36663
  • Palinko
    na ne legyetek már ilyenek. ha játékos igazolsról van szó mindenkit kritikus szemmel kell nézni. pippot én is szeretem!
  • Nuno88
    Gilardino meg béna, de őt se kell leírni, ha kell betalál ő is, Pato meg jön januárba és jövő ilyenkorra már teljesértékű lesz mint most Ronaldo :)
  • DjCooll
    hát pippo öreg de még is szerzett két gólt a bl be :D és tökéletesen jó támadó szerintem:D
  • Nuno88
    az öreg két góljával nyertük meg a BL-t és már tavaly ősszel is le lett írva
  • Palinko
    Pippo, Gila, Pato hát nem igazán
    Öreg, béna, nem játszhat felállás...
  • Nuno88
    sőt idén már játszott a BL-ben szóval nem jön, meg ott van Pippo, Gila, Ronaldo, Pato, Kaká minek még egy támadó? majd jövőre, de sztem csak kacsa az egész...
  • Nuno88
    sztem elég ha csak jövőre jön...
  • Palinko
    Az AC Milan lassan kezdte az átigazolási szezont, de Pato, és a tegnapelőtt leigazolt Emerson után, most az Ajax ászát, Klaas-Jan Huntelaart is megszerezhetik.

A hírek szerint a piros-feketék legendás játékosa, Ruud Gullit beajánlotta a Milant a gólvágónak, és a remek olasz-holland kapcsolat miatt hátrányba kerülhet az eddigi két kérő, a Real Madrid, és a Juventus.

Huntelaar a hétvégi De Graafschap ellen szerzett négy gólja után szomorúan vette tudomásul, hogy nem számítanak rá a pénteki válogatott mérkőzésen. A csatár egy nyilatkozatában annak adott hangot, hogy még egy évet marad Amszterdamban, mielőtt eligazol egy elit bajnokságba, de egy ”izmos” ajánlat esetén akár még augusztusban valóra válhat az üzlet.

Forrás: goal.com

hmm. azért mostmár na ez még kéne aztán boriellot elzavarjuk és kész. akkor már csak védő probléma lesz jövőre..
  • Nuno88

CA és Puma
  • Szabi 22
    North köszi a tanácsot! Keden meg is rendeletem a Milános polot és már ma le is jött!!!!! Most Milán mezt akarok venni amit meg is veszek 10 000Ftért!
  • laca70
    Nincs.
  • Kaplartom
    cafú, dida, digao, kaká, serginho, emerson, ronaldo, pato. van még? :D
  • Kaplartom
    hány brazilunk is van már? :D
  • laca70
    Ehhez képest Galliani mást nyilatkozott.
  • Palinko
    fordítsa már meg ! :D
  • Nuno88

Emerson az idei mezünkkel!
  • Nuno88
    Puma érkeztével Brochinak lesz szevasz-tavasz szvsz...
  • Nuno88
    Gourcuff nem egy poszton játszik Emersonnal...
  • laca70
    Nem értem ezt az Emerson igazolást. Azt hangoztatták, hogy inkább Gourcuffnek adnak lehetőséget.
  • Nuno88
    na de térjünk vissza szeretett csapatunkhoz!

Emerson: "Nagyon boldog vagyok. El akartam hagyni a Real Madridot, hogy a világ legnagyobb klubjához igazolhassak. Most úgy érzem magam, mintha újjá születtem volna. Calderon rosszul bánt velem. Ottlétem alatt egyetlen szót, vagy gesztust sem intézett felém. Sajnos, bizonyos értelemben fal húzódik a csapat és a klub között, a döntéshozók egyértelműen távolságot tartanak tőlünk. Akárhogyan is, végül mégis köszönettel tartozom a Realnak, mivel lehetővé tették, hogy csatlakozzam a Milanhoz. Nincs visszatérő sérülésem, akármit is mondanak egyesek. Edzeni fogok, hogy minél hamarabb csúcsformába kerülhessek."
  • Nuno88
    :DD

téleg jól nyomtuk grat a fiuknak...
  • Kaplartom
    Kinn voltam!! Hangulat király volt! nagyon jó volt! élőben még sosem láttam ezeket a fiúkat.... aaszidtem első látásra mikor megláttam Pirlot, h. elájulok... :D
  • gercse
    így van, és bízni kell benne, hogy jól og menni a játék
  • Palinko
    véleményem szerint is gera jól mondta. ez egy jó eredmény de 1 fecske nem csinál nyarat. és ez barátságos... reméljük a kalifikáción is folytatódik a jó játék. az olaszokat nem féltem :D
  • gercse
    Jó volt az egész csapat, grat. nekik, de nem kell elszállni, Gera megmondta..., igaza is van
    így kell játszani, és akkor jó lesz
  • Yulcsa
    hú hát ez nagyon nagy volt! jól játszottunk! főleg Filkor!
  • Palinko
    mióta piros fehér zöld az olasz zászló? vagy csal fordítva tetták fel a pályára akik fogták?
  • Yulcsa
    hát ha kibírom, hogy nem nézem meg élőben, márpedig ki kell bírnom, mert Forma 1 is van... szóval marad akkor 5kor felvételről.
  • gercse
    #11589 jawohl
  • Kaplartom
    közvetíti vasárnap 17:00-kor aszem a milan bajnokit, a sport1, vagy a sport2!
  • gercse
    jaja, nekem is sokszor volt, hogy nem tetszett egy-egy mez, de mindig megbarátkoztam velük(bár a 03-04-es juve mez még most sem tetszik, és a 02-03-ast nem múlja felül egyik sem a szememben :), talán azért, mert az hasonlított legjobban a címerre a 3 fekete csíkjával)
  • Yulcsa
    jah, tényleg érdeklődtél is utána :) hát, reménykedj, hátha :)
    nekem az idei mezen a bwin alatti fekete téglalap nem tetszik. a tavalyi jobban tetszett, de majdcsak megbarátkozom ezzel is :)
  • gercse

gondoltam, ja mondjuk kifelejtettem, hogy a Lazio elleni meccseken nem nektek szorítok, mert velük szimpatizálok :)
  • Nuno88
    semmi kifogásom ellene :)
  • gercse
    bármilyen hihetetlen, de a bl-ben nektek szurkoltam meg ha meccsetek van valakivel(kivéve velünk) akkor is nektek szorítok :), szerintem azért mert sok az olasz válogatott nálatok, meghát Pippo kedvencem (volt)
  • Nuno88
    most láttam a városban egyik gyereken a legujabb mezünket, iszonyat szép, nekem is kell :)
  • gercse
    Igen :), amint látod érdeklődtem is, hogy lesz-e még ilyen meze, mondjuk eredetiben szeretném megszerezni, de 2k-ért megvettem volna egy ilyet is, csak mondjuk az m-es nem az én méretem :)
  • Nuno88
    leigazoltuk, több igazolás nem lesz...
  • Palinko
    http://en.wikipedia.org/wiki/Emerson_Ferreira_da_Rosa
    Current club AC Milan
    Number TBA
  • Palinko
    leigazoltuk. végre megkatuk a sztárunkat :D