36663
  • Yulcsa
    Az a Fastwebes volt?
    http://www.vatera.hu/mez_juventus_m_428_33823354.html
  • DjCooll
    Xd ez lol most leigazoltuk avgy nem:):D me ez azért már lolahahhahahha_:D
  • DjCooll
    xd:A:A:A nem baj az :)
  • Nuno88
    whehehehehe

A Milan hivatalos oldalán bejelentette, hogy leigazolta Emersont a Real Madrid csapatától. A brazil középpályásért állítólag 3,7 millió fontot fizettek a vörös-feketék, szerződése két évre szól majd.

Forrás: acmilan.com, channel4.com
  • Nuno88
    hehe barátkozunk barátkozunk? :)))
  • gercse
    :)
    én is megakarom venni a Juve mezét :D, csakhogy én a 2002/03-ast keresem, de itthon nem találom sehol, külföldről meg egyelőre nem szándékozom vásárolni, csak ha minden kötél szakad
    (nem tudom mit keresek itt amúgy:D)
  • Norbinho88
    Sziasztok ! a mérkőzést felvételről a sport2 közvetíti 5kor
  • Palinko
    sztem idei
  • Yulcsa
    Igen, nagyon remélem, hogy így lesz! Már alig várom, hogy lássam, hogy áll rajtuk az új mez, élőben :)
    Gondolkozom, hogy a tavalyit vegyem-e meg vagy az ideit.
  • Palinko
    sajna ehhez hozzá kell szokni :( de ha jó neted van velem ellentétben nézheted a neten a mecseket.
    a kábel szolg. feltette a rai uno adást is szokott rajta mecs menni? mert ha igen akkor azt please szóljátok be :)
  • gercse
    hát mindenkit nem lehet adni, de nyugi, köv. héten másik csapatot nem adnak és így tovább...
  • Yulcsa
    A Genoa elleni első bajnoki. Elég gáz, hogy nem adja egyik magyar adó sem...
  • gercse
    melyik?
  • Yulcsa
    Amúgy 15:00-kor kezdődik a meccs, ha minden igaz.
  • gercse
    hát jah...Del Piero mezemet én is szívesen dedikáltattam volna, mondjuk biztos nem vettem volna fel, csak kézben, következő ilyen esélyem szerintem max akkor lesz ha kimegyek Ausztriába az eb ideje alatt
  • Palinko
    mondjuk olasz mezben nagyobb esélyed lenne dedikálásra :D
  • Kaplartom
    Akor Hajrá Magyarok! :D amúgyis magyar mezbe mentem volna :)
  • Yulcsa
    Majd mutassatok ám képeket! :) Én is gondolkodtam, hogy el kéne menni, csak végül nem jött össze.
  • Szabi 22
    Köszike a tanácsot :D
  • DjCooll
    azt hiszem sérült bár lehet hogy már nem:) ha visszont nem akkornem tudom:)
  • Yulcsa
    Gilát miért nem hozzák?
  • gercse
    na nemár...én is Olaszországnak szurkolok mindenhol, de ha Magyarország játszik, bárkivel is, akkor természetes, hogy nekik drukkolok, magyar vagyok, és gondolom Te is
    Amúgy Gattuso,Ambrosini,Pirlo,Inzaghi,Oddo
  • Kaplartom
    óó, elkellene valahogy kérni valameiktől a mezét! :) de úgyse fog összejönni:( am. attól félek, h. a magyar szektorban leszünk ha mindenigaz, és ha az oalszok góltrúgnak,m én nem fogom kibírni, h. ne ugráljak örömömben! :D
  • Kaplartom
    kik jönnek pestre, a milanból?
  • North
    Rendeld meg a lionsporttól! Nem egy nagy költség a házhozszállítás.
  • Szabi 22
    Nem tud valaki olyan boltot Eger környékén ahol meglehet venni azt a Miléános polot amit a Bl megynyerésére csináltak ??????????????????????????
  • laca70
    Pirloról
  • laca70
    Origón van egy portré Piroról videókkal fűszerezve.
  • Nuno88
    királyság, na remélem minnél többször megfordulsz majd itt :)
  • DONGUBA
    siman csajszi:)
  • Yulcsa
    :) bizonyám
    FORZA MILAN! ;)
  • Nuno88
    egy Milanos hölgy szurkoló :)
  • Yulcsa
    igen, sajnos én is ezt néztem, de reméltem, hogy csak rosszul látok :(
    Sopcast-om van is fent, köszi szépen! Épp úton leszek, de remélem hazaérek amire elkezdődik.
    Köszi! :)
  • LasCar16
    sport csatorna a nagyok közül mindenkit ad csak minket nem-.-
    vasárnap dután játszunk szerintem a merdával párhuzamosan, de utána nézek még:) streamet pedig majd linkelünk, csak kliens progi kell (streamerOne,Sopcast), majd mindenféleképp nézz be;)
    szívesen látunk máskor is... :)
  • Yulcsa
    Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy pontosan hánykor kezdődik a Genoa elleni meccs, és hogy közvetítik-e valahol? Előre is köszi!
  • Palinko
    szerintem azért ez kicsit túlzás
  • LasCar16
  • LasCar16
    A rendőrség megakadályozhatja a Milan-szurkolók genovai túráját

Könnyen lehet, hogy a piros-feketék szurkolói nem utazhatnak el csapatukkal a Serie A első fordulójában rendezendő Genoa-Milan meccsre.

A genovai rendőrség ugyanis bejelentette, hogy a mérkőzés magas kockázattal jár. Az ügy gyökere 1995. január 29-éig vezet vissza, amikor a két csapat bajnokija előtt életét vesztette egy Genoa-szurkoló, Vincenzo Spagnolo, akit egy Milan drukker megkéselt. A mérkőzést félbeszakították, és a csapatok kapitányai a hangosbemondón kérték szurkolóikat, hogy maradjanak higgadtak. A Genoa abban a szezonban kiesett, így a két csapat azóta nem találkozott egymással.
    Az augusztus 26-án kezdődő bajnokságban a két gárda éppen egymás ellen kezd, és a múltat nem feledő genovaiak már készülnek a Milan-szurkolók fogadására. A Stadio Marassi környékén egyre több graffiti jelent meg, amelyek fenyegetően emlékeztetnek a tizenkét évvel ezelőtt történtekre.
    „Január 29. – augusztus 26. – Bosszút állunk Spagnolóért!” –szól a stadion környékén megszaporodó üzenetek egyike. A rendőrség a megnövekedett rizikó miatt azt tervezi, hogy megakadályozza a vendégszurkolók elutazását, hétfőn bizottság ül össze és dönt az ügyben.
  • Sojka5
    August 31, 2007 - h. 20.45 Montecarlo - Louis II Stadium Milan vs Seville

• Prince23
    Húh... ez a mondatod nagyon jól esett :D
    mi is fel kellesz kössük ellenetek.

Ui: mikor lesz a Sev - Mil szuperkupa??