36663
  • forza milan
    megvan az új kezdő csatársor nálam:D10p alatt hogy megértették egymást!
  • szucsy89
    FÁRAÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
  • forza milan
    (L)góóóóólll Shaarawyyyy
  • acm689
    na erről van szóóóóóóóóó!!!! szééép!!!!
  • forza milan
    végre!
  • acm689
    1-1 hajrááááá a győzelemért!!!
  • forza milan
    Maxi Lopez-Nocerino csere:D
  • forza milan
    ígyvan...
  • szucsy89
    Robinhot el kell adni... Seedorftól elbúszúzni...
  • forza milan
    nemigazmár bazki a szívinfartus fog elkapni lassan...miért kellett olyan szintre jutni h nézni nembirom?Én bízok benne h kijutunk így is a gödörből mielőtt az Allegri fanok letámadnának esetlegesen...de ez egy nagy nulla!
  • virslyee
    Edzőcserét...
  • acm689
    na már vezet is az Udine :S
  • Redbull756
    UDINESE: Handanovic, Benatia, Danilo, Domizzi, Basta, Isla, Pazienza, Fernandes, Armero, Abdi, Di Natale.

MILAN: Amelia, Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah, Emanuelson, Ambrosini, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Robinho.
  • bakkerman
    én Cassanorol legutóbb azt hallottam,hogy április-május fele má rakár játszhat is,de nyárra mindenképpen felépül
  • Davidke007

ezt a videót látva, szeretném, hogy újra így támadjon a csapat! Nagyon hiányzik Cassano!

az a meccs Bonerán ment el! :(

tudja valaki mikor épül fel Cassano?

egyébként az Arsenal ellen visszatér Abbiati, Nesta, Boateng és Pato is, plusz Flamini, Yepes és Aquilani is edzenek :)
  • szucsy89
    egyáltalán nem biztos hogy simán nyerünk, de Pato, Boateng, Aquilani, Cassano hiányát nem bírja el a csapat, és sorra bukjuk a rangadókat...
  • LasCar16
    engem csak az bosszant az egészben, hogy pont olyankor játszunk a Juve ellen amikor nem tudunk a legerősebb formában kiállni, és tele vagyunk sérültekkel aki meg játszik annak már 20 perceket kellene nyomni maximum.. ez volt ősszel is most is, ha mindenki oké akkor szerintem simán nyerünk..
  • Grove4
    Ezért írtam, hogy annyit játszott a csapat, amennyit kellett.
  • szucsy89
    Nyilván nem, de a mai meccsen nem nyújtottatok semmi extrát, nem kötekedésből, mi voltunk szarok de hihetetlenül.

Nagyon gyenge meccs volt mellesleg, ezt akkor is leírtam volna, ha Ibra gólját megadják és nyerünk 2-1re.

• Grove4
    "Pedig egyáltalán nem jók..." - nyilván ezért vagyunk veretlenek. A Juve ma annyit játszott amennyit kellett.

Na mindegy. Jó meccs volt. Nálatok meg a sok sérülés szedi áldozatait. Előző két évben nálunk volt ez.
  • Grove4
    Több kameraállásból megmutatták, rápattant Ibra csuklójára rendesen meg is dobta a kezét, anélkül vagy rápattan a combjára, vagy elmegy mellette. :)
  • forza milan
    remélem Berlusconi összes szobalánya élete hátralevő részében fogazni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • szucsy89
    Hihetetlen komolyan mondom, hogy ez a Juve nem tud kikapni már basszameg :D

Pedig egyáltalán nem jók...

Remélem a visszavágóra felépül Boa-Aqua-Pato és kiverjük őket
  • LasCar16
    mer te láttad, mi? :D
  • Grove4
    Kéz volt.
  • acm689
    ez sem a mi meccsünk :S
  • forza milan
    Milyen indíttatásból kapunk 2 gólt egyazon szélsővédőtől bazki esküszöm összecsikarom magamat! Hát a legfinomabb falat akadjon a torkán azoknak akik így egyengetik kiccsapatunk sorsát komolyan mondom már, a rákolló fodrászkodhatna Allegri bumburnyák együgyű fejszerkezetén is, meg beköthetné Robinho cipőfűzőjét...(beöntöttem ma elnézést kérek) így jönnek a reakciók:D:D:Dfelháborító!
  • szucsy89
    mondjuk steamről nézem aki digin nézi mondja meg az igazat :D
  • szucsy89
    nem volt kéz!!!
  • forza milan
    kurva életbe már, mióta hajtogatom h az egyik legjobb 19 éves létére...:DAllegri csak észrevette:Dbőven bizonyított szóval remélem Robinhoval nem találkozok sokat a kezdőben már
  • szucsy89
    FÁRAÓÓÓÓÓ MIÉRT 1-0 UTÁN KEZDÜNK EL JÁTSZANI???
  • DeerHunter01
    FÁRAÓÓÓÓÓ
  • DeerHunter01
    hihetetlen, hogy mennyire szerencsétlenek vagyunk sérülések terén :S

na jön Robinho....
  • LasCar16
    amúgy meg poénos h mindig akkor találkozunk a Juventussal amikor kurva szar passzban vagyunk a sérülések miatt :DD
  • LasCar16
    mert a kulcsembereink sérültek, ennyi sérülttel plusz a maradék szuper játékosokból ennyire futja.. megbomlott a gépezetünk Albero Prince valamint Cassano kiválásával :( Nocerino hiánya is érződik, plusz Ibrának a fasza is kivan a többiek támadásépítésével
  • DeerHunter01
    mi a faszért nem tudunk játszani a nagyobb csapatok ellen
  • szucsy89
    Mindenki csúszkál össze vissza a pályán nem értem... a meccs kurva szar, gyenge az iram, de ez nem a Juve hibája, hisz mi vagyunk otthon...
  • szucsy89
    Silvával mi a fasz van? Meg az egész csapattal...
  • Nuno88
    A védelem két széle 5-ös.
  • Redbull756
    MILAN: Amelia, Bonera, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Emanuelson, Van Bommel, Ambrosini, Seedorf, Ibrahimovic, El Shaarawy.

JUVENTUS: Storari, Caceres, Bonucci, Barzagli, Chiellini, Padoin, Pirlo, Giaccherini, Estigarribia, Borriello, Del Piero.