36663
-
#34005 Azért Hummels-t szívesen elnézném a védelemben :)
Silvával szerintem világklasszis párost alkotnának. -
#34004 azért durva, hogy a rangers tönkrement teljesen -
XLVII #34003 EZT OLVASTÁTOK? -
#34002 Úgy látszik Barbara ismét meggyőzte az apját. Örülök. :) -
#34001 szuper, és már hivatalos is!! jó döntés!! -
#34000 Silva marad! -
#33999 Berlu állítólag lefújhatja a Silva bizniszt... -
#33998 kell a pénz :D:D a kopasz kurvákat akar belőle :D amúgy tényleg óriási hiba lenne eladni -
#33997 Vicc az egész közben a háttérben Messi leigazolásán dolgoznak, én tudom :D -
#33996 Ez kabaré már :D
Silva eladására többen is felszólaltak a Milannál:
Ibra: Ha Silva megy, akkor én is
Cassano: Silva nélkül a BL helyért fogunk harcolni, olyan mintha a klub eladná az 50%-át. Nem tudom még hogy maradok e.
Boateng: Remélem nem adjátok el a világ legjobb védőjét.
Mexes: Hiba lenne eladni, a Milannak szüksége van rá. -
#33995 Olyan csalódott vagyok hogy nem is igaz. Még ide se esik jól írni, meg úgy az egész Milantól elment a kedvem, hogy lehetnek ilyenek? Miért velünk történik ez? Már HARMADSZOR!!! SZÁNALMAS!!! -
#33994 na, visszataláltál? :D
de 50-et biztos nem ér meg senki a csapatból, max Ibra -
#33993 csak nincs az a barom, aki jelenleg kiadna 50et Patoért... -
#33992 http://www.acmilan.hu/2012/06/13/tart-a-biznisz-a-psg-vel/
Silvio már áldását adta a transzferre, sőt, a Fininvest felől azt a feladatot adták ki Gallianinak, hogy a nyáron a lehető legtöbb pénzt szedje össze, mert rosszul áll Berlusconi szénája. -
#33991 10 -
#33990 mennyiért vettük anno Silvát?
Amúgy az a véleményem, hogy lehetne pótolni Silvát 50 millióból, de kétlem, hogy azért adjuk el 50-ért, hogy aztán ugyanennyiért pótuljuk... Dedét nem ismerem, de ha azt vesszük, Silvát sem ismertem, és mekkora játékos lett belőle.
nem tudom, de nem lesz ez így jó... kineveljük a játékosokat mi is, aztán szépen mindenkit eladunk :s ha itt maradt volna Kaká, meg itt maradna Silva... Menjen inkább 50-ért Pato! -
#33989 juhászt elhozzátok a belgáktól-.- -
#33988 Rendbe lehetne tenni, de Thiago Silva szintű középső védőt nem tudnánk venni az biztos, rengetegszer húzta ki a csapatot a szarból.
Azért a vezetőségnek sem úgy kéne hozzáállnia, hogy eladjuk a világ legjobb védőjét, aztán abból igazolunk. Lehetne tejelni saját zsebből is Berlunak. Ha csupán azt nézzük, hogy ötszörös haszont hozna ha eladnánk Silvat, akkor jó döntés, de ő az a játékos akit semmi pénzért nem szabad eladni. -
#33987 Ja, lemaradt a folytatás: szurkolóként pedig kurvára nem értem meg, és nem is fogom sokáig megbocsájtani ha elengedik... -
#33986 Gazdaságilag teljesen megértem, 50 millióból a komplett védelmünket rendbe lehet majd vágni (Mexes kivételével cserélnék mindenkit)... ha okosan fektetjük be erősödhetünk, de van egy olyan érzésem hogy nem fogjuk a töredékét se visszaforgatni. -
#33985 Kérdés, hogy 50 millió eurót el fogjuk-e költeni vagy hozzuk a lejáró szerződésű játékosokat továbbra is meg mindenféle kizsidóskodott kölcsönszerződéseseket. -
#33984 Nem volt itt semmilyen cáfolat, el fog menni. Franciák már biztosra veszik, mi meg már az utódjáról tárgyalunk (Dedé, Vasco da Gama). Ugyan az volt mint Kakával. Csak akkor nem értem miért kell ilyeneket nyilatkozni hogy 99.99% hogy marad, meg érinthetetlen meg megfizethetetlen, ha június elejéig bírtuk az ajánlatokat... -
#33983 Undorító, amit művelnek. Szar modern foci, sajnos ide jutott a világ. Már várom mikor jön MO-ra megvenni a Pápát egy arab milliárdos, aztán bl negyeddöntőt vívnának 3 éven belül. -
#33982 Nem arra gondolok, hogy Thiago Silva a pénzért távozott, hanem arra, hogy gusztustalan, hogy az unatkozó arabok így játszanak a focival... -
#33981 én most inkább fentről érzek bajokat, 50 millás ajánlat azért már elég meggyőző tud lenni, múltkoriért is Berlu h összebalhézott Gallianival.. h mérnem fogadta el, nem baj kurvákra is kell a lóvé belőlük sosem elég, egy biztos olyan nincs hogy érinthetetlen, max egy olyan csapatnál ahol továbbra is nyerni akarnak mindenhol... -
#33980 Komolyan, sajnálom, hogy ennyire elkurvult a foci! :( -
#33979 leszopom magam -
#33978 http://olasz-foci.hu/atigazolasi-hirek/hirek-pletykak/7809-milan-a-psg-megegyezett-thiago-silvaval-sajtohir -
#33977 bugázott vasból -
#33976 hát figyelj...a kopinak mennyiből tart odaszólni a szerkesztőknek,hogy nyugtassátok már meg a szurkolókat... -
#33975 Itt a megnyugtató hír: csak szóbeszéd a Milan szerint Silva eladása. . OFFICIAL: MilanChannel says that this are just rumors and that there's nothing concrete on them. Expected official dismiss in the website. -
#33974 na jó még egy uccsó, nem bírtam ki :D
Paolo Maldini telefonon keresztül próbálja meggyőzni Thiagót, hogy maradjon a Milanban.
mekkora dráma megy itt már megint -.- :D -
#33973 Nagyon remélem! Bár gyanus volt, Galliani és Bradia is csak: No commentel válaszolt az újságírók kérdésére... mind1, én most kinyomok minden ilyen oldalt és majd szerda este megnézem hogy hivatalos-e :D addig nem idegesítem magam, ma már így is sikerült -
#33972 A MilanChannel meg cáfolja h Silva Párizsban tartózkodna, illetve hogy bármiféle tárgyalás lenne a két klub közt. -
#33971 Jó hírek, ez az így tovább... -
#33970 nem szoktam ilyeneket írni de: elmehet a büdös picsába a vezetőség...
nem kell majd csodálkozni, ha jövőre a bajnoki cím se fog összejönni, míg Torinoban tudatos csapatépítés folyik addig ez nálunk rombolás... most a hírek szerint Silva távozására már Zlatan is menni fog (megérteném)
szánalmas -
#33969 az széééép...50 misit max a City adna ki érte legfeljebb -
#33968 Thiago Silva hivatalos facebook oldalán. Thiago Párizsban.
állítólag 50 milla már meggyőzte a kopaszékat ( vagy Berlut?)
fasza a csapatépítés, Milan részről kurva nagy kussban van mindenki..
http://www.acmilan.hu/2012/06/11/silva-szerdan-a-psg-e-lesz/
http://www.leparisien.fr/psg-foot-paris-saint-germain/psg-thiago-silva-est-a-paris-11-06-2012-2043524.php
A Goal.com értesülése:
A source close to the Italian club told Goal.com: "Milan have given Thiago Silva permission to speak to PSG, even though the deal is not done yet."
-
#33967 ”Lezártam olaszországi pályafutásomat, mert a Milanban eltöltött tizenhárom év után nem tudnék másik olasz csapat mezében szerepelni. A pénz már nem probléma számomra, így más szempontok alapján dönthetek a jövőmről.” - Gattuso
Sajnos ilyen játékos már nem sok van a világon... megkockáztatom a csapatunkban már egy sem... :( -
#33966 gyenge acélból :D