A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Mostantól minden meccsen szidni fogom Mesbaht!!!!!! 😄😄😄😄😄
DeerHunter01
bár úgy látom amúgy a kutya se fizeti már a VIP-et sg-n 😄
ugye a színvonal évrõl évre nõ 😄

\"Erről van szó!\"

LasCar16
oszt Mesbah-nak 30.06.2016.ig van szerzõdése õ lesz majd az új Antonini 😊

#acm

Grove4
Antonini érdeme 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Most veszem észre én is 😄😄😄😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
Tényleg, elrontott egy Super Thiago Silva téket 😄DDD
szucsy89
Õt azért nem írtam, mert õ ennél szarabb szokott lenni, most egész jól játszik 😄S:SDD:

Summa summarum, a 2 szélsõ védõ helyén sebezhetõ ez a csapat nagyon, félek a barca könyörtelenül ki is fogja használni...
DeerHunter01
milyen téket basztál el 😄D

én csak a meccs után nyilatkozok 😊
még bármi megtörténhet

\"Erről van szó!\"

Grove4
Antonini szerintem igen szar ezen a meccsen, Vuci rendre megveri.

szucsy89
Persze, 2 gólos elõnybõl már könnyû nyugodtan játszani meg kontrázgatni 😊

Én nem is vagyok annyira bosszús a kupa miatt, szerintem pihentetni kellett volna a kulcsembereket... a bajnokság meglesz, viszont az az 1 dolog fájó, hogy a Juvét nem sikerült megverni idén pedig volt rá lehetõség bõven.

Amúgy hihetetlen, hogy Berlu nem bír letenni az asztalra 20 millát egy normális balvédõért... Mesbah színvonal alatt játszik (gyengébb mint Antonini bal oldalon), de Emanuelson se ért sokszor labdába. Nagyon hiányzik Bommel és Nocerino középrõl, vagy lehet a visszatérõ See és Aqua nem tudtak felpörögni, nem tudni.
LasCar16
jó nektek 😄

#acm

Csacsi
Én is így láttam. A gólig a Milán volt jobb, azóta viszont nem találják a helyüket, és már játsszuk a saját játékunkat 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
Hát a meccs elsõ felében tényleg a Milan volt veszélyesebb, aztán a Juve kezdett éledezni, meg is lõtték a gólt, aztán több veszélyes támadást is vezetett a Juve, abban az idõszakban a Milan meg kb. el is tûnt.

szucsy89
Gondoltam, hogy valaki át fog jönni 😄 Legaább nem vagyok egyedül itt... én tényleg próbáltam semleges szemmel nézni, az elsõ gólig kb. azt kellett néznie a közönségeteknek, ahogy a Milan támad, Ti meg védekeztek. Miért te mit láttál? 😄
Grove4
Közünk nincs a meccshez... ja 😄😄😄

szucsy89
Egyszerûen hihetetlen ez a Juventus. Közük nincs a meccshez, persze hogy találnak egy gólt a semmibõl. 😄
szucsy89
Elvileg Maxi lesz, mert Ibra "belázasodott"... 😄
DeerHunter01
Jó de most szerintem +1 meccs nem menne a bl vagy a bajnokság rovására, extra motiváció lenne a játékosokban ha a döntõbe jutnának 😄
heti 2 meccset ki kell h bírjon egy focista, fõleg ha már ennyit kapnak 😄
kezdõbe mehetne Inzaghi ha már úgy is leszarja Allegri a meccset, akkor kaphatna lehetõséget, szerintem feltudná tüzelni a csapatot, mint anno a RMadrid ellen

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Nem tudom, hiába mondja Allegri, hogy tovább akarunk jutni, sokkal fontosabb a BL és a bajnokság, márpedig ezután 2 nagyon fontos meccs jön nekünk. A Juvénak meg év meccse, egyik esélyük, hogy nyerjenek idén valamit...

Persze ettõl még benne van, hogy gyõzünk, majd a kezdõbõl és a pályán nyújtottakból meglátjuk, hogy akartak-e a fiúk. 😄
DeerHunter01
Majd játszik Mexés meg Sharaawy 😄
hozni fogjuk!

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Elvileg nem lesz ma a pályán Ibra és Thiago Silva sem, de hát ez várható volt, hogy telibefossuk a kupát 😄
szucsy89
"A mai napon Boateng, Nesta, Merkel és Seedorf is a csapat többi tagjával edzettek."

acm.hu/fórum
forza milan
Urby enyhe góóólt pöccintett😄

forza milan
énis ezért mondom, hogy bekellett vna rúgni, megne bosszulja magát!

horpeti
Jah, csak vissza ne üssön. Durván ki van nyílva a Parma, millió kontralehetõség.

forza milan
vezethetnénk vagy 3mal már!

banok
18.00 Parma-Milan
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

acm689
ja és igen, magyar!

acm689
én is itt nézem már jóideje a meccseinket, valaki nem rég linkelte be ide, azóta használom. nagyon jó, folyamatos a kép, nagyjából félóránként áll meg, akkor kell nyomni egy F5-öt és fél óráig megint minden ok.

szucsy89
Képminõség milyen? Szaggat? Ez a magyar DigiSport lenne?
Aki hasonló cipõben jár, mint én, hogy nincs otthon DigiSport Plus csatornája, azoknak itt van a link:

http://onlinetvkeresre.eu/

Csak regisztrálni kell és szavazni a kéréseknél a Parma-Milan meccsre és adni fogják. Már próbáltam, nagyon jó kis oldal. De ahogy néztem a mai programot, tutira adni fogják a meccsünket.
LasCar16
Van Bommel kisárgázta magát az elsõ meccsrõl, Abate pedig valszeg nem játszik sérülése miatt

#acm

Nuno88
Zlatan? VÉGEM! 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Gatyát felkötni! Kemény lesz! FORZAAA! 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
nem nagyon szabadna gólt kapnunk otthon 😄, bár ez lehetetlen, nagyon nagyot kellene alkotnunk hazai pályán, aztán Barcelonában is tökéleteset játszani...

#acm

szucsy89
Nem hiszem el, csak egy kis szerencse kellett volna 😞 Rohaggyon meg az UEFA 😄
horpeti
Hát, ha 0-ra sikerül lehozni a hazai meccset, akkor jó. De mindenképpen baromi nehéz lesz, az tuti.
De remélem már kezdik összedrótozni a sérülteket, és beléjük nyomni minden cuccot, amitõl erre a két meccsre legalább pörögnek, mint állat. 😄

szabii98
Sok sikert! Remélem kiütitek a Barcát 😊

I met God. She's black

acm689
érdekes, én ezt inkább pozitívan értékelem. egy idegenbeli utolsó percekben szerzett gól sokkal többet érhet, mintha itthon lõnénk. én mindig annak örülök, ha itthon kezdünk.

LasCar16
Barcelona - Chelsea - Real Madrid 😄 Kihívás elfogadva! 😄

egy problémám van, második meccs Barcelonában lesz

#acm

acm689
hát ez nem lesz sétagalopp :S

DeerHunter01
ki kell ejteni a köcsögöket 😄 képesek vagyunk rá!

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
na srácok, megkapjuk a barcát figyeljétek meg

\"Erről van szó!\"

acm689
itt van magyarul is:
Sneijder érkezhet

én nagyon örülnék neki! nagyszerû játékos, mindig tõle tartok legjobban a derbyken 😊

DeerHunter01
Marseille elsõsorban vagy Benfica.
Megmondom õszintén az APOEL az para lenne 😄D
Chelsea meg új erõre kapott az "új" edzõ miatt.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
acm.hu fórumról:

http://www.calciomercato.com/rassegna-stampa/sneijder-vuole-il-milan-307343

http://www.calciomercato.it/news/150062/Calciomercato-Inter-il-Milan-nel-futuro-di-Sneijder.html

Sneijder csapatot vált,várost viszont nem?
szucsy89
Kit szeretnétek ellenfélnek? 😊
forza milan
elméletileg Robinho és Abate is megsérült edzésen...milyen edzéseink lehetnek, hogy állandóan a fél csapat lesérül?mármost felettébb érdekelne a dolog mert ezmár vicc😄

acm689
Holnap BL sorsolás, nem elfelejteni! 11:45 EuroSport!