2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
-
spedway #1339 Pont tegnap vettem meg a VOX-ot. :)))
Tök jó a címoldal kihajtható és így egy A3-as méretben néz farkasszemet Optimus és Megatron. Amúgy ezen kívül még foglalkoznak a főszereplő sráccal meg csajjal és Michael Bay-el is külön cikkben. -
Tmac #1338 Valaki tudja hogy mi annak a számnak a címe mikor srác haza akarja kisérni a csaj és az egyik transformes bekapcsolja a rádiót és ott szól. -
#1337 érdekesség :) -
#1336 feliratok.hu-n van az első 2 részhez de én többről nemtok... -
Masakari #1335 cs
valaki nem tudna magyar vagy angol feliratot a mesékhez? most főként a G1-hez kéne de a többi is jól jönne -
Nyarlathotep #1334 Ez a borító nagyon szar, ne haragudj! -
#1333 Neked semmi se jó... -
#1332 Tyrese Gibson, Shia Labeouf? :S
Ha már fan borító, miért nem "Peter Cullen, Shia Labeouf, Hugo Weving és Megan Fox"? -
#1331 Én is ma néztem meg. Remek film, a zene, a képi és hanghatások mind nagyon ott vannak. Azt hittem a történet lapos lesz, de szerencsére nem így volt. Imádtam a képregényeket kiskoromban, így félig nosztalgia is volt ez a film.:) Nagyon várom a következő részt!:) -
#1330 Na én is azok szerencsések közé tartozok akik megnézték a filmet :D. Hát csak annyit tudok mondani rá hogy übermega brutális :). A hangok, az efektek, a poénok nagyon jól meglettek csinálva, emellé még király színészek is társulnak. Várom a második részt.
Mellesleg a Csaj is nagyon szép :P
-
#1329 hmm :-) -
csgj #1328 nekem nem a borító kell, hanem a DVD -
#1327 Igazából én az eredetiben sem értettem, hogy mi a francért kellett BB-ből egy bogarat cisnálni... hiszen Felderítő... afeladata, hogy gyors legyen és fürge... Na most egy Bogár minden csak nem fürge... Gondolom ott is érvényesült a "reklám" ereje. A játékokat gyártó cég ahhoz tudott licencet szerezni. -
#1326 egyébként sztem camaro sokkal jobban néz ki a filmben, gondoljatok bele milyen vicces lett volna ha a szép autok között egy uj vw bogár(az uj fajta, ami sztem még ronda is) ott száguldozik a srácokkal:D
egyébként szvsz már az a rozsdás 74-es camaro is nagyon jól nézett ki:) -
#1325 Hali!
A film nagyon jó..és ITT van hozzá egy borító -
csgj #1324 fantasztikus, gratulálok hozzá, gondolom raty CAM-os.... :P -
#1323 Sziasztok!
Itt fent van a Transformers.
Én is innen szedtem le: www.moobs.hu csak előtte reggelni kell.
Nekem már van hozzá magyar felirat is, csak időzíteni nem tudom. :( -
#1322 MÁsik dolog:
Ezt nem lehet és nem is kell a G1-hez G2-höz vagy éppen armadához energonhoz east warshoz vagy képregényhez hasonlítgatni. Felesleges. Totál új universet alapítottak. Új alaptézisek, történet (ugye Cybertron nem is létezik már). -
#1321 #1246 Az MV-22-es Osprey már csapatpróbákon van és nem 2 darab van belőle hanem kb 22 (és nem a légierőnek hanem a tengerészgyalogságnak.)
#1264: A testvér kifejezés arra utal, hogy korábban (az előzmények szerint aminek képregényformában utána lehet olvasni) együtt vezették Cybertront mielőtt Megatron megőrült volna és kitört a háború. Megatron felelt a rendfentartásért Optimus pedig azért, hogy az élet megfelelő mederben folyjon.
Dinobotok kreálása: A G1 Rajzfilmsorozat szerint mikor őskövületeket találnak akkor alkotják meg a Dinobotokat. Először hidegre teszik őket mert szétzúzzák az arcot aztán kapnak még egy esélyt.
Bumblebee miért lett Camaro: Michael Bay annyit mondott, hogy egy Camnaro sokkal jobb mint egy Bogár. Engem meg rohadtul nem érdekelt. egyébként le is zúzttak a vásárlós részben egy kicsi sárga régi bogarat. -
#1320 Sziasztok valaki dobna nekem egy linket h honnan lehet leszedni a filmet?? mert már 4-szer szar szedtem le.....egyszer rajzfilmet .....mondjuk annak örültem aztán meg 3-szor egymás után a végső állomás 3-mat mert abba is az volt a főszereplő aki a TRNASFORMERS-be és nem találtam semmit aminek köze lenne a filmhez -
Csaba007 #1319 Igaz De aztán új Camaro van benne:) -
#1318 modernebb verda? a Camaro 69-es, a Herbie is nagyjából ennyi idős. -
#1317 Máris kiszúrtam egy hibát: Xaron!
-> Xaaron Emír - Xaaron Emirate -
Csaba007 #1316 A "making" videóban Bay azt nyilatkozta azért nem ww Bogár lett mert perelték volna őket mert az autó nagyon hasonlított volna hörbire. Meg modernebb verdát akartak. -
lord nihilus #1315 Naggggyyyyon jóóóóóóó filmmmm!4444444
Nem ismertem előtte a rajzfilmet meg semmi előzményt, és így is milyen élvezet volt végignézni.... -
#1314 ezt a hülye kifogást.... :D LOL -
#1313 BBee azért nem lett VW Bogár, mert a VW nem adta a nevét egy olyan filmhez, ahol erőszakos dolgot követnek el - érdekes módon anno Hitlert is ők furikázták mindenhova :) -
#1312 Végül is csak egy USA fia film :-) -
#1311 ugyan onnan egy bővebb lista -
#1310 Ezt nem tudom miért kellett kihangsúlyozni: "Chevrolet Camaro (Eredetileg VW Bogárhátú)" -
Csaba007 #1309 Ittvannak! -
#1308 valaki leírná nekem az összes robot magyar megfelelőjét? -
Question #1307 Na. Tegnap délután megnéztem. Nagy show volt:).Muszáj lesz újranézni, mert ahogy olvasom a hozzászólásokat, csomó mindent nem vettem észre a nagy kavarodásban. Nagyon vegyes volt a közönség. Egy apukaforma férfi három kisráccal ültek elöl, a gyerekek rohanva közlekedtek, hogy minél hamarabb visszaérjenek a mosdóból. A partnerem tök sík a témához, mégis belelkesülve jött ki a vetítésről. Élmény. Meg kell nézni. -
#1306 A Dinobotok szerintem csak új ötlet volt az új írótól a 3-4. számban, merthogy eredetileg 4 számosra készült. Csak a Dinobotok lévén előbb aktíválták nem láttuk őket. Az 1.sámban meg olyan sablonons és kusza volt még a rajz, hogy ezért nem szúrhattuk ki mondjuk Grimlock-ot.
Shockwave jött külön vagy később. Illetve ő a Decepticon hajón volt, amivel az Autobotokat üldözték, de ezekről nem kaphatukn összképet, meranno ezzel nem nagyon foglalkoztak. A rajzok kiforatlanok voltak. Azon felül sok volt az író váltás is.
Amik hozzá tesznek az Ark vs Nemesis témához az ok az újabb sztorik Beast Wars.
Tegnap újranéztem a filmet, itthon (Eger). És valahogy sokkal jobb volt a mozi összkép. Szebb volt a kép és a hangerővel is jobban bántak, bár még így is halk volt, mint a Plázában.
10/10 -
#1305 a Dinobotok külön jöttek, és valóban megküzdöttek Shockwave-vel Savge Landen, ahol becsapódtak, és megkapták altmode-jukat.
Az Álcák eredetileg a Nemesis envű csatacirkálóval érkeztek, de miokor megtámadták az Arkot, Shockwave-en kívül mindenki átszáll, és az Ark fedélzetén küzdenek meg. Végül mindkét hajó lezuhan. -
#1304 az álcák tuti azzal... nekem úgy rémlik, hogy a bárka lezuhant az álcákkal és autobotokkal, X millió évvel ezelött...oszt jött Sokkoló megnézni, hogy mi történt..ekkor alakított át a bárka pár autobotot dinobottá...ők megküzdöttek Sokkolóval és mindannyian a kátrány alá kerültek..a többi meg már a legelső rész története.. -
Jetfire #1303 Én is úgy emlékszem, hogy az Álcák ia az Ark-al érkeztek a Földre. De megnézem a ComixArt-on.... -
#1302 külön ? nekem tök úgy rémlik, hogy a bárkával érkeztek...sajna képregényben már nincs meg, hogy utánanézzek, a képregény.net-en meg szünetel a képregény-letöltés.. -
#1301 "határeset...először a Dinobotok készülnek el, de róluk csak késöbb van szó, nem az első részben..."
Nem feltétlenül, mert külön zuhannak le, és mivel egy darabig inaktívak, ezért nem is vesznek fel altmodeot. Viszont nagyjából egyidőben érkeznek ők is a Földre. -
#1300 "G1ben az Ark-kal lezuhannak, majd Telatraan-1 (az Ark számítógépe) kiküld egy szondát, ami végigpásztázza a környéket, lehetséges altmodeok után kutatva - majd mikor végzett, Telatraan-1 végrehajtja a megfelelő módosításokat (valami miatt először az Álcákon), és voilá: meg is vannak a G1 Alakváltók"
határeset...először a Dinobotok készülnek el, de róluk csak késöbb van szó, nem az első részben...