36663
-
#32760 Jóféle! -
#32759 én csak eljátszok a gondolattal:
Bonera-Zambrotta-Yepes-Taiwo-Ambrosini-Gattuso-Antonini-Inzaghi-Robinho out.
Srna-Astori-Sakho-M'Vila-Dídac Vila'-Merkel-Ganso-Tévez in. :D
keret kb így nézne ki:
-Abbiati/Amelia
-Srna-Abate-De Sciglio-Méxes-Nesta-Astori-Sakho-Silva-Vilá
-Seedorf-M'Vila-Bommel-Flamini-Aquilani-Merkel-Prince-Nocerino-Emanuelson-Ganso-El Shaarawy
-Ibra,-Pato,-Cassano,-Tévez -
#32758 Lehet egy Mourinho másolat kellene, sztem az még Seedorfot is megfiatalítaná 6 évvel. -
#32757 Kéne egy Ganso télen, hátha gatyába rázná a 2 impotens brazilt... :S
(a harmadikat nem kell, ő a derbyn is király volt) -
#32756 még most el kéne adni Januárba őket, ha így folytatják nyáron lejjebb megy az áruk jóval...
BL-ben meg nem hiszem, hogy komoly céljaink lennének ezen az éven... -
#32755 Robinho egy nulla és ha ezt nem veszik észre akkor vakok és idióták! Pato is egy nagy nulla volt, kezet foghat a két brazil támadónk. -
#32754 Ma már higgadtabban tudok írni a dologról...
Nem szabad csak és kizárólag Abatére fogni a dolgot, egy rakás fos volt a középpályánk, Robika kihagyott helyzetei meccsről-meccsre pedig már a legjobb Benny Hill részeket idézi fel bennem -
#32753 Még nem nyertünk nagy meccset a Román kívül.
MILAN 0 - 1 Inter
Juventus 2 - 0 MILAN
MILAN 1 - 1 Udinese
Napoli 3 - 1 MILAN
MILAN 2 - 2 Lazio -
#32752 „Úgy éreztem, hogy elérhettem volna a labdát. De a labda elpattant tőlem, és így született a meccset eldöntő gól. Talán a helyemen kellett volna maradnom, de úgy döntöttem, hogy megpróbálok odaérni Militóhoz. Abban a századmásodpercben úgy éreztem, hogy elérhetem a labdát. Vállalom a teljes felelősséget, és bocsánatot kérek a szurkolóktól” – mondta Abate. -
#32751 Moslékok!!! -
#32750 ez mekkora aljas geciség....rohadt szégyentelen buzik -
#32749 ez nagyon nagy tahóság volt -
#32748 Inter szint :) -
#32747 motta hatulrol erkezett, nagyon nem volt lesen felidoben ki is elemeztek tlejesen szabalyos volt :D
2. szabalyos motta fejes amit elvesznek a milan ellen
hat robinho utso ziccerenel puki volt :D de alvarez is kihagyott 1 hasonlot -
#32746 arról a lesről beszélsz? :D komolyan én leszartam volna ha kikapunk, de így ilyen bakiból, aztán még Robinho sem veri be a ziccert, nonszensz. -
#32745 gondolom motta szabalyos golja mar nem is szamitott volna :D
amugy elegge passziv volt a csapat ,ranieritol ne mvartam mast -
#32744 Ezek után tuti megveszi a kopasz Tevezt :D Amúgy mindig akkora mákunk van, most milyen jól jött hogy a Juve is leikszelt... -
#32743 hát sajna ez nem a mi esténk volt, remélem Tevez nem ez alapján dönt :) -
#32742 egyetértek, 2 mellőzött játékos akiben szerintem sokkal több van... Shaarawynak ezen kevés idő alatt is több értelmes megmozdulása volt mint pár kezdőnek... Pippo meg mint tudjuk akármikor képes odaérni jóhelyre jóidőben... ha tehetném én 3 embertől megválnék, persze ez lehetetlen, szerintem így a fórumból összeállt stáb ügyesebb döntéseket hozna... na mindegy ez nagyon nemvolt a mi napunk, csak sajna én nemis látok a téli mercatoban sok reményt... -
#32741 Remélem, hogy ez volt az utolsó lehetősége Patonak és azért rakta a kezdőbe Allegri, ha nem, akkor szimplán balfasz.
Téveznek jönnie kéne, BL-be pedig kapjon lehetőséget Shaarawy és Pippo.
Emanuelsont se kellett volna kezdőbe rakni egy ilyen fontosságú mecscen. máskor játszik 5-10 perceket jó esetben, most meg kap 90 percet a derbin. -
#32740 beálltak antifocizni, teljesen átlátható védekező felfogással ami ment is nekik elég jól, Allegri napról napra bizonyítja h mekkora egy szarházi, annyira nem tudok egyetérteni azon társaimmal akik csakmert hú bajnokok lettünk vele feltétlen erőltetni kell, de Pato erőltetése számomra amitől kikészülök teljesen, egyszerűen semmit nem látok benne, visítoztam az örömtől mikor már biztosra vették hogy elmegy...Robinho meg szerintem már milliók idegein táncol... -
#32739 Mellesleg tisztán látszott, hogy az Inter xért jött és végül ők távoztak győztesen...
De mondom, nem az Inter nyerte meg, Allegri baszta el -
#32738 Pato meg takarodjon má a faszomba Robinhoval együtt haza vagy ahová akarnak, egy fostos erőltetett nulla duó... inkább 2 középcsapat csatára mint ők! -
#32737 osztom hogy Allegri a legnagyobb nulla, Ibrán vitatkoznék formáját tekintve, Robinhot letudnám köpni annyira rühellem, Pato meg a tipikus erőltetett kategória egy Ftot nem ér...Shaarawy játékába volt megint a legtöbb fantázia már az első labdaérintése majdnem gólpassz lett...nem szabadna mellőzni...egy Pippo Shaarawy csatársor többet hozott volna ki mint az eredeti felállás erre hideg meleg vizet is innék:D -
#32736 Patot el kellett volna adni... Robinho 0, Ibra 0, Milan támadósora 0
De a legnagyobb 0 ALLEGRI, megint az ő amatőrségén ment el a meccs, Emanuelson játszott Seedorf helyett, a hollandot csak a 80.PERCBEN! merte behozni? VICC -
#32735 Abate......2 szélső védő kurvára kell ide aki teljesen megbízható...mert Abatenek csak annyi agya van, hogy felfut szélen és beadja általában szarul a labdát, befelé sosem cselez vagy valami kreatívitás csak mindig az a kurva beadás...
Pato egy nagy 0 volt, Robika is mehet a levesbe ezek után...
ha még áll a PSG ajánlata én nem sokat gondolkoznék már Pato eladásán...jöjjön helyette Tévez.
középpályánk pedig csiga lassúságú , hány ezer évig fogjuk még Seedorfot játszatni ?
Berlusconi végre a zsebébe nyúlhatna nem kéne zsidóskodni, hozzuk vissza Kakát, adjuk el Patot, jöjjön helyére Tévez, Robika is mehetne nyugodtan a Santosba. BL-be meg játsszon a fáraó, nyáron meg ne adjuk már kölcsön megint Paloschit, hanem tartsuk meg. -
#32734 egy hiba, Bommel kapufa, nem elég átütőerő, Robinho szokásos helyzetkihasználása, jól védekezett az Inter, de ez a mi hibánk, hogy nem nyertünk, ha egy gólt rúgtunk volna akkor legyalultuk volna őket -
#32733 Robinho az istenátka!!!hales ha nem -
#32732 Pato egy Ft-ot nemér má megint...Abatéért meg nagykár mert amúgy volt dinamika benne...ekkora hibát..:Sbazmeg -
#32731 na az Inter a 66. percben be áll sünbe :)))) -
#32730 köszönjük ABATE. -
#32729 sop://broker.sopcast.com:3912/118471
sop://broker.sopcast.com:3912/106491
sop://broker.sopcast.com:3912/100804
sop://broker.sopcast.com:3912/119537
sop://broker.sopcast.com:3912/111719
sop://broker.sopcast.com:3912/98659 -
#32728 Banok, vmi sopcastos linket pls :D -
#32727 10 perceket kapott eddig, pont ezen a meccsen rakja be a kezdőbe... ALLEGRI WTF? Hol van Seedorf?? -
#32726 Emanuelson??? WTF??? -
#32725 MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Boateng, Van Bommel, Nocerino, Emanuelson, Ibrahimovic, Pato.
INTER: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo, Zanetti, Thiago Motta, Cambiasso, Alvarez, Milito, Pazzini. -
doncsika #32724 Sziasztok valaki be tudna majd tenni netes linket ahol majd lehet nézni a meccset? :)
Szerintem 2-1 lesz és remélem Milánó szebbik felének FORZA MILAN!!! -
#32723 Még egy óra és kezdődik!
FORZA MILAN!!! -
#32722 Na srácok, b@sszunk ma oda a sinternek!
3-1-et tippelek
gólszerzők: Ibra,Pato,Boateng /Sneijder -
#32721 See és Ambrosini közt én is a hollandot választanám.