36663
  • DeerHunter01
    be kell húzni a meccset már csak a mixem miatt is
    van egy olyan sejtésem hogy tavasz végén is fej-fej mellett leszünk a juventussal
  • szucsy89
    Klose elvileg megsérült a meccs előtt, Cissé már nincs a Lazionál, 2 gonddal kevesebb
  • DeerHunter01
    Mesbah, El Shaarawy
  • Redbull756
    LAZIO: Marchetti, Konko, Biava, Dias, Radu, Gonzalez, Ledesma, Lulic, Matuzalem, Hernanes, Rocchi.

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Robinho, Ibrahimovic, El Shaarawy.
  • LasCar16
    Montolivo nyáron tuti ingyen fog érkezni, Tévezt is megpróbáljuk szerintem, Muntari csak kölcsönbe jött..szerencsére.. ha felépülnek a középpályásaink akkor nem lesz nagy gond, bár kurva kemény lesz ez a február
  • Nuno88
    Montolivora is miért az utolsó percben kellett rárpülni??? Persze h nem sikerülhetett...

Muntari, jesszusom!!!
  • acm689
    pont most olvastam én is, szuper hír! igazán nagy emberre vall!
  • szucsy89
    Pippo: "Maradok. Nem tudtam lemondani erről a környezetről és szakítani a Milannal, a szurkolókkal. Lehetetlen volt, hogy két óra alatt döntsek és távozzak, anélkül, hogy a San Siroban búcsúzzak, úgy ahogy azt én elképzeltem!"

Ő döntött, ha már maradt, remélem nevezzük a BL-re, és be is fog találni! Év végén meg egy bajnoki címmel búcsúzzon :)
  • Oziris666
    Ha Tevez nem jött,egy bomba igazolás kellett:DDD
  • szucsy89
    Szerintem ennek az Interesek most jobban örülnek :D

• DeerHunter01
    inkább ment volna ültetvényre.... :D
  • LasCar16
    :DDD fasza
  • Redbull756
    Muntari a Milané.
  • LasCar16
    13:53 - Rárepültünk Montolivora. Így, hogy Palombo nem akar összejönni, Muntari még nem írt alá, Galliani gyorsan a Fior középpályása felé fordult.

13:57 - Hivatalos ajánlat jött a Sienától Inzaghiért. A Milan Pippora bízza a döntést, aki egyébként nincs nevezve a holnapi keretbe se a Lazio ellen.
  • LasCar16

Philipp Prosenik, a Chelsea 19 éves csatára már a miénk.

http://www.transfermarkt.de/de/philipp-prosenik/profil/spieler_81714.html

• gabber_saviola
    Értem. Majd kíváncsi leszek mit alkot nálatok .
  • Nuno88
    Én is ezt mondom, hogy ide már nem fér be, menjen el vhova ahova tuti kezdőként számítanak rá, rúgjon még 10-15 gólt aztán akassza szögre.
  • acm689
    mint a San Siro 90%-a :)))
  • DeerHunter01
    Így van, de azért egy impotens Cagliari ellen többgólos előnyben simán be lehetne küldeni fél órára.
    Én azt mondom ha nem kap lehetőséget, márpedig nem fog, akkor menjen egy kisebb csapathoz és játsszon amennyit még bír, megérdemli.
  • Nuno88
    Már öreg, tisztelem amit tett, de már nem fér be ez tény, és csak a nagyon elvakult Pippo fanok nem ismerik ezt el.
  • DeerHunter01
    a Dinho-s példát pedig azért hoztam fel, mert vele sem volt jó viszonyban Allegri és ugyanezt játszotta el vele hogy meccsek végén adott neki 4-5 perceket...
  • DeerHunter01
    ha megy ha nem, akkor is több lehetőséget kéne neki adni.
  • Nuno88
    Azért Pippo 10x annyit tett le itt mint Dinho. Igen megérdemelte volna a nagyobb búcsút, de ne beszéljünk erről hiszen még nem mondtak semmit.
  • DeerHunter01
    á baszki, azért Pippo nem ezt érdemli...3-0 után vagy a félidő után rögtön be kellett volna hozni, ha valóban úgy van, hogy nagyon rosszban vannak Allegrivel még akkor is kibaszás tőle, hogy csak ennyi időt ad neki :/
    Ronaldinhoval is hasonló volt a helyzet
  • acm689
    hát szerintem 7 percnél azért nagyobb búcsút érdemelt volna. nem akárki távozik, ha tényleg elmegy, de ne legyen igazam, igazunk!
  • Nuno88
    Maxi arcán azért nem gyenge csalódottság ült, de Pippo kellett beállni ha tényleg elhagy minket.
  • szucsy89
    Biztos hogy azért küldte be, nem hiába szaladt ki hozzá Ibra a gólja után.
  • Nuno88
    Lehet hogy búcsú miatt küldte be?

Szerintem Maxit küldte volna be, csak Pippo megy és ez amolyan búcsú.
  • acm689
    jó kis meccs ez.
    főleg, hogy jön Pippo! :))
  • Nuno88
    Abbiati a CSK amúgy :)

Unalmas meccs, teljesen impotens ez a Cagliari, 3:0 ide ez a lényeg, 2-3 éve ezeken a meccseken csak szenvedtünk és 1:0-ra nyertünk, végre már hogy magabiztosan 50%-on se pörögve hozzuk a meccset.
  • szucsy89
    Ez szép volt tőle.

Egyébként hihetetlen, hogy kb. 40%on pörögve hozzuk a meccset simán úgy, hogy az ellenfélnek helyzete sincs, pedig már 4 támadóval rohamoznak... mellesleg nagyon unalmas meccs. :D
  • Nuno88
    Ambrosini itt van-e! Szép volt!

3:0
  • Nuno88
    Ha ő ha nem akkor se veszi fel, anno Maldini se vette fel ha néha (nagyon ritkán ugye) csereként állt be.
  • szucsy89
    De jelenleg ő az első számú kapitány :D
  • Nuno88
    Csere általában nem veszi fel a csk szalagot, Ambro is így tett. Ő a rangidős a keretben, bár én Silvának adnám, egyértelmű vezér lenne.
  • szucsy89
    See volt a csk, lecserélték, jött helyette Ambro, See odaadta neki, Ambro meg továbbadta Nestának :D

Nagyon helyes, sose gondoltam méltónak Ambrosinit csapatkapitánynak...
  • DeerHunter01
    én is így vagyok vele, de ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy be fogják dobni a nevét napi 30 pletykában...
  • Nuno88
    El van kapatva nagyon, eddig nem bizonyított még semmit...
  • szucsy89
    31 lesz jövőre, nem kell
  • DeerHunter01
    Ganso :DDDD