A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
közben Seedorf kapufa...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
az a baj hogy azok a palik akiknek hozniuk kellene a meccseket nem állnak rendelkezésre, kpályát ki kellene takarítani úgy ahogy van nem foltozgatni meg abban bízni hogy See zsinórban két meccset le tud futni, minden tiszteletem az övé de õ sem erre számított hogy a csapat gerince nem lesz bevethetõ, sérülések jelenleg a legnagyobb bajunk semmi más, és így tök jól látható h Allegri nem tud mit kezdeni a maradék kerettel, és semmi játék nincs, semmi váratlan, statikus passzok és ennyi..

#acm

Nuno88
Az egész szar úgy ahogy van. A védelem is hibázik, nem zár vissza a széle, a középpálya 80 éves nem birnak heti 2 meccset. Csatárok olyanok mint a fing, Cassano is meg Pato is kalap szarok voltak eddig. Pato megsérült megint kidõl majd 2 hónapra vagy 1-re minimum.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Ibra,Robinho,Prince,Pato,Flamini,Gattuso,Ambrosini,Taiwo,Mexés,Bonera,Antonini elvileg a sérültjeink jelenleg...

kpálya lassú jelenleg, csatárok nem kapnak megfelelõ támogatást, pláne mostanában a szélsõ játékunk is szar

#acm

Nuno88
Ez basz fel, hogy nem megy a játék. Meg lesérül állandóan mindenki, meg a keret kész meg a keret bajnok meg a keret egy FOS! ...meg ezek a hibák is, áááá, alig b@sztam fel magam!

forza milan
Mostakarok streamre rámenni,így értem haza,gondoltam elõtte benézek ide a kommentek alapján megis állapítottam h kurvanagy szarban vunk,de legalább Fáraó most sok idõt kap...

LasCar16
gól egyáltalán nem volt benne az Udineseben, Abbiati remek labdakiejtése kellett, nem elég hogy nem nagyon megy a játék még ilyen hibákat is vétünk

#acm

Nuno88
Jézusom! Nem hiszem el hogy ennyire szarok vagyunk... A milánói csapatoknak nagyon nem megy...

LasCar16
köszönjük Abbiati

#acm

atyaúristen.......

DONGUBA
uristennnnnnnnnnnnnnnn mekkora hiba

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasCar16
na akkor 1 hónap mínimum...

#acm

Pato lesérült Fáraó jön helyette....

Nuno88
Pato megsérült...

LasCar16
streamet!

#acm

LasCar16
See és Van Bommel a kezdõben -.- sok lesz ez a mai meccs is nekik, Allegri sem mer a fiatalokhoz nyúlni...

#acm

Redbull756
Yepes helyett persze Nesta...😄

Redbull756
MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Zambrotta, T.Silva, Yepes, Abate; Nocerino, Aquilani, Van Bommel; Seedorf; Cassano, Pato.

UDINESE (3-5-2): Handanovic, Danilo, Domizzi, Benatia; Armero, Isla, Badu, Asamoah, Basta; Torje, Di Natale.

LasCar16
majd megy Ranieri 😄

#acm

Galy
Nyerünk ma? :-)
Athletic  Bilbo
Sajnos kirúgták Gasperinit 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

szucsy89
Jó lenne ma nyerni, de még mindig nagyon sok a sérült... Pippo remélem betalál!
Nuno88
A merda még mindig nyeretlen, remélem Mi azért megszerezzük elsõ gyõzelmünket bár ez közel sem lesz egyszerû menet.

Nuno88
Pato remélem nem lesz kezdõ...

acm689
Pippooooo na végre, hogy képbe került!!!

DeerHunter01
Taiwo, Inzaghi <#eljen><#eljen>

\"Erről van szó!\"

Redbull756
Milan - Udinese keret:

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Valoti (57), Van Bommel, Cassano, El Shaarawi, Inzaghi, Pato.

acm689
én az Atletico Madridra gondoltam, Falcaoval meg Diegoval azért nem gyenge a csapat. de valóban, a 2 nagy sztárklubbal nem valószínû, hogy hosszú távon fel tudja venni a versenyt.

csak 25 pont! 😊

szucsy89
legnagyobb jóindulattal sincs 3 😄 valencia hiába elsõ, tavaly is így kezdték, utána meg lett vagy 30pont hátrányuk 😄
limperatore
jó de az bohóc liga 😄
fikázták az olaszokat, azt 2 legutolsó tétmeccsen mikor olaszokkal játszottak érdekes nem tudtak 6 gólokat lõni

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

acm689
azt hiszem, meg is fogalmaztad a spanyol bajnoksággal szembeni legnagyobb elõnyt! van legalább 5 bajnokesélyes csapat, ott meg a legnagyobb jóindulattal is csak 3.

szucsy89
Jó, de nézd meg a Juve pl. kikkel játszott... mi azért túl vagyunk 2 bajnokesélyes csapaton, igaz 1 ponttal 😄
LasCar16
pár dolgot kiemelnék ma.

1. sok a meghatározó sérült játékosunk ( Ibra,Binho,Prince,Taiwo)
2. az öregjeink nem bírnak 3 naponta meccset játszani (See,Nesta,Bommel is szar volt ma)
3. Allegri nem változtatott idõben a csapaton.
kis Fáraó mozgása tetszett, ja és Aquával együtt mernek lõni is...
csak jelzem hogy a Juve, Napoli 6 pontos mi pedig 5 egység hátrányban vagyunk, oszt azért szerdán Udinese a San Siroban, nincs gáz csak nagyon nem kellene több pontot hullajtani a rajtnál, nehogy beragadjunk.

#acm

forza milan
Interes és Realos baráti körrel vagyok megáldva,hát holnap a zakó ellenére se igen fognak tudni cinkelõdni,az biztos,bár ez csak engem vigasztal...komolyabb vizekre evezve,saját magunk folytottuk meg az utolsó fél órában,én ettõl nemtudok tágítani...

Csacsi
Félõ, hogy az idei bajnokság nem lesz egyszerû.

Ott vagytok ti, én még nem írnám le se a Romát, sem az Intert.
Ott van még a Lazio, Napoli, Udinese hármas.

És remélem idén mi a Juventus is bele tudunk szólni.

Szóval nem egyszerû szezon lesz ez az már biztos 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forza milan
Cavanitól akármelyik csapat joggal tarthat,azért a Barcának is intézett egy elég csúnya ollóst,csakhát lesrõl😄

szucsy89
Ezt megérdemeltük, Ibra nélkül semmi ötlet nincs, a Barca ellen azért nem látszott mert nem is támadtunk.

Szerencsére az Inter még gyengébb mint mi, a Juve zsákbamacska hogy meddig lesznek jók, a Napoli/Lazio meg nagy kérdés hogy meddig bírják ezt, bár a Napoli tavaly is végig ott volt a végéig, idén is ott lesznek.
acm689
Cavani egymagában elintézett minket :S erõs ez a Napoli... igaz, a Barca is az volt...

forza milan
jó én eddig bírtam,kilõttem a streamet,ez már látványos kínlódás,ilyen Milan játékot énmég nemláttam...😄lófasz..

forza milan
csak figyeljétek meg,eddigis mivolt,és milesz ha így folytatódik,16os elõtt egy alibi ívvel mellépasszolunk vagy eladjuk a labdát és ennyivolt!!

forza milan
egyszerûen minden labdát eladunk a 16os elõtt támadás közbe egy alibi íveléssel...nekem ez bbûzlik....nemakarunk normálisan futballozni:S

ettõl a tili-tolitól már a falra tudnék mászni

forza milan
na jön Fáraó gyerekek😄

forza milan
amúgy elnézést hogy szétpostolom itt a topikot de jelenleg hirtelen felindulásból születnek kommentek😄😄😄😄örüljünk ha megússzuk egy 3assal mostmár itt ezzel a nulla tötymörgéssel lófasz nemlesz:S

forza milan
nevetséges ez a támadójáték komolyan...Cassanot zavarnám most a picsába lefelé azonnali hatállyal!!!

forza milan
olyan érzésem van,mintha direkt csinálnák,de komolyan!

forza milan
nm itt ha szakad is de megbízhatók szoktak lenni és sok is😄amúgy Urbyba ahogy beállt rögtön láttam vmiféle sebességet a középpályán,de amit Pato meg Cassano mûvel most az nevetséges,telibeszarják az egészet a fél csapat lese szarja,ebbõl betli lesz már szerintem...lassan...