2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
-
spedway #1619 Tekintve, hogy Megatron álcája "Idegen űrhajó" (Alien Jet), nehezen tudom elképzelni, hogy a Földön másolt le vmi repcsit. :) -
Radir #1618 :)
Amikor lezuhant, akkor max a Wright fivérek bénáztak a domboldalban...nemhogy sugárhajtásos repülőgép...a beszéd nekem is szemet szúrt, de mondjuk hogy lehúzta torrenten a többi Álcától;P
-
#1617 baromi 1szerű:
a filmben megatronnak még nem volt lehetősége arra, hogy fegyverként álcázza magát, hiszen mióta megérkezett a földre hibernálva volt.
a régi időkből megmaradt álcája (vagy nemálcája) pedig egy repülőgép, ennyi. -
#1616 Srácok egy kérdés! Tulképpen kettő de egybe írom :-) Dark Cumplezone és Scattorshot, mik a magyar neveik?
Egyébként meg sztem Megatron nem sikerült bénára, sőt...! Én nerfeltem volna, kicsire és sokkal gyengébbre :-) -
Szabi1991 #1615 Soundwave -
#1614 -
Csaba007 #1613 Soundwave az mit tud?? Mivé változik? Jó?
Egyébként rá szavaztam!:D -
Kindred Blades #1612 Akkor én tévedtem, csak a Dreamwave féle G1-et ismerem.
@1610 Nem kicsit :)) -
#1611 #1606 Megatron eredetileg valóban egy Walther 38P
#1607 Azért nem lett méretváltozás, mert Bay nem akarta ezzel cifrázni és elég bénán nézett volna ki a dolog. -
spedway #1610 Már az elején eldőlt, hogy Megatronból nem lesz pisztoly, mert az elég röhejesen nézett volna ki mozifilmben. -
#1609 lehet én nem láttam még, de én hiányolok interjút Peter Cullennal (Optimus hangja)....pedig biztos van vélemény a filmről... :D -
#1608 Én Jet-Fire-re szavaztam... :D -
Kindred Blades #1607 Az ám, fegyver volt, de csak valami mezei lézerpisztoly. De a filmbe azt nehezebb lett volna beépíteni, úgy értem, az elgondolás, ami szerint készült, az volt, hogy a botok nem váltanak méretet, csak formát. Meg ugye eleve új alapokra helyezték a történetet, sajátos ízt adva neki, de ha az ember el tud vonatkoztatni, teljesen rendben van.
A szavazáshoz csak annyit, hogy +1 Soundwave. Egyértelműen Soundwave :) -
#1606 igen a rajzfilmekben Megatron fegyver volt...ha jól tom egy walter (vagy most nagy hülyeséget mondtam :D)
Megatron a razfilmekben meg nem volt vmi nagy.... -
#1605 Ha jön Rodimus akkor Optimusnak mennie kell? :-( -
#1604 lenne egy kérdésem: én emléxem rosszul,vagy a film volt rossz? --> Megatron vmi fegyverré változik át,nem űrhajóvá.illetve optimus+megatron nagyobbak voltak,mint a többi robot(vezéregyéniség így volt kiemelve a képregényben) -
#1603 érdekes mert ha meggondoljátok a régi rajzfilmben hot-rod ból lett rodimus prime(őt lehet hogy alapból belerakják),viszont ha mi tesszük bele szavazással Optimusz meg fog halni talán?
jelenleg soundwave vezet. -
#1602 Megtaláltam. Nekem még csak egy könyvem van azt is most vettem ahogy írtam. Az a film storyja. Szal elolvasom majd ezt is :-) -
spedway #1601 Ugyanaz mint az első könyv.
Link van már lejebb. -
spedway #1600 Ááá kegyetlen azért, hogy csak egy robotra lehet szavazni... :)
Álcák közül nekem mindig is Shockwave volt a kedvencem, de Grimlock-ot, Devastatort és Hot Rod-ot is szívesen látnám a folytatásban.
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy e szavazás végeredményeként tényleg bekerül-e a legtöbb szavazatot kapott robot. Az nagyon szép gesztus lenne az alkotóktól. -
#1599 GRIMLOCK!!!!!!! -
#1598 Köszi!
Melyik kiadó? -
#1597 Szavazunk!
Melyik szereplőt látnánk szívesen a következő filmben. 10 Transformer közül választhatunk. -
#1596 Transformers - A múlt árnyai... -
saw123 #1595 Transformers zsír film! Optimusznak hatalmas respect! -
#1594 Meg vettem az egyik új könyvet ami a film alapján készült. Elolvasom és írok róla pár sort.
Melyik a másik ami az előzményekkel foglalkozik? Most jeleneik meg 23.-án vki már linkelte. -
#1593 nem rozsdás :(:) -
#1592 szép:)
a kormányon egyébként volt autobot jel? sajna pont nem látni:)))) -
Szabi1991 #1591 :O -
Tripod #1590 Kedves Nyarlathotep!
Nem tudom miről beszélsz, de ha van Ncore-ra regisztrációd, akkor beírod keresőb, hogy Transformers és hidd el, hogy ott lesz amit mondtam. Én nem hülyítek senkit, csak az igazat mondom. Ha nem hiszed járj utánna. -
#1589 Sziasztok!
Itt van a Chevrolet Camaro képek.
transformers.zip
Remélem ez már jó lesz. -
#1588 Sziasztok!
-
spedway #1587 Egy DVD rip TV-n már szépen mutat. Én mindig ilyet töltök, ami elég jó film ahhoz, hogy többször megnézzem. Ráadásul így egy DVD-re több film is ráfér. :) Olyan filmet, amit már teljes DVD-ként szedek, többnyire később meg szoktam venni eredetiben, amikor már olcsóbb lesz. A CAM-es verzió pedig arra jó, hogy a legjobb jeleneteket a hangulat kedvéért újranézzen az ember, pl. amit írtam TS verzió ahhoz képest hogy kamerás, elég jó. -
#1586 melyik este?:D -
Nyarlathotep #1585 Tripod olyan verzió nincs is! Nézd meg a rlslog.net oldalt, keress rá a Transformers szóra, és láthatod, hogy milyen verziók vannak! Nem kellene itt hülyiteni a népet!
-
#1584 hja hja én is néztem azt -
Radir #1583 Nem kell túlmisztifikálni...a forgatókönyv már régebben megvolt sztem.
Valaki aki olvasta, élelmes volt és sztem egy jó poén is.
A tuti az lett volna, ha árulna mindenféle kütyüt, távcsövet vagy mondjuk egy törött szemüveget:)))
R -
#1582 Az írók és a rendező. Meg, aki olvasta a kiszivárgott forgatókönyvet. -
Szabi1991 #1581 Member since: Nov-03-06
tavaly novemberben kitudta hogy ez a nick lesz a filmben ? :O -
#1580 amugy a filmbe úgy volt írva h LadiesMan217 ;)