A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Inter 2009-10

- bajnoki címvédõ

- csoportkörben Barcelona ellen döntetlen, vereség

- csoportkörben 2. helyen továbbjutás

- Juve ellen Torinóban a hajrában vereség, Marchisio góljával

- 16 között kiütve egy angol csapat

- Barca elõtt hazai rangadó, a hajrában megnyerve (Juve ellen 2-0, Milito 75. Etoo 90+)

- Barca ellen csodálatos továbbjutás

- bajnoki cím, BL-gyõzelem

Milan 2011-12

- bajnoki címvédõ

- csoportkörben Barcelona ellen döntetlen, vereség

- csoportkörben 2. helyen továbbjutás

- Juve ellen Torinóban a hajrában vereség, Marchisio góljaival

- 16 között kiütve egy angol csapat

- Barca elõtt hazai rangadó, a hajrában megnyerve (Roma ellen 2-1, Ibra 83.)

- jön a Barca.....

- ... ?
szucsy89
szucsy89
Napoli-Palermo-Lazio trióban bízhatunk talán, meg abban, hogy 1-2 kiscsapat ellen leikszelnek jó szokásukhoz híven.

Nekünk amúgy már csak egy Inter elleni derby lesz az utolsó elõtti fordulóban, a többi meccs könnyû.
Nuno88
Az rendben de sztem nem nagyon fognak ezek bukni.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Miénk lesz a bajnokság... érzem. Nekik amúgy is sokkal nehezebb meccseik lesznek még.
Nuno88
A Juve behúzta 2:0-al...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Na akkor most kellene egy Merda gyõzelem vagy egy X!

szucsy89
Nem volt semmilyen csere. Lehet nálunk is kéne egy komplett MilanLab csere, a helyzet ennél csak jobb lehetne.
Nuno88
Szerintem nem volt stáb csere, a múltban leváltottak vmi orvost ha jól emlékszem, de sztem kb ennyi. Rejtélyes hogy miért van évrõl évre ennyi sérült, hiába h 3 front, de akkor is, ennyi sérültnek nem kellene lenni.

Palinko
azért a Juvenél több szokott lenni, meglepett most ez az utolsó hely
csángó Silva nélkül elég necces lesz egy barcat megfogni😊Támadni kell nincs mese. Remélem Ibra formában lesz.

Grove4
csak azt nem tudom, hogy egy év leforgása alatt hogy tud ennyit fordulni az egész, tavaly nem volt ennyi sérültetek. Nekünk meg pont fordítva, tehát tavaly meg tavalyelõtt volt sok sérült és most meg nincs. Mondjuk nálunk volt egy edzõi stáb csere, meg ugye kiesett Európa. De nálatok, ha jól tudom nem volt orvosi stáb csere. Vagy volt?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Nuno88
Vicc ez az egész... és ez megy minden évben szinte 😞

LasCar16
Oo..

#acm

szucsy89
És alátámasztva az állításom, sérülések idén a Serie A-ban:

Nuno88
Silva 1 hónap pihi? 😞

szucsy89
A sárga lapok száma pedig 4-6, ami azt jelenti, hogy durva szabálytalanságokban kb. egy szinten volt a 2 csapat. De fõleg Silva kapta azok nagy részét is, erre írtam.

Egész egyszerûen elképesztõ ez a sérülés sorozat ami súlytja a csapatot idén, egész évben 9-12 (!!!) sérült van, eddig 3-as terhelés mellett, heti 2 meccsel! Így arra a pár kiegészítõ emberre, akiknek 20 percekre beállva kellene segíteni a csapatot (akár Shaarawy a 19 éve miatt, akár Seedorf vagy Ambrosini a 34 évével) hatalmas teher hárul. Megnéznék BÁRMELYIK más európai topcsapatot, akár a Barcát, Realt is, hogy ennyi sérülttel hol állnának. És igenis nagy szó a csapattól ez, mert mindezek dacára vezetjük a bajnokságot, méltó módon estünk ki a kupából, és még állunk a BL-ben (mellesleg 4x játszunk 1 év alatt a világ jelenlegi legjobb csapatával aki mellesleg a BL címvédõje, és még a sorsolás sem nekünk kedvez, mi játszuk idegenben a visszavágót...)

Szóval én büszke vagyok a csapatra, akármi is lesz a Barca elleni meccs vége!
Grove4
Szerintem pont a Milan játszott favágó módon azon a meccsen, már nem azért. Itt egy statisztika, pontosan kétszer annyit szabálytalankodott a Milan mint a Juve.

Stat

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DeerHunter01
Remélem ma kiszopnak az intertõl, valahogy érzem, hogy ma ki fognak kapni.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Silva sérülését köszönjük meg annak a 2-3 torinói favágóknak, akik 120 percig faragták Thiagot...
LasCar16
Allegri mondta közben h Silva nem lesz ott szerdán a Barca ellen...

#acm

Ibrakadabra😊 Mi ez az agymenés, hogy a Roma olyan mint a Barca?😄 Max a létszám egyezik meg...😄

acm689
jól van, behúztuk ezt is!! szép volt fiúk! remélem, Silva hamar felépül, nem nagy a baj!

szucsy89
Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
acm689
IBRRRAAAAA FORDÍTTTT!!!!

szucsy89
Ambrosini takarodj... elsõ helyzetükbõl gólt lõnek, hihetetlen baszki
Silva...:S
nem lesz ez így jó...mára se meg Barca ellen se..:S

banok
18.00 Milan-Roma
tv: Digisport hu
streamek itt: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Grove4
Hát én már nem fizetem 😊

Seria A már biztos! Bl be még le kell fizetni a bírokat Barca ellen...<#idiota>

Nuno88
Prince visszatér a hétvégén, de lehet h Silva és Ibra is kihagyja a Roma elleni meccset :///

forza milan
Pippo megsérült a változatosság kedvéért izomproblémák😄

LasCar16
Pato hétfõn Atlantába repül remélem végre közelebb kerülnek a megoldáshoz, aggasztóak ezek az izomsérülések

#acm

szucsy89
„Nagyon ritkán adódik olyan lehetõség, mint amilyen nekünk januárban volt. Láttam Carlos Tévezt a Chelsea ellen játszani, és mondhatom, lenyûgözõ volt – mondta Galliani az argentin csatárról. – Hat hónap kihagyás után beállt, és egyedül megfordította a mérkõzést. Persze Maxi Lópezzel is elégedettek vagyunk, de Carlos különleges szerelmem, sajnálom, hogy a sors másképp döntött."
LasCar16
hát nem gyõzött meg így elsõre, már ha ez lesz... hátulról is kellene egy kép számozás meg design miatt.. sõt még az adidas jel és a címer is pont átmeneten van rajta nem valamelyik csíkban.. Scudetto címerrel azért szebb lenne 😄

#acm

szucsy89

ez most komoly? <#csodalk>
LasCar16

#acm

szucsy89
Jó hírek: Bommel, Prince és Nesta is, Silvának kutya baja.

Abate valószínûleg kihagyja a hétvégi meccset, de aggasztóbb az, hogy lehet a Barca ellen sem lesz :/
szucsy89
De lehet, ilyenkor a hosszabbítás utáni eredmény számít hivatalosan, ezt nem tudom... de a rendes játékidõre vonatkozó állításom akkor is igaz. 😊
szucsy89
Rendes játékidõben a Juventus idén elõször szenvedett vereséget...

Amelia is nagyokat védett, de érzésem szerint Vucinic gólját Abbiati kitolta volna, õ az ilyen lövéseket "szereti" bravúrral védeni. 😄

Remélem a Roma ellen teljesen más csapat fog pályra lépni, mert ez egy felforgatott csapat volt. Visszatér Bommel középre, Muntari-Nocerino szél, Boateng pedig végre a csatárok mögé, talán Robinhonak is jót tett ez a kis pihenõ.
Én 2-2 láttam az eredményjelzõn...Vagy nálatok más szabály játszik.Ja bocs nálatok más <#nyes>
Ameliat kihagytad... mellesleg az elsõ gól az Mexesé volt. Ugy dolt el mint a rohadt nád alessandro mellett😄 talán arra szamitott, hogy befujja a biro...

szucsy89
Ha most köcsög akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy 2 meccsen sikerült a Milan B-t 1 góllal megverniük 😄

Mesbah, Antonini, Emmanuelson, Inzaghi, Seedorf ezen a meccsen kritikán alul teljesítettek, ezért (is) estünk ki.

Mexes kurva jól tolta!

Bajnokságot be kell húzni, meg a BL-ben valahogy megpróbálni továbbjutni (vagy ha már kiesünk szép halált halni😄), ezt a fos kupát amit a csapat évek óta leszar nem kell sajnálni.
szucsy89
Ki is esünk... amit ma Silvával csináltak, az undorító volt, tudom a Milanból is rászolgált pár ember (pl. Mexes)...
szucsy89
Persze ettõl még kieshetünk a kupából, de ez a sorozat most megszakadt.
szucsy89
Kikapott a Juve!
DeerHunter01
mit mondtam 😄DD
na gyerünk be kell vágni egy gólt legalább

\"Erről van szó!\"

mekkora gól!😊
szép volt Maxi!

acm689
meglesz a hosszabbítás!!!!! MAXI!!!!

szucsy89
Ja, Grove4, most a Milan lõtt gólt a semmibõl... 😄