36663
  • szucsy89
    Tárgyalunk Destroval... bár Juve és Inter is akarja, szóval nehéz lesz elhozni, de bízok a kopárban. :D
  • DeerHunter01
    Ezek a kínaiak még undorítóbbak, mint az arabok. Modern foci...
  • horpeti
    Na, ez zsír lenne!
  • szucsy89
  • LasCar16
    Lassana Diarra ügynöke Ernesto Bronzetti elmondta a sajtónak, hogy a Real Madrid játékosa nyáron elhagyja Spanyolországot és csatlakozik a Milanhoz.

„Diarra jelenleg Amerikában nyaral.” mondta Bronzetti a Marcának „Azonban hamarosan visszatér és akkor befejezhetjük a tárgyalásokat a Milannal.”

A 27 éves játékos 2009-ben igazolt a Real Madridba a Portsmouthtól, de korábban játszott már a Le Havreban, a Chelseaben és az Arsenalban is.

Bronzettinek több ügyfele is a spanyol bajnokságban játszik így jól ismeri azt, de jó barátja a Rossoneri alelnökének Adriano Gallianinak is.

A középpályás az elmúlt szezonban mindössze 17 bajnokin lépett pályára Madridban.
  • Palinko
    ja nekem meg megállt az eszem mikor a németeknél volt a labda, mondja Boateng, röhögök az olasz :D közben meg csak nálunk játszik azért gondoltam :D
  • DeerHunter01
    Montolivoról azért elég sokan megfeledkeztek, hisz őt már télen biztosra vettük, hogy jönni fog. Bízok benne nagyon.
  • szucsy89
    Montolivo és Cassano gólpassz tegnap Balotellinek, Milanos győzelem

Remélem Monti ilyen jó lesz itt is, nem tudom Gundi miért szólta le állandóan, még Prandelli is kiemelte hogy milyen fontos láncszem volt.

• Palinko
    hát mi sem túl sokat adunk az olasz keretbe :D
  • szucsy89
    Montolivo laza csele
  • LasCar16
    http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/ibrahimovic-szigetet-vett-hogy-tudjon-hol-vadaszni-2142515
  • wright
    Hagyd már...Az EB-t se tudják nézni mert nincs itt a brazil,argentín,kolumbiai b-válogatott,akkor meg kinek szúrkoljanak???
  • DeerHunter01
    Kaká papa Milánóban
  • szucsy89
    Reméljük hozza ezt a formáját itt is! :)
  • Hunor88
    Egy kis videó az ex-Chievos Consantról
  • limperatore
    na látod szücsy kommentjét? ezért imádom mert akkora butaságokat tud írni, és én meg segíteni akartam neki munkát szerezni, de mondták h inkább tanuljon még :D:D:D:D:D:

nincs igazából, meg nem is érdekel ez az ebrei népség :D
  • szucsy89
    Csak irigykedik, a zsoldos interben sose lesznek olyan focisták mint Maldini, Nesta, Gattuso, Seedorf vagy Pippo
  • Rockynhooo
    Játékosra gondoltam :D lehet már nem aktív is, már ha van valaki :D
  • LasCar16
    hagyjad, buta mint a föld.. náluk ilyen Materazzi félék az ikonok :)
  • limperatore
    persze, szücsy, mert annyira aranyos mikor a butaságait irogatja :D:Ddd
  • Rockynhooo
    Ezer éve meg akarom kérdezni de létezik olyan Milanos akit elismersz meg respektálsz? :D
  • limperatore
    vicces h a 10es mezt pont a zingaro kapja :D

mondjuk igazi milanista mint nesta meg gattuso meg ezek voltak :DD
  • DeerHunter01
    hmm...erről nem tudtam, kár, hogy elengedtük.
  • szucsy89
    Paloschi az Acerbi biznisszel 100%-ban a Chievoé lett.
  • DeerHunter01
    Úgy érzem, ha ez valós ajánlat, akkor bele fognak menni kopaszék. Kell a pénz, mellé kapnánk egy támadó kp-t is aki közönségkedvenc( csakúgy, mint Boateng).
    Paloschit pedig nem kéne már kölcsönadni 100adjára.
    Kaká, Robinho, Ibra, Cassano, Paloschi ötös nem lenne rossz támadósor, lehetne válogatni.
  • szucsy89
    Nagyon hosszú idő után van új gazdája a 10-es meznek... remélem ismét gólkirály lesz benne Zlatan! Én azt mondom, Seedorfnál nagyon jó helyen volt ez a mez.
  • DeerHunter01
    Kaká + 20 milló Boaért?
  • LasCar16
    http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=hu&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.hu&sl=it&tl=en&twu=1&u=http://www.milannews.it/%3Faction%3Dread%26idnotizia%3D83620&usg=ALkJrhgGLbicegoQ39EMakd_p8Rx4Xn7jA

Seedorf sajtótájékoztatón búcsúzott , Ibra lesz a 10-es
  • DeerHunter01

Szevasz tezsvírem nincs nálad egy szállll cigi?
  • szucsy89
    Még el sem kezdődött az idény, már sérülés...
  • Redbull756
    Muntari megsérült a válogatottban, 5-6 hónapot kell kihagynia,
    http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=83564

Acerbi és Constant érkezett,
    http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=83554
  • DeerHunter01
    Ha esetleg jönnek az arabok és beszállnak 200 millával nem lenne rossz, elég lenne "csak" 50-et költeni belőle.
    Egyébként nem tudom mire fel ér bármelyik játékos is ennyit.
  • DeerHunter01
    vagy Robikát el kell passzolni még és úgy 7 millióból kijönne a csapat.
  • DeerHunter01
    Kaká meg Sahin érkezhetne egybe, de akkor nekünk kéne ráfizetni az tuti. Transfer szerint Kaká 30 millát, Sahin pedig 18-at ér, Boateng pedig 23-mat.
    Tehát ha így számolunk akkor 25 millát kéne csengetni a Kaká-Sahin párosért.
    Ha eladtunk volna Thiagot akkor még pont 25 millánk maradna, de azért ennyit csak rászán Berlu az átigazolásokra, ha akar valamit.
  • DeerHunter01
    Boa-Kaká csere?
  • DeerHunter01
    "Visszatér az utolsó Aranylabdásunk? Kaká akár ingyen is távozhat Madridból, Perez állítólag kezdeményezi a szerződésének felbontását, spanyol infók szerint nem kívánja tovább fizetni a csillagászati fizetését. Elképzelhető, hogy visszatér a Milanba." ACmilan.hu facebook oldaláról.
  • acm689
    részben egyetértek. de sajnos azt lehetett olvasni, hogy ha elmegy 50 misiért, akkor annak az összegnek csak a 15-20%-át költjük igazolásokra, amiből korántsem lehet minőségi erősítést végrehajtani... szerintem jó, hogy maradt Silva.
  • szucsy89
    Szerintem ezt nem így kell nézni. Kurva nagy gáz van a klubnál anyagilag, ez az utóbbi 1-2 évben lejött. Választania kellett Berlunak, hogy vagy eladja Silvát és lesz erősítés vagy marad, de akkor több igazolás nem lesz... ő az előbbi mellett döntött, de akkora volt a szurkolói visszhang, hogy nem merte meglépni. Ez van, lehet az eladásával a klub jobban járt volna (érkezhetett volna az árából 2-3 minőségi ember), ezt már nem tudjuk meg.
  • Nuno88
    És most le kellene borulni Berlu előtt? Na meg még mit nem, elég már abból h 26 év alatt mit tett, a múltból nem lehet megélni, tegyen most is!

Akkor megemelném a kalapom ha rögtön elutasítja azt a 46 milliót Silváért és nincs ez a mizéria! Kezd szánalmas lenni az öreg...
  • Palinko
    uhhh, vége a szappanoperának :)