok nem maradt a sivatagban, mert miután szétlõtték, felrakták a repülõre és elvitték vizsgálgatni. Aztán a repülõn még rúgott egy utolsót és kimúlt szegény. Ekkor mondja Lennox, hogy "That thing is wicked".
Beast Machine
az melyik szám, amelyik akkor megy, amikor a Barricade-Bumblebee üldözés megy?

...vágod?

Soundtrack már szinte a sarki bótban is "kapható". Van egy-két nagyon ütõs zeneszám a listán: Armor for sleep; Smashing Punkins (akkor megy a filmben amikor a Megan Fox meg a bicebóca robot akcióznak az utcán, nagyon zúz!!!);Goo Goo Dolls
De tudjátok mit itt a teljes lista:
1. Linkin Park - What I\\\'ve Done
2. Smashing Pumpkins - Doomsday Clock
3. Disturbed - This Moment
4. Goo Goo Dolls - Before Its too Late (Sam & Mikaela\\\'s Theme)
5. The Used - Pretty Handsome Awkward
6. Him - Passion\\\'s Killing Floor
7. Taking Back Sunday - What\\\'s It feel like to be a Ghost*
8. Styles of Beyond - Second to None feat Mike Shinoda
9. Armor For Sleep - End of the World*
10. Idiot Pilot - Retina and the Sky*
11. Julien-K - Technical Difficulties
12. MuteMath - Transformer Theme*

*Music not in Film!

😊))))))

BumbleBee
Váh, én csak csütörtökön tudom megnézni, de nyolcan megyünk, azt' meg kellett szervezni... ez eltartott egy darabig. De biztos nagyon jó lesz! 😊 Már nagyon régóta várom és a szavaitokból ítélve nem fogok csalódni

😄DDDD

Ahogy már írta itt vki, Barricade simán cserbe hagyta a többi Álcát, Üstökös ugye elrepült és Skorponok is megmaradt a sivatagban, úgyhogy van jó pár túlélõ, a köv. részben meg biztos behoznak új arcokat, mert pl. Optimus is a Földre hívta az ûrben szerte szét megbújó autobotokat.

edios
A film agyatlan, könnyed, nagyon látványos szórakozás.
De tényleg szórakoztató, megérte kiadni rá a kest!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Beast Machine
nowarez!!!

Tripod: a UIP DUnafilm csak a mozi-változatért felelõs, a DVD kiadás kikerült a kezükbõl.

...vágod?

Ember. Még premier sem volt. Még kamerás verzióban sincs nem még hogy "jó minõségben".
szevasztok

nem tudnátok adni egy linket ahonnan le lehet tölteni jó minõségben a filmet?
Ja értelek 😄
De az csak a hivatalos forgalmazó!De azok már nem adnak ki DVD-t!

A soundtrack meg 3.-án jelenik meg a premierrel. Szóval utánna lesz elérhetõ.
UIP Dunafilm a forgalmazó!
Kb 3 hónap amire megjelenik DVD-n.És szerintem az Intercom!

Zomil
sajna a sountrack ahogy elnézem még nem nagyon elérhetö sehol😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

athlon7
Kb. mennyi idõ amíg kiadják DVD-n a Transformers-t?? Esetleg ha még vki megtudná azt is mondani, hogy melyik Mo-i forgalmazó adja ki, az nagyon jó lenne. Köszi!

Beast Machine
sztem eloldalog a sunyiba, nme hinném, hogy annyira hû katona lenne, hogy kockára teszi az alvázát Megsért.

...vágod?

Szeretnék kérdezni egy dolgot azoktól akik már látták a filmet!
Barricadéval melyik Autobot végez és mikor? Mert arra emlékszem, hogy amikor Barricade üldözi Samet, akkor Bumblebee elkapja és jól elintézi, de utánna még feltûnik a Mustang rendõrautó a filmben. És nem emlékszek, hogy a végén abban a hatalmas ütközetveb õ ott lett volna.
Zomil

hát igen elég gyanus mikor a végén üstökös kirepül az ürbe 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát számomra elég egyértelmû volt a film végén, hogy lesz folytatás.
D4nY
11/10

xP

Zomil
kockát ugye csak ugy lehetett megsemmisiteni h egy szikra(ami ugye minden transformer testében ott van) elpusztitja, ezért ajánlja fel optimusz h a srác rakja bele igy a kocka elpusztul, de mivel megatronba is van ugye szikra, ezért ugy dönt h belenyomja, igy a kocka és megatron is elpusztult

alienslive
Aztahúbameg. Látványilag ott van a szeren. Ezzel a résszével a filmnek már a trailer alapján is lehetett gondolni, hogy nem lesz gond. Elllenben a történeten itt ott lehetett volna rövidíteni. Kicsávó nem volt valami szimpi, a csaj kifejezetten nulla volt, bár õ legalább látványos😄 24 fanatikusok az elején biztos észreveszik Aaron Pierce lalakító színészt (Glenn Morshower).

Ezek a transformerek bárminek fel tudják venni a formáját, azért lehet a régi camaroból új concept camaro is...Bár nem értem robottá alakulás után mért maradnak meg a jármû elemek...
A katona csávókám, amikor eldönti amotort és háton csúszik az aszfalton elég vicces volt. Simán felpattant utána és még a ruhája se égett le a seggérõl.

A végét nem értem. Valaki magyarázza el, mi volt a kockával az a végén?

7/10

kill3r21
kill3r21
vagy adnának neki élesebb fekete konturt 😊
Pheaper
csináltam 1et régebben

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Tudom BSPlayerben én is sárga feliratot használok.
Zomil
figy nekem van egy progi amivel lehet szinezni a feliratot nos én ilyen sötétebb sárgán szoktam nézni és hidd el minden háttér mellett lehet látni 😊

Azért nem raknak be sárga feliratot, mert akkor a sárga háttérnél nem lehetne látni 😄😄
Neogan
Mint már írtam én táborban leszek, és csak 8-án jövök haza, már alig várom hogy láthassam. Bár bevallom youtubeon megnéztem a bevezetõt, szigorúan csak a Transformers feliratig, de már az az a másfél perc is tetszik ami addig történik. Úgyhogy várom.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Zomil
sajna ezt el lehet mondani szinta az összes feliratos filmröl 😄
nem értem mért nem lehet egy sárgát berakni pl.

D4nY
az zavart hogy a feliratot néha nemlehetett elolvasni mert fehér és voltak világosabb részek alul és igy eltünt...

xP

Darkerboy
Azon kívül hogy jó volt, vmi mást véleményt is mondhatnátok ám...😄
Pl. kép, hang...sötöbö
Csak azér' mert én kedden fogom megnézni, mivel csak akkor lesz "premier elõtt" Szolnokon éshát kíváncsi vagyok a véleményekre. Meg sztem a többiek is!😄
Persze csak spoiler nélkül! xD

Zomil
jah egyébként nem volt itt egy banner? 😊 hova lett? v ha nem volt akkor kéne egy 😛

D4nY
nah nekemis megvolt 😄 Jóvolt nagyon sztem 😄

xP

Zomil
nah megnéztem én is a filmet és nagyon bejött, sztem iszonyatosan jól eltalálták a hangulatát stb 😊