2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
-
#1459 Sztem karácsony környékén fog kijönni, persze ha nem jön semmi gubanc közbe... -
#1458 én abból indultam ki, hogy a 300 márciusban jelent meg és a DVD augusztusban jön ki itthon.... -
spedway #1457 Kár hogy nekem már csak elektronikus formában vannak meg ezek, pedig imádtam őket régen, csak már elvesztek vhogy... :( -
spedway #1456 Ne már, az rohadt soká' van... én reménykedem egy szeptember végi megjelenésben... -
#1455 sztem valahol november környékén fog megjelenni.... -
spedway #1454 Készült egy interjú Mark Ryan-en, aki BumbleBee hangja a filmben, aki azt mondta könnyen lehetséges, hogy már a DVD-n folytatják a filmet, és amolyan híd szerepet fog betölteni a DVD a Transformers 1 és 2 között, ahogy pl. a FOX csati megcsinálta a 24 sorozatával. Azt is mondta már vettek fel vele olyan anyagokat, amiket a DVD-re szánnak.
Ááá bárcsak már a DVD kiadás dátumát lehetne már tudni...... -
#1453 hát nem is:)
Nekem baromra bejött, a látvány meg a hangok, a történet meg olyan amilyen.
Kijön dvd-n megint megnézem, vagy esetleg hdrip dts hangal, hogy a szomszédok is szeressék :D -
#1452 hát ezaz, de miért kéne oda? szoval kicsit gagyi a történet de mindegy, nem azért szeretjük:) -
#1451 1szerü..azt látta, hogy ott van megatron, mindjárt győzedelmeskedik, és a srác ahelyett, hogy tette volna, amire kérte, helyette meglódult a másik irányba...valszeg eszébe se jutott egy olyan evidens megoldás, hogy megatron mellkasába kell belenyomni.. -
#1450 a kocka életre kelti a gépeket, ahogy feléledt az üditős autómata meg a kocsi amelyiknek a légzsákja elkezdte leszedni a csajszi fejét -
#1449 Csak ha megpróbálnám logikusan követni a törnétet:
Az a bizonyos kocka az mesterséges élet szikrája, ilyenformán aféle "teremtő isten" a transformersek számára. Optimus utalt is rá, hogy a saját mellkasában is őrzi ennek egy részét. A filmbéli Transformers világban a robot-bolygó elpusztult, így ha az Autobotok újjá akarják építeni azt, akkor ahhoz nyilván szükség lenne az AllSpark-ra... -
#1448 Szerintem attól félt, hogy Megatron képes lesz uralni az Allspark erejét és utána senki sem tudja majd megállítani. -
#1447 Mert optimus egy neurotikus, depressziós robot és halálával meg akarta váltani a világot és ezt elvették tőle....:)
Most megatron vitte el a pálmát:) Meg a kölyök aratja a hős babérokat:) -
#1446 én csak azt nem értem, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!optimus miért nem halt meg, szerintem mindenki arra számitott, meg hogy a végén miért mondta hogy Neee amikor a kissrác belenyomta a megatronba a kockát -
#1445 Be is szkenneltem, még a régi Marvel képregényből van. Megfogó pillanat, kár hogy a film nem bővelkedik hasonlókban:
[URL=http://i170.photobucket.com/albums/u257/OptimusConvoy/etc/tf71_01.jpg]Transformers #71 01[/URL]
[URL=http://i170.photobucket.com/albums/u257/OptimusConvoy/etc/tf71_02.jpg]Transformers #71 02[/URL] -
#1444 Hm, én genRobbal értek egyet:
Azt hiszem a látványon és az egész cselekményen kívül az örök jó, ami árad ezeknek a robotoknak a jelleméből ez az ami végülis magával ragadott. Kicsit olyan ez mint a középkori lovagiasság. Engem ez rohadtúl magával ragad. Ebben a mai szar, erkölcstelen, korrupt világban egy igazi példa lehetne ez az eszme!
Komolyan mondom Optimust mindíg elérzékenyülve nézem.
Bocsi ha egy kicsit szentimentálisra sikerdett :-)
Talán én is szentimentális vagyok, de nekem is ez tetszett a filmben és az összes Transformers sorozatban, képregényben.
Optimus a legnagyobb - ezért is vettem fel a nevét, meg így más TF fannal is könnyebb találkozni. Van a képregényben egy igen megragadó pillanat, ami szintén erről a hősiességről és éremekről szól. Mindjárt e is szkennelem és belinkelem. -
#1443 "a törtenet nemtul fantáziadus,az események nincsenek rendszerezve,"
Szal hű maradt a g1 tévésorozathoz:D -
#1442 a latvany nagyon jo a filmben,minden mas szar.a törtenet nemtul fantáziadus,az események nincsenek rendszerezve,olyan összevissza szerintem.leszámitva azt a pár akciojelenetet,nem nagyon hatott meg -
#1441 már írni se tok...szal zsír.. -
#1440 nyír...csak még nem tom mibő veszem meg.. -
#1439 A Mátrixra!!! Kriály vagy! Csak megjelennek nálunk is. Nekem már a 'Múlt árnyai' megvan amerikából. Az érdemes elolvasni, mert sok infó van a film előtti eseményekről, a karakterekről, valamint a Transformers Univerzumról.
más könyv egyébként nincs. Legalábbis, ami a filmhez kapcsolódik. :) -
benkoszabi #1438 hali mindenkinek.
én nem láttam a filmet, de tervben van ,hogy megnézzem.
az érdekelne, hogy jó film szüleltett e a képregényből, tehát amolyan pókermber 1 szerű sikerfilm? vagy ezt is csak a látványra helyezték ki?
Megnézni gondolom mindenképpen érdemes, mégha csak egyszer is, de nektek bejött? vagy aki kritikusabban szemlélki a filmet, talált benne kivetnivalót? -
#1437 Vki fel tudná sorolni azoknak a számoknak a címét,ami benne volt a filmben,de kimaradt a hivatalos soundtrackből?
Gondolom Steve Jablonsky sem 1 számmal járult hozzá a filmhez.Esetleg nincs fent torrenten? -
#1436 nem,én ezekre gondoltam:
Transformers -
#1435 ezen a "könyvek" kifejezésen a képregényeket értitek ? -
#1434 Ma néztem meg a filmet moziban,régebben a rajzfilm is megfogott,de ez is nagyon jól sikerült.Röviden így tudnám összefoglalni:
Pörgös történet,jó poénok,frankó verdák
TRANSFORMERS – A MÚLT ÁRNYAI,TRANSFORMERS könyveken kívül milyen könyveket érdemes elolvasni? -
#1433 a képregény megtalálható neten valahol esetleg ? :P -
#1432 Már egy csomószor megnéztem a filmet. Moziban is 2x. Lenyűgöző. Nem voltam rajangó de mindíg is tetszett. Most már egy kicsit több mint tetszés :-) Engem nagyon megfogott ez a film. Azt hiszem a látványon és az egész cselekményen kívül az örök jó, ami árad ezeknek a robotoknak a jelleméből ez az ami végülis magával ragadott. Kicsit olyan ez mint a középkori lovagiasság. Engem ez rohadtúl magával ragad. Ebben a mai szar, erkölcstelen, korrupt világban egy igazi példa lehetne ez az eszme!
Komolyan mondom Optimust mindíg elérzékenyülve nézem.
Bocsi ha egy kicsit szentimentálisra sikerdett :-) -
#1431 milyen lenne ha a TF mégis térdre kényszerítené Terry Kóklert...bár ez úccsem lesz... -
#1430 Scorponok-nak lelőtték a fúlánkját, máskülönbe simán eglépett és beásta amgát a homokba.
Brawl-t többször szétlőték, először a US militária és Jazz-Ratchet. Levágják a jobb arját, Jazz leszaggatja róla a rajétavetőket, majd kap pár adag rakétát. De újra felébred és végül Bumblebee lövi szitává.
Bonecruhser-t simán lefejezi Optimus.
Frenzy a saját CD-jével lövi szét a fejét.
Barricade eltűnik. Ellenben a képreégnyben Optimus őt is elintézi. Gyanítom van valami, csak kivágták (majd a DVD kiadás).
Starscream gyakorta löést sem kapott. Szét lőtt pár földi egységet meg fél tucat F22-est. Aztán mikor mindenki elesett lelépett.
Megatron meghalt és a tenger fenekére dobták. Nem mintha nem tért volna már vissza... rosszabb helyzetből is.
Jazz-t Megatron tépi ketté. Ám a képregény szerint Brawl öli le, majd Megs kitépi a spark-ját.
Jah, és a Harry Potter-rel kapcsolatban ezt találtam a Seibeetron.com-on:
We Shall Stand. They Shall Fall.
Optimus vs. Harry - This weekend, two ginormous money making franchises battle each other head-to-head at the box office. If you've already seen Transformers, go see it a 2nd, 3rd, 4th or even 5th time. Get your friends to go. Take your Mom, Dad, brothers, sisters ... heck, your grandparents! Let's show the world how powerful the Transformers fandom is: let's give Harry Potter a run for its money this weekend.
Jópofa. -
#1429 csak ö ue? -
#1428 Jazz -
#1427 A Filmben az Autobotok közül végülis ki halt meg? me nem értettem... -
Tripod #1426 Igen, Blackoutot alulról seggbelőtte Lennox. Frenzyt pedig sotival fejbelőtték. -
#1425 És Blackout? Őt pedig Ironhide és a katonák együtt? -
#1424 Brawlt pedig BumbleBee nyuvasztotta ki.... -
#1423 és Frenzy és Devastator/brawl (ő volt a tank) hova lett? valamint Scorponok sem nyúlt ki tudtommal.
Bonecrushert kicsinálta Optimus azt láttuk. -
Seten #1422
Hárman léceltek le
Scorponok
Barricade
Starscream
-
Szabi1991 #1421 Several "Transformers" line up in front of an F-22A Raptor here Feb. 28, 2007. The vehicles were on base to shoot several scenes for the upcoming "Transformers" film. The movie marks the first time non-computer-generated Raptors are depicted in a film. (Photo by Andy Wolfe)
2100x1500 as képben.. -
Szabi1991 #1420