36663
-
#32680 A fő hírt lehagytam, a nyáron lejáró szerződésű Muntarit akarjuk -
#32679 Közben pár hír:
- Patot már egy hajszál választja el a PSG-től, Silva is nyilatkozta, hogy fél hogy elmegy... (csak ő ne kövesse)
- Mesbah várhatóan 2016 júniusáig ir alá, a fizetése 800 ezer euró lenne, ezekhez még különböző bónuszok is jöhetnek. A Milan 500 ezer eurót fizet a Lecce csapatának, és egy játékos közös tulajdonba kerülhet. A Lecce vezetősége a Mattia Valoti, Rodney Strasser, Michelangelo Albertazzi és a Gianmario Cominégyesből választhat
- Seedorfot akarja az Anzsi
Ha Patot eladjuk, akkor 1000% hogy Tévezt megszerezzük... -
#32678 Lehet hogy tényleg komoly ez a Pato - PSG biznisz. Nem lepődnék meg ha Allegri nem tartaná a Kacsát érinthetetlennek, nem bízik benne ezért elengedi. Kérdés hogy az érte kapott pénzből jön-e még valaki, vagy csak az Apacs. Kíváncsian várom a következő napok fejleményeit. -
#32677 Pato-PSG?
A hirek szerint kb 33 millió euróért megválunk Patotól (PSG), igy lesz pénz a Tévez-üzletre...
http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/milan/articoli/75024/milan-svolta-tevez-grazie-a-pato.shtml
-
#32676 én meg ma Bajára vonattal :)
amúgy kíváncsi leszek a mai napra, hajrá kopár! -
#32675 Én meg szombaton Egerbe buszozok... -
#32674 Holnap Galliani repül Tevezért.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=70480 -
#32673 Galliani holnap Manchesterbe repül -
#32672 Leigazoltuk Mesbah-t a Leccéből, fingom sincs ki ő
http://www.calciomercato.it/news/142484/Calciomercato-Milan-ce-laccordo-con-il-Lecce-arriva-Mesbah.html -
#32671 pato ügynöke miért menne milánóba, amikor már milánóban vannak? :D -
#32670 Pato ügynökét Milánóba várják
A Corriere dello Sport szerint a napokban Milánóba érkezik Pato ügynöke, hogy újra tárgyaljanak a PSG-vel...
Link!
forrás: acmilan.hu/forum -
#32669 A Corriere dello Sport szerint az Inter 30 millió eurót ajánl Tévezért. Viszont az argentin még mindig csak a Milan mezt akarja...
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=70325 -
#32668 az lehet de nálad nem butább ;) -
#32667 én is tudok képet mutatni ahol brancával pózol :D buta vagy továbbra is -
#32666 Ha hozzátok akart volna menni akkor már rég ott lenne, mivel ti puszipajtik vagytok a Cityvel. Beszálltok ti, feljebb megy az ára, egy érdeke van a sejkéknek minél hamarabb több pénzt látni Tévezből, mi ajánlatunk kevesebb volt először, aztán már a kölcsönvételért is fizettünk volna, ekkor jött a merda Inter, ránklicitáltatok, eközben kopasz közös képen pózol Tévezzel meg az ügynökével, úgy tűnik megfűzte őket, ti pedig a Cityt győztétek meg, meg gondolom azért Mancini is Moratti érdekében nyal, ha emeélnénk pár millát akkor szerintem mi hozzuk el és jöhetsz ilyen span dumákkal a tény az eddig az h Tévez hozzánk akar jönni, nem pedig hozzátok, a City pedig makacs és mintha direkt betenne nekünk :) -
#32665 mi az hogy hozzátok akar? :D azért mert állítólag ezt mondta gallianinak? :D javier zanetti az egyik legjobb barátja.. -
#32664 telik egy alibi vacsorára Messivel is, az a baj hogy a pózoláson meg a borozgatáson kívül megint nemfogunk sokra jutni a télen... énmár nemélem bele magam semmibe, egyszerűen Forza Milan:D -
#32663 de ha az Inter elviszi Tevezt akkor megint nagyott koppanunk. Már Kopasz pózolt Tevezzel, meg nyilatkozgatott h elhozzuk igy ugy... -
#32662 Nem, Téveznek mi tettünk ajánlatot(ő a diósgyőri Mr. X :D) -
#32661 elvileg Tevezen kívül nincs senki más... -
#32660 nemtudom igazság szerint én egy percig sem éltem bele magam a transzferbe ígyhát nemis leszek csalódott... de Maxi Lopeztől azért hozhatnánk 1-2 fokkal jobb emberkét is hamár Tevez kicsúszik a kezeink közül... -
#32659 Baszhatják, ha Tevez meg hozzánk akar jönni :D Most lesz egy olyan játékosa az Internek aki a Milant választotta volna helyettük? Kiröhögtetik magukat... tökmind1 Tevezzel vagy nélküle verni kell az Inter és ha az új félév első 3-4 (Lazio, Udinese, Napoli, Juve) meccsén jók leszünk (és a Juvét verjük) akkor meglesz a bajnokság... -
#32658 Nemtom fake e de elm. a sejk Fc elutasította az ajánlatunkat... -
#32657 Jaja, ráadásul utolsó 3 meccsünkön gólt sem kaptunk... ;) Ütni kell a merdát nincs mese, most az 5-0 miatt még nagyobbat fognak koppanni :D -
#32656 szép volt jóvolt, egyet nemértek, miért csak 1 csere volt?0-2es vezetés után legalább utolsó pár percre igazán kaphatott vna 2 ember lehetőséget. -
#32655 Atalanta veretlen volt eddig hazai pályán :) -
#32654 szép és fontos győzelem volt, gratu Boának, Ibrának és a többieknek is! :) -
#32653 de csak most a tárhelyszolgáltatónál problem van. Addig meg egyébként : http://www.facebook.com/streamforum -
#32652 köszi, remélem, nem is fog akadozni, mert akkor nagy segítség lenne a továbbiakra :) -
#32651 forumx-es lcucc már nem műxik? -
#32650 hajaj!! -
#32649 érdemes ide regisztrálni, sokszor szokott lenni magyar stream? -
#32648 Digisport Plus hu -
#32647 IBRAAAA -
#32646 köszi -
#32645 forza milan :) -
#32644 streamet valaki pls, thx :) -
#32643 Emanuelson
Taiwo hol van?....... -
#32642 ATALANTA: Consigli, Masiello, Ferri, Manfredini, Peluso, Schelotto, Cigarini, Carmona, Padoin, Marilungo, Denis.
MILAN: Abbiati, Bonera, Mexes, Thiago Silva, Zambrotta, Boateng, Van Bommel, Nocerino, Emanuelson, Pato, Ibrahimovic. -
#32641 Már csak a Cityn műlik