A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acm689
köszi! itt végre mûködik egy!

LasCar16
lófaszt nem csináltunk még a 2. félidõben, Allegri meg nem tesz ellene semmit, Pato-Cassanonak már az életkedve is elment, rajtuk kívül más nem próbálkozik Urbyt, Fáraó gyereket be...

#acm

forza milan
nemis akarunk mi egyenlíteni,se semmit,elhiszitek?semmit nemlátni,semmi akaratot az egészben,borzalmas elképzelések folyamatosan...

forza milan
ménem lehet má azt a szerecsétlen kibaszott Shaarawyt a pályára küldeni,nemhizem má el ez ér benne 10 milliót?(a fele ráadásul)

forza milan
www.fromsport.com itt keress streamet

forza milan
gratulálok,Antoninit feltétlen bekell cserélni😄5-1😄😄

acm689
hol nézitek? nekem sorozatban halnak meg a streamek :S

LasCar16
könyörgöm cseréljünk már, ennek mi értelme van tovább elõl?

lófasz.

#acm

forza milan
jah eléggé forr a levegõ...Allegri agyában is forrhatna az ész...

LasCar16
na Nesta agya is elszállt, akkor már van baj

#acm

forza milan
harmatgyenge amit mûvelünk,rossz nézni,és sajnos a Napolit pedig öröm...

forza milan
vmiért nemis nagyon látom most rajtunk a küzdõszellemet...lehet h Galli má lezsírozta a Bl gyõzelmet,és a Nápolyé lesz a Scudi,és ez most ilyen ajándék gesztus<#banplz>

forza milan
vagyha nem Bonerával meg hasonlóakkal áll ki tán még cserélnie se kéne

LasCar16
ha fejben össze szednénk magunkat meg ha cserélne is a mester még simán meg lenne az X

#acm

forza milan
Pato nagyon incselkedõs kedvében van ma...Maggiot is jól betámadta😄

forza milan
Cavani egy legenda már most,ezen vita nincs...mimeg kurvaszarok már megint:S😄de a Napoli az egyetlen csapat aki ellen nemsajnálom a pontot,legalábbis nem szidom õket le a csillagos égrõl...mostmá akkor mit veszthetünk befelé vmi olyan embert aki tud védezni meg futni is...

Nuno88
Cavani bevezeti nekünk a nagy pélót!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

forza milan
nekem csak a helyzethasználással van rpoblémám,mondjuk elég baj éppen azis,de ha még ver ma 2-t tõlem akár tarthatja magát a világ legjobb játékosának is😄😄

forza milan
Aqua szerintem kurvajó,csak a helyzetkihasználásrraa kéne odafigyelni,Shaarawyt a pályára és mutassa meg az értékétxDDDCassano megint nemtalálja igazán önmagát....

szucsy89
Aquilanit már utálom, nagyképû geci, védekezni nem tud, helyzetkihasználása meg Robinhoéval vetekszik... a gólja mák volt.

Nagyon meglátszik a meccsen Ibra és Prince hiánya, Bonerának meg szólni kéne hogy védekezni is kell
LasCar16
Aqua istenem bassza meg egyenlítõ gólt így kihagyni

#acm

igy átszaladni az egész csapaton.....

LasCar16
elment a stream egy percre erre már 1-1 😄 mondom wtf. de hajrá!!

#acm

ez ne mAbbiati hibája volt, közelrõl lõtte erõbõl...
a védõké már inkább akik ott hagyták üresen

forza milan
Napolit szeressük,ha a meccs jólesz már félsiker😄😄

acm689
nahh... 1-1 :S

bassza meg....
ez gyors volt

Nuno88
Na Cavani 1:1 -.-'

Hihetetlen!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DONGUBA
dikkkkkkk ez is mekkora😄DDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

góóól😄
Aqua!!!

DONGUBA
lol mar milyen gol😄DDDDDDDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

acm689
góól épp bejött az egyik 😄DDDD Aqu!!

Nuno88
AQUA GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!

MEKKORA GÓL VOLT!!!

acm689
hol nézitek? nálam egyik stream sem az igazi :S

forza milan
Seedorf Fárao,Antonini Urby helyváltoztatással egész pofás lenne😄

Redbull756
Antonini helyett Bonera kezd, és Silva se 100%-os...

nem értem h miért nem rakja be Allegri Emanuelsont balhátvédnek...na mindegy
Forza Milan!

Nuno88
Bonera -.-
Remélem a középpálya nem fog aludni, és védekezni is fognak ahogy kell!
Pato meg elõl üsse be a helyzeteket!

FORZA!!!

Redbull756
NAPOLI: De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Aronica; Maggio, Inler, Gargano, Dossena; Hamsik, Lavezzi; Cavani. All.: Mazzarri.
In panchina: Rosati, Fernandez, Dzemaili, Zuniga, Santana, Mascara, Pandev.

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Aquilani; Seedorf; Pato, Cassano. All.: Allegri.
In panchina: Amelia, Yepes, Bonera, Valoti, Carmona, Emanuelson, El Shaarawy.

Kaká azért ne volt a keretben, mert sérült volt. Már lábadozik.

forza milan
Shaarawyt végre látni akarom játszani,már nagyon érdekel mittud a fáraó😄

Redbull756
Napoli - Milan keret:

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Valoti (57), Van Bommel, Carmona (55), Cassano, El-Shaarawy, Ganz (56), Pato.

LasCar16
nálam a bajnokság alap, és pedig ha BL-t akarunk nyerni mindenkin tovább kell lépni, tök mind1 hogy mikor kit kapunk 16ban nem lesznek már gyenge csapatok.

#acm

Messi Nesta mellett egy 0 volt!
Nesta igen jó.
horpeti
Azért mert volt egy 1-1 a Barca ellen idegenben, nem kell rögtön BL gyõzelmet várni. 😊
Persze én örülnék egy Milán - Reál BL döntõnek. 😄DD

Palinko
nekünk is nevezni kell csoportkör után, de én azt nem tudom hogy mikor van vége, ha lekési azt a nevezést akkor nem lehet benne. vagy ha a real nevezte sztem így mûxik
DeerHunter01
amúgy Kaká még nem szerepelt az idei BL-ben ugye?
a keretben sem volt benne a Zagreb elleni meccsen, tehát, ha valami oknál fogva januárig nem lesz benne a bl keretbe, és leigazoljuk, akkor nálunk játszhatna, nem?

\"Erről van szó!\"

szucsy89
1. körben való kiesésrõl annyit, hogy ha csoport másodikként jutunk tovább, és kapunk egy Realt, akkor ismét simán megeshet... ha viszont a San Siroban a Barca ellen játszunk egy 1-1et, elsõként továbbjutva akármi lehet... nem éri meg még ezen agyalni mert tényleg senki se tudja megmondani hogy hogy fog alakulni a jövõ, húzzuk be elõször is a sok sérült ellenére a Napoli elleni meccset Ibra és Prince hiánya nagyon meg fog érzõdni a csapaton, Nocerinot én kezdõbe várom holnap!
szucsy89
Én azt mondom, hogy maradjunk a realitások talaján, attól függetlenül, hogy szerencsével ott lehetünk akár a döntõben is a BL-ben, de ehhez nagyon sok mindennek jól kell kijönnie. A Milannak mindig is fontosabb volt a BL mint a Scudetto, de idén nagyobb esély van a címvédésre otthon mint a BL-re, ilyen kerettel azért nagy meglepetés lenne egy BL gyõzelem... 😊
forza milan
Ha nemhozzák rendben fejbe a dolgokat akkor a Primérát is bukják nemhogy nemjutnak be,nekem még ennyi a hozzáfûznivaló a dolgokhoz,a királyi gárda már nagyon bizonyítani akar és amennyit vásároltak mármost illendõnek tartanak vmit behúzni!Lényeg a lényeg,hogy most többre tartom magunkat egy 1.körben Tottenhamtõl való kiesésnél...