TransFormers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, egyébként ennyibõl legközelebb nem mondok saját véleményt, saját szemszögbõl, mert muszáj abba mindig belekötni.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
leirhatná vki h a soundtrack-röl meik szám mikor megy😊))))
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
akkor viszont minek a tizes skála?😊 lehetne 1/2 a rossz film és 2/2 a jó. van hollywood annyira mélyen, hogy 10/10-et évek óta nem csinált. (vagy, ilyenkor lennének 15/10-es filmek is?)
oké, mindenki másképpen osztályoz, szíve-joga, de a 10/10-ezés túlságosan fanboy dolog. tudja, hogy vannak hibák - de mi lenne, ha nem lennének? akkor a tansformers 11-es lenne? nyilván a filmek többségét meg lehetett volna jobban is csinálni, ilyenkor pedig, ha már az ember odáig merészkedik, hogy osztályoz a véleményének leírása helyett, akkor érdemes pontosnak lenni.
ez viszont nagyon durva. eszméletlen történetek vannak képregényben - kíváncsi lennék, hogy aki ezt írta, az melyik amerikai képregényt követi real time? csak a kommerszeket? nem tetszett a batman: hush vagy a monstani marveles civil war? vagy szerintem nem király a walkingg dead vagy a fables? a battle pope?
vagy csak hasból jött a kijelentés?
(Ja, amúgy A Sziget is 10/10 nálam, ezért voltam erre a Micheal Bay-es filmre is kíváncsi... megérte)
20-30 évvel ezelött a képregényeknek sztem inkább volt "cool" a története, mint manapság..most már tényleg nehéz újat mutatni, és ámulatra késztetni a népet..én speciel már a mátrixtól se vágtam hanyat magam..
amúgy most értem haza, szintén most néztem meg a filmet a moziban..
hát..zene egész jó..legyen 8/10...történet 6/10..holywood sablon megfûszerezve egy kis TF-világgal..látvány 7/10..manapság minden akciófilm tele van pörgéssel, robbanással, stb-vel..sõt, néha nem is bírtam teljesen lekövetni, hogy melyik autobot melyik álcát püfföli és fõleg mi módon.. szval nálam 7/10-es összességében.. szval egész jó kis film, még 1szer valszeg megnézem, ha lesz vmi dvd-minõség belõle, de biztos nem fogom "rongyá" nézni..és ezzel nem lehúzni akarom, objektívan próbálom értékelni, és nem tudnék most olyan filmet mondani, amire nyugodt szívvel megadnám a 10/10-et..
ui: akik még csak most fognak moziba menni, azoknak javaslom, hogy a literes kólájukat ne nyakalják be az elsõ órában, mert akkor az uccsó 20 perc "kínszenvedés" lesz ,)
"barbie-film, akkor az is képregényadapátció lenne? vagy ha lenne my little pony film?"
persze hogy az lenne, sõt a rubikkocka film is az lenne..
"a siker nem biztosíték a folytatásra."
nem azért de Holywood és a Hasbro is az a típus, aki még a 800. rókabõrt is lenyúzza valamirõl, ha úgy látja, hogy pénzt hozhat a konyhára..manapság meg ugyis divat folytatásokat vagy remake-eket forgatni, hisz sokkal egyszerübb, mint kitalálni valami újat és egyedit..szvsz lesz TF 2 film
hamarabb volt a játék. csak arra célzok, hogy ha lenne barbie-film, akkor az is képregényadapátció lenne? vagy ha lenne my little pony film?
"sztem többnek lett folytatása, mint ahánynak nem.."
ez igaz, de attól még a siker nem biztosíték a folytatásra.
Holnap pedig újranézés moziban.😊
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Choke off
17:30 Die hard 4
20:15 Transformers
Szép nap ez a mai!
az animáciok elég gagyinak tünnek miután megnéztem a trailert, látta ezt a filmet valaki?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
akit érdekel már kijött kamos verzióba
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
hát wiki szerint 1 évben (84-ben) jelentek meg a játékok is és a képregény is..ergó legalább annyira lehet képregény-adaptáció, mint "játék"-adaptáció..
"hiszen több sikeers képregénynek nem lett folytatása."
sztem többnek lett folytatása, mint ahánynak nem.. és nem úgy értettem, hogy sikeres képregénynek, hanen a sikeres adaptációnak.. spawn pl hiába sikeres képregényként, filmként nem lett az (pedig sztem jó film) így nem is lett folytatása...de mondjuk nézd me a superman-t batman-t, a teknõcöket, pókembert, x-men-t, stb-t.. az összesnek lett folytatása
egyrészt ez nem képregény-adaptáció, másrészt meg nem feltétlenül, hiszen több sikeers képregénynek nem lett folytatása.
Nem gyenge ez a Bay. 😊
Meg elõször legyen kész az a második. 😊
a kibertron elpusztult az autobotok és az álcák harca miatt 😊
Remélem a 2. rész a robotok bolygólyán fog játszódni az fasza lenne!
attol még ez a véleményem...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak nekem tünt úgy, hogy a hologramos sofõr emebkének a bajszos S7-es ürgése emlékeztetõ feje volt?
sorry, de az átlagnézõ véleménye az, hogy minél több folytatás legyen.
nem véletlen, hogy a heti top11 bevételt elérõ film között 6 folytatás van és az sem, hogy az idei 3 legsikeresebb film is folytatás és negyedikként megy nyilván majd a harry potter.
az átlagnézõnek folytatás kell - a kevésbé átlagnak meg ott a filmek 95%-a😊
igen, mert kábé így indulnak el a pletykák és sokan tévhitben fognak leledzeni. (így viszont nem fogja xy az imdb-t hivatalos infók tárházának tekinteni, valamint nem bízik 2009-ben transformers-filmben sem. bay meg hiába forgatna 2-3-at, ha nem fog, nyilván nem õ dönt.)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Thursday, June 28th, 2007 7:42PM CDT
There are several reports coming in that tonight on Entertainment Tonight, it was announced that there will be a second Transformers Movie. Entertainment Tonight has reported that the project has been given the green light already!
Link