TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én kértem <#vigyor3>

Shiwo
sõt, elvileg Barrikád is meglépett, nem ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

skacok nekem most az jutott eszembe hogy skorponok ugyebár nem halt meg..most akkor õ még a földön van nem?és irtja a jó népet..(talán😄)
genRob
Most miért is kérdezted ezt? Én csak belinkeltem a képet érdekesség képpen mert vki még tegnap kérte. Ennyi.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

áh, ez nem az
Bucser
Globális reklámról hallottál-e?😊

Minden országban jelenlévõ Chevy modelleket Bumblebeevel fognak reklámozni. USA-ban a camaro-t ahol a daewoo modellek mennek chevy-ként ott azokat.. de a márkanevet mindenhol összevonják Bumblebee képével😊

Szerintem a Peterbilt csak azért nem fogja Prime-al reklámozni a kamionjait mert gyerekeknek semmi köze egy kamionvásárláshoz (vagy éppen fiatal sofõröknek)

de pl Jazz esetén simán el tudom képzelni, hogy megjelenik a Pontiac reklámokban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Optimus Prime
Na jó, itt van linkben.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Bocsi.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Na, ez nem sikerült?

Optimus Prime
Na, gyors válaszok.

Nem tudom-e a "Deception's Theme" számra gondolsz-e, de a Burger King honlapjáról le lehet cseni a zenét:

Deception's Theme - Steve Jablonsky
Transformers The Game zenék (Battle for the Allspark online RPG)

Valamint itt az a Chevy-s szórólap:

genRob
"Production Notes/Status:
Status: Announced"
Ennek alapján gondoltam.
Itt a chevy szórólap!

Neogan
Anyukám valamilyen újságában is volt egy példán, csak egy bakit vettem észre: a háttérben egy hatalmas Decepticon-insignia van 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

grizzlyisback
nem gyenge a film. a történet valóban nem az igazi, de ez akcio film, nem is az a lényeg

Bucser
Többször elhangzott, hogy nem szentírás ami oda ki van írva, hisz bárki aki IMDBpro member az írhat hozzá.

"The content of this page was created directly by users and has not been screened or verified by IMDb staff. "

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

genRob

genRob
Olvasom a régi postolásokat. Ez is egy jó! Nem lesz annyira sikeres... :-)

Bucser
miért? Mi lesz 2009-ben?

tudtommal még semmi hivatalos nincs róla.

Atti12
vissza térve a HP,GyU,TF vitába Én nagyon angy Gyûrûk Ura rajongó vagyok, de most ez a Transformers nagyon megfogott és most ez a "nagy kedvenc". Nagyon nagy kedvenc 😄. Õszintén nem is tudom hogy fogom kibirni 2009 ig :S

genRob
Megnéztem megint, szar a kamerás téma de a film nagyon jó! Tudja vki a DVD megjelenést? 3 hónap vagy 6 lesz?
A dévús témához meg annyit, hogy azért a chevy frissíti az állományt. Egyébként meg azt gondolom, hogy az amcsiknak nem fexik ez az európai kiskategória vhogy. Mmint a tervezõknek. Viszont a nagy verdákat frankón megtervezik ide is. Pl ott a Ford explorer europai változata.

Ez igaz, csak az a sajnálatos, hogy a régi Daewoo emblémát cserélték le nagyrészt (persze azóta megtörténtek a megfelelõ modellfrissítések)... Viszont az igazi amerikai Chevy-bõl meg nem látunk közben semmit. Igaz, hogy ez Európa, meg M.o., de mutatóba behozhatták volna a nagy dögöket is😊

Egy kis ON:

Nekem is marhára tetszett a film, úgy éreztem, hogy mindig az történik benne, amit én szeretnék, vagy ahogy én folytatnám😊

Bucser
khmm... fordítva történt... a Daewoo-t vette meg a chevy.... Azaz a GM.

És egyetlen oka volt. Mégpedig a daewoo iszonyatos pénzeket ölt a szervízhálózata megteremtésére Európában és Ázsiában. Így kézenfekvõ volt a felvásárlás, ha be akar törni a Chevy az európai piacra.

Azt én is láttam valami szar pletyka-lapban. De a legnevettségesebb az, hogy olyan autó reklámozására használják BB-t, ami még csak véletlenül sem amerikai. Jó igen a régi Chevy-k amerikaiak voltak és nagyon szépek, de mióta megvette azthiszem a Daewoo, azóta egy rakás szar.
genRob
A lapról? Az asszony kocsijában van. Reggel bescannelem.

képet 😊

genRob
Köszi! :-)

genRob
Láttam ma egy chevy szórólapot (persze nem camarro) és már BBee-vel reklámozzák. :-)

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

genRob
Tudom szentségtörés... feliratot tud vki (Transformers.CAM.XViD-VIDEO_TS 2xCD) Elõre is köszi!

én is azt keresem... Steve Jablonsky a zeneszerzõ, aki a Szigetben is volt. Nagyon szép számokat hoz össze 😊 De persze csak az ilyen sz*r Linkin Park féle számokat tették fel a soundtrack lemezre
Magiszter
Üdv mindenkinek!

Nekem kérdésem az volna hogy a filmben halható zenék közül azt a hegedûkórusos részt (a fimben kb a 41. perctõl mikor készülnek szétbombázni repülõkkel a skórpiót, a vége felé mikor Bumblebee megérinti a kockát, kicsivel késõbb //1óra46// mikor a kockával mennek visszafele az atóúton.) Szóval ennek a zenének a teljes változatát keresem. Érdekel a címe, illetve ha letölthetõ akkor annak a forrása.

Elõre is köszönöm.

Sztem aki vmilyen módon kapcsolatba került fiatalon a Transformers-el, az 100%, hogy az amerikai termékkel került kapcsolatba (rajzfilm, képregény stb.).

Én tuti a special edition-t veszem meg.

Ne hagyjuk. A franchise ahogy a legtöbben ismerik, az retrográd módon amcsi.
nagyon nem tetszett a TF, de megveszem én is eredetiben, de kizárólag a látvány és összvissz EGY jelenet miatt
Beast Machine
úgyvan.

Körkérdés: Ki fogja megvenni a DVD-t?

Én igen.

...vágod?

Bucser
Jahh a mecha mizéria japán. de a transformers amerikai.

Ezt most hagyjuk.

Beast Machine
az egész robot ötletmizéria eredetileg japán, de ezt most hagyjuk.

...vágod?

Az õ kultúrájuk terméke. Joggal büszkék rá.
LasDen
Transformers 2 - Az Álcák és a Roxfort....wow...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BumbleBee
Én szeretem a HP könyveket, de ugyanúgy szeretem a TF-t is (bér utóbbit jobban😊) De pl a gyûrûk ura nem fogott meg.

Figyelj, hát éppen ez az! Hogy is foghatott volna meg, ha nem olvastad? 😄
Optimus Prime
Engem a Harry Potter nem fogott meg. Nem ovlastam, nem láttam, de semmi nem vonzott az elõzetesk alapján. Némely filbõl egy fél perces elõzetes is elég. De a HP-nél egyedüli pozitívumot csak John Williams jelenti, meg Christopher "Doctor" Eccleston mellékszerep valamlyik filmben.
Habár látni láttam pár részbõl úgy háromnegyed órát, de... úgy voltam vele, mint aikor belenéztem a Gyûrûk Urába "ez nem az én világom, elismerem hogy jó film (GyU), de nekem most nem jön be. majd 10 év múlva"

Az is igaz, hogy anno én utáltam a Star Wars-t is, tényleg. Az agyamra ment a nagy gfelhajtás amikor újraleadták a mozikba. Meg LEGO, meg minden. De 8 éve die-hard fan van vagyok.
Ellenben már egy Segal-Stallone-Schwarzenegger akció-baromságot tudok végig nézni, amiket anno kedveltem. Ez alól kivétel a Terminator és A pusztító - meg, ami sci-fi.

Arra akarok ezzel kilyukadni, hogy az ember ízlése változik. A korral, az idõvel, a jellemétõl.

Zomil
off:
igen, nekem spec a könyvek jobban bejönnek mint a film 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BumbleBee
2009 nagyon messze van 😞 Sokat kell várni a következõ filmre
Bár ha már ennyire elhúzzák, jobbnak kell lennie még az elsõnél is 😄 hogy kárpótolja a rajongókat!

lefogadom, hogy még egy Harry Potter könyvet sem olvastál... csak mert általában az ilyenek szólják le HP-t. A film lehet, hogy nem nagy szám, de a HP-s története megmenti, és sztem ettõl lesz élvezhetõ... Csak ne írnának át benne néhány dolgot... Szóval, ha csak a filmet láttad (vagy azt se), akkor nem tudhatod, hogy valójában milyen jó is a Harry Potter világ! Ez nem olyan "sláger" cucc, ami rossz is! (minden más "sláger" a mai világban viszont általában rossz szokott lenni) És csak akkor szóld le, ha minden részt elolvastál, és úgyse tetszik (akkor viszont nem értelek 😄)
remélem felül múlja a herri homokos pottert 😊
CSOki444
véleményem: én akarok lenni OPTIMUS FÖVEZÉR
baszott jo a film ...mekkora lesz 2. része is ugy halottam?!?

whiskeyman
most láttam a moziban, szerintem jó, de a sztori gyenge. Viszont vannak benne jó poénok, meg jó verdák. Nekem bejött a film

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;