TransFormers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...vágod?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
...vágod?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
ill még 1 apróság..a csávó, aki fejjel lefele lógott..az most ki volt ? mert mintha vmi bátyót emlegetett volna..ehhez képest többször nem is nagyon szerepelt..ill mintha más lett volna a neve, mint a képregénybeli bátyjának, de lehet rosszul rémlik...
mozi után hiába nézem meg szar minõségben, nem hinném, hogy sok újat látnék benne..míg 1 dvd-minõségnél feltünhetnek apró részletek..
Az pedig még nem most lesz.
Amúgy torrenten is el lehet érni a Movie Prequel képregényeket, én is onnan szereztem be õket. Persze még film elõtt elolvastam mindet.
Transformers Online Russia
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Elõzmény az, hogy felkocsikáztam miskolcra pár haverral megnézni a Die hardot, és a Transformers-t. Die Hard 17_30-tól, aztán a FILM ...
"19:45 brigád ki a moziból. Wc, McDonlads, cigi, kinek mi volt a sûrgõsebb, aztán készültünk a Transformers-re! Én ezt jobban vártam, mint a Die hard-ot, sõt jobban vártam mint bármi mást az éven (ezt gondolom mindenki leszûrte a fórumból). Nah jó, talán egy szinten volt a Planet terror-ral.
Szóval a srácok vették az 5 literes popcorn-t, a kólát (én egyiket sem szoktam), állunk be a sorba, jegyszedõ megnézi a jegyet. Megkérdi:- A Transformers-t nézítek?
Gondoltam magamban, nem baszd meg, A fedõneve : Pipõt. Jegyre rá van írva, minek kérdezz ilyen hülyeséget. Erre szól egy kolegának, aki odafárad hozzánk, és közli:
-Sajnálom, de elmarad a Transformers, mert rossz a film hangja, és így nem tidják levetíteni!
EEHHH! Nah ezt kommentáljátok! Fél perc csend, nézzünk egymásra ,majd megkérdem. És mikor lesz a következõ? - Holnap!
Anyád, mondom magamba! És a kedves figura közli, hogy nem áll módjában a pénzt visszafizetni, de pecsétel, meg aláír és akkor bármikor megnézhetjük újra a filmet. Hát haha!
Mondja a haver, hogy õ pedig kéri vissza a pénzét, mert fizetet valami olyanért, amit nem kapott meg. De nekik nem áll módjukban. Ekkor már nekem is beindult a pofám. Mondtam neki, hogy tudom nem az õ hibája, de azt azért vegye észre, hogy mi nem felültünk a helyi buszra, aztán 10 perc itt voltunk, hanem egy órát jöttünk kocsival. Persze reakció erre sem volt, meg rájöttünk, nem érdemes kibaszott 850-ft-ért cirkuszolni, tehát aláírták a jegyet, aztán mérgesen, én kibaszott idegesen, távoztunk... Cimbora persze még mókásan megjegyezte, hogy : SEbaj, este leszedjük netrõl és megnézzük! És a tetû faszinak még volt pofája csúnyán nézni! A kurva anyját! Tény, hogy nem az Õ hibája, hogy szar volt a kópia, ezért nem rá haragszom hanem a Cinema City-re, mert amikor kértem a jegyet, egy kurva szóval nem mondták, hogy : vazze, nem jó a hang, eridj haza!
Szóval basszott nagyot csalódtam, Msikolc immár egyetlen nagyobb mozijában! És mit tudok tenni? Holnap újra beülök a kocsiba, persze elõtte telefonon érdeklõdök van-e már normális hang, és újra bekocsikázom ( még jó, hogy a benzin olyan olcsó) és talán látom a filmet! "
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Korrekt film lett nagyon.
Ami nem tetszett:
-A robotok küzdelmébõl alig lehetett valamit kivenni.
-A robotok szövegei,beszólásai néha bénák voltak.
-A végét jobban is befejezhették volna.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha akarzs még valami viccset látni, nyomd meg a "d" billentyût.
A filmmel kapcsolatban készült egy Movie Prequel 4 részes képregény. Itt helyre tesznek ezt-azt, meg szerintem a korai forgatókönyvõl is vannak benne dolgok. Pl. Arcee.
Hivatalosan megtakinhetõ a Hasbro oldalán.
fögenya? hát megatron tuti lesz benne mert nem hiszem h a nyomás szétszedné max a hideg miatt lesz inaktiv, de az álcák gonodlom, majd felhozzák onnan, esetleg 20-30 év mulva játszodik majd a köv rész amikor véletlenül vki felhozza😊
Óriás robotok harcoltak LA utcáin, aki Chevy-vé meg replülõvé alakulnak.
Sokkoló mondjuk esélyes is lehet.. Unicron is feltünhet..
ill a végén mondtak valami olyasmit, hogy Megatront azé dobják a mélyvizbe, hogy eltüntessék a bizonyítékokat..vagy én vok hülye, és rosszul emléxem ? mert ha tényleg ezt mondták, nem értem ki elõl akarják eltüntetni..az amcsi nép elõl ? mikor nyílt utcán darálták 1mást a robotok ? nehezem hihetõ, hogy senki nem vette fel kamerára és nem került ki a sajtóba...
Elszórakoztam vele.
szokás szerint menekült, mint a képregényben. Gyáva. A 2-ben tuti visszatér, mert lesz kettõ. Bay mondta és Cullen-nek is 3 filmre van szerzõdése.
A végcímben, az elején még amkr Sam szülei beszélnek a sajtónak(?) Az nangyon jó.
Ez esetleg vmi utalás a rajzfilmbõl vagy csak egyszerûen jópofa azért írtad a pro-k közé?
"Viszont ha már nem valami Star Wars-szerû ûroperában szerepelnek, a robotok nekem ne pislogjanak, ne tördeljék fémujjaik ízületeit és fõleg ne hugyozzanak, hanem viselkedjenek legalább egy kicsit robotszerûen, mondjuk úgy, mint a T-800-as a Terminátorokban."
Ritka ilyen fantáziaszegény emberrel találkozni. A pisilõs jelenet már kcisti sok volt, de a többi stimmel. Fõleg a BW/BM-et veszük.
Ami nem deült ki nagyon, hogy a filmet kcisit viccesre vették. Szóval senki és semmi nem 100%-ig komoly. A látvánnyal semmi gond. Már több kritkák is írtam és mind már, mert tudnék még ezt-azt írni. Szóval itt pro és kontra lista:
Pro:
- Peter Cullen = Optimus Prime
- CGI effektek 100%-osak
- humor minden mennyisgben és stílusban, célozva a régi G1-re több szinten
- Optimus és Megatron klasszikus mondatai a régi The Movie-ból és a sorozatból
- Megan Fox
- hosszú mûsoridõ, ennek ellenére pergõs film 140 percben
- a csatában látni a Mountain Dew-s italautoamta Transformert
- "I am Megatron!"
Kontra:
- nem Frank Welker megatron hangja
- néha már én se láttam ki kit lõ
- hiányoltam a... original theme klasszikus feldolgozását másnem az end credits-nél
Mint fan: 10/10
Mint sci-fi és filmnézõ: 7/10