A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tep
13' <0 - 1> S. Pellisier
28' <1 - 1> A. Nesta
49' G. Gemiti sárga lap
55' F. Moro sárga lap
62' <2 - 1> Kaka
70' <3 - 1> Kaka (pen.)
90' <4 - 1> Kaka <#taps>

\"SLICE of LIFE\"

gabber_saviola
gratulálok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

remélem kikaptok :D

gabber_saviola
NESTA!!!!!!4

1-1

nah még vagy 5-öt nekik

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
egyet kérek, verjétek el a bundásokat nagyon :P

Johnny23
ez kemény...

Van baj Milano másik felében:
Lehet megint nagybevásárlás lesz nyáron,nem lepõdnék meg,ha a fél keret kicserélõdne.

Nem a legszebb módon búcsúzott a csapat Európától. Veron összeveszett Adrianoval, Mancini a támadókat bírálta, Moratti pedig egy szót sem szólt (a mai napig). A szurkolók a valenciai és a milanói reptéren is botrányt csináltak, igaz az õ szempontjukból ez érthetõ volt.
A félidõben még 0-0 volt az állás és mikor vonultak le a csapatok Veron igencsak összeszólalkozott a honfitársával Sorinnal, majd mikor az öltözõbe lépett akkor nekiesett Adrianonak és a szemére vetette hogy keveset fut elõl, alig lehet megjátszani. Erre a brazil visszavágott hogy csak használhatatlan labdát kap Verontól úgyhogy a légkör már ekkor nagyon feszült volt. Mancini próbálta nyugtatni a feleket, de egyértelmûen Veronnak adott igazat a vitában.
A meccs végén a kiesés tudatában Moratti lement az öltözõbe de csak pár szót szólt, Mancini viszont elemében volt. Kiabált hogy a játékosoknak nincs akaraterejük és soha nem fognak semmit sem nyerni ezzel a hozzáállással. Fõleg Adrianot és Recobát szídta a tehetetlen játékuk miatt, a csapat pedig hallgatott. A fültanúk szerint csak az edzõ hangját lehetett hallani percekig benntrõl. Moratti és Tronchetti is kerülte a csapatot és valamelyest külön is vonultak.
A mûsor aztán a valenciai reptéren folytatódott. A csalódott szurkolók már ott voltak mikor a csapat megérkezett. ½Menjetek a Hollywoodba inkább½ (a Hollywood Milano egyik népszerû szórakozóhelye, ahol közéleti személyiségek, színeszek és sportolók igen nagy számban megfordulnak) kiabálták illetve hogy ½1500 kilométert utaztunk hogy megnézzük ezt a szart. Szégyeljétek magatokat½. Egy spanyol Barcelona szurkoló majdnem rátámadt az amúgy is meggyötört Figora, tényleg csak centiken múlott hogy ne kerüljön sor tetlegességre köztük. Veront megdobták egy Inter mezzel, aztán a spanyol rendõrök közbe léptek.
A történet Milanoban folytatódott. ½A szemetekbe akarunk nézni de ti ki sem jöttök½ hõzöngött az egybegyûlt szurkolótábor. A repülõhöz azonnal különbusz ment, de néhány szintén velük egy idõben érkezõ szurkoló a odarohant és az ½Európa szégyenei vagytok½ rigmust kezdték el énekelni. Utána pedig a ½A szórakozóhelyek bajnokai½ hangzott fel. Adriano felé csak annyit kiabáltak mikor szállt fel, hogy ½Legközelebb mikor a discoban meglátunk meg fogunk keresni és akkor meglátod mi történik majd...½
Recoba, Martins és õ (Adriano) kapták a legkeményebb ´kritikát´. De mindenki mást is megtaláltak Beddy Morattin át Facchettiig. Mindenki távozott a helyszínrõl, egyedül Cambiasso (akiért az apja jött ki kocsival) és Cruz mentek külön, õk beszéltek is az elkeseredett sokasággal. Próbálták tisztázni a helyzetet, magyarázkodni de süket fülekre találtak. Nem a legjobb elõjelek ezek a szezon hátralévõ részére...
forrás:www.internazionale.hu

1ébként azt mondják Adriano-nak amugy is tele volt a töke,mert állandoan basztatják...mit szolnátok Adriano-hoz pl. Amoroso helyett ?<#beka3>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

SuperPippo
Meg fogjuk nyerni.Ennyi

Forza Milan!

horpeti
Hajrá Milán! :D

forza milan
Igyvan!Nem nagyképüségböl mondom,de a Barcá is verhetö,Fostunk a Bayerntöl,Lyontól,mind2n átmentünk....Én ebben is látok reményt,söt abbba is,hogy megnyerjük a sorozatot!Forza Milan!Avanti Finito!:D

tep
Milan - Barcelona ......huhh , milyen mérkõzés lesz már.....gyõzzön a jobb!
Villareal - Arsenal ......csak nehogy spanyol döntõ legyen<#smile>

\"SLICE of LIFE\"

tep
most már ez is ugrott

\"SLICE of LIFE\"

tep
rosszullét

\"SLICE of LIFE\"

tep
Szuperpippóóó<#taps>

a rossullét kerülgetett........egészen a 88. percig<#smile>

\"SLICE of LIFE\"

forza milan
Inkább mint Costa....

Köszi.
Legfeljebb elõdöntõ lesz. Egy ágon vagyunk.

Nem értem Simic miért nem játszik.

forza milan
OTTVa a pont...az makkerezik,aki a legjobban tudja,hogy ez nem mák,hanem csapatmunka,ez egy jó csapat....Ha mákunk is van,legalább nekünk van....ENNYI!

roberto0915
Hi!
Gratula!

Remélem Barca-Milan döntõ lesz... <#hawaii>

Johnny23
<#eljen>

..bár énmár pl.Costacurta-t nem naon jáccatnám,pláne 1ilyen iszonyat tét meccsen (bár nem volt rossz)...nyáron be kell vásárolnunk rendesen és lehetõleg 30év alatt!!

Nem lehet mindent a szerencsére fogni. (De jó csapatnak szerencséje is van :)))
Az utolsó félórában a Lyon át sem jött a félpályán. Az igaz, hogy az elsõ félidõben jobbak voltak, de a helyzeteket be kell rúgni. (Ugyanez volt az elsõ meccs elsõ 20 percében. Ha Sheva kettõt berúg, nincs szükség a visszavágóra)
Maldini behozatal jó húzás volt, mert Serginho elõrébb mehetett, Kaka pedig kijött a jobb oldalra, mivel Costacurta nem az elõre futásairól híres.

SuperPippo
Ne mákoljatok,az lett volna a mák,ha Sheva kettõs kapufája kijött volna.

Forza Milan!

FORZA MILAN! Remélem ma búcsúzik a Barca. Egy Juve-Milan döntõ jó lenne.
hát kb :D

Ez a Liverpool ra is igaz! <#hehe><#hehe><#hehe>

REAL MADRID

MIlan a király!!!!!!!!!!!!!!
Ez férfias küzdelem volt!!!!!!!!!!!!!
és az igaz h elég késõn jött megint, de egy meccs 90+1,2,3 percig tart!
nem volt ez akkora mák, a lyon ennyit se nyújtott... sztem (igaz elfogultság) de találtak egy gólt, utána csak az idõhúzásra játszottak, fõleg a 2. félidõben volt lapos a teljesítményük
2006 március asszem Milan Bayern 4-1 gyönyörû megérdemelt
1994 Milan Barca Bl döntõ 4 -0 világ egyik legjobb meccse!!!
Ugyan. A Milan már rengeteg sorsdöntõ meccset döntött el a hajrában szerzett góljaival. Ez a csapat mentális erejét emeli ki, hogy sosem adják fel. Ha mondjuk egy büntetõvel, vagy egy szerencsétlen öngóllal jutottunk volna tovább, vagy az ellen kapusa dobta volna oda nekünk a labdát. Na az lenne mázli.
Amúgy kösz a gratokat. Rem összekapják magukat, Pirlo meg nem fog kezdeni, mert az elõdöntõben ez édeskevés lesz.

REALista
A Milán a világ legmákerebb csapata!De egyébként grat!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

forza milan
Legalább nekünk van olyannunk,hogy mázli érted...Ennyierövel Mázliból nyertünk eddig minden mázli...Énis hivatkozhatnák erre....

Johnny23
ááááááááááááá továbbbbbbbbmentûûûûûnk<#taps><#taps><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

ezt nem hiszem el! ekkora szerencsét !! ahhhh :(

REAL MADRID

csodak mar pedig nem leteznek

BUDA > miskolc.

forza milan
Nanézdmá,kivanitt....

tep
eddig elég sz@arok vagyunk<#szomoru1>

\"SLICE of LIFE\"

GYÁÁÁÁ
1-1<#ticking><#wilting>

forza milan
Jah énse tom,Msnbe sincs durván 1 hónapja....:(

Palinko
jaja 1000-rel bele :D
tényleg Sheva (SG) meghalt,vagy mi lett vele,rég írt :(
Szeva MILANOSOK!!!
Ma este tovább kell jutnunk a Lyon ellen!!!!!
Sheva, Kaká bízom bennetek, hogy sikerrel lesztek!!!!!
FORZA MILAN!!!!!!
forza milan
Hú csezdmeg,nemtuttam,hülyén döglök meg,ha te ezt nem szólod be ide....komolyan mondom....

Ki. Ilyen soká esett le?:)

kikapott a MILAN a .......... lecce-tõl
<#gun><#gun><#gun>

forza milan
Ezerszer el lett vetve,hogy Sheva nem távozik...

tep
mi van Shevával és a Chelsea-vel?????..........remélem , csak rosszul hallottam<#szomoru1>

\"SLICE of LIFE\"