375
DVD menü készítő program
-
#295 hello!
az lenne a problémám,hogy importálni akarok egy avi video-t és csak a hangot importálja,a képet nem...ezt hogy tudnám megoldani? a másik: lehet-e importálni dvd-t vagy vob fájlokat.
(már mindenhol utánanéztem,de hátha ti többet tudtok) -
slylecz13 #294 Sziasztok!
Nemtudom, hogy itt mennyien használják az encorba épített másolásvédelmet, de ha valaki igen és neki bevált az legyenszives magyarázzal el nekem, hogy mit állított be. Én már a CS-s Encore-t használom. Szóval a vele írt magyarázat jobb lenne.
Köszönöm! -
slylecz13 #293 Ha szoktál Premier-t is használni, akkor írd meg ott a film mellé a szöveget és ezután vidd az Encore-ba. Azt 1000 hogy lejátsza mellé.
A másik kérdésedre bocs de nincs ötletem.
Üdv: Sly -
slylecz13 #292 Sziasztok!
Nemtudom, hogy itt mennyien használják az encorba épített másolásvédelmet, de ha valaki igen és neki bevált az legyenszives magyarázzal el nekem, hogy mit állított be. Én már a CS-s Encore-t használom. Szóval a vele írt magyarázat jobb lenne.
Köszönöm! -
no1r #291 halihóó!
lenne egy kérdésem Encore DVD 1.5 témakörben...
ha valaki tudnak segíteni, az írjon plííz!
Nagyon sok mindenre rájöttem magamtóla menükészítéstől elkezdve minden, viszont egy dolog nem fér a fejembe: hiába teszem a timeline-ra a videó alá a feliratot és kapcsolom be a subtitle sorban a kis "t" ikon-t (láthatóság), a DVD-n nem játssza le automatikusan, csak ha bekapcsolom külön a lejátszóm távirányítójával...
a program preview nézetben automatikusan megjeleníti, de amikor meg van írva a kész anyag, akkor nem... ez mitől van, és hogyan tudnám beállítani, hogy auto elinduljon a felirat a videóval?
meg a másik: menüs részen hogyan tudom beállítani, hogy ki lehessen választani, kérek-e feliratot vagy nem? és akkor ha nem, nem jelenik meg, ha pedig igen, akkor megjelenik?
előre is naggyon köszönöm a választ és a segítséget!! -
Dzsotte #290 jajj, bocsi, most nézem...nem jó helyre írtam...sorry -
Dzsotte #289 Üdv!
Megakadtam egy kicsit.... A következő lenne a problémám és kérném a segítségeteket: kaptam egy kész PDF-et (fonts és képek a helyükön), azonban az anyag átdolgozása során (csak a szövegekbe nyúltam bele, átírtam) a font készlet nem csatolódott-(ezt a PDF optimizer-ben ellenőriztem)-. Hogyan tudnám csatolni-linkelni a fontokat az anyaghoz? -
Dani0001 #288 már találtam. de a pmc nem viszi sajna az adobe encore vel készült menüt rendesen. :S
-
Dani0001 #287 Mer amugy van egy hordozható média lejátszóm. és arra szeretnék egy egyszerű kis menükből öszefabrikált kis gamet csinálni amivel ellehet szórakozni. -
Dani0001 #286 valaki tud olyan menü szerkesztőt hogy nem csak fő menüt tud létrehozni hanem több almenüt is képes csinálni. és a menük közti átváltások közé videót is képes tenni.
vagy valami hasonlót tud valaki?
előre is köszönöm. -
#285 Senki?Semmi? -
#284 Hello. Az lenne a titkos vágyam, hogy egy encore projektbe be tudjak importáli egy másik encore fájlt(vagy egy másik dvd-t)és így több ember készíthesse el egy összetettebb menü egyes részeit. jó lenne ha valaki tudna segíteni. köszi! -
slylecz13 #283 Én arra gondoltam, hogy te fogod nekem levezetni. De azért köszönöm! -
#282 itten -
#281 nem tudom, de van rá 200 féle tutorial, keress rá googlen, vagy lehet nagyon rendes leszek és rákeresek én. vááárjááá. elmegyek megfürdök, azt utána. -
slylecz13 #280 akkor mondj arra valami nagyon frankó és szép megoldást, hogy te hogyan csinálnál két menü közé áttűnést? De rendesen írd le! (Persze csak ha tudod:) -
#279 hogy mi csinálni? -
slylecz13 #278 te biztos tudsz már mindent -
slylecz13 #277 nem kéne rajkodni
-
#276 ide ált akkor írunk, ha van vmi hír, vagy vkinek gondja van. senki nem fogja beírni, hogy fúúú ma olyat jót toltam az encoreval... -
slylecz13 #275 Gyerekek! Ennek nem kéne kihalni. Jó kis topik ez csak szerintem már mindenki megfeledkezett róla -
slylecz13 #274 És valaki tudja-e azt, hogy hogyan kell After-ben olyan szöveganimációt csinálni, hogyha én azt behívom az encor-ba menünek, akkor külön rétegekként kezelje és gombá tudjam konvertálni! -
slylecz13 #273 Valakinek van olyan ötlete, amivel feldobható egy menü? Gondolok én olyanra, hogy átmeneteket rakni a menük közé és ez nem gond az ide oda lépések miatt.Tehát ha van egy főmenü és egy almenü, akkor ha kiválasztom azt hogy a főmenübe vigyen akkor azt egy átmenettl tegye. És én nem olyan választ szeretnék erre kapni, hogy csináljam meg afterbe, hanem azt hogyha abba kell akkor hogyan. A segítséget előre is köszönöm... -
#272 Miért kell az elöző verzió?
Hiszen a 2.0-a profibb!
Gondolom hátha valaki megakar szabadulni tőle?
-
#271 ):
-
#270 a topikhoz? -
slylecz13 #269 Vagy nincs ilyen? -
slylecz13 #268 Valaki tud Tutorialt ehhez a topikhoz? Vagy ötleteket? -
schwarci #267 Sziasztok!
Keresek megvételre jogtiszta EncoreDVD 1.5-öt. A boltokban már csak a 2.0-át árulják. -
Rolesz #266 nagyon szépen kösz!Gyors neted van:D?Ha tudsz még meghálálom.Gmail meghivó?vagy valami? -
drob #265 úton vannak -
Rolesz #264 feltudsz tölteni pár jó templatet?Ha kell tárhely adok. -
drob #263 eredetim van, nemtom honnan tudnád ;) (pl torrent) -
Rolesz #262 megtudnád mondani honnan szedhetném le azt a verzióját az Encore DVD nek amibe benne van az öszes template.MErt az enyém valami trial+crack verzió és ezért csak 3menü van benne kb. -
drob #261 ha nem eredetid van, akkor is ki tudod szrintem próbálni az updatet
ps-ben olyan menüt kreálhatsz, amilyet akarsz :) -
drob #260 annyi van a gyáriba is -
slylecz13 #259 Sajnos meglehet, de szerintem kár volna érte -
Rolesz #258 Szerintem kihalt a topik -
slylecz13 #257 Gyári menüket és további fontos kiegészítőket csak az eredeti programmal rendelkezők tudnak az internetről letölteni vagy lehet találni máshol is? -
Rolesz #256 azok a templatek is jók lennének amik a gyári teljesbe benne vannak mert az enémbe kb csak 5db van.