TransFormers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Minden országban jelenlévõ Chevy modelleket Bumblebeevel fognak reklámozni. USA-ban a camaro-t ahol a daewoo modellek mennek chevy-ként ott azokat.. de a márkanevet mindenhol összevonják Bumblebee képével😊
Szerintem a Peterbilt csak azért nem fogja Prime-al reklámozni a kamionjait mert gyerekeknek semmi köze egy kamionvásárláshoz (vagy éppen fiatal sofõröknek)
de pl Jazz esetén simán el tudom képzelni, hogy megjelenik a Pontiac reklámokban.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Nem tudom-e a "Deception's Theme" számra gondolsz-e, de a Burger King honlapjáról le lehet cseni a zenét:
Deception's Theme - Steve Jablonsky
Transformers The Game zenék (Battle for the Allspark online RPG)
Valamint itt az a Chevy-s szórólap:

One man\'s hero, is another man\'s demon...
"The content of this page was created directly by users and has not been screened or verified by IMDb staff. "
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
tudtommal még semmi hivatalos nincs róla.
A dévús témához meg annyit, hogy azért a chevy frissíti az állományt. Egyébként meg azt gondolom, hogy az amcsiknak nem fexik ez az európai kiskategória vhogy. Mmint a tervezõknek. Viszont a nagy verdákat frankón megtervezik ide is. Pl ott a Ford explorer europai változata.
Egy kis ON:
Nekem is marhára tetszett a film, úgy éreztem, hogy mindig az történik benne, amit én szeretnék, vagy ahogy én folytatnám😊
És egyetlen oka volt. Mégpedig a daewoo iszonyatos pénzeket ölt a szervízhálózata megteremtésére Európában és Ázsiában. Így kézenfekvõ volt a felvásárlás, ha be akar törni a Chevy az európai piacra.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nekem kérdésem az volna hogy a filmben halható zenék közül azt a hegedûkórusos részt (a fimben kb a 41. perctõl mikor készülnek szétbombázni repülõkkel a skórpiót, a vége felé mikor Bumblebee megérinti a kockát, kicsivel késõbb //1óra46// mikor a kockával mennek visszafele az atóúton.) Szóval ennek a zenének a teljes változatát keresem. Érdekel a címe, illetve ha letölthetõ akkor annak a forrása.
Elõre is köszönöm.
Ezt most hagyjuk.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Habár látni láttam pár részbõl úgy háromnegyed órát, de... úgy voltam vele, mint aikor belenéztem a Gyûrûk Urába "ez nem az én világom, elismerem hogy jó film (GyU), de nekem most nem jön be. majd 10 év múlva"
Az is igaz, hogy anno én utáltam a Star Wars-t is, tényleg. Az agyamra ment a nagy gfelhajtás amikor újraleadták a mozikba. Meg LEGO, meg minden. De 8 éve die-hard fan van vagyok.
Ellenben már egy Segal-Stallone-Schwarzenegger akció-baromságot tudok végig nézni, amiket anno kedveltem. Ez alól kivétel a Terminator és A pusztító - meg, ami sci-fi.
Arra akarok ezzel kilyukadni, hogy az ember ízlése változik. A korral, az idõvel, a jellemétõl.
igen, nekem spec a könyvek jobban bejönnek mint a film 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bár ha már ennyire elhúzzák, jobbnak kell lennie még az elsõnél is 😄 hogy kárpótolja a rajongókat!
baszott jo a film ...mekkora lesz 2. része is ugy halottam?!?