Jak and Daxter
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem nagy gáz, csak van akit zavar. Mondjuk úgy szépséghiba, de együtt lehet vele élni. A Jak 2-ben tényleg nem volt olyan helyzet, hogy emiatt nehéz lett volna egy feladatot teljesíteni. Remélem a 3-ban sem lesz a késõbbiekben!
Most hogy mondod es direkt figyeltem tenyleg vaze de ha nem mondod eszte sem veszem.
Es ez ekkora gaz?
Es ez ekkora gaz?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A grafika szépségével nincs is baj, de ez a vsync hiba elég látványos sajnos! A Jak 2-ben is ott volt és a Jak 3-ban is jelen van! Nézd csak meg jobban... Furcsa, hogy a játék felénél jársz és még csak fel sem tûnt, hogy idõnként "hullámzik"/elcsúszik a kép?!
En nem tudom milyen szagatasrol van szo. A Jak3-nak kb a felenel jarok es csodalatosan szep grafikaja van szvsz. En nem is vettem eszre semmi ilyesfajta jellenseget hogy akdozna es szerintem ez a legjobb resz a szeriaban. A Jak2-ert nem voltam annyira oda.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Persze, ettõl még jó a játék. Én biztos, hogy játszani fogok vele, de emiatt a hülyeség miatt nem fogom most premier áron megvenni. Megvárom a platinumot és inkább mással játszok addig (az 1 évig).
www.youtube.com/aabyssx
Sztem annyira nem vészes, én pl 21%-ban járok a játéknál, de eddig élvezhetõ volt a minõsége. Semmivel sem rosszabb mint a Jak2-ben.
Bár azt hozzá kell tennem hogy a Jak1 az amelyik a legjobban tetszik (játékmenet, hangulat) nekem, bár még nem végeztem a 3-al, ki tudja...
Bár azt hozzá kell tennem hogy a Jak1 az amelyik a legjobban tetszik (játékmenet, hangulat) nekem, bár még nem végeztem a 3-al, ki tudja...
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
Óh vaze, az engem qrwára zavar.
A J&D 1 is gyönyörû volt már. Nemtom', hogy mér' nem volt az elég...?
A Jak 2-ben még elviseltem, mert ott igazán csak a városban volt ez a jelenség. De ahol ugri-bugrizni kell (ráadásul pontosan) ott tökéletesen folyékony volt.
Ez a demo viszont úgy szaggatott az ugri-bugris helyeken is, hogy teljesen lehangolt.
/ kifakad
Nyugtasson meg valaki! BRÜHÜHÛÛÛ!
A J&D 1 is gyönyörû volt már. Nemtom', hogy mér' nem volt az elég...?
A Jak 2-ben még elviseltem, mert ott igazán csak a városban volt ez a jelenség. De ahol ugri-bugrizni kell (ráadásul pontosan) ott tökéletesen folyékony volt.
Ez a demo viszont úgy szaggatott az ugri-bugris helyeken is, hogy teljesen lehangolt.
/ kifakad
Nyugtasson meg valaki! BRÜHÜHÛÛÛ!
www.youtube.com/aabyssx
Sajnos a végleges változat is hullámzik. Nem nagyon merültem még el a játékban, de ameddig láttam, addig szinte minden oldalirányú kameramozgásnál észrevehetõ volt a jelenség. Valószínûleg már a 2. részben is kénytelenek voltak mellõzni a vsync-et, a grafikus motor hatásfokának növelése érdekében, csak itt a 3. részben, a picivel részletesebb grafika miatt látványosabb a dolog...
Játszik valaki a Jak 3-mal?
Én próbáltam a demo-t. Az volt a tapasztalatom, hogy brutálisan szaggatott/félbevágta a képeket (kb. 4x olyan erõsen, mint a végleges Jak 2). Ugyan látható volt, hogy ez egy gyorsan összedobott demo, de kiváncsi volnék, hogy a végleges is ennyire küzd ezzel a problémával. A gyalogos, ugri-bugris részeknél a Jak 2 csak néha szaggatott, ez pedig alig talál kamera állást, ahol folyik.
Nem örülnék, ha az egyik kedvenc sorozatomat ilyen láma dologgal b*sznák el.
Én próbáltam a demo-t. Az volt a tapasztalatom, hogy brutálisan szaggatott/félbevágta a képeket (kb. 4x olyan erõsen, mint a végleges Jak 2). Ugyan látható volt, hogy ez egy gyorsan összedobott demo, de kiváncsi volnék, hogy a végleges is ennyire küzd ezzel a problémával. A gyalogos, ugri-bugris részeknél a Jak 2 csak néha szaggatott, ez pedig alig talál kamera állást, ahol folyik.
Nem örülnék, ha az egyik kedvenc sorozatomat ilyen láma dologgal b*sznák el.
www.youtube.com/aabyssx
Ugyanmár! Egy igazi diák egyszerre több dologgal is tud foglalkozni. Csak állítanod kell a feladatütemezõdön! 

Lusta vagyok😛 De lehet ez lesz, ma úgy keltettek hogy megyünk bokodra, na ..... (még kellett volna írnom Norbynak egy tesztet most lehet kibasz a teamból, ma írtam volna meg 😛😛😛😛😛)
?:P
A boss az nem volt nagy cucc, de oan 2órát kellene még jáccnom hozzá hogy egy másik mentésbõl odajussak...
Lehet gyûjtögetni precursor orb-okat - ami amúgy egy nagyon öregítõ tevékenység - és ha eleget összeszedtél, akkor a titkos menüben meg lehet nézni az átvezetõket.
www.youtube.com/aabyssx
Nincs mentésed az utcsó boss elõtt? Mert ha már tudod a trükköt, akkor nem nagy dolog újra legyõzni!
Én végigvittem a jak2t és voltam oan ügyes hogy úgy ahogy van elnoymtam a legvégsõ demót, szal fingom nincs hogy mi a vége 😄😄😄 KURVA IDEGES VOLTAM D😄😄: és ahgoy rágondolok most is az vagyok 😄😄😄 basszameg 😄😄😄😄
egyik hulye haverom hulyere jatszotta
ezt a gémet.1 is 2 is.tehat o neki az egybol van 3 100% os
mentése.a 2-rol ne is beszéljunk!!!😊)
ezt a gémet.1 is 2 is.tehat o neki az egybol van 3 100% os
mentése.a 2-rol ne is beszéljunk!!!😊)
Nekem nagyon tetszett Jak & Daxter 2 mondjuk elegge kulonbozik az elsotol....a feladatok viszont idegtepoek voltak:...vigyel el ide es ide embereket mikozben lonek rad mindezt idore...nah az ilyen feladatoknal hivtam ocsemet hogy csinalja meg mert majdnem osszetortem a kontrollert....a harmadik reszt varom nagyon
jatszottam nemreg egy majdnem ugyanilyen jatekkal a fohos ugyanilyen fules szoros teremtmeny volt a tarsa egy kis robot aki ugyanugy be-be szologat mint daxter..asszem csavarokat kell gyujtogetni benne...nah az a jatek merfoldekkel konnyebb volt😛
jatszottam nemreg egy majdnem ugyanilyen jatekkal a fohos ugyanilyen fules szoros teremtmeny volt a tarsa egy kis robot aki ugyanugy be-be szologat mint daxter..asszem csavarokat kell gyujtogetni benne...nah az a jatek merfoldekkel konnyebb volt😛
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Igen, azért is írtam "sokak szerintet", nem pedig szerintem ist, mert én is így vagyok vele, nem hasonlítgatok, hiába folytatás.
A harmadik rész a hírek szerint a 2. stílusát követi, R&C szerü upgradelhetõ fegyverekkel.
A harmadik rész a hírek szerint a 2. stílusát követi, R&C szerü upgradelhetõ fegyverekkel.
> Ráadásul sokak szerint jobb az elsõ rész.
Egy kicsit más a kettõ, de SZVSZ tök jól illeszkednek egymáshoz, úgyhogy én nem kezelem külön egymástól. BTW én bírom a R&C szerû akció-platformer (vagy mi a túrónak szokták nevezni) témát is.
Egy kicsit más a kettõ, de SZVSZ tök jól illeszkednek egymáshoz, úgyhogy én nem kezelem külön egymástól. BTW én bírom a R&C szerû akció-platformer (vagy mi a túrónak szokták nevezni) témát is.
www.youtube.com/aabyssx
A J&D összehasonlíthatalanúl könnyebb, mint a Jak2, az elöbbi egy sétagalopp, az utóbbi valóban szenvedés néha... Ráadásul sokak szerint jobb az elsõ rész.
Sõt, Daxter nagy áldozatot hoz a világ megmentése érdekében. 😉
LOL - Majd meglátod!
LOL - Majd meglátod!
www.youtube.com/aabyssx
Na igen, csak tudod a próbálkozást nem az én idegrendszeremnek találták ki sajnos. Most nincs fölös pénzem rá de mindenképp beruházok az elsõ részre - de ugye abban is fõszerepet kapott Daxter? 😊
Hát, akkor ajánlom, hogy szerezd be az elsõ részt (baróér' lehet már a Platinum változatot), mert az jóval könnyebben játszható és Daxter-rõl is megtudsz egy-kettõt. 😊
Pedig (néhány esetet kivéve) annyira nem vészes a második rész sem. Minden küldetést kb. 4-6 próbálkozásra meg lehet csinálni, csak rá kell jönni, hogy mi a módja.
Pedig (néhány esetet kivéve) annyira nem vészes a második rész sem. Minden küldetést kb. 4-6 próbálkozásra meg lehet csinálni, csak rá kell jönni, hogy mi a módja.
www.youtube.com/aabyssx
Nekem sajnos kimaradt az elsõ epizód, a másodikat is feladtam az elején (míkor a báró felbérel) mert már nem bírtam idegekkel 😞
De utólag visszagondolva mégis más, nem? Legalábbis én nem úgy gondolok rá vissza, hogy "ejj, de nehéz volt", hanem úgy, hogy "Eeez igen, eeezt megcsináltam".
Ha kijön a Platinum változat, akkor a második részt is beszerzem véglegesre (és megpróbálom maxolni).
Ha kijön a Platinum változat, akkor a második részt is beszerzem véglegesre (és megpróbálom maxolni).
www.youtube.com/aabyssx
😉
Igen, a Jak 2 egy-kettõ helyen elég frusztráló, de Jak 1 jól (és könnyen) játszhatóra van belõve.
Igen, a Jak 2 egy-kettõ helyen elég frusztráló, de Jak 1 jól (és könnyen) játszhatóra van belõve.
www.youtube.com/aabyssx
Egyébként Daxter rulz, a legkarizmatikusabb mellékkarakter, csak az õ újabb és újabb beszólásai miatt nem törtem ketté a JAk 2 korongot idegességemben.
"Kerek, stílusos és szorakoztató sorozatnak"
Az "olyan borzalmasan nehéz hogy kitépem a hajam és a controllerem belevágom a TV-be" jelzõ kimaradt 😊
Az "olyan borzalmasan nehéz hogy kitépem a hajam és a controllerem belevágom a TV-be" jelzõ kimaradt 😊
Szóval Jak 1, fél *spoiler*:
1.
Végsõ boss után, 100 darab power cell-el, az ajtó egy átvezetõ animációval kinyílik, mindenki gyönyörködik a fényben, majd jön a credits és vége a játéknak. Itt van még más is?
2.
Az egyik zoomer-es részen, még nincs meg az egyik misszió. Viszont találok egy ~ugrató~ után egy furcsa követ a szikla oldalán egy kék eco vent közelében (szintén van valami precursor izé a közelben). Ezt a helyet zoomer nélkül is meg tudom közelíteni. Itt van valami extra?
1.
Végsõ boss után, 100 darab power cell-el, az ajtó egy átvezetõ animációval kinyílik, mindenki gyönyörködik a fényben, majd jön a credits és vége a játéknak. Itt van még más is?
2.
Az egyik zoomer-es részen, még nincs meg az egyik misszió. Viszont találok egy ~ugrató~ után egy furcsa követ a szikla oldalán egy kék eco vent közelében (szintén van valami precursor izé a közelben). Ezt a helyet zoomer nélkül is meg tudom közelíteni. Itt van valami extra?
www.youtube.com/aabyssx
← ElőzőOldal 2 / 2