2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
-
Szabi1991 #1419 :O -
Szabi1991 #1418 Chevy reklám.. -
Szabi1991 #1417 én kértem -
#1416 sőt, elvileg Barrikád is meglépett, nem ? -
Masakari #1415 skacok nekem most az jutott eszembe hogy skorponok ugyebár nem halt meg..most akkor ő még a földön van nem?és irtja a jó népet..(talán:D) -
#1414 Most miért is kérdezted ezt? Én csak belinkeltem a képet érdekesség képpen mert vki még tegnap kérte. Ennyi. -
csgj #1413 áh, ez nem az -
#1412 Globális reklámról hallottál-e?:)
Minden országban jelenlévő Chevy modelleket Bumblebeevel fognak reklámozni. USA-ban a camaro-t ahol a daewoo modellek mennek chevy-ként ott azokat.. de a márkanevet mindenhol összevonják Bumblebee képével:)
Szerintem a Peterbilt csak azért nem fogja Prime-al reklámozni a kamionjait mert gyerekeknek semmi köze egy kamionvásárláshoz (vagy éppen fiatal sofőröknek)
de pl Jazz esetén simán el tudom képzelni, hogy megjelenik a Pontiac reklámokban. -
#1411 Na jó, itt van linkben. -
#1410 Bocsi.
-
#1409 Na, ez nem sikerült?
-
#1408 Na, gyors válaszok.
Nem tudom-e a "Deception's Theme" számra gondolsz-e, de a Burger King honlapjáról le lehet cseni a zenét:
Deception's Theme - Steve Jablonsky
Transformers The Game zenék (Battle for the Allspark online RPG)
Valamint itt az a Chevy-s szórólap:
-
#1407 "Production Notes/Status:
Status: Announced"
Ennek alapján gondoltam.
Itt a chevy szórólap! -
#1406 Anyukám valamilyen újságában is volt egy példán, csak egy bakit vettem észre: a háttérben egy hatalmas Decepticon-insignia van :) -
#1405 nem gyenge a film. a történet valóban nem az igazi, de ez akcio film, nem is az a lényeg -
#1404 Többször elhangzott, hogy nem szentírás ami oda ki van írva, hisz bárki aki IMDBpro member az írhat hozzá.
"The content of this page was created directly by users and has not been screened or verified by IMDb staff. "
-
#1403 2009 -
#1402 Olvasom a régi postolásokat. Ez is egy jó! Nem lesz annyira sikeres... :-) -
#1401 miért? Mi lesz 2009-ben?
tudtommal még semmi hivatalos nincs róla. -
#1400 vissza térve a HP,GyU,TF vitába Én nagyon angy Gyűrűk Ura rajongó vagyok, de most ez a Transformers nagyon megfogott és most ez a "nagy kedvenc". Nagyon nagy kedvenc :D. Őszintén nem is tudom hogy fogom kibirni 2009 ig :S -
#1399 Megnéztem megint, szar a kamerás téma de a film nagyon jó! Tudja vki a DVD megjelenést? 3 hónap vagy 6 lesz?
A dévús témához meg annyit, hogy azért a chevy frissíti az állományt. Egyébként meg azt gondolom, hogy az amcsiknak nem fexik ez az európai kiskategória vhogy. Mmint a tervezőknek. Viszont a nagy verdákat frankón megtervezik ide is. Pl ott a Ford explorer europai változata. -
Reyes #1398 Ez igaz, csak az a sajnálatos, hogy a régi Daewoo emblémát cserélték le nagyrészt (persze azóta megtörténtek a megfelelő modellfrissítések)... Viszont az igazi amerikai Chevy-ből meg nem látunk közben semmit. Igaz, hogy ez Európa, meg M.o., de mutatóba behozhatták volna a nagy dögöket is:)
Egy kis ON:
Nekem is marhára tetszett a film, úgy éreztem, hogy mindig az történik benne, amit én szeretnék, vagy ahogy én folytatnám:) -
#1397 khmm... fordítva történt... a Daewoo-t vette meg a chevy.... Azaz a GM.
És egyetlen oka volt. Mégpedig a daewoo iszonyatos pénzeket ölt a szervízhálózata megteremtésére Európában és Ázsiában. Így kézenfekvő volt a felvásárlás, ha be akar törni a Chevy az európai piacra. -
Tripod #1396 Azt én is láttam valami szar pletyka-lapban. De a legnevettségesebb az, hogy olyan autó reklámozására használják BB-t, ami még csak véletlenül sem amerikai. Jó igen a régi Chevy-k amerikaiak voltak és nagyon szépek, de mióta megvette azthiszem a Daewoo, azóta egy rakás szar. -
#1395 A lapról? Az asszony kocsijában van. Reggel bescannelem. -
Szabi1991 #1394 képet :) -
#1393 Köszi! :-) -
#1392 Láttam ma egy chevy szórólapot (persze nem camarro) és már BBee-vel reklámozzák. :-) -
#1391 tessék -
#1390 Tudom szentségtörés... feliratot tud vki (Transformers.CAM.XViD-VIDEO_TS 2xCD) Előre is köszi! -
csgj #1389 én is azt keresem... Steve Jablonsky a zeneszerző, aki a Szigetben is volt. Nagyon szép számokat hoz össze :) De persze csak az ilyen sz*r Linkin Park féle számokat tették fel a soundtrack lemezre -
#1388 Üdv mindenkinek!
Nekem kérdésem az volna hogy a filmben halható zenék közül azt a hegedűkórusos részt (a fimben kb a 41. perctől mikor készülnek szétbombázni repülőkkel a skórpiót, a vége felé mikor Bumblebee megérinti a kockát, kicsivel később //1óra46// mikor a kockával mennek visszafele az atóúton.) Szóval ennek a zenének a teljes változatát keresem. Érdekel a címe, illetve ha letölthető akkor annak a forrása.
Előre is köszönöm. -
spedway #1387 Sztem aki vmilyen módon kapcsolatba került fiatalon a Transformers-el, az 100%, hogy az amerikai termékkel került kapcsolatba (rajzfilm, képregény stb.). -
spedway #1386 Én tuti a special edition-t veszem meg. -
Question #1385 Ne hagyjuk. A franchise ahogy a legtöbben ismerik, az retrográd módon amcsi. -
viizo #1384 nagyon nem tetszett a TF, de megveszem én is eredetiben, de kizárólag a látvány és összvissz EGY jelenet miatt -
#1383 úgyvan.
Körkérdés: Ki fogja megvenni a DVD-t?
Én igen. -
#1382 Jahh a mecha mizéria japán. de a transformers amerikai.
Ezt most hagyjuk. -
#1381 az egész robot ötletmizéria eredetileg japán, de ezt most hagyjuk. -
Question #1380 Az ő kultúrájuk terméke. Joggal büszkék rá.