TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BumbleBee
Meg ezzel a 246 millával nem kicsit kerestek a filmesek. Jó páran megnézték a filmet világszerte. 😊 És a 246 millából 152 milla csak amerika. Az amerikaiak nagyon rá vannak kattanva a témára 😊

LasDen
kiváncsi leszek mit hoz mikor kijön a Harry Kókler legújabb kalandja...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jaja az amcsik nagyon show-ra mennek igy a taps érthetõ..de vigyor az szerintem minden moziba volt..(ahol nem ott valami gond volt... a nézõkkel)
BumbleBee
Jaja, itt is! 😊 Egy amerikai ismerõs azt mondta, háromszor nézte meg, és mindhárom alkalommal tapsot is kapott a film 😊 A taps ugyan itt elmaradt, de mindenki vigyorogva hagyta el a mozit!

Én is tegnap néztem másodszor, és szintén csak azt tudom mondani, hogy csak az elsõ, második sorokban nem ült senki. A többi fullon volt.
BumbleBee
Nah, ma megnéztem másodjára is! 😊 Telt ház volt - egy hét elteltével is!!! XD

Raylee
A 2 CD-s változathoz innen tudod letölteni a feliratot:TransFormers

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

athlon7
Melyik a legjobb Mozi Budapesten?

jaja,de sztem aki tudja hogy ott meik számok mentek az tud valamit😄
én csak röhögtem..meg az egész mozi..bár azért a háznál is volt pár jó jelenet😄
Bucser
Bumblebee annál a résznél elég sokmindent játszik. Mindig szituációhoz illõ zenét.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Atti12
Linkin Park sztem is. méghozzá: Linkin Park - What I've Done

sztem nem arra gondol..

kill3r21
linkin Park...ostben bennevan asszem erre gondolsz..😄
A Transformers simán blockbuster, vasárnapra az USA-ban elérte a 152 millió dolláros bevételt, világszerte pedig már 5 nap után a 246 milliót. Vígan profitos, nem kicsit, nagyon!

Ez a cikk a VOX magazinba lett írva, és tényleg király. Nem bántam meg, hogy megvettem a lapot pedig nem szoktam. De most a dupla Transformers borító megbabonázott.😊))

Szép verdák!!
Valaki nemtud valahonnan egy "making" videót??

LasDen
Hát én azon borultam, mikor a filmben elõször olvastam 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
mért vox-os nem lehet rajongo? 😛
egyébként tényleg nagyon jó cikk

jah és: "To punish and enslave" 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Optimus Prime
Oké, melyik rajongó írta az index-es cikket?
Ez túl precíz és pontos Transformers oldalról, hogy egy jött-ment VOX-os dolgozó írja. Egyetlen hiba van Secret 7, de késõbb már sector 7 van a cikkben.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

irom ujra...valaki...feliratot a g1-hez..xD nagyon kéne..xD
Pheaper
XD

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

REALista
<#wilting>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Southy
valaki tudna linkelni egy 100%os mentést?

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

Lóvé nincs má
Ezt Talamasca haverom csinálta, de nyomtatva borzalmas.És sajna a tartalom olvashatatlan...de jó próbálkozás<#hehe>

www.bartels.hu

DoctorJohnson
jahogy ugyan az 😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

DoctorJohnson

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Pont tegnap vettem meg a VOX-ot. 😊))
Tök jó a címoldal kihajtható és így egy A3-as méretben néz farkasszemet Optimus és Megatron. Amúgy ezen kívül még foglalkoznak a fõszereplõ sráccal meg csajjal és Michael Bay-el is külön cikkben.

Valaki tudja hogy mi annak a számnak a címe mikor srác haza akarja kisérni a csaj és az egyik transformes bekapcsolja a rádiót és ott szól.

Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
feliratok.hu-n van az elsõ 2 részhez de én többrõl nemtok...

cs
valaki nem tudna magyar vagy angol feliratot a mesékhez? most fõként a G1-hez kéne de a többi is jól jönne
Ez a borító nagyon szar, ne haragudj!

Bucser
Neked semmi se jó...

Optimus Prime
Tyrese Gibson, Shia Labeouf? :S
Ha már fan borító, miért nem "Peter Cullen, Shia Labeouf, Hugo Weving és Megan Fox"?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Rage47
Én is ma néztem meg. Remek film, a zene, a képi és hanghatások mind nagyon ott vannak. Azt hittem a történet lapos lesz, de szerencsére nem így volt. Imádtam a képregényeket kiskoromban, így félig nosztalgia is volt ez a film.😊 Nagyon várom a következõ részt!😊
Atti12
Na én is azok szerencsések közé tartozok akik megnézték a filmet 😄. Hát csak annyit tudok mondani rá hogy übermega brutális 😊. A hangok, az efektek, a poénok nagyon jól meglettek csinálva, emellé még király színészek is társulnak. Várom a második részt.

Mellesleg a Csaj is nagyon szép 😛

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

nekem nem a borító kell, hanem a DVD <#bee1>
Bucser
Igazából én az eredetiben sem értettem, hogy mi a francért kellett BB-bõl egy bogarat cisnálni... hiszen Felderítõ... afeladata, hogy gyors legyen és fürge... Na most egy Bogár minden csak nem fürge... Gondolom ott is érvényesült a "reklám" ereje. A játékokat gyártó cég ahhoz tudott licencet szerezni.

Zomil
egyébként sztem camaro sokkal jobban néz ki a filmben, gondoljatok bele milyen vicces lett volna ha a szép autok között egy uj vw bogár(az uj fajta, ami sztem még ronda is) ott száguldozik a srácokkal😄

egyébként szvsz már az a rozsdás 74-es camaro is nagyon jól nézett ki😊

Lóvé nincs má
Hali!

A film nagyon jó..és ITT van hozzá egy borító

www.bartels.hu

fantasztikus, gratulálok hozzá, gondolom raty CAM-os.... 😛
zoliii
Sziasztok!

Itt fent van a Transformers.
Én is innen szedtem le: www.moobs.hu csak elõtte reggelni kell.
Nekem már van hozzá magyar felirat is, csak idõzíteni nem tudom. 😞

Bucser
MÁsik dolog:

Ezt nem lehet és nem is kell a G1-hez G2-höz vagy éppen armadához energonhoz east warshoz vagy képregényhez hasonlítgatni. Felesleges. Totál új universet alapítottak. Új alaptézisek, történet (ugye Cybertron nem is létezik már).

Bucser
#1246 Az MV-22-es Osprey már csapatpróbákon van és nem 2 darab van belõle hanem kb 22 (és nem a légierõnek hanem a tengerészgyalogságnak.)

#1264: A testvér kifejezés arra utal, hogy korábban (az elõzmények szerint aminek képregényformában utána lehet olvasni) együtt vezették Cybertront mielõtt Megatron megõrült volna és kitört a háború. Megatron felelt a rendfentartásért Optimus pedig azért, hogy az élet megfelelõ mederben folyjon.

Dinobotok kreálása: A G1 Rajzfilmsorozat szerint mikor õskövületeket találnak akkor alkotják meg a Dinobotokat. Elõször hidegre teszik õket mert szétzúzzák az arcot aztán kapnak még egy esélyt.

Bumblebee miért lett Camaro: Michael Bay annyit mondott, hogy egy Camnaro sokkal jobb mint egy Bogár. Engem meg rohadtul nem érdekelt. egyébként le is zúzttak a vásárlós részben egy kicsi sárga régi bogarat.

Dark Messiah
Sziasztok valaki dobna nekem egy linket h honnan lehet leszedni a filmet?? mert már 4-szer szar szedtem le.....egyszer rajzfilmet .....mondjuk annak örültem <#taps> aztán meg 3-szor egymás után a végsõ állomás 3-mat mert abba is az volt a fõszereplõ aki a TRNASFORMERS-be és nem találtam semmit aminek köze lenne a filmhez<#help><#help><#help><#help>

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves