36663
-
#32720 Az én kezdőm ez lenne:
Abbiati, Abate, Nesta, Silva, Zambrotta, Nocerino, MVB, Seedorf, Boateng, Ibra, Pato -
#32719 Ez még csak előzetes kezdő. Remélem nem Binho lesz a kezdő hanem Pato. -
#32718 nah így legyen 5ösöm a lotton:
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Ambrosini, Van Bommel, Nocerino; Boateng; Robinho, Ibrahimovic.
Csere: Amelia, Antonini, Mexes, Seedorf, Bonera, El Shaarawy, Pato
Inter (4-4-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo; Zanetti, Motta, Cambiasso, Sneijder; Milito, Pazzini.
Csere: Castellazzi, Ranocchia, Chivu, Poli, Stankovic, Alvarez, Forlan. -
#32717 Nem kell kommentálni :D
-
#32716 ez nagyon jó hír! csak nehogy gond legyen a gyors visszatérésből!
és egy elég biztató hír: állítólag Tevez szerződésében van egy olyan kritérium, hogy ha nem játszik bizonyos számú tétmeccsen, ingyen igazolható a szezon végén. ez lenne az, amit Galliani tud Tevezről? nagy mágus lenne, ha nyáron ingyé' jönne, nem? :DDD -
#32715 Viszont ha Cassano tényleg még ebben a szezonban visszatérhet, akkor szerintem nincs szükség Tévezre. Ibra, Pato, Robinho, Cassano, Tévez (Inzaghi, El Shaarawy) csatárokból egyszerre maximum 3 lehetne a pályán, de legtöbbször 2, mivel gyakran Boa szokott lenni a harmadik...
Ennyi klasszis csatár pedig nem lehet egy csapatnál mellőzve. -
#32714 bréking!!!
Szenzációs hír került fel a Milan hivatalos oldalára: Antonio Cassanót megvizsgálták az orvosok és úgy határoztak, hogy egészséges és folytathatja karrierjét, holnaptól pedig edzésbe állhat.A 29 éves játékos október óta nem lépett pályára a Milanban, miután egy rosszullétet követően meg kellett műteni.
Erről korábbi cikkünkben írtunk. Az operáció óta Cassano speciális programot folytat és rengeteget sétál.A Milanellóban elvégzett legutolsó neurológiai és kardiológiai vizsgálatok olyan jó eredményeket mutatnak, hogy az orvosok engedélyezik számára az edzést. Egyéni, intenzív atlétikai edzésekkel kezdheti újra karrierjét Antonio.Galliani tegnap nyilatkozatában már tett utalást arra, hogy Cassano lehet az új igazolása a Milannak.
A mostani hír ezt támasztja alá, bár azt még nem lehet tudni, hogy mikor léphet pályára újra tétmeccsen a játékos. Könnyen elképzelhető, hogy ennek a remek hírnek is köze van ahhoz, hogy a Tévez-ügy megfeneklett.A lényeg, hogy Antonio újra edzhet! Mielőbb teljes felépülést és visszatérést kívánunk! -
#32713 Moggi is megszólalt: "szerinte Tévez végül nálunk fog kikötni, mert nem hiszi h Galliani először Brazíliába majd Londonba is elutazott érte, majd azt nyilatkozta h túl drága :)" -
#32712 van a végében valami, most már moratti azt mondta h a derby eredményétől függ h hozzuk e tevezt :D beszopatta az inter drukkereket -
#32711 Gálházi Laci kommentjét idézném:
"LASLOGALEAZZI: Galliani kijelentette, hogy tud valamit Tevezről, de nem mondja el! Remélem sikerült most megfejtenem! Tevez szerződésében van egy záradék, mely szerint szabadon igazolhatóvá válik, ha nem játszik egy bizonyos számú mérkőzést a Cityben. Ez esetben távozhatna 0 euróért júniusban. Tehát Galliani ezt megtudta és mivel Tevez a BL-ben nem játszhatna, rengeteg pénzt spórol ezzel a visszakozással Berlusconinak.
Most minden Tevezen múlik! Ha valóban csak a Milanban akarja folytatni a pályafutását, akkor beint a Citynek és marad. ********
A La Gazzetta dello Sport szerkesztője a következőket írta: (A cikk végén fordítással) "Nicola Cecere, giornalista de La Gazzetta dello Sport, è molto scettico sulla possibilità che l'inter provi veramente ad acquistare Carlos Tevez: "Ora che il Milan è fuori, l'Inter avrebbe la strada libera. E vedrete che l'Inter non andrà su Tevez. Quella era una manovra di mercato, una manovra di disturbo. L'obiettivo era spingere il Milan a spendere soldi veri e accelerare la cessione di Pato". -: Nicola Cerere nagyon szkeptikus, hogy az Inter élne a lehetőséggel, hogy megpróbálja leigazolni Carlos Tevezt. "Most, hogy a Milan körön kívülre került, az Inter előtt szabad lenne az út. De majd meglátjátok, hogy az Inter nem megy rá Tevezre. Ez egy játékospiaci manőver volt, egy zavaró művelet. Ennek az volt a célja, hogy a Milant komoly pénzek elköltésére sarkalja és meggyorsítsa Pato eladását" -
#32710 ..aztán a derbyn meg padozna, bírnám :P -
#32709 "Tevez would be perfect for Milan because he is bad, makes goals, but also knows defending." - Boateng
De hozzátette, örül, hogy Pato marad.
Egyébként szerintem sincs még vége ennek a mizériának, bár van egy olyan érzésem, hogy megint az utolsó pillanatokban fogunk igazolni (akár Tévezt, akár mást, akár több játékost is) a kopasz jó szokásához híven... Pato meg ezek után remélem mutat valamit a derbyn, mondjuk egy mesterhármas kiengesztelné a szurkolókat :P -
#32708 sztem is várjuk ki a végét -
#32707 Ahogy olvasgatom a fórumokat mindenki bizakodónak tűnik, hogy a Tevez-saga még nem zárult le. -
#32706 ugyanaz megy mint nyáron, nem fog itt lófasz se jönni!!! -
#32705 Na végképp eljött nálam az a pillanat mikor már azt se fogom elhinni amit kérdeznek a Kopaszék. -
#32704 olvassátok el acm.hu-n kopár nyilatkozatát!
Hívjuk-e még a Cityt? - Meglátjuk. -
#32703 megint vakítják a parasztot, vagy épp megint leszidjuk a csillagokat az égről aztán ha jön a Mesbah gyerek megtáltosodik mint Nocerino, legjobb szélsővédőként zárja a serie-t és rúg 2000 gólt:DDDDD ezlesz:DD -
#32702 goal.com szerint: Galliani kizárja Tevez érkezését...
na akkor terel vagy nem terel? szerintem ha nincs rá pénz, akkor Maxi fog jönni. amúgy meg úgy érzem, hogy ha a PSG venné meg Tevezt, akkor nem erőlteti Galliani, de ha az Inter, akkor viszont kapargatja a pénzt, hogy ne a városi rivális győzzön. -
#32701 szerintem ez csak terelés, bár fingom sincs mit akar ezzel a kopár de meg van az oka :D szerintem leigazoljuk -
#32700 A téli igazolásunk Alexandre Pato. Nem lesz több igazolás -
#32699 Galliani: "tudok valamit Tévezről, de megtartom magamnak."
úristen mi lehet az a nagy titok,lehet impotens az apacs???? :DDDDDD -
Davidke007 #32698 Én már csak attól az egytől félek, hogy ez a hatalmas 'szappanopera' ráteszi a mancsát a hétvégi derbire.
Pato vállaljon 2-3at a derbin, akkor talán nyugodt leszek :D -
#32697 Na és akkor még jön egy ilyen :D
Galliani: "tudok valamit Tévezről, de megtartom magamnak."
Valamint egyes források azt is tudni vélik, hogy Tévez tovább vár a Milanra (ebben nem teljesen vagyok biztos)
LINK
forrás: acmilan.hu/forum -
#32696 Ez egy kibaszott szappanopera ami ma lement :D
Galliani elutazott Tévezért, mindenben megegyeznek, már írná alá a papírokat, közben Patoért elfogadjuk a PSG ajánlatát, így lenne pénz az argentínra, de az utolsó pillanatban Pato SMS-ezik Berlusconinak hogy mégse szeretne elmenni (?) és Galliani megszakítja a tárgyalásokat és visszarepül Milánóba, hát az biztos, hogy nekünk Milan szurkolóknak izgalmas életünk van, egy Real vagy Barca kifizeti a kért pénzt azért akit akar, mi meg hónapokig tárgyalunk fél játékjogokkal meg részletfizetésekkel :DD -
#32695 Közben egy komment FB-ről, el lehet rajta gondolkodni:
"Szerintem meg nagyon àtvertek minket! Örvendezünk hogy maradt Pato..és szinte me se halljuk hogy nem jön Tevez a sok fellélegzés közepette..szerintem ez csak egy elterelő hadművelet volt hiszen minek adtuk volna el amikor alig van csatàrunk és ràadàsul jön a bl is." -
#32694 jó formában van? akkor én egy másik Pato-ról tudok? :) -
#32693 40et Pato??? :/ -
#32692 Adná az ég h ettől a huzavonától észhez térjen és belelendüljön a fociba végre! -
#32691 Szerintem meg sokat nem vesztettek volna :D , főleg ha jött volna a helyére Tevez. -
#32690 Jelen esetben -miszerint Pato marad, Tévez nem jön- szerintem hozzuk vissza Kakát azt kész :D
végre lenne valami nagyobb igazolás is és nem zsákbamacskát vennénk, amúgy is kell egy irányító -
Redmer #32689 Barca drukker létemre örülök hogy nem megy el, szerintem az egyik legjobb játékosa a klubnak, kár lenne érte. Tényleg visszasírnátok. -
#32688 gyönyörű...
acm fórumról:
Azzal, hogy Pato marad a Milannál, Galliani visszalépett a Tévez-transzfertől
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=70510
-
#32687 bizonyám
Comunicato ufficiale del Milan. Pato: "Resto al Milan"
de hát azért valljuk be, 35 misi nem lett volna korrekt ár érte. világsztár, egész jó formában is van, egy 40-et simán megér - a mai piaci állás szerint. -
#32686 Valóban, a klub hivatalos közleményben tudatta, hogy marad.
Kérdés, hogy meddig... PONTOSAN ezeket nyilatkozta Kaká is anno... szóval én úgy vagyok vele, hogy csak idő kérdése, hogy mikor megy. De Tevez mindenképp jöjjön, remélem a derbyn bemutatják -
#32685 Pato marad! -
#32684 Ha sikerül elhozni helyette Tevezt, akkor rövid távon szerintem egészen biztos, hogy remek üzletet kötöttek.
Viszont Patoban azért továbbra is nagyon benne van, hogy pár éven belül sírjuk majd vissza.
Mindenesetre ha a mostani, és az előttünk álló 1-2 évet nézzük, akkor ennyi pénzért, a jelenlegi helyzetben elengedni jó döntés volt. -
#32683 Várjuk meg a hivatalos hírt, és akkor mondok véleményt! -
#32682 Patoval mindenben megegyezett a PSG
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=70548
35 millióért megy, 6-7 millás fizetése lesz 3 évre ír alá
vélemény? -
#32681 Na ezt inkább ne is írtad volna...