Adobe Encore DVD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezért belehuzom azt a videót, ami a 3. fejezetnél van, igy szép a gomb, de ha lejátszás közbe rámegyek, akkor nem a film elejét fogja lejátszani hanem a 3. fejezettõl.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pl: set poster frame nem jó? mielõtt hülységet tanácsolnék tényleg jó lenne tudni, menü v fejezet
ha a timeline-t huzom rá, meg az elsõ fejezetet mutatja:\
/remélme jól irtam a kifejezéseket, de lehet keverek valamit, elnézést, de áh😊
Egy kérdésem lenne:
Szeretnék egyedi menüt csinálni, de sajna nem tudom, hogy kell Photoshop-pal... <#szomoru1>#szomoru1>
Nézegettem az adobe oldalán a leírást, de sajna nem tudok olyan jól angolul + magyar photoshop-pom van ezért nem értem mit-hogyan kell csinálni. Tudnátok ajánlani valamilyen video tutorialt? Vagy esetleg olyan magyar oldalt ami leírja, hogy kell csinálni?
Köszönöm!
Dell power
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Rettenetesen hasznos lenne amúgy ám, ha jól mûködne, mert akkor a megvágott anyagott egybõl lehetne a premierbõl DVD-be exportálni.
Dell power
Van 3 gomb, és ha a lejátszáson vagyok, akkor lent a sötétített részbe kiirná hogy "lejátsza a filmet".
ha a képaképben gombon állok, meg leirja azt hogy az mi😄
a fejezeteken álva pedig azt , hogy miaz, és mindegyiket ugyanott kéne kiírnia.
eddig hiába probálkoztam, nem ment, mert vagy gombkét kezeli a szöveget, amire szintén kattintani lehet, és mivel ez összeütközést okoz magának, igy nem jeleniti meg a teljes szöveget, vagy amikro elentem PS-be, lefagy az egész ilyen hülye hibákkal, hogy memóriaolvasási hiba meg blabla...😞
minjdárt megmutatom.
kilépsz a fõmenübe akkor befejezted a film nézését, így értelmezi a lejátszó, encorban nem tudod beállítani, hogy folytasd
viszont: van a lejátszó távirányítóján sub felírat, azzal tudol hangot változtatni, ez nem jó?
Segítsetek!
Hogy a fenébe lehet lekezelni az olyan eseményt, hogy ha egy film lejátszása közben bemegyek a fõmenübe, majd a beállításokba, s ott átállítom a hangot, s azt szeretném, hogy a film onnét folytatódjon, ahol megszakadt. Ezt Encore-ban hogyan lehet megoldani?
minden jó kivéve egy valami azt irja ki hibaellenõrzésnél hogy:
orphan timeline
:SSS
van is ilyen dvd-m, az egyik james bond extralemezén.
de mind1, megoldottam a külön videóval, és két féle lejátezás-gombbal.😊
akkor a másik kérdés, teszek be két TimeLine, ami szinte egyforma, hogyan tudok olyan gombot csinálni, amivel a kettõt lehet váltani? mintha hangsávot váltanék, csak nem hangot fog váltani, hanem másik filmet fog lejátszani
olyat szeretnék csinálni a dvd-mre, hogy lenne egy beállítások menü, ahol be lehetne kapcsolni egy olyan funkciót, amivel ha lejátszuk a fõ filmet, egy kis ablakban megjelenne egy másik videó. és ezt a beállításokban egy be/ki gombokkal lehetne kapcsolgatni.
és nemtudom úgy meg lehet e csinálni, hogy nem csinálnám meg külön progival külön a videót ogy hogy benne van a másik videó, hanem csak ráhuzom, és látszódik:S remélem érthetõ:S
kb ugy kéne elképzeni, mintha a süketnémáknak belehetne kacpsolni olyna mutogatós nénit😄
kicseréltem minden videót mpg-be, igy nem jön elõ, viszont megint egy ujabb hiba:@@@
"The aspect ratio of this file is not supported by DVD"
Ott is ugyanezt a hibát írja ki?
nézegettem külföldi fórumokat, de nem nagyon tudom mi a megoldás. egyenlõre updateket telepítek.
Ez mást jelent. Tehát az end action-höz azt állítottad be, hogy az uccsó részt játsza. Vagy vmi hasonló. Asszem. Nézd meg, lehet elnyomtad.
internal software error: %0, line "title of project" - PGC Info: name="title of project",ref=Bpgc, time=00;14;19;10
Megcsináltam a dvd-t, mindenhol hivatkoztam ugy ahogy kell, bár valami nyugja van a timeline end action-jával (elvileg ha vége, akkor menjen a fõmenübe, ez van beállítva)
de ezt írja ki:
End action will not execute because of end action on the final chapter point.
Elvileg a film utolsó jelenetét kéne ide belerakni? megtettem, ugyanez.
bár engedi igy is kiírni, de mikor végez a kódolásokkal és nekikezdene círni, megint kiir valami érthetetlen hibát😞((
az lenne a problémám,hogy importálni akarok egy avi video-t és csak a hangot importálja,a képet nem...ezt hogy tudnám megoldani? a másik: lehet-e importálni dvd-t vagy vob fájlokat.
(már mindenhol utánanéztem,de hátha ti többet tudtok)
http://rockflash.uw.hu a honlapom
Nemtudom, hogy itt mennyien használják az encorba épített másolásvédelmet, de ha valaki igen és neki bevált az legyenszives magyarázzal el nekem, hogy mit állított be. Én már a CS-s Encore-t használom. Szóval a vele írt magyarázat jobb lenne.
Köszönöm!
A másik kérdésedre bocs de nincs ötletem.
Üdv: Sly
Nemtudom, hogy itt mennyien használják az encorba épített másolásvédelmet, de ha valaki igen és neki bevált az legyenszives magyarázzal el nekem, hogy mit állított be. Én már a CS-s Encore-t használom. Szóval a vele írt magyarázat jobb lenne.
Köszönöm!
lenne egy kérdésem Encore DVD 1.5 témakörben...
ha valaki tudnak segíteni, az írjon plííz!
Nagyon sok mindenre rájöttem magamtóla menükészítéstõl elkezdve minden, viszont egy dolog nem fér a fejembe: hiába teszem a timeline-ra a videó alá a feliratot és kapcsolom be a subtitle sorban a kis "t" ikon-t (láthatóság), a DVD-n nem játssza le automatikusan, csak ha bekapcsolom külön a lejátszóm távirányítójával...
a program preview nézetben automatikusan megjeleníti, de amikor meg van írva a kész anyag, akkor nem... ez mitõl van, és hogyan tudnám beállítani, hogy auto elinduljon a felirat a videóval?
meg a másik: menüs részen hogyan tudom beállítani, hogy ki lehessen választani, kérek-e feliratot vagy nem? és akkor ha nem, nem jelenik meg, ha pedig igen, akkor megjelenik?
elõre is naggyon köszönöm a választ és a segítséget!!
Asus X52SG-AP176, C2D T5750 2.0GHz, 3Gb DDR2, GF 9300M G
Megakadtam egy kicsit.... A következõ lenne a problémám és kérném a segítségeteket: kaptam egy kész PDF-et (fonts és képek a helyükön), azonban az anyag átdolgozása során (csak a szövegekbe nyúltam bele, átírtam) a font készlet nem csatolódott-(ezt a PDF optimizer-ben ellenõriztem)-. Hogyan tudnám csatolni-linkelni a fontokat az anyaghoz?
vagy valami hasonlót tud valaki?
elõre is köszönöm.