36663
-
-
#4387 Kaladze interjú
CA interjú -
#4386 A Livorno edzője, Roberto Donadoni felajánlotta kapusát, Marco Ameliát az AC Milannak. A két klub jó kapcsolatban van egymással, és Donadoni elmondta a piros-feketék vezetőinek, hogy Amelia tökéletes megoldás lenne, ha Dida nem lendülne újra formába.
Egyes értesülések szerint a Milan a szezon végén 2.7 millió Fontot fog ajánlani Ameliáért.
Forrás: tribalfootball.com -
#4385 Az AC Milan csapatkapitányát, Paolo Maldinit kapcsolatba hozták Carlo Ancelotti posztjával. A mostani Olasz Kupából való kiesés után Ancelotti jövője veszélybe került, és egy Bajnokok Ligája kudarc esetén a klub alelnöke, Adriano Galliani ajtót is mutathat neki.
#4384 A Parma kapusa, Sebastien Frey lehet az elsőszámú jelölt, ha Dida nyáron elhagyja a Milan csapatát. Ez az ajánlat csábító lehet Frey számára, aki jelenleg a Fiorentina együttesében szerepel, ahol Bogdan Lobont érkezésével erős versenytársra akadt.
Frey helyzetét tovább nehezíti az a sérülés, ami miatt a szezon végéig harcképtelenné vált, és Lobont megszerzése azt sugallja, hogy a nyáron komoly tárgyalásokat kezdhet a Milannal.
#4383 itt nem egy vereségről van szó
Vereségek: Roma és a Palermo ellen pl.
Kínkeserves döntetlen a Sampdoriával
a csapat korántsem olyan megbízható mint eddig volt vagyis 2005 nyaráig volt
a játékosok korántsem nyújtanak olyan jó teljesítményt mint eddig
na meg ez az igazolási politika is ami itt folyik NEVETSÉGES
a vazetőség látja mivel nem vakok h nagyon kellene erősítés a hátsó lakzatba erre a mostani igazolási időszakban nem vesznek senkit
megvették az Amoroso gyereket de nem is játszatja őt CA, egyszer volt kezdő és passz
remélem ennek a szezonnak minnél előbb vége lesz és a nyáron elgondolkoznak a folytatásról -
#4382 egy vereség semmit nem jelent...ha BL búcsú lesz na akkor el lehet gondolkodni.... -
#4381 értékelem az eddigi munkáját és becsülöm is CA-t de itt az idő váltani
sztem minnél előbb annál jobb
de persze Galliani az úr -
#4380 sztem ez nyáron fog csak bekövetkezni -
#4379 sztem itt lenne az ideje h megköszönjük az eddigi munkáját és elküldené Galliani
-
#4378 Najó,majd megyünk miis baszakodni az interbe...meglátjuk mennyire örültök majd neki... -
#4376 tudod hol az ajto cigany meg az osszes nem Milanos is -
#4373 Uristen!Tiszta szégyenek vagyunk!Komolyan mondom,ezen a helyzeten már csak az segit,ha vezetöséget cserélünk!Jövöre ha igy haladunk örülhetünk,ha bennmaradunk.... -
R9 #4371 ez szép volt ismét O_o -
North #4370 Szerintem 25-29 évesen éli fénykorát egy játékos. A Milannak már tapasztalt védők kellenek. Nincs idő beépíteni őket. Egy 27 éves, még 5-6 évig is lazán nyomhatja magas szinten. -
#4369 elég öreg nem? fiatalok kellenének a csapatba,báris szerintem. -
North #4368 A meccsről meg annyit, hogy a Palermo megérdemelten nyert ennyivel. A Milan minden elképzelés nélkül, sok hibával játszott. Szörnyű volt nézni. -
North #4367 Nem vették meg. Amúgy mi bajod a 27 évével? -
#4366 miért vették ezt meg? 27 éves :S -
#4365 végülis nem szégyen jobb csapattól kikapni -
#4364 hol vannak a hatalmas sztárok?
Ancselotti elmehet péknek mert másra nem jó -
#4363 SASD:?AS -
#4362 asszem lehet spórolni fára vagy szénre h ne faggyatok meg télen -
Kanál #4361 Veget ert a jo, itt kezdodik a vesz bilanocska hamar csodbe mesz
[repel] :d -
Girondins #4357 Milánó, január 30., 13.50 Goran Gavrancic 4 millió euróért válthat klubot.
A Dinamo Kijev védője, Goran Gavrancic közel került ahhoz, hogy az olasz AC Milan játékosa legyen. A 27 éves szerb-montenegrói válogatott futballista 4 millió euró fejében igazolhat a San Siróba, ahol kisegítheti az öreg, de hatalmas rutinnal rendelkező Maldini vezette hátsó alakzatot.
Gavrancicot korábban három angol klub, a Liverpool, a Tottenham és az Arsenal is megkereste, de végül egyikük sem tudott megegyezni vele. -
#4356 koszi -
#4355 uraim kúlturáltabban ha lehet, köszönöm -
#4354 FT AC Milan [1 - 1] Sampdoria
13' [1 - 0] A. Shevchenko (pen.)
14' L. Sala (sárga)
23' G. Gattuso (sárga)
32' A. Gasbarroni (sárga)
36' [1 - 1] A. Gasbarroni
38' J. Stam (sárga)
59' A. Palombo (sárga)
88' A. Nesta (sárga)
-
North #4347 És? Ez bármikor előfordulhat. Vogel tényleg szabálytalankodott, de a palermoi már elvesztette a labdát, az ilyet nem szokták befújni. Bár a Milan-Inter meccs óta nem mondok semmi ilyesmit.:) Más esetre nem emlékszem. -
#4346 az ellenfélnek volt egy nem megadott tizije :( -
North #4345 Nem tudom mi abban a mák, hogy szereztek egy gólt, míg az ellenfélnek ez nem sikerült. Én a "verték" szót a "győzelem" egyenértékű szinonimájaként használom, mondjuk egy "kiütötték" szó tényleg erős lenne. -
#4344 a bilán márcsak iylen mákos..... :( -
#4343 ez a "verték" erős, inkább a győzelem szó jabban hangzik erre a mákos milán meccsre -
North #4342 Csak hogy témába vágó hsz is szülessen. Ma egy hihetetlen vérszegény meccsen Gilardino góljával 1-0-ra verték a Palermot. Remélem a visszavágó izgalmasabb lesz, persze Milan továbbjutással.:) -
#4341 a logoja is gyönyörű -.- -
#4340 :SAD:ASAS:S:DSD:AS:DASD:ASD:ASD:ASD:DððD -
#4339 píííszttt kicsi rigó
megszámolni se tudom h te hány csapatnak vagy a főszurkolója -
#4338 Na nicsak,itt vannak a divatgusztizósok...
Honnan is gondoltam hogy nem lesz komment... -
#4337 jó a logod :DDDDD -
Kanál #4336 :DDDDDDDDDD