36663
-
#11675 nagyon jó 0:3 isten! :)
Kaká duplázott :) -
#11674 0-3 kaka-kaka -
#11673 vezetünk Ambro góljával :) -
#11672 na elkezdődött a szezon...
A két csapat a következő felállásban fog pályára lépni a Serie A nyitófordulójában.
GENOA: Rubinho; Bega, Santos, Lucarelli; Konko, Milanetto, Paro, Juric; Papa Waigo, Gasparetto, Di Vaio
MILAN: Dida; Oddo, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Gilardino
Forrás: acmilan.com -
#11671 A szezonkezdet előtt Pippo Inzaghi a Corriere della Serának beszélt a reményeiről:
„Remélem, hogy a következő szezon gólkirálya Gilardino, vagy Ronaldo lesz, mert ez azt jelentené, hogy nagyon jó esélyünk lenne a Scudetto elhódítására.”
Pippo csatártársa, Alberto Gilardino pedig a Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott.
”Úgy gondolom, hogy mielőtt a Milanba igazoltam mindig fejlődtem valamiben, ahogy az itt eltöltött két év alatt is. Azonban azzal is tisztában vagyok, hogy még többet tudok nyújtani. Ez egy nagyon fontos szezon lesz a számomra, és remélem, hogy nagyon jól fogok teljesíteni.”
Forrás: acmilan.com -
#11670 hát akkor a madrid vezetői tényleg nagyon bunkók. jól van hogy 1 játékos nem érzi jól magát (Ronaldo) de már Emerson és Backham is szerintem nem hiába ment el. azért ha már anyi pénzt fizettek értük foglalkozhattak volna velük így kidobott pénz volt :D de mi azért jól járunk szóval csak rontsák a játékosokat :D -
#11669 Emerson: "Nem bírtam már tovább Madridban. Voltak bizonyos pillanatok, amikor végleg ott akartam hagyni a futballt. Madridban egyszerűen nem tudtam már a munkámra koncentrálni. De most egy olyan klubban vagyok, amelyik lehetővé teszi, hogy csak a futballra kelljen figyelnem, és nekem ez nagyon sokat számít. Kész vagyok az újrakezdésre. Capello óriási, és nagyon sokat segített nekem a karrierem során. Hét éve dolgoztunk együtt, úgyhogy elérkezett az idő a váltásra. Már játszottam Olaszországban, és nem fog gondot okozni a visszaállás erre a stílusra" - nyilatkozta a brazil középpályás.
Forrás: channel4.com
-
#11668 Ronaldo sérülés miatt kihagyja a mai bajnokit és a pénteki Szuperkupa döntőt is -
#11667 NA Pumát bemutatták:
-
#11666 Carlo Ancelotti nyilatkozott a Genoa elleni mérkőzésre készülve:
"Nagyon fontos, hogy jól kezdjünk, a szezon vége ugyanis szoros összefüggésben van a kezdettel. Tavaly nem tudtunk megfelelő módon felkészülni. Erre a szezonra mindenki erősödött, ami azt jelenti, hogy szórakoztató, kiegyensúlyozott és bizonytalan kimenetelű bajnokságot fogunk látni. A stadionokat is fejlesztették, a szurkolók alig várják, hogy ismét láthassák kedvenc csapatukat. Ha figyelembe vesszük a előzetes jeleket, akkor helyes döntés volt a Milan szurkolók kizárása a holnapi mérkőzésünkről. Ez volt a helyes döntés. Persze reméljük, hogy ilyesmire nem lesz szükség a jövőben, és minden további mérkőzést nyugodt környezetben tudunk majd lejátszani. A Genoa gyors csapat, főleg elől, és nagyon támadó jellegű futballt játszanak. Ebből lesz a legnagyobb veszélyforrás. A célunk, mérkőzésről mérkőzésre haladva, hogy jól kezdjünk és a lehető legtöbb pontot szerezzük a szezon első felében. Nesta és a válogatottság? Ez egy kényes kérdés, amiben Alessandrónak, Donadoninak és a Szövetségnek kell döntenie. A visszatérése a válogatottba nehézkes, de nem lehetetlen" - fejeztbe be a Milan mestere.
Forrás: channel4.com -
#11665 most elkellene -
#11664 az nekünk soha nem sozkott jó lenni -
#11663 remélem holnap mi is nyerünk magabiztosan, jó lenne egy jó szezonkezdés -
#11662 a tv csak megy de nem néztem csak azt hallottam h Trezeguet a gól szerző, Iaquinta a gólszerző és így tovább :D -
#11661 amúgy nem kell megijedni, ha láttad a meccset, akkor azt is hogy nem volt valami szép és túl pontos a játékunk, bár ha így sikerült 5 gólt lőni:D -
#11660 hát a Juve nem szarozott visszatértek és egy 5-st adtak a Livornónak! -
#11659 egyenlőre sérült :||| -
#11658 mi van dagival? -
#11657 Carlo Ancelotti kijelölte a Genoa elleni nyitófordulóra készülő keretét.
Kapusok: Dida, Kalac, Fiori
Védők: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Simic
Középpályások: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
Csatárok: Aubameyang, Gilardino, Kakà, Inzaghi
-
#11656 hát kíváncsi leszek mit válaszol rá:) -
#11655 Az olasz válogatott szeptember 8-án sorsdöntő meccset játszik Franciaországgal a San Siróban, ahol nem léphet pályára a sérült Marco Materazzi és Fabio Cannavaro sem. Az Inter védője a Magyarország elleni barátságos mérkőzésen szenvedett combizom-szakadást, míg a Real Madrid játékosa csütörtökön edzésen sérült meg. Az égető védőhiány megoldása Alessandro Nesta lehet, aki mindössze néhány hete döntött válogatott pályafutásának befejezése mellett. Az olasz szövetség vezetői most azt tervezik, hogy megpróbálkoznak visszacsábítani Nestát. A hírek szerint minden fórumon győzködni fogják a tapasztalt hátvédet, hogy legalább a szeptemberi, Franciaország és Izrael elleni Eb-selejtezőkön lépjen pályára. -
#11654 nah sziasztok még 7főn bekaptunk egy villámot, net,gép oda ..de visszatértem:PP,örülök Emersonnak remélem összeszedi magát és bizonyít, magyar győzelemnek is örülök de azért csalódott vagyok az olaszok játéka miatt:) franciákatmeg kell verni... :) további szép napot..forza Milan!! -
#11653 így már érthető köszönöm:):D -
#11652 ahá értem akkor tiszta minden :) -
North #11651 Tudtommal nem igazán volt szükség rá, de aztán kiütött rajtunk egy sérüléshullám, és jó az öreg a háznál.:) -
#11650 hu ezt jó tudni:S erről tudsz valami linket vagy vmi leírást adni hogy mért?:D -
North #11649 Mert CC egyszer már visszavonult, csak végül visszahívták.:) Abban az évben 19-es volt, aztán később visszakapta az 5-öst. -
#11648 20 éven keresztül CC viselt? nehezen mert Redondo viselte ha jól tom és akkor CC tizenvalahanyasban volt, mikor 2003-ban BL-t nyertünk CC nem 5-sben játszott az biztos! -
#11647 Legendás mezt örökölt Milánóban Emerson
Külföldi labdarúgás
A Milan legújabb brazilja az ötös számú mezt viselheti a következő szezonban, amelyet húsz éven keresztül Alessandro Costacurta birtokolt.
Emerson egy év madridi kitérő után igazolt vissza a Serie A-ba, a Roma és a Juve után újabb nagycsapatban próbálja ki tudását. A Milan által egész nyáron ostromolt középpályás mindenképpen el akarta hagyni a spanyol bajnokot, elmondása szerint Cafu győzte meg a Milanról.
- A szépszámú brazil kontingens nagyon csábító volt, de végül egyértelműen Cafu győzött meg. Nagyon boldog vagyok, hogy a Milanhoz kerültem, mindent megteszek, hogy éljek a bizalommal – jelentette ki Emerson a repülőtéren megérkezése után. – Kisebb sérüléseim vannak, de ez már természetes az én koromban. -
ryhdeksan #11646 akkor nagyon rosszul járt xD -
#11645 köszi de nekünk nem sok közünk van Cicinho megszerzéséhez :) -
#11644 amúgy ezt talán a Roma topicba kellett volna... -
#11643 bye -
mrroma #11642 megvan Cicinho,ez az,szerintem mi elegedettek lehetunk, jo nyarunk volt, jo lesz a Roma az iden, johet a vasarnapi kezdes, sok szerencset mindenkinek, HAJRA ROMA!!! -
#11641 én is hallottam ilyesmit :) -
#11640 acmilan.hu fórumon írták, hogy előszerződése van a Juvéval :S
nem tudom mi igaz beőle -
#11639 :SSSSSSSSSs
nane -
#11638 ha minden igaz előszerződése van a Juvéval :S -
#11637 Hunteelar-t mink is akarjuk:D -
#11636 de nem kell huntelaar idén majd esetleg jövőre de sztem jövőre se jön, mert kacsa, bár jövőre nem lenne rossz, tavaly is ontotta a gólokat meg most a nyitómeccsen 4 gólt vert, nem semmi!