36663
  • acm689
    Mindkét vezetőedző kijelölte az Olasz Kupa elődöntőre készülő keretét.

MILAN:

Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Cristante (34), Emanuelson, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Maxi Lopez, Robinho.

JUVENTUS:

Buffon, Chiellini, Caceres, Marchisio, Del Piero, De Ceglie, Manninger, Vucinic, Barzagli, Elia, Quagliarella, Bonucci, Padoin, Pirlo, Vidal, Borriello, Giaccherini, Lichsteiner, Estigarribia, Storari, Matri, Marrone
  • eddie
    Köszönöm!
  • DeerHunter01
    Udinese
  • eddie
    Sziasztok! Hétvégén kivel játszotok?
  • DeerHunter01
    jaja, csak oda ne adjuk
  • LasCar16
    nyár óta akarják
  • szucsy89
    -.-
  • DeerHunter01
    Katalán buzik megint Silvát akarják
  • Nuno88
    Mostanába még jó hogy nem tudom megnézni a meccseket. Szerintem csak szétvágna az ideg!
  • forza milan
    a hideg ráz Robinhotol, nagyszüleimnél volt szerencsém nézni a meccset, annyira ordítottam hogy már röhögtek kínjukba....Ibra is off mostmár, megint felejthetünk el jóeséllyel mindent de egy előnyt látok h legalább Fáraó megint szerephez jut:D
  • DeerHunter01
    Szégyen amúgy, hogy nincs egy normális kreatív támadó kp-nk és csiga lassú See-t kell játszatnunk mindig...sok támadás rajta megy el...
    Allegri helyébe az ilyen lagymatag meccsek végén, amikor már semmi ötletünk nincs én bedobnám Pippot, mint jokert, lehet, hogy tűzbe tudná hozni a csapatot és akkor már megérte....lásd a Real Madrid ellen
  • szucsy89
    Nem is tudom elmondani mennyire mákos csapat vagyunk... most is leikszelt a Juve, kikapott az Inter, Udinese így "megúsztuk" ezt is.

Ibra hülye volt, el fogják tiltani több meccsre, nem lesz ott a Juve ellen, gratulálok neki.

Ilyen játékkal mellesleg nem érdemlünk bajnoki címet, Allegri még mindig nem nyert rangadót!!!

• DeerHunter01
    udinese is kikapott*
  • DeerHunter01
    szerencsénk h a juve is x-elt és az udine is
  • DeerHunter01
    emberhátrányban nehéz lesz, de hátha behúzzuk
  • DeerHunter01
    Robinho bazmeg mi kéne neked hogy gólt lőj?
  • LasCar16
    Robinho ismét kihagyja a ziccert.
  • LasCar16
    ha ez meg lesz akkor csakis szűkösen, Napoli védekezik, támadásaink kiismerhetőek, See már lassú és rajta kívül nincs kreatív palink a kpályán, egyedül még Urby próbálkozik, nagyon kevés ez továbbra is, de azért bízunk
  • acm689
    ja, és Nesta is megsérült, ma biztosan nem tud játszani.
  • acm689
    MILAN: Abbiati, Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Emanuelson, Van Bommel, Nocerino, Seedorf, Ibrahimovic, Robinho.
    NAPOLI: De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Maggio, Gargano, Dzemaili, Zuniga, Lavezzi, Hamsik, Cavani.
  • DeerHunter01
    na végre!
  • szucsy89
    "A Corrierre mai számában arról ír, hogy a nyáron valószínű, hogy elhagyja a Milant Pato (PSG) és Robinho (Santos) is. A helyükre Tevez és Balotelli érkezhet."
  • szucsy89
    Ja, és ez eddig 6 rangadó amit idén a bajnokságban nem tudtunk megnyerni, ennyi botlással nem érdemel egy csapat bajnoki címet, még akkor sem ha a kis meccseket hozza!

Persze ettől még lehetünk simán bajnokok, mert 4 pont szinte semmi...
  • szucsy89
    Nem értem baszki, ha Allegri nem számol vele akkor minek cserélte be múltkor, minek adott neki újabb reményt? Most az lesz, hogy megint végig padozni fog, a szezon utolsó meccsén meg be fog állni 5 percre hogy búcsúzzon... teljesen nyilvánvaló, hogy Allegri nem szereti Pippot, hát elég sajátos módon mutatja ki, elé kellett volna akkor állni, és megmondani neki hogy nem számolok veled, fogadd el a Siena ajánlatát.

Ettől a dologtól eltekintve, én is egyre jobban azoknak a táborát erősítem, akik szerint Allegri nem jó edző. Idén még egyetlen "nagy" meccset sem nyertünk!!!

Kezdtük év elején a Lazio ellen x, Udinese x, Juve vereség, Napoli vereség, (2 Barca meccs x, vereség bár a BL-t még nem is számítom most ide), Inter vereség és most a Lazio szintén vereség. A Romat vertük egyedül, de a tabellán mutatott hely valamint az akkori formája alapján az nem volt nagy meccs, valamint a Laziot vertük ki a kupából de azt a meccset nagyon leszarták...

De mondhatnám a tavalyt is, amikor egy tök újonc Spurs vert ki minket a BL-ből, ott se tudott semmi olyat húzni, csak vergődtünk a kapu előtt, és akkor most jön az Arsenak Wengerrel...
  • Redbull756
    Milan-Napoli vasárnap 15:00-tól kezdődik majd, igy nem marad el.
  • forza milan
    már kezdtem felvillanyozódni,erre a mercato a Lazio ellen mutatott alibi-bohóc labdakergetés, és most ez végleg betett nálam...nagyon elfogult vagyok a csapattal szemben hiszen szivem lelkem a Milan, de basszameg ezmár hihetetlen hogy nemtudtunk 1 normális középpályás igazolni legalább, remélem nemlesz igazam és megyünk is valamire...de ez...ááh...
  • laca70
    Elhiszem, hogy Inzaghi nem mai gyerek és nem rá kell építeni, de ez a mellőzöttség már elég durva. Ő hűségesküt tett a Milan mellett, nem ezt érdemli. Nem tudom Allegri miért nem szereti, de a lelkesedése és harci kedve sok fiatal számára példaértékű lehet.
  • laca70
    Flamini sincs nevezve...
  • Nuno88
    Szép volt!

Középpályánk csillagos 5-ös!
  • szucsy89
    Gratulálok az esti teljesítményhez...

Allegri meg mostmár elmehet a halál faszára, nem nevezte megint Pippot ez mi????????????????

így bebaszva ez kikívénkozott belőlem:D
  • Redbull756
    Lista Champions:

Portieri: Abbiati, Amelia, Roma.

Difensori: Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta.

Centrocampisti: Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Merkel (lista B), Nocerino, Seedorf, Van Bommel.

Attaccanti: El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Pato, Robinho.
  • LasCar16
    Ibrának nem megy akkor senkinek sem, 3 vkp ma??? kreativitásunk kimerült az ívelgetésből ismét, Lazio szépen tömörült ez így nem ment... ilyenkor kellene pár kreatív pali középre ...
  • forza milan
    nagyon alibi volt a játékunk megint...a Juve elleni meccsre emlékeztet...végén a hidegzuhany ottis
  • LasCar16
    szélső védelem zéró, Bumi lehozásával hiába lettünk többen elől, átrohantak rajtunk, tökölés ment elől meg sok alibi hátrapassz, lófasz ez ma :(
  • DeerHunter01
    Robinho se csinált szart se megint, be kellett volna hozni Pippot helyette inkább, Allegri is mi a fasznak játszatja Ambrosinit is
  • acm689
    hát ez nem a mi napunk...
  • DeerHunter01
    beszoptuk
  • DeerHunter01
    2 gólt lőjünk már
  • forza milan
    *rva életbe...Ibra nagyon Robinhos ma...
  • forza milan
    halál ötlettelen unalom amit művelünk basszus...