TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én igazán a szuperhõsös Mo-ban ismert képregényekre gondoltam, amiket ismerek... De hát azoknak általában tényleg nincs túl jó történetük

Ja, egyébként ennyibõl legközelebb nem mondok saját véleményt, saját szemszögbõl, mert muszáj abba mindig belekötni.
jaj istenem... ez most nem egy véresen komoly imdb-s skála, csak úgy ezt írtam rá magamnak, mert rohadtul tetszett a film 😄
Pheaper
nekem holnapra van lefoglalva (15:00) :-)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Zomil
egyébként vkinek nincs kedve kicsit szöszmötölni? 😛
leirhatná vki h a soundtrack-röl meik szám mikor megy😊))))

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shiwo
hasból..a mostani képregényeket nem követem figyelemmel.. már vagy 8 éve..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

"én több filmre is tudnék 10-bõl 10-et adni... ahogy erre is. És tudod miért?"

akkor viszont minek a tizes skála?😊 lehetne 1/2 a rossz film és 2/2 a jó. van hollywood annyira mélyen, hogy 10/10-et évek óta nem csinált. (vagy, ilyenkor lennének 15/10-es filmek is?)

oké, mindenki másképpen osztályoz, szíve-joga, de a 10/10-ezés túlságosan fanboy dolog. tudja, hogy vannak hibák - de mi lenne, ha nem lennének? akkor a tansformers 11-es lenne? nyilván a filmek többségét meg lehetett volna jobban is csinálni, ilyenkor pedig, ha már az ember odáig merészkedik, hogy osztályoz a véleményének leírása helyett, akkor érdemes pontosnak lenni.
"tulajdonképpen nem sok képregény, és rajzfilm van, aminek egetrengetõen cool a története"

ez viszont nagyon durva. eszméletlen történetek vannak képregényben - kíváncsi lennék, hogy aki ezt írta, az melyik amerikai képregényt követi real time? csak a kommerszeket? nem tetszett a batman: hush vagy a monstani marveles civil war? vagy szerintem nem király a walkingg dead vagy a fables? a battle pope?

vagy csak hasból jött a kijelentés?
Shiwo
viszont ha mindenre 10/10et adsz, miben fogod megkülönböztetni õket egy olyan filmtõl, ami igazán odab@sz és a moziban még 10 percig csak ülsz utána és pislogsz ?

én több filmre is tudnék 10-bõl 10-et adni... ahogy erre is. És tudod miért? Mert nem érdekelnek az apró részletek. Ha tetszik, akkor már okés... nem fogok kutatni a hibák után. És ha nagyon bejött, akkor nem kényszerítem rá magamat, hogy vmilyen hibák miatt kevesebb pontot adjak rá. Összességében semmi bajom vele, ezért a többit lesz*rom. Így megmaradt minden pont, és 10/10 lett 😊 De ez csak az én szokásom 😊
(Ja, amúgy A Sziget is 10/10 nálam, ezért voltam erre a Micheal Bay-es filmre is kíváncsi... megérte)
Shiwo
"tulajdonképpen nem sok képregény, és rajzfilm van, aminek egetrengetõen cool a története."

20-30 évvel ezelött a képregényeknek sztem inkább volt "cool" a története, mint manapság..most már tényleg nehéz újat mutatni, és ámulatra késztetni a népet..én speciel már a mátrixtól se vágtam hanyat magam..

amúgy most értem haza, szintén most néztem meg a filmet a moziban..
hát..zene egész jó..legyen 8/10...történet 6/10..holywood sablon megfûszerezve egy kis TF-világgal..látvány 7/10..manapság minden akciófilm tele van pörgéssel, robbanással, stb-vel..sõt, néha nem is bírtam teljesen lekövetni, hogy melyik autobot melyik álcát püfföli és fõleg mi módon.. szval nálam 7/10-es összességében.. szval egész jó kis film, még 1szer valszeg megnézem, ha lesz vmi dvd-minõség belõle, de biztos nem fogom "rongyá" nézni..és ezzel nem lehúzni akarom, objektívan próbálom értékelni, és nem tudnék most olyan filmet mondani, amire nyugodt szívvel megadnám a 10/10-et..

ui: akik még csak most fognak moziba menni, azoknak javaslom, hogy a literes kólájukat ne nyakalják be az elsõ órában, mert akkor az uccsó 20 perc "kínszenvedés" lesz ,)

ja, és még annyit, hogy nálunk Kaposváron a premieren, nem is a legnagyobb teremben, a nézõk a terem felénél is kisebb helyet töltöttek meg 😮 Nemtom, vajon megijedtek a feliratozástól?? 😮 Vagy mondjuk az is lehet, hogy a legtöbben hétvégén érnek rá... 😊
Shiwo
szerinted játék-adaptáció, szerintem meg képregény-adaptáció..nem tök mind1 ? lényegében a TF világ adaptációja és sztem qrvára nem filóztak azon, hogy most melyiket vegyék alapul a kettõ közül..amúgy sztem a meséket és a képregényeket azért nem kéne csak úgy leírni, hogy csak mellékes és semmi közük a filmhez, mert azok nélkül nem lenne akkora rajongótábora a TF-eknek és nem lenne meg a maga "világa"

"barbie-film, akkor az is képregényadapátció lenne? vagy ha lenne my little pony film?"
persze hogy az lenne, sõt a rubikkocka film is az lenne..

"a siker nem biztosíték a folytatásra."

nem azért de Holywood és a Hasbro is az a típus, aki még a 800. rókabõrt is lenyúzza valamirõl, ha úgy látja, hogy pénzt hozhat a konyhára..manapság meg ugyis divat folytatásokat vagy remake-eket forgatni, hisz sokkal egyszerübb, mint kitalálni valami újat és egyedit..szvsz lesz TF 2 film

Na, én is megnéztem! Atomjó volt, ez nem vitás... Micheal Bay rendezése nagyon is észrevehetõ volt, a katonai jelenetek mind hasonlóak voltak A Sziget-éhez. Meg mintha lett volna azonos helyszín is 😛 Ja, és 2 Szigetes színész is szerepelt benne. A történet ahhoz képest nagyon okés volt, hogy ez a Transformers film változata... úgy értem, hogy mégis milyen jobbat tudtak volna belõle kihozni? A Transformers történetek sosem voltak nagy cuccok, ez biztos... tulajdonképpen nem sok képregény, és rajzfilm van, aminek egetrengetõen cool a története. Szóval ehhez képest ez is nagyon jó lett. A poénok is átjöttek, sokkal jobbak voltak, mint a Karib tenger kalózai 3 vicc-felhozatala... és több is volt 😊 A tini problémás dolgokkal sem volt semmi bajom, kellettek bele, hogy változatos legyen a film. Így van benne humor, (tini)romantika, és sok-sok látvány meg akció... 10/10 ---- természetesen
SzakYy
shiwo: "hát wiki szerint 1 évben (84-ben) jelentek meg a játékok is és a képregény is"

hamarabb volt a játék. csak arra célzok, hogy ha lenne barbie-film, akkor az is képregényadapátció lenne? vagy ha lenne my little pony film?

"sztem többnek lett folytatása, mint ahánynak nem.."

ez igaz, de attól még a siker nem biztosíték a folytatásra.
Remélem az original score soundtrack is kijön majd, mert nagyon szép zenék szólnak a film alatt.
desigo
jegy lefoglalva 19:15-re <#papakacsint>
Kijött a Soundtrack is ma.
Holnap pedig újranézés moziban.😊

Doom 4
http://www.youtube.com/watch?v=akNJ6S2UqsE ez nagyon állat 😊

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

mark oh
az f@sza,2 jo film egy nap.én 20:15re megyek,de már várom,most lassan megy az idö<#pardon1>

Choke off

alienslive
Aki képes megnézni ezt CAM változatban, az magára vessen. Ennek dukál a nagy vászon, feltéve ha nem vagy mazochista...

Törölt felhasználó
Én is! 😊
17:30 Die hard 4
20:15 Transformers

Szép nap ez a mai!
mark oh
ma megyek moziba rá<#vigyor2><#wave>

Choke off

Zomil
egyébként nézelödtem picit és azt vettem észre h nemrég kijött egy transmorphers nevü 5letlopás 😊
az animáciok elég gagyinak tünnek miután megnéztem a trailert, látta ezt a filmet valaki?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Pheaper
TransFormers.CAM.XVID-VIDEO_TS

akit érdekel már kijött kamos verzióba

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Shiwo
jó, mondjuk a 300-nak tán nem lesz folytatása, mert az csak 4 részes volt képregényben, és az mind benne is volt a filmben...de a többi képregény évekig futott, van mibõl "építkezni" egy folytatáshoz..

Shiwo
"egyrészt ez nem képregény-adaptáció"

hát wiki szerint 1 évben (84-ben) jelentek meg a játékok is és a képregény is..ergó legalább annyira lehet képregény-adaptáció, mint "játék"-adaptáció..

"hiszen több sikeers képregénynek nem lett folytatása."
sztem többnek lett folytatása, mint ahánynak nem.. és nem úgy értettem, hogy sikeres képregénynek, hanen a sikeres adaptációnak.. spawn pl hiába sikeres képregényként, filmként nem lett az (pedig sztem jó film) így nem is lett folytatása...de mondjuk nézd me a superman-t batman-t, a teknõcöket, pókembert, x-men-t, stb-t.. az összesnek lett folytatása

mark oh
nme privátot akartam irni,hanem csak hsz-t.bocsi

Choke off

"képregény-adaptációnál meg adott, hogy több részt is készítenek, ha sikeres..."

egyrészt ez nem képregény-adaptáció, másrészt meg nem feltétlenül, hiszen több sikeers képregénynek nem lett folytatása.
De az nem tény volt, olvasd el még1x a hsz-t.

Ez Debrecenbe is így volt, elsõ vetítésre foglaltam jegyet, én voltam talán a hatodik elõzõ nap délután, aztán a filmre a terem kétharmada tele volt.😊 Jó mondjuk Debrecen nagyobb város.

én holnap 14:45-re mek, a kaposvári premierre... ehhez képest, voltak vagy 4-en ma, akik eddig rendeltek jegyet (netes foglalás) 😛 Nem lesznek sokan, ebben szinte biztos vagyok. Nálunk nem fog sok pénzt hozni a film...
Zomil
nem ez az😊 ez a rajzfilmhez van(asszem)

mark oh
holnap este megyek moziba rá,már kib@szotul várom<#ijedt>

Choke off

Van már transformers Soundtrack!asszem ez az!

Még nem láttam😊 Majd holnap! Itt írta valaki hogy 2. rész 2009 3. rész 2015!! Csak azt mondom amit mások írtak😊

Minstrel
hogyhogy már van dvdrip axxo ebbõl? valami kamu lehet?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Megnéztem az HBO-s mûsort a filmrõl.
Nem gyenge ez a Bay. 😊

Ki mondta hogy hat év lesz a 2. és 3. rész között?
Meg elõször legyen kész az a második. 😊

Zomil
loál, de láttad már a filmet? ha igen nem figyeltél eléggé😄DD

a kibertron elpusztult az autobotok és az álcák harca miatt 😊

De akkor is a 2. és 3. rész között mért lesz 6 év?? az kicsit sok!
Remélem a 2. rész a robotok bolygólyán fog játszódni az fasza lenne!

bertino
tõlem 😄D
attol még ez a véleményem...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

alienslive
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak nekem tünt úgy, hogy a hologramos sofõr emebkének a bajszos S7-es ürgése emlékeztetõ feje volt?

Shiwo
képregény-adaptációnál meg adott, hogy több részt is készítenek, ha sikeres...

"nem, csak az átlagnézõ véleményét osztottam meg"

sorry, de az átlagnézõ véleménye az, hogy minél több folytatás legyen.

nem véletlen, hogy a heti top11 bevételt elérõ film között 6 folytatás van és az sem, hogy az idei 3 legsikeresebb film is folytatás és negyedikként megy nyilván majd a harry potter.

az átlagnézõnek folytatás kell - a kevésbé átlagnak meg ott a filmek 95%-a😊
iroi: "ne haragudj, de muszáj mindig kijavítanod másokat? "

igen, mert kábé így indulnak el a pletykák és sokan tévhitben fognak leledzeni. (így viszont nem fogja xy az imdb-t hivatalos infók tárházának tekinteni, valamint nem bízik 2009-ben transformers-filmben sem. bay meg hiába forgatna 2-3-at, ha nem fog, nyilván nem õ dönt.)
bertino
nem, csak az átlagnézõ véleményét osztottam meg

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nem kötelezõ nézni.😊

Én támogatom ebben. Pláne hogy a Gyûrûk Ura kicsit unalmas is volt a maga több mint 3 órájával (talán a harmadik rész).

Én csak erre tudok hagyatkozni egyelõre:

Thursday, June 28th, 2007 7:42PM CDT

There are several reports coming in that tonight on Entertainment Tonight, it was announced that there will be a second Transformers Movie. Entertainment Tonight has reported that the project has been given the green light already!

Link