36663
-
#4909 tegnap -
#4908 BAYERN-MILAN MECCS MÁR VOLT?????? -
#4907 Vezet az Ajax!Huntelarr ügyeskedet..:D -
#4906 DIDA: OFFICIAL A.C. MILAN RELEASE
2/22/2006
MILAN - A.C. Milan communicates that Nelson Dida underwent an x-ray at the Le Betulle clinic this afternoon. The examination has confirmed the diagnosis of a tibia-tarsal lesion and the absence of any bone lesions. The recovery time is set for the next few days. -
#4905 csak szögletig jutottunk -
#4904 az első félidőben nem is rugtunk kapura???..........ez elég gáz :( -
#4903 Reméljük,én nem csak egyet...:D -
#4902 úgy legyen de egy Shevchenko gólt ígérhetek a visszavágóra is -
#4901 ti fogtok továbbjutni
a németeknek nem sikerült semmit kitalálni a védelmetek ellen ,csak folyamatosan ivelgették felfelé a labdát -
#4900 jaja nagy volt
de majd a visszavágón eldől minden -
#4899 nem volt rossz meccs
Ballack eszméletlen nagy gólt vert -
#4898 FC Bayern - AC Milan 1:1 -
-
#4896 Dida-t bokasérülés miatt a mérkőzés 66. percében le kellett cserélni. Az első röntgen szerint nincs törés, de a következő órákban újabb vizsgálatokat végeznek a brazil kapus bokáján.
Forrás: acmilan.com
-
#4895 Naja...:D -
#4894 Lpool , PSV meg a Real szívott......szal.... -
#4893 1:1 idegenben.......az nem rossz -
#4892 VÉGE! -
#4891 Vogel jött be Gattuso helyére... kellett Gattusot ki is állíthatták volna (szokás szerint) -
#4890 Lehetne lassan cserélni,noén menek,örülhettek,megnézem az uccso 6 percer+hossz...ami sztem a mai meccsen 5perc kb,de lehet hogy kevésis!Csá all,Forzá! -
#4889 Tááámadásssss....Stam vezeti,Gila,elvszi aza köcsög német,Csere... -
#4888 Ne sértegessük...:DDEJÓUYOO LENNE HA UHHOHH BEVARRNÁNK EGYET NEKIK,IGYIS AMGABIZTOSABBAK VUNK,HÁTMÉG UGY..:D -
#4887 Kalácsnak még nemvolt védenivalója...Kalac,bocsánat..:D -
#4886 CumiCumi,Mivotez vaz?Kapusokban már egálban vunk..Kibaszhatnánkmár a hogyishivjákkal,nevemsenki kapus...:DNemtuum hogyhijják...:D -
#4885 Sheva is kihagyta -
#4884 Hogy mondjak vmit elszántabbnak látszik mint Dida...Majd meglessük mittud!Csak nehogy elsö ladbaérintés a kapuban kössön ki...:( -
#4883 Jóvan,nyugi látom...Akko Didának szevasz tavasz van...Kalács bebizonyithatja miylen kemény harmadosztályból érkezett hozzánk!Forza! -
#4882 Kalacra egy DVD tokot nem bíznék :S
na de remélem megmutatja h nem balfasz ő -
#4881 Visszahatott,megátkoztam a Bayernt,hogy szarban van,mert nem Kahn véd,na rábasztam(tunk)... -
#4880 Dida nem tudja folytatni nem látod? -
#4879 Bazdmeg!Váááááááá -
#4878 Bázdmeg,Kalácsot beakarja küldeni,ez nem normális bazdmeg! -
#4877 szevasz Didának a bokája kiment -
#4876 Bevok indulva,gólörömi hatás!:D -
R9 #4875 :ASD:SD:ASD:SDASD:ASD:A:DD::DASD:A:D:D -
#4874 bazze összesen nem írtál ide ennyit mint ezalatt a mecs alatt -
#4873 Egyébként Pirlo bevarrhatna egykét szabigult! -
#4872 Most nnnnnnem kéne hozni ezt a kihagyós formát!Gattusot fektették,szabad! -
#4871 BAzdmeg Gila!Ne siessnükmár ennyire,ha lekezeli(volt üres helye böven,most megint örülhetnénk),bár örülök,most beálltak védekezni,és mi támadgatunk..:D -
#4870 bazze Gila mit hagyott ki