36663
  • Sheva

• Sheva
    Kaladze interjú
    CA interjú
  • Sheva
    A Livorno edzője, Roberto Donadoni felajánlotta kapusát, Marco Ameliát az AC Milannak. A két klub jó kapcsolatban van egymással, és Donadoni elmondta a piros-feketék vezetőinek, hogy Amelia tökéletes megoldás lenne, ha Dida nem lendülne újra formába.

Egyes értesülések szerint a Milan a szezon végén 2.7 millió Fontot fog ajánlani Ameliáért.

Forrás: tribalfootball.com
  • Sheva
    Az AC Milan csapatkapitányát, Paolo Maldinit kapcsolatba hozták Carlo Ancelotti posztjával. A mostani Olasz Kupából való kiesés után Ancelotti jövője veszélybe került, és egy Bajnokok Ligája kudarc esetén a klub alelnöke, Adriano Galliani ajtót is mutathat neki.

• Sheva
    A Parma kapusa, Sebastien Frey lehet az elsőszámú jelölt, ha Dida nyáron elhagyja a Milan csapatát. Ez az ajánlat csábító lehet Frey számára, aki jelenleg a Fiorentina együttesében szerepel, ahol Bogdan Lobont érkezésével erős versenytársra akadt.

Frey helyzetét tovább nehezíti az a sérülés, ami miatt a szezon végéig harcképtelenné vált, és Lobont megszerzése azt sugallja, hogy a nyáron komoly tárgyalásokat kezdhet a Milannal.

• Sheva
    itt nem egy vereségről van szó
    Vereségek: Roma és a Palermo ellen pl.
    Kínkeserves döntetlen a Sampdoriával
    a csapat korántsem olyan megbízható mint eddig volt vagyis 2005 nyaráig volt
    a játékosok korántsem nyújtanak olyan jó teljesítményt mint eddig
    na meg ez az igazolási politika is ami itt folyik NEVETSÉGES
    a vazetőség látja mivel nem vakok h nagyon kellene erősítés a hátsó lakzatba erre a mostani igazolási időszakban nem vesznek senkit
    megvették az Amoroso gyereket de nem is játszatja őt CA, egyszer volt kezdő és passz

remélem ennek a szezonnak minnél előbb vége lesz és a nyáron elgondolkoznak a folytatásról
  • McFrost
    egy vereség semmit nem jelent...ha BL búcsú lesz na akkor el lehet gondolkodni....
  • Sheva
    értékelem az eddigi munkáját és becsülöm is CA-t de itt az idő váltani
    sztem minnél előbb annál jobb
    de persze Galliani az úr
  • 9csöves9
    sztem ez nyáron fog csak bekövetkezni
  • Sheva
    sztem itt lenne az ideje h megköszönjük az eddigi munkáját és elküldené Galliani

• forza milan
    Najó,majd megyünk miis baszakodni az interbe...meglátjuk mennyire örültök majd neki...
  • DONGUBA
    tudod hol az ajto cigany meg az osszes nem Milanos is
  • forza milan
    Uristen!Tiszta szégyenek vagyunk!Komolyan mondom,ezen a helyzeten már csak az segit,ha vezetöséget cserélünk!Jövöre ha igy haladunk örülhetünk,ha bennmaradunk....
  • R9
    ez szép volt ismét O_o
  • North
    Szerintem 25-29 évesen éli fénykorát egy játékos. A Milannak már tapasztalt védők kellenek. Nincs idő beépíteni őket. Egy 27 éves, még 5-6 évig is lazán nyomhatja magas szinten.
  • Palinko
    elég öreg nem? fiatalok kellenének a csapatba,báris szerintem.
  • North
    A meccsről meg annyit, hogy a Palermo megérdemelten nyert ennyivel. A Milan minden elképzelés nélkül, sok hibával játszott. Szörnyű volt nézni.
  • North
    Nem vették meg. Amúgy mi bajod a 27 évével?
  • Palinko
    miért vették ezt meg? 27 éves :S
  • reaper18
    végülis nem szégyen jobb csapattól kikapni
  • reaper18
    hol vannak a hatalmas sztárok?
    Ancselotti elmehet péknek mert másra nem jó
  • báttyó02
    SASD:?AS
  • reaper18
    asszem lehet spórolni fára vagy szénre h ne faggyatok meg télen
  • Kanál
    Veget ert a jo, itt kezdodik a vesz bilanocska hamar csodbe mesz

[repel] :d
  • Girondins
    Milánó, január 30., 13.50 Goran Gavrancic 4 millió euróért válthat klubot.

A Dinamo Kijev védője, Goran Gavrancic közel került ahhoz, hogy az olasz AC Milan játékosa legyen. A 27 éves szerb-montenegrói válogatott futballista 4 millió euró fejében igazolhat a San Siróba, ahol kisegítheti az öreg, de hatalmas rutinnal rendelkező Maldini vezette hátsó alakzatot.
    Gavrancicot korábban három angol klub, a Liverpool, a Tottenham és az Arsenal is megkereste, de végül egyikük sem tudott megegyezni vele.
  • DONGUBA
    koszi
  • gabber_saviola
    uraim kúlturáltabban ha lehet, köszönöm
  • tep
    FT AC Milan [1 - 1] Sampdoria

13' [1 - 0] A. Shevchenko (pen.)
    14' L. Sala (sárga)
    23' G. Gattuso (sárga)
    32' A. Gasbarroni (sárga)
    36' [1 - 1] A. Gasbarroni
    38' J. Stam (sárga)
    59' A. Palombo (sárga)
    88' A. Nesta (sárga)
  • North
    És? Ez bármikor előfordulhat. Vogel tényleg szabálytalankodott, de a palermoi már elvesztette a labdát, az ilyet nem szokták befújni. Bár a Milan-Inter meccs óta nem mondok semmi ilyesmit.:) Más esetre nem emlékszem.
  • gabber_saviola
    az ellenfélnek volt egy nem megadott tizije :(
  • North
    Nem tudom mi abban a mák, hogy szereztek egy gólt, míg az ellenfélnek ez nem sikerült. Én a "verték" szót a "győzelem" egyenértékű szinonimájaként használom, mondjuk egy "kiütötték" szó tényleg erős lenne.
  • báttyó02
    a bilán márcsak iylen mákos..... :(
  • gabber_saviola
    ez a "verték" erős, inkább a győzelem szó jabban hangzik erre a mákos milán meccsre
  • North
    Csak hogy témába vágó hsz is szülessen. Ma egy hihetetlen vérszegény meccsen Gilardino góljával 1-0-ra verték a Palermot. Remélem a visszavágó izgalmasabb lesz, persze Milan továbbjutással.:)
  • reaper18
    a logoja is gyönyörű -.-
  • báttyó02
    :SAD:ASAS:S:DSD:AS:DASD:ASD:ASD:ASD:DððD
  • reaper18
    píííszttt kicsi rigó
    megszámolni se tudom h te hány csapatnak vagy a főszurkolója
  • forza milan
    Na nicsak,itt vannak a divatgusztizósok...
    Honnan is gondoltam hogy nem lesz komment...
  • reaper18
    jó a logod :DDDDD
  • Kanál
    :DDDDDDDDDD