TransFormers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne haragudj, de muszáj mindig kijavítanod másokat? akárhány hsz-t olvasok tõled, az összes mások hsz.ra vonatkoznak és a legtöbb legkezelõ és "oktató" hangnemû
elhiszem hogy sok mindenhez értesz meg képbe vagy a dolgokkal, de akkor sem kéne ilyen formában elõadnod
sry ha megbántottalak ezzel
I love this game!
ujabb folytatások... más se kell a népnek...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha regisztrálva vagy, akkor beírhatod, hogy a 3. rész meg 2015-ben jön. mivel userek töltik fel, ezért tele van fals infókkal. egyelõre szó sincs folytatásról.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
hö. ha lesz következõ rész. ahhoz elõször siker kell.
index jó szokásához híven hozott egy pozitív és egy negatv kritikát: http://index.hu/kultur/cinematrix/kritika/trans0702/
ez a kétoldalúság kéne az sg-re is. sokkal könnyebbn ítél az ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...vágod?
Ez az a szám.
Spedway-nek üzenem!
De tudjátok mit itt a teljes lista:
1. Linkin Park - What I\\\'ve Done
2. Smashing Pumpkins - Doomsday Clock
3. Disturbed - This Moment
4. Goo Goo Dolls - Before Its too Late (Sam & Mikaela\\\'s Theme)
5. The Used - Pretty Handsome Awkward
6. Him - Passion\\\'s Killing Floor
7. Taking Back Sunday - What\\\'s It feel like to be a Ghost*
8. Styles of Beyond - Second to None feat Mike Shinoda
9. Armor For Sleep - End of the World*
10. Idiot Pilot - Retina and the Sky*
11. Julien-K - Technical Difficulties
12. MuteMath - Transformer Theme*
*Music not in Film!
😊))))))
De tényleg szórakoztató, megérte kiadni rá a kest!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Tripod: a UIP DUnafilm csak a mozi-változatért felelõs, a DVD kiadás kikerült a kezükbõl.
...vágod?
nem tudnátok adni egy linket ahonnan le lehet tölteni jó minõségben a filmet?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
...vágod?
hát igen elég gyanus mikor a végén üstökös kirepül az ürbe 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ezek a transformerek bárminek fel tudják venni a formáját, azért lehet a régi camaroból új concept camaro is...Bár nem értem robottá alakulás után mért maradnak meg a jármû elemek...
A katona csávókám, amikor eldönti amotort és háton csúszik az aszfalton elég vicces volt. Simán felpattant utána és még a ruhája se égett le a seggérõl.
A végét nem értem. Valaki magyarázza el, mi volt a kockával az a végén?
7/10
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
One man\'s hero, is another man\'s demon...
nem értem mért nem lehet egy sárgát berakni pl.
xP
Pl. kép, hang...sötöbö
Csak azér' mert én kedden fogom megnézni, mivel csak akkor lesz "premier elõtt" Szolnokon éshát kíváncsi vagyok a véleményekre. Meg sztem a többiek is!😄
Persze csak spoiler nélkül! xD