91
Jak and Daxter
  • UNREG
    A J&D összehasonlíthatalanúl könnyebb, mint a Jak2, az elöbbi egy sétagalopp, az utóbbi valóban szenvedés néha... Ráadásul sokak szerint jobb az első rész.
  • aabyssx
    Sőt, Daxter nagy áldozatot hoz a világ megmentése érdekében. ;)

LOL - Majd meglátod!
  • CrucifX
    Na igen, csak tudod a próbálkozást nem az én idegrendszeremnek találták ki sajnos. Most nincs fölös pénzem rá de mindenképp beruházok az első részre - de ugye abban is főszerepet kapott Daxter? :)
  • aabyssx
    Hát, akkor ajánlom, hogy szerezd be az első részt (baróér' lehet már a Platinum változatot), mert az jóval könnyebben játszható és Daxter-ről is megtudsz egy-kettőt. :)

Pedig (néhány esetet kivéve) annyira nem vészes a második rész sem. Minden küldetést kb. 4-6 próbálkozásra meg lehet csinálni, csak rá kell jönni, hogy mi a módja.
  • CrucifX
    Nekem sajnos kimaradt az első epizód, a másodikat is feladtam az elején (míkor a báró felbérel) mert már nem bírtam idegekkel :(
  • aabyssx
    De utólag visszagondolva mégis más, nem? Legalábbis én nem úgy gondolok rá vissza, hogy "ejj, de nehéz volt", hanem úgy, hogy "Eeez igen, eeezt megcsináltam".

Ha kijön a Platinum változat, akkor a második részt is beszerzem véglegesre (és megpróbálom maxolni).
  • aabyssx
    ;)

Igen, a Jak 2 egy-kettő helyen elég frusztráló, de Jak 1 jól (és könnyen) játszhatóra van belőve.
  • CrucifX
    Egyébként Daxter rulz, a legkarizmatikusabb mellékkarakter, csak az ő újabb és újabb beszólásai miatt nem törtem ketté a JAk 2 korongot idegességemben.
  • CrucifX
    "Kerek, stílusos és szorakoztató sorozatnak"

Az "olyan borzalmasan nehéz hogy kitépem a hajam és a controllerem belevágom a TV-be" jelző kimaradt :)
  • aabyssx
    Szóval Jak 1, fél *spoiler*:

1.
    Végső boss után, 100 darab power cell-el, az ajtó egy átvezető animációval kinyílik, mindenki gyönyörködik a fényben, majd jön a credits és vége a játéknak. Itt van még más is?

2.
    Az egyik zoomer-es részen, még nincs meg az egyik misszió. Viszont találok egy ~ugrató~ után egy furcsa követ a szikla oldalán egy kék eco vent közelében (szintén van valami precursor izé a közelben). Ezt a helyet zoomer nélkül is meg tudom közelíteni. Itt van valami extra?

• aabyssx
    Nyitottam egy topikot neki, mert a napokban szereztem be a Platinum változatot, hogy maxoljam.

BTW a jövőben érkezik a harmadik része ennek a SZVSZ borzasztóan kerek, stílusos és szórakoztató sorozatnak.