TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ma láttam moziban és tényleg olyan jó aminek mondják, sõt még jobb! A látvány tökéletes és még néha nagyon jó poénok is voltak benne egyszóval 10/10!

BumbleBee
Ja, ezt én is olvastam. A gyûrûk urában "csak" 20 órát rendeltek egy képkockát, itt meg 36-38at...

Optimus Prime
Ez legfeljeb a CGI-ra vonatkozhat. Ugyanis ~38 óra renderelés volt egyetlen képkocka!!!

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Amikor Sam a karizmát mutogatta Mikaela-nak :D Nem, egyébként nemtom :)
Amugy hallottam olyat, már nem emlékszek honnan, hogy van olyan jelenet amit másfél évig forgattak, és pár mp-es. Valaki tud errõl vmit, ez igy igaz?

Ati

Jaja

Ati

desigo
jah az ott volt:)
Beast Machine
this is... disgusting!!<#vomit><#taps>

...vágod?

mit is mondott? "undorító", vagy vmi ilyesmi :D
Mikor Megatron lepöccintette magáról az egyik embert, nah azon röhögtem olyat. :D

Ati

Beast Machine
Frenzy-.-

...vágod?

Meg a Glen nevû kövér fekete fickó testvére, aki a kommandósok elõl az üvegajtón keresztül (szó szerint) menekült :D
Doom 4
meg az is jó vólt amikor az a kis robot aki magnóvá változott a repülõn hogy lefejelte a monitort

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

<#idiota> Igen, meg a családi beszélgetés és a maszturbáció téma. Milyen rendes volt a fater, és kiállt a fia mellett...
Katona a csatában+hitelkártya eset, na az volt még jó.

Ati

a zeneszerzõ ugyanaz, mint aki A Szigetben is volt... ott is nagyon szép zenéket nyomtak.
gazgoblin
zsírosan látványos film volt kötelezõ moziban meglesni

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Doom 4
tényleg vólt benne néhány jó poén amin az egész terem nevetett pl: "A szülõk ídegesítõek. Leszedjem õket ?" vagy vagy õõõõ most nem jut eszembe több

mark oh
fasza volt a transformers!volt pár poén,ez tetszet a filmben,volt benne mindenböl 1 kicsi(b b2,szikla,t2,ww).de tényleg érdemes moziba megnézni,camos-ba biztos szar,nem lesz jo élmény annak aki sajnál 1000ft-ot a jegyre.<#vigyor3>

Choke off

Zomil
a #1056-os hsz-ben van benne az soundtrack a filmhez

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Optimus Prime
Sajna egyenlõre nincsen, pedig sokan keresik. Egy-kettõ fellelhetõ a neten. Majd összegyûjtöm õket a honlapomra.
De a régi film OST-jének is ilyen sorsa volt, sok szám kimaradt az elsõ cD-rõl, most 20 év után adtak ki egy újat, de ez sem az igazi. Spéci, Botconos kiadványok az igaziak.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ja, rendes, a filmben megtalálható zenék soundtrackja nincsen? Úgyértem, hogy a zeneszerzõ zenéi (pl az a zene nagyon tetszett, ami közben vitték kocsisorban a Kockát) Szóval az ilyen Linkin Park meg anyámkínja nem különösebben érdekel...
á, már várom, hogy megvehessem DVD-n, és szétnézhessem vele a fejemet! Nem volt elég a moziban... :D
Shiwo
nincs,nem,passz

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Minstrel
Hot Rod nincsen benne a filmben? Vagy van róla szó, hogy történt-e vele valami? Vagy majd következõ részekben?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Darkerboy
De csak azért 690 Ft mert elsõ elõadás volt abban a teremben ahol nézted ...<#idiota> Vagy nem? <#vigyor1>

Egyébként miután lement a stáblista utána már nincs semmi sem (ellentétben a Karib tenger 3-mal), csak a kemény zenék mennek egymás után. Én bennmaradtam egész addig amíg az uccsó betû is lement és elkezdtek vmi Apokalypticát nyomatni! xD

Én is most néztem a filmet, és nagyon tetszett, pedig nemis vártam annyira, inkább ilyen mellékesnek volt ez a filmnézés, de nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lessz. Egyébként a Szolnok Plázában 690 volt a jegy. :D :P :P

Ati

Zomil
csak üstökös-t mutatják a credits kb közepnél h kirepül az ürbe :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TVelvet
Megnéztem a filmet, reggel. És még mindig a hatása alatt állok!

Valami eszméletlen jó lett... Komolyan... Amikor a riporterek beszéltek sam szüleivel ott mentem ki... Optimusék vissza tértek az ürbe? Csak mert a végén az volt, hogy itt maradnak a földön, kocsivá alakulva.. Lesz ebbe a filmbe még pár dolog, az tuti..
Doom 4
ja arrol lehet hogy már lemaradtunk arra már nm emlékszem de ha meg lesz DVD-n normál minõségben akkor megnézem

Beast Machine
azok nem ügynökök voltak, hanem riporterek, továbbá a film végén hagyja el a Földet SS is.

...vágod?

Doom 4
igen mi apával megnéztük :) de csak sam szülei és az ügynökök beszélgettek de poén vólt

Shiwo
a "vadászrepcsi" Üstökös (Starscream) és kirepült az ûrbe..

Hi!
A Vadászrepcsivel milett a film végén??? Mert nememlékszek,hogy kilõtték volna:S

kill3r21
azt hallotam a moziban a credit után van még jelenet ...tud erröl vki vmit?
Optimus Prime
A hozzászólásnál klikk a "makrók"-ra, ott le van írva a SPIOLER scriptje ls használata. Voltakép úgy mûküdik, mint a dõlt betûk vagy a linkek. Egy spéci command.

Doom 4
ha mindenki olyan jól tudja a spoilereket írni valaki elmindhatná hogy hogyan kell

Optimus Prime
Az isohunt. com tele camerás rippekel, ha nincs fent három tucat, egy se. De egyik sample-jébe belenézve elég kis felbontású, a hang meg rohadtul torz. Manapság hamar kijönnek az új filmek DVD. Pl. Norbit szintén UIP forgalmazta a mozikban 3-4 hónapja? És már kint van DVD-n, 5.1 szinkronnal is, pedig a moziban feliratos volt. A Paramount DVD-ket tudtommal az InterCom forgalmazza. De meg kérdem õket is errõl.

kill3r21
már rég töltikélhetö..de nem éri meg csak moziban...
á, megnéztem az egyik kamerás letölthetõ verziónak a sample-ét... hát, kamerás felvételhez képest egész jó, csak egy ilyen filmnél hááát nem túlzottan élvezhetõ sztem... a pörgõ látványos jeleneteknél nem sokat lehet látni belõle, az biztos.
Beast Machine
keresõ???

...vágod?

De ha amerikában kijön a dvd (és az hamarabb lesz), akkor csak rá kell nyomni a feliratot... a magyarra meg még várni kell sokat :P

Mert nem figyelsz! :)

Dark Messiah
Bocsessz h megzavarom a nagy társalgást de vki mondja már meg h mikor jön ki a film és h le lehet-e már töltikélni? <#nyes><#taps><#taps><#help>

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Zomil
mien darabka?:PPP
sorry csak már nem emléxem pontosan mi volt a végén meg kell ezt nézni még párszor a részletekhez:)))

Shiwo
sose lehet tudni, hogy a filmesek mit hoznak ki belõle..

Beast Machine
épp ezt mondtam, olvasd el az elõzõ kommenteim: Jazz Szikrája EGYBEOLVADT (!) az Allsprkkal, nem pedig simán, különállõ darabkaként él benne. Mondom, úgy képzeld el, mintha egy betonkeverõ teherautó keverõdobjába dobálnád bele az anyagot: benne lesz ugyan, de szétválasztani nem tudod többé, mert eggységes masszát alkotnak.

...vágod?

Shiwo
de ha maradt benne 1 kis erõ, azzal már fellehet támasztani Jazz-t :P

Beast Machine
az csak az AllSpark egy darabkája volt, gondolom emlékbe

...vágod?

Optimus Prime
Hát azért Megs-et nem olyan könnyû megölni, mégha meg is hal. :D
Mint a képrgényben: rozsdásító olaj, Shockwave leveri, egy szakadékba zuhan, felrobbantja magát az ûrhíddal, összeolvad Ratchet-tel majd meghal, felrobban az Ark-kal, majd újra a G2-ben, aztán lenyomja J'hiaxus és elég egy bolygó légkörében, majd sikló nélkül szál le a Földre. "Planetfall without shuttle, not recomended."
Szóval ennyi nem hiszem, hogy betett neki. Engem inkább az a darabka izgat, amit Optimus vett ki belõle.