36663
  • limperatore
    szted balotelli is aranylabdas lesz :D
  • szucsy89
    + behúztuk a TIM-et, ami ennél is fontosabb h Bacca szerintem eszméletlen jó lesz, torna embere lett tegnap is

viszont a Fio ellen idegenben rohadt nehéz lesz az első forduló :S
  • LasCar16
    Romagnoli 25 milla és ezt 2020-ig fizetjük a Rómának bónuszok nélkül, viszont ha eladjuk akkor a vételár 25-30%-a a farkasoké.

ez így nem is rossz
  • Palinko
    csúnyán elszálltak az árak, 10 évvel ezelőtt fele ennyibe fájt volna a kettő sztem.
  • szucsy89
  • szucsy89
    50 milliót költöttünk a Romagnoli-Bertolacci kettősre... ha nem válnak be rajtunk fog majd nevetni a fél világ, remélem jók lesznek :D
  • LasCar16
    Romagnoli is megvan.. 25+5 milla, hétfőn orvosi, szerdán (TIM) már be is mutatkozhat. Középpályát is tessék megerősíteni a Mercato zárásáig.. amíg az ilyen fos addig BL hely sem lesz meg.. Az a baj, hogy még így is sok a hulladék a csapatban plusz a középszer is..hajrá!
  • Palinko
    akkor ezek szerint voltak vele gondok itt is, amiért nem kell nekik vissza, mert az eredményei jók voltak a 2 év alatt.
  • szucsy89
    A Gazzetta szerint Mino Raiola felajánlotta Mario Balotellit a Milannak, azonban Galliani nemet mondott. Az olasz csatár tavaly nyáron szerződött a Liverpoolhoz, ahol mindössze 16 bajnoki meccsen kapott lehetőséget.
  • szucsy89

• Palinko
    Pirlo, Kaká, hogy mik vannak :D
  • Palinko
    kapus csak mozizott
  • szucsy89

• szucsy89
    A legfrissebb hírek szerint a Paris Saint-Germain a Francia Szuperkupát követően elengedi Zlatan Ibrahimovicot, aki visszatérhet a Milanhoz.

A SportItalia szerint a PSG-nek van egy megállapodása Ibrahimoviccal, melynek értelmében az Olympique Lyon elleni Francia Szuperkupa mérkőzés után távozhat a Milanhoz. A hírt több francia és olasz forrás is megerősítette.

A találkozót augusztus 1-jén rendezik Kanadában. Eközben a Milan egy három évre szóló szerződést kínált a svéd támadónak, aki 7,5 millió eurót kereshet szezononként. Állítólag Ibrahimovic elfogadta az ajánlatot.

A 33 éves játékos az előző szezonban összesen 37 mérkőzésen 30 gólig jutott.

acm.hu-ról

BÁRCSAK!!!!!!
  • szucsy89
    Kaká :( szar látni hogy mit tett vele a real
  • LasCar16
    kölcsönbe, de ha 15 meccsen pályára lép akkor él az opció. 16-18 millió kb.
  • szomferi
    nem csak kölcsönbe ment? nekem valami ilyesmi rémlik...
  • Palinko
    csak tele vagyunk az ilyen ígéretekkel mint Pato is volt, eredmény meg sehol. azt meg nem érdekel, hogy Atlantával játszunk 1-1 et :D
  • Nuno88
    Én nem bánom annyira a Fáraó eladását, még 2 éve mikor fél év alatt lőtte a gólokat az őszi szezonban, akkor nagyon elégedett voltam vele. Sajnos az utóbbi években már inkább csak sérült volt, és gyanús volt gondolom Kopaszéknak is hogy csak egy ígéret marad. Ha tényleg eladták 15-20 milláért akkor nem bánom, van helyette Bacca, Luiz Adriano, Menez, Niang és ha visszajönne Ibra akkor meg végképp nem lenne esélye szerintem.

Sok sikert neki.

Forza ACM!
  • Palinko
    3 éve nem is láttam meccset, csak távolról követek :D meglátjuk idén érdemes lesz-e a streamekkel vacakolni
  • LasCar16
    Csapat oszlopa? 3 éve jól csengett még, két szezon óta alig játszott a mérkőzéseken a sérülései miatt. Most majd kiderül, hogy mennyi van benne, csak az egészségén múlik, hogy ki is tudja-e hozni magából és nem csak egy ígéret marad. Viszont akkor másik részről meg felesleges ez a becsüljük meg a fiataljainkat duma :D
  • Palinko
    első már nem csak pletyka, El Shaarawy megy már orvosira monacói klubbhoz...
    nem sok értelme van össze venni a jó játékosokat, ha elengedjük a csapat oszlopait, még ha gyenge lábakon is álltunk.

nekem nem hiányzik egy kiöregedett Ibra
  • szucsy89
    Legújabb pletykák:

- Eladtuk ELSHA-t a Monaconak
    - Ibra jön vissza

véleméynek?
  • szucsy89
    Kopasz végre tényleg beindult. Ha idehozza még Hummelst, kezet csókolok neki. :D
  • LasCar16
    Luiz Adriano aláírt a Milanhoz! A 28 éves támadó 8 millió euró ellenében váltott klubot, és kötelezte el magát 2020-ig a Rossoneri mellett.

• szucsy89

• LasCar16
    Ez fasza de ehhez ki is kell szolgálni a csávót, remélem középpályára is jön két értelmes arc mert Montolivon és Bonaventurán kívül nincs ügyes előre játszó középpályásunk, és főleg a kapitányunk teljesítmény és sérülékenysége volt a gond mostanában, ha ide nem igazulunk normális box to box palikat akkor no dobogó.
  • szucsy89
    ACM forumrol:

"C.Bacca tavalyi statisztikái Mandzukic, Suarez és Benzema számaival összevetve:

Goals:
    Carlos Bacca 20
    Suarez 16
    Benzema 15
    Mandzukic 12

Goals+Assists:
    S 33
    CarlosB 27
    B 26
    M 17

Mins/goal:
    CarlosB 127
    S 136
    B 153
    M 161"

nem szar!
  • szomferi
    na akkor ennyit Martinezről is...
  • Nuno88
    Azért még mindig a legnagyobb vicc Suazo esete volt, mikor már a hivatalos honlapon is fent volt, utána meg az Interhez igazolt :)

Csak akkor szabad elhinni bármit is, mikor már a csapat mezével pózol Kopasszal a jobbján...

Forza ACM!
  • LasCar16
    Én nem vagyok kétségbe esve, idő van még.. Bár elég ciki volt ez a klubra nézve, kopasz berágott a Doyenes góréra így egyedül megy tárgyalni

plusz egy kis Jackson Martinez nyilatkozat:
    "Hogy Madridba megyek é? Egy vakációra lehet. Tárgyaltunk az Atléticóval és a Milannal is, de még nincs eredmény, majd talán a jövőhéten."

fasz tudja mi van itt
  • Trunks
    Az új igazolás:

Galliani az átigazolási időszak végére: (mindenkit megkajáltat, de senkit se vesz)

#36390: Na ez az, ami tényleg szomorú. Lehet bukni Kondogbiát, ha tényleg több fizetést ajánlott az inter. De ha valaki több potenciált lát annál a klubnál, ahol az elmúlt 20 évben alig volt szezon, ahol volt elképzelés a dolgokról, nem csak ész nélkül vették a néha jó, néha rossz játékosokat többnyire áron felül, akkor tényleg nagy a baj a Milannál.
  • limperatore
    failed,

rai sport
    It has been revealed that Milan offered more money, both to club and player; €40 million for the player to be paid in two installments, and €4.2 million net per season plus bonuses in salary for Geoffrey.

The Frenchman preferred Inter and the Nerazzurri’s project thanks in no small way to the constant telephone contact with Roberto Mancini.

• limperatore
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

galliani meg a személyes vonzerő :D
  • szucsy89
    fasszopó egy csapatotok van büszkék lehettek :)
  • ForzaInter
    Mekkora fail megint:DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Palinko
    Mekkora szarháziak azért már tényleg

A milannews azt írta, hogy Galliani mindenben megegyezett a Monacóval és a játékossal, hétfőre szögezték le az orvosi időpontját. Fester visszament Milánóba, hogy intézze el a papírokat, s eközben az Inter több fizetéssel járó szerződését fogadta el a francia. Állitólag így buktuk be a bizniszt. J. Martinezzel ugyanez a szitu, az Atleticotól több pénzt kap, így inkább odamegy.
  • LasCar16
    Kondogbia az Interé :D Nagy harc volt érte az elmúlt 24 órában, és most úgy néz ki, hogy Jackson Martineznél is gondok lehetnek, mivel még nem hivatalos, Porto elfogadta a múlt héten az ajánlatunkat, Martinez is.. (a héten ment a pöcsölés az orvosival, mert a kolumbiaiak még nem adtak engedélyt a Milan stábjának, ez az időhúzás nem jött jól nekünk..) Így lehet, hogy meggondolja magát mivel az Atletico eladta Mandzukicot, és bejelentkeztek érte.
  • Palinko
    erről nem tudtam, de akkor is volt időszak mikor a hátán vitte a klubbot. én is jobban örülnék ha Gattusokkal, Nestákkal meg Maldinikkel lenne tele a keret, de hát nem mindig az van amit én akarok :D
  • szucsy89
    az aki kibikázza a közönségbe a labdát, meg kijelenti hogy többet nem lép pályára mert a nézők közül hallott vmi niggerezést... az olyan ne is jöjjön ide vissza takarodjon az anyájba

ráadásul ő is "menekült" mikor elmentek Ibráék nekem nem hiányzik vissza