36663
-
#33040 megvan az új kezdő csatársor nálam:D10p alatt hogy megértették egymást! -
#33039 FÁRAÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
#33038 (L)góóóóólll Shaarawyyyy -
#33037 na erről van szóóóóóóóóó!!!! szééép!!!! -
#33036 végre! -
#33035 1-1 hajrááááá a győzelemért!!! -
#33034 Maxi Lopez-Nocerino csere:D -
#33033 ígyvan... -
#33032 Robinhot el kell adni... Seedorftól elbúszúzni... -
#33031 nemigazmár bazki a szívinfartus fog elkapni lassan...miért kellett olyan szintre jutni h nézni nembirom?Én bízok benne h kijutunk így is a gödörből mielőtt az Allegri fanok letámadnának esetlegesen...de ez egy nagy nulla! -
virslyee #33030 Edzőcserét... -
#33029 na már vezet is az Udine :S -
#33028 UDINESE: Handanovic, Benatia, Danilo, Domizzi, Basta, Isla, Pazienza, Fernandes, Armero, Abdi, Di Natale.
MILAN: Amelia, Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah, Emanuelson, Ambrosini, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Robinho. -
#33027 én Cassanorol legutóbb azt hallottam,hogy április-május fele má rakár játszhat is,de nyárra mindenképpen felépül -
Davidke007 #33026
ezt a videót látva, szeretném, hogy újra így támadjon a csapat! Nagyon hiányzik Cassano!
az a meccs Bonerán ment el! :(
tudja valaki mikor épül fel Cassano?
egyébként az Arsenal ellen visszatér Abbiati, Nesta, Boateng és Pato is, plusz Flamini, Yepes és Aquilani is edzenek :) -
#33025 egyáltalán nem biztos hogy simán nyerünk, de Pato, Boateng, Aquilani, Cassano hiányát nem bírja el a csapat, és sorra bukjuk a rangadókat... -
#33024 engem csak az bosszant az egészben, hogy pont olyankor játszunk a Juve ellen amikor nem tudunk a legerősebb formában kiállni, és tele vagyunk sérültekkel aki meg játszik annak már 20 perceket kellene nyomni maximum.. ez volt ősszel is most is, ha mindenki oké akkor szerintem simán nyerünk.. -
#33023 Ezért írtam, hogy annyit játszott a csapat, amennyit kellett. -
#33022 Nyilván nem, de a mai meccsen nem nyújtottatok semmi extrát, nem kötekedésből, mi voltunk szarok de hihetetlenül.
Nagyon gyenge meccs volt mellesleg, ezt akkor is leírtam volna, ha Ibra gólját megadják és nyerünk 2-1re.
-
#33021 "Pedig egyáltalán nem jók..." - nyilván ezért vagyunk veretlenek. A Juve ma annyit játszott amennyit kellett.
Na mindegy. Jó meccs volt. Nálatok meg a sok sérülés szedi áldozatait. Előző két évben nálunk volt ez. -
#33020 Több kameraállásból megmutatták, rápattant Ibra csuklójára rendesen meg is dobta a kezét, anélkül vagy rápattan a combjára, vagy elmegy mellette. :) -
#33019 remélem Berlusconi összes szobalánya élete hátralevő részében fogazni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#33018 Hihetetlen komolyan mondom, hogy ez a Juve nem tud kikapni már basszameg :D
Pedig egyáltalán nem jók...
Remélem a visszavágóra felépül Boa-Aqua-Pato és kiverjük őket -
#33017 mer te láttad, mi? :D -
#33016 Kéz volt. -
#33015 ez sem a mi meccsünk :S -
#33014 Milyen indíttatásból kapunk 2 gólt egyazon szélsővédőtől bazki esküszöm összecsikarom magamat! Hát a legfinomabb falat akadjon a torkán azoknak akik így egyengetik kiccsapatunk sorsát komolyan mondom már, a rákolló fodrászkodhatna Allegri bumburnyák együgyű fejszerkezetén is, meg beköthetné Robinho cipőfűzőjét...(beöntöttem ma elnézést kérek) így jönnek a reakciók:D:D:Dfelháborító! -
#33013 mondjuk steamről nézem aki digin nézi mondja meg az igazat :D -
#33012 nem volt kéz!!! -
#33011 kurva életbe már, mióta hajtogatom h az egyik legjobb 19 éves létére...:DAllegri csak észrevette:Dbőven bizonyított szóval remélem Robinhoval nem találkozok sokat a kezdőben már -
#33010 FÁRAÓÓÓÓÓ MIÉRT 1-0 UTÁN KEZDÜNK EL JÁTSZANI??? -
#33009 FÁRAÓÓÓÓÓ -
#33008 hihetetlen, hogy mennyire szerencsétlenek vagyunk sérülések terén :S
na jön Robinho.... -
#33007 amúgy meg poénos h mindig akkor találkozunk a Juventussal amikor kurva szar passzban vagyunk a sérülések miatt :DD -
#33006 mert a kulcsembereink sérültek, ennyi sérülttel plusz a maradék szuper játékosokból ennyire futja.. megbomlott a gépezetünk Albero Prince valamint Cassano kiválásával :( Nocerino hiánya is érződik, plusz Ibrának a fasza is kivan a többiek támadásépítésével -
#33005 mi a faszért nem tudunk játszani a nagyobb csapatok ellen -
#33004 Mindenki csúszkál össze vissza a pályán nem értem... a meccs kurva szar, gyenge az iram, de ez nem a Juve hibája, hisz mi vagyunk otthon... -
#33003 Silvával mi a fasz van? Meg az egész csapattal... -
#33002 A védelem két széle 5-ös. -
#33001 MILAN: Amelia, Bonera, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Emanuelson, Van Bommel, Ambrosini, Seedorf, Ibrahimovic, El Shaarawy.
JUVENTUS: Storari, Caceres, Bonucci, Barzagli, Chiellini, Padoin, Pirlo, Giaccherini, Estigarribia, Borriello, Del Piero.