TransFormers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-> Xaaron Emír - Xaaron Emirate
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Nem ismertem elõtte a rajzfilmet meg semmi elõzményt, és így is milyen élvezet volt végignézni....
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
...vágod?
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
Shockwave jött külön vagy késõbb. Illetve õ a Decepticon hajón volt, amivel az Autobotokat üldözték, de ezekrõl nem kaphatukn összképet, meranno ezzel nem nagyon foglalkoztak. A rajzok kiforatlanok voltak. Azon felül sok volt az író váltás is.
Amik hozzá tesznek az Ark vs Nemesis témához az ok az újabb sztorik Beast Wars.
Tegnap újranéztem a filmet, itthon (Eger). És valahogy sokkal jobb volt a mozi összkép. Szebb volt a kép és a hangerõvel is jobban bántak, bár még így is halk volt, mint a Plázában.
10/10
Az Álcák eredetileg a Nemesis envû csatacirkálóval érkeztek, de miokor megtámadták az Arkot, Shockwave-en kívül mindenki átszáll, és az Ark fedélzetén küzdenek meg. Végül mindkét hajó lezuhan.
...vágod?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
I never give up!
Nem feltétlenül, mert külön zuhannak le, és mivel egy darabig inaktívak, ezért nem is vesznek fel altmodeot. Viszont nagyjából egyidõben érkeznek õk is a Földre.
...vágod?
határeset...elõször a Dinobotok készülnek el, de róluk csak késöbb van szó, nem az elsõ részben...
1. A Movie'07 nem ad semmilyen, a G1 által felvetült rejtélyekre, mert egy teljesen különálló dimenzióban játszódik, elkülönülv eminden eddigi szériától.
2. Üstökös SOHA nem állt át az Autobotokhoz, NEM a Földön készült - Te kevered Jetfire/Röptûz-el, õ volt az a robot, akit a képregényben Shockwave/Sokkoló a Földönalkot meg a Constructiconokkal/Szerkesztettekkel együtt. Kezdetben Jetfirenek még nem volt saját szikrája, csak egy alap programja, hogy kapja el Spike-ot. Viszont Spike akkor épp magában hordozta a Teremtõ Mátrixot (pontosabban annak csak a "szellemi részét"), és amikor Jetfire rátámadt, a Mátrix hatalmával "újraalkotta" Jetfire-t, adott neki szikrát, majd miután szétrúgták Megs alvázát, az Ark-on kapott egy szép Autobot insigniát. Megatron pedig SOHA nem nevezte ezért árulónka, mivel Jetfire az õ tudtán kívül készült, és a történetbõl csa annyit érzékelt, hogy jön egy nagydarab Autobot, és elkezd büntetni. Ennyi.
3. Mint mondtam, a testvér-dolog Bay kreálmánya, hihetetlenül sablonos, és felesleges elem a filmben. Testvérek persze a G1-ben is voltak, de nem úgy, ahogy Bay elképzelte: pl. a Seekereket (Starscream-Thundercracker-Skywarp), a Lambor-tesókat (Sideswipe-Sunstreaker) tekintjük testvérekenek, Optimusnak inkább Ultra Magnus a tesvére, de ez már a Dionozmusba hajlik át, erre most nem térek ki.
4. Optimus a filmben NEM hordozza a Autobot Matrix of Leadershipet, csak egy szimpla szikrája van. AZonban a G1-ben minden Prime megkapja a Mátrixot, amely egybeolvad az új viselõ szikrájával, nem pedig helyettesíti azt (logikai bukfenc lenne...)
5. "nincs semmi féle külön kocka, anno ezzel menekültek el" - Mi a francról beszélsz??<#ticking>#ticking><#conf>#conf> Optimusék a MOvie'07-ben saját erejükbõl jöttek a Földre, majd pedig önállóan vettek fel földi altmodeokat. a G1ben az Ark-kal lezuhannak, majd Telatraan-1 (az Ark számítógépe) kiküld egy szondát, ami végigpásztázza a környéket, lehetséges altmodeok után kutatva - majd mikor végzett, Telatraan-1 végrehajtja a megfelelõ módosításokat (valami miatt elõször az Álcákon), és voilá: meg is vannak a G1 Alakváltók - ebben igazad van.
Bocs a durva hangnemért, de egyszerûen annyi, és akkora sületlenségeket hordtál össze, amit nem bírtma szó nélkül hallgatni. Ajánlom ezt az oldalt: A lekjopp hazai TF site
...vágod?
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(hevenyészett fordításban)
Kérdés: "Volt-e egy körülbelül meghatározott célcsoportja a filmednek?"
Válasz: "Arra gondoltam, hogy a gyerekektõl úgy a huszonegynéhány éves kor közöttieknek szól majd. Amikor az elsõ napon kinn dolgoztam a katonákkal még elnézést is kértem ezért a filmért. Negyven valahány éves megtermett emberek. Valami olyasmit mondtam nekik, hogy 'Oké srácok, tudom, ez nagyon hülyén fog hangzani, de ide majd egy 40 láb magas robot fog érkezni, aki pördül egyet és ide le fog szállni.' Erre õk 'Melyik? Starscream?' Én meg csak néztem ki a fejembõl, hogy õk ismerik ezeket. Ekkor döbbentem rá, hogy te jó ég, ez sokkal kortalanabb, mint hittem."
😊))))
pl. Megatron Üstökösnek tett beszólása, azért nevezi árulónak, mert az eredeti sztori szerint Üstökös már a Földön készült, és átállt az Autobotokhoz
a tesvériség emlitése meg abból akad, hogy minden robotot a Teremtõ Mátrix hozott létre, ez található meg Optimus belsejében és nincs semmi féle külön kocka, anno ezzel menekültek el, de megsérült az ûrhajójuk és lezuhantak a földre, és a hajó formázta õket jármûvekké
illetve, Megatron a Földön nem repülõgéppé alakul át, hanem egy pisztollyá és nem volt belefagyva a jégbe
de azért remélem lesz folytatása, és megjelennek a dinobotok is😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Elképesztõ.
Azt hiszem a film söpör kegyetlenül.😊
...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
2. Bay és Cullen 3 filmre szerzõdött le, ez gondolom kielégítõ válasz.
...vágod?