36663
-
#33965 Na az CRoni meg Kaká :D
Ha "csak" annyiból akkor 200-250 millából is lehet építeni. Kár hogy ezek a felvetések meg hírek szerintem csak álom kategóriában fognak tartozni, még egy jó darabig bőven :( -
#33964 A Juve stadionja 150 millából épült ha jól tudom... -
#33963 Így van de ahogy olvasgatom a szurkolók inkább egy stadiont szeretnének egy ilyesmi befektetéssel, bár igaz ahhoz azért több kellene mind 200 milla, de vhogy rá kellene beszélni az arabot hogy invesztáljon többet, építünk egy stadiont, és ő is kap több %-ot. Akkor lenne bevételünk és talán az igazolások sem lennének vicc kategóriások. -
#33962 talán belátta az öreg, hogy tőke kell a csapatba ha már ő nem akar beinvesztálni 20-25%-kal mindenki jól járna -
#33961 Elégszánalmasnak érzem hogy ezt kell írnom, de Berlu kérlek add el és legyen végre pénz! (...de nem kell CRonaldo) -
#33960 http://www.facebook.com/HHSheikhMohammed -
#33959 A Corriera dello Sport információ szerint az arab sejk (Rashid Al-Maktum) 20-25 %-ékos részesedést vásárolna, mintegy 200 millió euróért.
Továbbá valami olyasmi, hogy Berlusconi álma a sejk nélkül elérhetetlen lenne, nevezetesen C.Ronaldo.
lol -
#33958 Bocsi, egy kis off:
Regisztráljatok erre az oldalra, megéri.... :)
http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1179418
Bocsi mégegyszer, Forza Milan!! :-) -
#33957 Dehogy nyomja el Patot, csak egyszerűen jobb nála, érettebb ugye és rutinosabb, meg nincs baja az izomzatával.
Patonak szerintem a fejébe szállt a dicsőség, azt hiszi tett már le vmit az asztalra, holott szerintem még koránt sincs így. -
#33956 "Patot teljesen elnyomja"
Szerinted ő rugdossa le edzésen, hogy lesérüljön mindig? :) -
#33955 hát remélem eléggé félreinformált a gyerek :DDD
elvileg Berlu találkozni fog valami arab sejkkel, remélem áll egy kis pénz a klubhoz már nyáron, nagyon kéne... -
#33954 ez csak egy "szakértő" véleménye tavaly ez a csávó mondta h Kaká visszajövetele 100% :))) -
#33953 acm fórumról:
Cristiano Ruiu, átigazolás szakértő beszélt a Milan átigazolási szezonjáról:
Szerinte:
- a Milan megpróbálja megtartani Thiago Silvát, nem akarják eladni.
- ha valakit fel kellene áldozniuk, az Ibra lenne.
- ha Ibra menne, Tévez érkezne.
- nem fog érkezni sem Sahin, sem Strootman, sem Diarra.
- Tymoschuk érkezésére lát több esélyt, aki Van Bommel helyére jönne, de Mascheranót tartaná a legjobb mgoldásnak, viszont az argentin túl drága a Milannak.
- Astori nem fog érkezni, Ogbonna nem szereti a Milant és nem is fogják megszerezni.
bíztató mercato elé nézünk -
#33952 egyetértek! a napokban nyilatkozta, hogy megoldották azt a problémát, ami évek óta kínozta, és most már rendben lesz. szerintem meg kell várni az Olimpiát, nem tudom, az mennyire hosszú torna, de ha ott képes jó teljesítményt nyújtani, akkor mindenképp megérdemel még egy esélyt. ha nem, akkor nem tudom, vagy elgondolkodnék az eladásán, vagy max 1 évet adnék neki.
szurkolok, hajrá Pato!!! -
#33951 Nekünk is dobbantani kellene, még egyenlőre nyugodt vagyok, remélem Gallianiék odateszik magukat, és ők is komolyan gondolják ezt a generációváltást.
Én adok még egy utolsó esélyt Patonak, ne menjen el. Hozzák rendbe végérvényesen, és végre mutassa meg hogy mire képes. Rúgjon 20 bajnoki gólt végre és játsszon végig egy szezont jó formában. Ők Ibrával azért egy elég veszélyes párost alkotnának. Tőlem kap egy utolsó esélyt, remélem nem fog cserben hagyni. (Első teszt számára az Olimpia lesz.) -
#33950 eközben a Juve fél játékjogát megvette az Asamoah - Isla duónak, opcióval... :S
-
#33949 Őt is hozhatnánk, nem számít rá a Real. Kíváncsi leszek mit alkotnak kopaszék. -
#33948 nekem spec. Kaká ugrott be a videó láttán :) -
#33947 transferm. szerint 13 millió az értéke, gondolom annyiért nem adják ide, de még 18-at is megérne és még csak 20 éves. -
#33946 nem gyenge amit tud.
jöhetne nyáron -
#33945 Eriksen
nekünk is ilyen tehetségek kellenének :D -
#33944 Én örülök hogy marad, szerintem hasznos volt a teljesítménye, kár h a BL-ben nem játszhatott. -
#33943 köszi!
akkor jól tudtam, csak belezavart egy cikk, amiben azt írták, hogy Muntari jövője most fog eldőlni :S de akkor marad. nem baj, kell egy aprító a középpályára :D
amúgy szerintem hasznos volt, nem tettünk rossz lóra. szerintetek? -
#33942 - transfermarkt.de
- Muntari jövőre nálunk fog játszani, ingyen érkezett -
#33941 Nehéz kérdés Ibra... én nem adnám el. ha akarunk valamit keresni jövőre, kell egy top csatár, és nem tudom, Pato mennyire lesz beszámítható állapotban...
2 kérdésem lenne:
- tudnátok mondani nekem egy olyan honlapot, ahol fent van a jelenlegi keret, és hogy kinek mikor jár le a szerződése?
- Muntarival mi a helyzet? kölcsönben volt csak nálunk, vagy végleg megvettük?
köszi előre is! -
#33940 hát summázva ahogy elnézem a nyári mercatót nem szakadnak meg a kopárék az erősítésben, továbbra sem áldoznak nagyon pénzt senkire sem.. pedig illene minőséggel pótolni a távozókat, de ehelyett foltozgatás van, minőségileg pedig nem erősödött még a keret.. a legnagyobb értékeink megtartása a céljuk, sőt a kezdeti nevek is eltűntek, milannews forrásaiban bízzatok csak, a többi mehet a levesbe, viszont ha mi innen és a többi szurkoló jól látja, hogy mi kell, akkor abban bízom hogy a vezetőségnek is van egy fasza terve, 2 középső védő két középpályás és egy csatár kellene legalább akik erősítik a keretet, mert eddig ez sovány:) -
#33939 írom ezt úgy, hogy az eredeti olasz Juves bögrémből kajálom a müzlit :DDDD -
#33938 Ha BL terveink vannak, akkor érdemes megtartani Ibrát[tudom, magas labda, hogy ha elmegy Ibra tuti megnyerjük a BL-t :DD] , nehéz kérdés nagyon.... el kell gondolkodni kopaszéknak, hogy mit akarnak, én azt mondom tartsuk meg Ibrát, Silvát is, aztán Berlu papa nyúljon a zsebébe szépen és hozzunk 2 szélső védőt meg egy IRÁNYÍTÓT! -
#33937 Persze arra nincs semmi biztosíték, hogy Tévez beválna olaszban, de Ibráért jövőre ennek a töredékét nem fogjuk már kapni... egy 31 éves csatártért 40 millió euró, ráadásul 24-ért hoztuk, megszolgálta az árát, sőt, nyert nekünk egy bajnoki címet, gólkirály lett, és majdnem duplájáért adnánk túl rajta, már amúgy is kezd nagy arca lenni, egyre többet szól be a vezetőségnek, erre semmi szüksége a csapatnak, ráadásul Patot teljesen elnyomja.
De Galliani valamelyik nap nyilatkozta, hogy megígérte neki a 10-es mezt... -
#33936 én azt mondom, gólkirályt soha nem szabad eladni, jó formában van, meg is javult nálunk, Tévez meg nagyon nem szimpatikus már, másszon vissza a fára inkább.
Tegyük fel eladjuk Ibrát meg Silvát is , lesz 80 millió eurónk, de egyik játékost sem tudjuk pótolni. Silvát végképp nem, hisz a világ legjobb középső védője. Ha eladnánk Ibrát akkor a transfermarkt szerint 46 millából kijönne Dani Alves és Jordi Alba, de kéne egy világklasszis csatár.... Paloschinak adnék esélyt mindenképp. -
#33935 Én ezt szó nélkül elfogadnám a kopasz helyében...
40-ből jöhetne Tévez meg még 1 klasszis... -
#33934 Fuu, egész nyáron ez fog menni már előre látom :D de nem szeretem én a nyarat :DDD
közben Flamini nem hosszabbít, eldőlt. -
#33933 Az ügynöke nemrég cáfolta egyébként: "Nem győzöm hangsúlyozni, a Milannál fog maradni. Nem tárgyalunk senkivel sem az eladásáról." -
#33932 Nagy a baj gyerekek, Silva lehet hogy távozni fog a Barcába... ha eladja Berlusconi egy ideig tuti nem nézek Milan meccset :( -
#33931 Milan - Juventus 2-0
primavera -
#33930 Nagyon mennek itt a dolgok, hogy a Barca már találkozik is Kopaszékkal Silva ügyében, a PSG szeretné az Ibra-Pato-Silva triót, Galliani megigérte Ibrának a 10-es mezt stb...
Remélem közben a háttérben gőzerővel készülnek az erősítésre tar fejű és barátai. -
koree85 #33929 Sziasztok!
Kicsit off leszek, bár végülis a Milanhoz köze van a kérdésemnek. Van valaki közületek itt a milan klub budapest oldalról? ha igen meg tudná mondani, vagy akár kérdezni az adminoktól, hogy miért nem tudok semmihez hozzászólni a fórumban, valamint a főtémákban? kipróbáltam FF-el, IE-ben és meg sem jelenik nekem a hozzászólás, vagy a válasz gomb, sem az idézet. Kétszer is beregeltem, de ugyanaz az eredmény. Egyébként koree85 néven regeltem.
Előre is köszi a segítséget!
-
#33928 Galliani a Palermonál kopogtat Balzaretti ügyében. Abban bízik a kopasz hogy ahogy tavaly eltudta hozni Nocerinot, most megszerezhetné Balzarettit is.
Link
------------
Pato is és Silva is eredményes volt a "mai" válogatott meccsen. A brazilok 4:1-re verték meg USA-t. Silva 26. percben míg Pato a 87. percben volt eredményes.
------------
Kiváncsi vagyok h Flamini meg See papa hogy döntenek a sorsukról. A franciát maradásra bírnám, szerintem még hasznunkra lehetne. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#33924 nem lenne 80 :D