A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acm689
köszi!

banok
igen.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

acm689
20.45 a hivatalos kezdés, igaz?

muszáj lesz😄
más nem nagyon van😄

DeerHunter01
így-így

\"Erről van szó!\"

forza milan
Fáraó kapjon szerepet!!!azalényeg

Nuno88
De de látom semmi, örülök neki nagyon ...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Ibra nem úgy volt hogy már visszatér???
Redbull756
Milan - Cesena keret:

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, De Sciglio, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Carmona (55), Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Valoti, Van Bommel, Cassano, El Shaarawy, Ganz (56), Inzaghi.

gercse
hát ha a BL keretben lenne, segíthetne, de ott sincs 😄

acm689
hát a padról biztosan nem is 😊

Nuno88
Pippo több játéklehetõséget kap és mit vártok tõle hogy megnyerje a BL nekünk? Imádom õt de õ már nem fog itt meccseket hozni...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
ennek csak és kizárólag azért örülök, mert Pippo talán-talán játéklehetõséget kap végre. hogy is állunk csatárokból, ki mikor tér vissza? Ibra? Robinho?

Patonak húzódása van, kb 4 hét off...

forza milan
Javítom magam,21 alattiak nevezés nélkül játszhatnak ezt a tényt elis felejtettem az aggodalmaskodásban😄

forza milan
Elõreláthatólag Ibra visszatérhet,de kitudja h addig milesz,vagy érdemes e kockáztatni,ha még igen akkorsem biztos hogy 90perces állapotban lesz,akkor ugyan ki áll a helyére?😄

forza milan
ha jól számolom a 25fõs keretbõl 15-16 körüli a bevethetõk száma jelenlegi állás szerint,ez elég vicces...és azért hiába h Pippo már nagyon öreg,egy cseh bajnok ellen csak feltud még vmit mutatni,ahogy Shaarawyt is szivesen elnézném a pályán...ehelyett Di Sciglio feltétlen része a csapatnak,aki egy percet nemfog játszani-.-mondjuk nekem az õ játéka is nagyon tetszett de ez a nevezés még mindig vicc,és mostmár eléggé fekete humorra kezd hajazni...

forza milan
felmerül bennem a költõi kérdés amúgy,hogy hogyha Pippo és Shaarawy nincs nevezve,kik fognak futballozni 28.án a Plzen ellen?...csúnya baki,nem becsüli eléggé a fiatalokat Allegri,hiába hogy bajnokok lettünk tavaly nekem sosem tetszettek a döntései,azonkívül amik teljesen ésszerûek voltak...

LasCar16
Thiago Silva ma ünnepli 27. születésnapját! Boldogat!

#acm

LasCar16
szerintem nem kockáztatott Allegri, most tért vissza...

#acm

acm689
örülök az 1 pontnak is az Udine ellen, nem egy rossz csapat ez azért... Sherriffnek meg különösen örülök, szép gólt lõtt! Abbaiti hibája az elején, hááát... nagyon nem hiányzott. kíváncsi leszek, Pato mennyi idõre dõlt ki, de ahogy láttam, meccs közben már Robinhoékkal nevetgélt, talán nem vészes.

na de Pippo... könyörgöm, hány embernek kell még lesérülnie, hogy kapjon legalább egy félidõt??? 6 perc alatt õ sem tud csodát tenni és ennél azért többet érdeme, fõleg úgy, hogy a BL-be se nevezte Allegri. nagyon sajnálom, hogy így bánik vele, nem ezt érdemelné.

LasCar16
Fáraó + Urby és van kis lendületünk is elõl...még Taiwo kellene és fasza lenne a bal oldal...

#acm

limperatore
emanuelsen vagy emanuelson 😄 amit lehetett azt kihagyta

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
nem kell itt beparázni jönnek Ibráék és hozzák a meccseket, erõs a mezõny vagy a nagyok gyengék?? Majd kiderül.

#acm

szucsy89
mármint melyik? nem néztem a meccset

viszont örülök, hogy a fáraó gólt lõtt! nagy jövõ áll elõtte 😄 hogy tolta?
limperatore
nem a milánóiak kezdése 😄 fõleg nem a mienk 😄
ez az holland kis fekete viszont nagyon rossz 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
Hatalmas szerencsénk, hogy xelt a juve, kikapott az inter, napoli stb., magyarul a bajnokságban minden csapat szar 😄 nem tudom hány éve volt ilyen hogy az elsõ 3 bajnokinkon nyeretlenek maradjunk
Nuno88
Vége! Ez gyenge...

jó de azért befújható volt..😄

Nuno88
Semmi nem volt. Pippo rutinosan dobta magát, de ha befújta volna örültem volna 😄

11-es volt.....

Nuno88
A végén az Udine nyerhetné meg a meccset.

Nuno88
Nocerino egy fogalmatlan...

Palinko
nah megkaptuk a kapufánkat mi is 😄
forza milan
Urbyy bazmeg!!!

Nuno88
Emanuelson ment be Aqu helyére... hurrá!

Fáraó!!!meglesz ez gyerünk hajtsuk meg!
Nocerinoval sztem semmi baj nincs

Redbull756
ollé😄
ezt már behúzzuk!

LasCar16
na kis fáraóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

#acm

forza milan
FÁRAÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Palinko
1-1
Nuno88
SHERIIIIIIIIIIIFFF!!! GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!

Nuno88
Nocerino kellett nekünk...

Nuno88
Nincs szerencsénk se wááá :@

forza milan
Jézusom ...Máriám...:S:S:S

Nuno88
Hát itt nagyon gyorsan rendet kell tenni mert így csak leszakadunk az éllovasoktól de nagyon. Ez bûn rossz, egy Milannak még ha sok a sérültje akkor sem így kellene játszani... nem Zambrottának meg Seenek meg Bommelnek kellene heti 3 meccset tolni.

forza milan
elszomorító megint,de a legszarabb h nemlátni a küzdõszellemet,legalábbis lehet csak én gondolom/látom ilyen módon a pályán történteket😄

sop://broker.sopcast.com:3912/112233
román digi én itt nézem most
amúgy nagyon felbaszott most a csapat...alibi passzok, semmi elképzelés...

Nuno88
Én Digin nézem, de ha találok megosztom.

LasCar16
másik streamet tud valaki esetleg? ja és szépen fogynak a percek semmi érdemleges nem történt eddig...

#acm