A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Redbull756

szucsy89
Hihetetlen milyen helyzeteket hagytak ki ma (is) a FLEGMASÁG miatt Ibráék... a Juventusnak meg azt hiszem lassan hátrafelé kell majd tekintgetnie, és az idény végén a 3. helyért fognak küzdeni.
acm689
még szebb gyõzelem 😊)

acm689
szép gyõzelem!

Nuno88
A Juventus 0:0-t játszott 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Ibra és Nocerino góljával eddig 2:0, még negyedóra van hátra.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
köszi!
jól kezdõdik a meccs... 😊 1-0! "vissza kell térni a leccerélt útra"! 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
A Lecce elleni keret:
Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta, Ambrosini, Aquilani, Emanuelson, Muntari, Nocerino, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho
(acmilan.com)
szucsy89
"Sokat szenvedtünk az Arsenal ellen." mondta Barbara a Gazzetta dello Sportnak a 3-0-s vereséget követõen. „Ugyanakkor az Emirates Stadion atmoszférája egyszerûen varázslatos volt.”

„2015-ben modernizációra kerül sor a San Siroban, de a szurkolók így sem lesznek elkényeztetve. Szükségünk lenne egy saját stadionra.”

A Bajnokok Ligájában az Arsenal ellen 4-3-as összesítéssel tovább jutó Milan jelenleg az Interrrel osztozik az önkormányzati tulajdonban lévõ Stadio Giuseppe Meazzán.

limperatore
most nem kaptak lesgólt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

acm689
"A Juventus 1–1-es döntetlent játszott a Bologna otthonában az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójából elhalasztott mérkõzésen. A torinóiak ezzel elszalasztották az esélyt, hogy pontszámban beérjék a listavezetõ Milant. "

most már "de" szócska nélkül vezetjük a tabellát 😊 csak maradjon is így szezon végéig 😊

Nuno88
Vicc volt az elsõ félidõ, Urby meg Mesbah egyszerûen 10 perc után cserét kellett volna h kapjon mind a kettõ.

Továbbmentünk de akkor is fájó ez a vereség...

Nem azt mondom, hogy minden meccset megpiszkalnak😊 De ha belegondolsz egy ilyen meccsre ki fogad?ki nézi? 4 gol elony BL szinten eselytelen. Az elso meccs ugy alakult ahogy, a masodikat meg szinesiteni kellett kicsit mert nem nézi es nem fogad ra a kutya se😊 Felidoig 3at akasztott az arsenal naná h en is bekapcsoltam a TV-t😄 Végignéztem a reklámblokkot, közben tudatt alatt rajottem h szárnyasbetétet kell vennem akciósan és gondolkodtam h lehet megkéne tenni a meccset bwinen satöbbi...😄 Ez csak afféle elmélkedés persze...

horpeti
Arsenal szemszögbõl meg a milánói meccs volt szánalmas.
Ahogy látszik, az övék szánalmasabbra sikerült, 1 góllal. 😊

Rosicky nagyot játszott, 32 évesen nem semmi. 😄

forza milan
csak engem idegesít amúgy, mikor 200Ftos tippmixes õslakosok még a csapatunk nevét sem tudják leírni normálisan, futballtudásuk lexikailag Messiig terjed, és így kezdenek el szidalmazni?"Milán"...továbbra is egy férfinév...nemde?😄istenkém😄

Oziris666
Bezzeg a Milánoi meccsnél nem volt ilyen elméleted mi?!😊

szucsy89
Ez szánalmas volt gyerekek... szerencsére csak a 60. perctõl tudtam nézni, Ibra meg Nocerino hogy tudták azt kihagyni?

Remélem Allegri lebasz mindenkit ezután a meccs után, mert így kaphatunk egy APOEL-t is akár, az is szoros lesz.
Manapság már nem lehet biztos az ember semmiben sem😄 Az biztos, h mindig, mindenhol a penz szamit😊 de nem akarok konspiracios elmeletekbe belefolyni😊

horpeti
Ha olasz kupa lett volna, akkor 1értelmû. 😄DD

Nem hiszem el, hogy az ilyen meccseken nincs valami manipuláció...😄 Sztem felidoben megrohanták a fogadooirodakat😄Nagyon jot tett a gyors arsenal 3as a nezettsegnek is...gyanus az ilyen😊

horpeti
Nem vagyok lenyûgözve a Milan teljesítményétõl.
De hát persze ennél tudnak jobban is. 😊

forza milan
szerintem életem leginfartusközelibb élménye...20 évesen nemrossz😄😄

shad0w
pffuuuu... nc.

don't give a fuck

huuuu
öregedtem 5 évet minimum az biztos..
köszönjük Abbiati!!!

forza milan
úú gyerekek én rendesen rosszul vagyok...de komolyan...

acm689
MEGVAAAAAAAAAAN, még ha gyengén is....

forza milan
na egyik jobb mint a másik...Mesbah Bonera csere😄végülis változatosság hogy kicserélik a ....-t a szánkba😄😄

forza milan
ilyen nyomás alatt még Bastenék is nehezen rúgnának gólt...

shad0w
nem hiszem el...

don't give a fuck

LasCar16
Nocerinoooooo áááhhhh 😞((

#acm

forza milan
elõre és utólag is elnézést mindenkitõl de az én idegeim felmondták a szolgálatot😄

forza milan
BAZDMEG!!!!!!!!!!!!

forza milan
hátha a sajátunkba személyesen karcolnám fejbe az tuti😄😄😄

shad0w
gyenge volt ma Shaarawy is nagyon, én nem bánom ezt a cserét. Mesbah meg esik kel a saját lábában, de nembaj, majd a végén ver egy gólt. reméljük a jó kapuba 😄

don't give a fuck

még jó hogy nem mentem kocsmában...tuti rottyon lennék már mert nem bírnám idegekkel...mondjuk most sem,csak nincs piám...😄

forza milan
mékell az egyetlen gyors játékost is lehozni ilyen hamar ráaádsul?vááá...nemtudom nálam már kattanás van gyerekek nembirom tovább😄

szomferi
ez a csere minden, csak ésszerû nem 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Oziris666
Abbiatinak lassan állithatjátok a szobrot ha ez meglesz😊

forza milan
Robinho is fasznak simogatja a labdát nem futsal...ezek az átadások félpályáról odaér rá az ellenfél...

shad0w
uramistenbaszkiabbiati 😮

don't give a fuck

forza milan
miafaszt csinálunk hát Abbiati ha nemlenne bazki....ÁÁÁÁÁÁÁ felrobbanok...hát miez az ajándék már megint?

Abbiati...

annyival gyorsabbak az arsenalosok h rossz nézni...

horpeti
Hát igen, így bexarva elég nehéz bírni a nyomást.

LasCar16
remélem még Van Bommelt is kiállítják... az tudna még bebaszni

#acm

shad0w
jézusom bazmeg, jön vissza Emanuelson és Mesbah is... az a szerencsétlen kétségbeesett fejjel tördeli az ujjait már a játékoskijáróban is...

don't give a fuck

forza milan
1-2 pofon kijárna neki😄

shad0w
Hát ilyen mentalitással mint Mesbah, ha lebasszák nem feltüzelve jön ki, hanem sírva kuporog a sarokban.

don't give a fuck

az a baj h én is csak erre a két meccsre tudok gondolni...
de csak lebassza õket Allegri...azt feltüzelve jönnek ki...