2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
-
#1379 Transformers 2 - Az Álcák és a Roxfort....wow... -
#1378 Én szeretem a HP könyveket, de ugyanúgy szeretem a TF-t is (bér utóbbit jobban:)) De pl a gyűrűk ura nem fogott meg. -
csgj #1377 Figyelj, hát éppen ez az! Hogy is foghatott volna meg, ha nem olvastad? :D -
#1376 Engem a Harry Potter nem fogott meg. Nem ovlastam, nem láttam, de semmi nem vonzott az előzetesk alapján. Némely filből egy fél perces előzetes is elég. De a HP-nél egyedüli pozitívumot csak John Williams jelenti, meg Christopher "Doctor" Eccleston mellékszerep valamlyik filmben.
Habár látni láttam pár részből úgy háromnegyed órát, de... úgy voltam vele, mint aikor belenéztem a Gyűrűk Urába "ez nem az én világom, elismerem hogy jó film (GyU), de nekem most nem jön be. majd 10 év múlva"
Az is igaz, hogy anno én utáltam a Star Wars-t is, tényleg. Az agyamra ment a nagy gfelhajtás amikor újraleadták a mozikba. Meg LEGO, meg minden. De 8 éve die-hard fan van vagyok.
Ellenben már egy Segal-Stallone-Schwarzenegger akció-baromságot tudok végig nézni, amiket anno kedveltem. Ez alól kivétel a Terminator és A pusztító - meg, ami sci-fi.
Arra akarok ezzel kilyukadni, hogy az ember ízlése változik. A korral, az idővel, a jellemétől. -
#1375 off:
igen, nekem spec a könyvek jobban bejönnek mint a film :) -
#1374 2009 nagyon messze van :( Sokat kell várni a következő filmre
Bár ha már ennyire elhúzzák, jobbnak kell lennie még az elsőnél is :D hogy kárpótolja a rajongókat! -
csgj #1373 lefogadom, hogy még egy Harry Potter könyvet sem olvastál... csak mert általában az ilyenek szólják le HP-t. A film lehet, hogy nem nagy szám, de a HP-s története megmenti, és sztem ettől lesz élvezhető... Csak ne írnának át benne néhány dolgot... Szóval, ha csak a filmet láttad (vagy azt se), akkor nem tudhatod, hogy valójában milyen jó is a Harry Potter világ! Ez nem olyan "sláger" cucc, ami rossz is! (minden más "sláger" a mai világban viszont általában rossz szokott lenni) És csak akkor szóld le, ha minden részt elolvastál, és úgyse tetszik (akkor viszont nem értelek :D) -
SlayR #1372 remélem felül múlja a herri homokos pottert :) -
#1371 véleményem: én akarok lenni OPTIMUS FÖVEZÉR
baszott jo a film ...mekkora lesz 2. része is ugy halottam?!? -
#1370 most láttam a moziban, szerintem jó, de a sztori gyenge. Viszont vannak benne jó poénok, meg jó verdák. Nekem bejött a film -
#1369 Meg ezzel a 246 millával nem kicsit kerestek a filmesek. Jó páran megnézték a filmet világszerte. :) És a 246 millából 152 milla csak amerika. Az amerikaiak nagyon rá vannak kattanva a témára :) -
#1368 kiváncsi leszek mit hoz mikor kijön a Harry Kókler legújabb kalandja... -
Masakari #1367 jaja az amcsik nagyon show-ra mennek igy a taps érthető..de vigyor az szerintem minden moziba volt..(ahol nem ott valami gond volt... a nézőkkel) -
#1366 Jaja, itt is! :) Egy amerikai ismerős azt mondta, háromszor nézte meg, és mindhárom alkalommal tapsot is kapott a film :) A taps ugyan itt elmaradt, de mindenki vigyorogva hagyta el a mozit! -
Tripod #1365 Én is tegnap néztem másodszor, és szintén csak azt tudom mondani, hogy csak az első, második sorokban nem ült senki. A többi fullon volt. -
#1364 Nah, ma megnéztem másodjára is! :) Telt ház volt - egy hét elteltével is!!! XD -
#1363 A 2 CD-s változathoz innen tudod letölteni a feliratot:TransFormers -
#1362 Melyik a legjobb Mozi Budapesten? -
#1361 A transformerek mindenkit lenyomtak -
Masakari #1360 jaja,de sztem aki tudja hogy ott meik számok mentek az tud valamit:D
én csak röhögtem..meg az egész mozi..bár azért a háznál is volt pár jó jelenet:D -
#1359 Bumblebee annál a résznél elég sokmindent játszik. Mindig szituációhoz illő zenét. -
#1358 Linkin Park sztem is. méghozzá: Linkin Park - What I've Done -
Szabi1991 #1357 sztem nem arra gondol.. -
#1356 linkin Park...ostben bennevan asszem erre gondolsz..:D -
spedway #1355 A Transformers simán blockbuster, vasárnapra az USA-ban elérte a 152 millió dolláros bevételt, világszerte pedig már 5 nap után a 246 milliót. Vígan profitos, nem kicsit, nagyon! -
spedway #1354 Ez a cikk a VOX magazinba lett írva, és tényleg király. Nem bántam meg, hogy megvettem a lapot pedig nem szoktam. De most a dupla Transformers borító megbabonázott.:))) -
Csaba007 #1353 Szép verdák!!
Valaki nemtud valahonnan egy "making" videót?? -
Szabi1991 #1352 -
Szabi1991 #1351 -
#1350 Hát én azon borultam, mikor a filmben először olvastam :DDD -
#1349 mért vox-os nem lehet rajongo? :P
egyébként tényleg nagyon jó cikk
jah és: "To punish and enslave" :DDD -
#1348 Oké, melyik rajongó írta az index-es cikket?
Ez túl precíz és pontos Transformers oldalról, hogy egy jött-ment VOX-os dolgozó írja. Egyetlen hiba van Secret 7, de később már sector 7 van a cikkben. -
#1347 -
Masakari #1346 irom ujra...valaki...feliratot a g1-hez..xD nagyon kéne..xD -
#1345 XD -
#1344 -
#1343 valaki tudna linkelni egy 100%os mentést? -
#1342 Ezt Talamasca haverom csinálta, de nyomtatva borzalmas.És sajna a tartalom olvashatatlan...de jó próbálkozás -
#1341 jahogy ugyan az :) -
#1340 ez e