TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért az más tészta, hogy Megs meghal, mert õ úgy egyesült az Allsparkkal, hogy nem a halála után, hanem az AllSpark ereje ölte meg. Egyébként az efféle halálban látom én a lehetséges Galvatron-vonalat, mivel az Allsprark elsõdleges funkciója a teremtés, szóval ha erõszakkal egyesítik egy Szikrával, akkor nagy a valószínüsége, hogy feltámasztja az illetõt, és felvértezi az AllSpark erejével -> Galvatron. Jazz pedig természetes halált halt, és azt vedd figyelembe, hogy az embereknek nincs olyan tárgyuk, vagy dimenziójuk, vagy bérmi másuk, ahol a lelküket el lehetne raktározni. És ha lenne is, az sztem hasonlóképpen mûködne, mint az AllSpark: nem különálló "fájlonként" kezelne a lelkeket, hanem egy nagy, hatalmas masszává gyúrná össze õket.

...vágod?

Shiwo
tudom, de ehhez képest képregényben elég sok TF visszatért a látszólagos "végsõ halálból"..és az emberek is felszoktak "támadni" néhány filmben, és kimagyarázzák a dolgot.. és ha Megatron feltámad (elvielg õ is meghót, mert belenyomták a kockát), akkor Jazz is simán..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Beast Machine
Ratchet azt mondta, hogy "Már nem tehetünk semmit". Ratchet jó orvos, de a halottakatr akkor sem tudja feltámasztani, ha mechanikus alapúak. Különben is, ha egy Alakváltó meghal, a Szikrája csaklakozik az AllSparkba, és eggyé válik vele, visszavonhatatlanul.

...vágod?

Shiwo
amúgy sztetek a 2. részig Jazz-t sikerül helyrepofoznia Racsninak ?

Shiwo
jah lehet..csak nem mindig figyeltem az angol szöveget, mert hallás alapján még nem mindig értem, hogy mirõl van szó..

Optimus Prime
Szerintem az a haverja volt. Max osztálytársa. A "testvér" megszólítás nem mindig rokoni szálra utal, a feliratban meg volt pár hiba.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Shiwo
én Glen Whitmann-nál (Anthony Anderson) voltam így 😊

ill még 1 apróság..a csávó, aki fejjel lefele lógott..az most ki volt ? mert mintha vmi bátyót emlegetett volna..ehhez képest többször nem is nagyon szerepelt..ill mintha más lett volna a neve, mint a képregénybeli bátyjának, de lehet rosszul rémlik...

Shiwo
várok is 😊

mozi után hiába nézem meg szar minõségben, nem hinném, hogy sok újat látnék benne..míg 1 dvd-minõségnél feltünhetnek apró részletek..

desigo
Azért amikor az elején megláttam Sucrét (a szökésbõl)spanyolul hablatyolni majd késõbb Aaront ( 24 ) nagyon röhögtem 😊)
Kb. ha majd kijön a DVD.😊
Az pedig még nem most lesz.

Törölt felhasználó
arra még várhatsz...
Shiwo
amúgy sztetek mikorra várható dvd-minõségben a neten ?

Debrecenbe diák 850 huf, mondjuk én holnap a kora délutáni elsõ vetítésre megyek és oda csak 790.

Amúgy torrenten is el lehet érni a Movie Prequel képregényeket, én is onnan szereztem be õket. Persze még film elõtt elolvastam mindet.

Optimus Prime
Na, képregény szempontjából itt egy másik forrás (nem túl legál, de itt úgy olvasom ez nem gond 😊

Transformers Online Russia

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Miskolc Plaza Cinema City diákjegy 790 HuF
desigo
Jah
Megéri utaznod érte
reméljük holnap sikerrel jársz 😊
Én is Miskolcon néztem, de akkor még nem volt semmi gond. Meghát nekem kocsival 20 perc és bent vagyok, busszal meg 30.
Beast Machine
pamutban diákjegy 990 😉

...vágod?

Optimus Prime
Nekem ingyen volt. 😄

Törölt felhasználó
De Te legalább láttad a filmet!
desigo
Duna Plazaban 1250 volt egy jegy <#szomoru1>
Törölt felhasználó
Ma mentem a miskolci Cinema City-be megnézni a filmet. Ideollóznám, hogy jártam egy másik fórumba írt hozzászólásom.
Elõzmény az, hogy felkocsikáztam miskolcra pár haverral megnézni a Die hardot, és a Transformers-t. Die Hard 17_30-tól, aztán a FILM ...

"19:45 brigád ki a moziból. Wc, McDonlads, cigi, kinek mi volt a sûrgõsebb, aztán készültünk a Transformers-re! Én ezt jobban vártam, mint a Die hard-ot, sõt jobban vártam mint bármi mást az éven (ezt gondolom mindenki leszûrte a fórumból). Nah jó, talán egy szinten volt a Planet terror-ral.
Szóval a srácok vették az 5 literes popcorn-t, a kólát (én egyiket sem szoktam), állunk be a sorba, jegyszedõ megnézi a jegyet. Megkérdi:- A Transformers-t nézítek?
Gondoltam magamban, nem baszd meg, A fedõneve : Pipõt. Jegyre rá van írva, minek kérdezz ilyen hülyeséget. Erre szól egy kolegának, aki odafárad hozzánk, és közli:
-Sajnálom, de elmarad a Transformers, mert rossz a film hangja, és így nem tidják levetíteni!
EEHHH! Nah ezt kommentáljátok! Fél perc csend, nézzünk egymásra ,majd megkérdem. És mikor lesz a következõ? - Holnap!
Anyád, mondom magamba! És a kedves figura közli, hogy nem áll módjában a pénzt visszafizetni, de pecsétel, meg aláír és akkor bármikor megnézhetjük újra a filmet. Hát haha!
Mondja a haver, hogy õ pedig kéri vissza a pénzét, mert fizetet valami olyanért, amit nem kapott meg. De nekik nem áll módjukban. Ekkor már nekem is beindult a pofám. Mondtam neki, hogy tudom nem az õ hibája, de azt azért vegye észre, hogy mi nem felültünk a helyi buszra, aztán 10 perc itt voltunk, hanem egy órát jöttünk kocsival. Persze reakció erre sem volt, meg rájöttünk, nem érdemes kibaszott 850-ft-ért cirkuszolni, tehát aláírták a jegyet, aztán mérgesen, én kibaszott idegesen, távoztunk... Cimbora persze még mókásan megjegyezte, hogy : SEbaj, este leszedjük netrõl és megnézzük! És a tetû faszinak még volt pofája csúnyán nézni! A kurva anyját! Tény, hogy nem az Õ hibája, hogy szar volt a kópia, ezért nem rá haragszom hanem a Cinema City-re, mert amikor kértem a jegyet, egy kurva szóval nem mondták, hogy : vazze, nem jó a hang, eridj haza!
Szóval basszott nagyot csalódtam, Msikolc immár egyetlen nagyobb mozijában! És mit tudok tenni? Holnap újra beülök a kocsiba, persze elõtte telefonon érdeklõdök van-e már normális hang, és újra bekocsikázom ( még jó, hogy a benzin olyan olcsó) és talán látom a filmet! "
Zomil
nagyitom én de akkor meg nagyon elmosodik vhogy nem tudom normálisan beállitani 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

desigo
Nekem a film elején voltak olyan pillanatok...
Nem tudom én beleborzongtam Optimus utolsó monológjába... 😊

Lehet nagyítani.

desigo

Korrekt film lett nagyon.
Ami nem tetszett:
-A robotok küzdelmébõl alig lehetett valamit kivenni.
-A robotok szövegei,beszólásai néha bénák voltak.
-A végét jobban is befejezhették volna.
Zomil
lehet én vok vak de a szöveget alig birom elolvasni ami a képregényre van irva😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem gyenge cucc! 😊))))

Optimus Prime
Aha, nagyon jópofa. 😄
Ha akarzs még valami viccset látni, nyomd meg a "d" billentyût.

A filmmel kapcsolatban készült egy Movie Prequel 4 részes képregény. Itt helyre tesznek ezt-azt, meg szerintem a korai forgatókönyvõl is vannak benne dolgok. Pl. Arcee.
Hivatalosan megtakinhetõ a Hasbro oldalán.

Zomil
egyébként ez a játék nagyon nagy😄DDDD

Zomil
hát igen ez a nyom duma érdekes😊
fögenya? hát megatron tuti lesz benne mert nem hiszem h a nyomás szétszedné max a hideg miatt lesz inaktiv, de az álcák gonodlom, majd felhozzák onnan, esetleg 20-30 év mulva játszodik majd a köv rész amikor véletlenül vki felhozza😊

Optimus Prime
Jól emlékszel. Nos, azért az egsz világ nem tudta mi történt. És néha a kséz tényekkel megerõsített híreket könnyebb semmisé tenni, mint a feltupírozott média híreket vagy mi. Amúgyis ki hinné el?
Óriás robotok harcoltak LA utcáin, aki Chevy-vé meg replülõvé alakulnak.

Shiwo
kérdés ki lesz ott a "fõgenya"

Sokkoló mondjuk esélyes is lehet.. Unicron is feltünhet..

ill a végén mondtak valami olyasmit, hogy Megatront azé dobják a mélyvizbe, hogy eltüntessék a bizonyítékokat..vagy én vok hülye, és rosszul emléxem ? mert ha tényleg ezt mondták, nem értem ki elõl akarják eltüntetni..az amcsi nép elõl ? mikor nyílt utcán darálták 1mást a robotok ? nehezem hihetõ, hogy senki nem vette fel kamerára és nem került ki a sajtóba...

Hát ez nagyon kolbász játék <#nyes><#nyes>
Elszórakoztam vele.
Shiwo
jah, sõt..vicces és reális volt, hogy a TF-ek az infókat a netrõl szedték 😄 szerencsétlenek 😄D

az a "kis" képletesen pont a "nagy"-ot jelenti 😊 De azért sztem nem volt idegesítõ vagy ilyesmi... szépen beékelték a történetbe az eBay-t
Optimus Prime
Screamer meglépése a sztratosférán keresztül még a végcím elõtt volt.
szokás szerint menekült, mint a képregényben. Gyáva. A 2-ben tuti visszatér, mert lesz kettõ. Bay mondta és Cullen-nek is 3 filmre van szerzõdése.

Shiwo
kicsi ????? 😊

ja, azért volt a filmben egy kis reklámja az eBay-nek 😄 😛
Shiwo
a riporterest láttam..legalábbis 1 részét.. kettõt v. hármat...üstökösrõl már lemaradtam..

Optimus Prime
Mert van ez a MD játék.

A végcímben, az elején még amkr Sam szülei beszélnek a sajtónak(?) Az nangyon jó.

Zomil
hát én nem vártam végig kb a feliratok közepénél van egy bevágás mikor üstökös kirepül az ürbe, tovább nem néztem

a végéig nem, csak addig, amíg Sam szülei dumáltak sok hülyeséget egy riporternek... 😛
Shiwo
amúgy nem tom ki hogy várta végig a filmet a feliratok végéig.. van a végén vmi slusszpoén, mint a karib tengernek ? mert én igyekeztem kifele wc-re...megártott a sok pia 😄

"a csatában látni a Mountain Dew-s italautoamta Transformert"
Ez esetleg vmi utalás a rajzfilmbõl vagy csak egyszerûen jópofa azért írtad a pro-k közé?

Optimus Prime
Belenéztem a lentebb írt index kritikáiba és ezen nagyon fenn akadtam (mint Funes a fán):

"Viszont ha már nem valami Star Wars-szerû ûroperában szerepelnek, a robotok nekem ne pislogjanak, ne tördeljék fémujjaik ízületeit és fõleg ne hugyozzanak, hanem viselkedjenek legalább egy kicsit robotszerûen, mondjuk úgy, mint a T-800-as a Terminátorokban."

Ritka ilyen fantáziaszegény emberrel találkozni. A pisilõs jelenet már kcisti sok volt, de a többi stimmel. Fõleg a BW/BM-et veszük.

Optimus Prime
Én is láttam a filmet, nyertem rá jegyet muszáj volt - sose nyertem semmit. De mégegyszer muszáj megnéznem itthon (Egerben).
Ami nem deült ki nagyon, hogy a filmet kcisit viccesre vették. Szóval senki és semmi nem 100%-ig komoly. A látvánnyal semmi gond. Már több kritkák is írtam és mind már, mert tudnék még ezt-azt írni. Szóval itt pro és kontra lista:

Pro:
- Peter Cullen = Optimus Prime
- CGI effektek 100%-osak
- humor minden mennyisgben és stílusban, célozva a régi G1-re több szinten
- Optimus és Megatron klasszikus mondatai a régi The Movie-ból és a sorozatból
- Megan Fox
- hosszú mûsoridõ, ennek ellenére pergõs film 140 percben
- a csatában látni a Mountain Dew-s italautoamta Transformert
- "I am Megatron!"

Kontra:
- nem Frank Welker megatron hangja
- néha már én se láttam ki kit lõ
- hiányoltam a... original theme klasszikus feldolgozását másnem az end credits-nél

Mint fan: 10/10
Mint sci-fi és filmnézõ: 7/10

Sztem is mondj nyugodtan, csak úgylátszik egyesek szeretnek belekötni mások véleményébe. Dehát mindig lesznek ilyen emberek sajna. Ez van.
Shiwo
mondj nyugottan sztem