36663
-
#13863 Nafyon kemény!! XD
-
#13862 Nekem nemjön be:P -
#13861 na mivan nem teccik az új gangster csávó?-.- -
ryhdeksan #13860 xDDDDDDD -
#13859 gengszter xD -
-
#13857 Ka-Pa :DDD -
Ka-Pa-Ro ^^ -
#13855 -
#13854 Közbe sikerült xD Érdekes nyelven dumál a csávó vmi holland v német lehet:) -
#13853 szedd le a sopcast nevű progit:
innen
telepítsd fel, majd akkor próbáld a meccs linkjét:
meccs
Guangdong csatornánál van két sopcastos link is, nincsmit -
#13852 Főleg h még most neten se tom nézni mert rámegyek hogy play és azt írja h nemjó a link:(( -
ryhdeksan #13851 szar neked -
#13850 Mert nekem nincs sport2-m se sport1 semmi..:S -
#13849 valakinek nincs sport 2-je...-.- csak segítőkész voltam:D
off: nem trendi a lokód :ASD -
#13848 mert vkinek nincs sport 2 :) -
#13847 Hát de mért neten nézitek, mikor adja a sport2 is ?:D -
#13846 akkor kellene vip tagság is ^^
de délután igérem neked h vip leszek és kérek :D -
#13845 Kösszöntem -
#13844 Nuno te nem vagy kircsi-.- kérjél egyet te is mer akkor nem lehecc a barcsink:D (monoton design shop-.-) -
#13843 Udinese-Milan
Sopcastot ajánlom, de van egy media playeres is...szal kliensprogi kell hozzá, és nézheted is:P -
#13842 Nemtudtok dobni egy linket ahol tudom neten nézni??:( -
#13841 nagyon hódít ez a hello kittys logó :D -
#13840 egyértelmű válaszok xD
nah nemsoká meccs...lehet készülni -
#13839 ááá esélye sincs, azért Dida jobb, de nyáron kell egy kapus mindenképp -
#13838 semmi esély nincs rá, nálunk Dida a numero uno.. -
#13837 Remélem nem mert Didát kedvelem:)) -
#13836 szerintetek ha ma mézeskalács jó teljesítményt nyújt van rá esély h kiszorítja Didát? ez most csak így eszembe jutott... -
#13835 Képes Sportban Pato poszter van, meg Ronaldoról írnak egy keveset, kénytelen voltam megvenni :) -
#13834 hát Ronaldo... lol de tényleg jobb a haja, mint az előző! :D
Várható kezdők
Udinese (3-4-3): Handanovic; Zapata, Coda, Lukovic; Mesto, D’Agostino, Eremenko, Dossena; Pepe Di Natale, Quagliarella
Milan (4-3-1-2): Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Favalli; Seedorf, Gattuso, Ambrosini; Kakà; Pato, Ronaldo
acmilan.hu -
#13833 sztem nem lesz gond, hiányozni fog Pirlo nagyon, de 90 percet ki kell bírni nélküle és nyerni kell! -
#13832 szerintem kettőnél többet rúgunk:P de ez most azon fog múlni hogy mennyire tudjuk megjátszani a támadóinkat, így Pirlo nélkül -
#13831 olvastam tegnap a goal.com-on :) -
#13830 nyerjünk egyel és Ronaldo valamint Pato szerezzel gólt, én így vagyok vele :) -
#13829 A Milan egyik igazgatói posztját betöltő Piersilvio Berlusconi szerint a csatár és a kapus is kap még időt a bizonyításra, ám ha nem képesek fejlődést mutatni, akkor számítaniuk kell rá, hogy a klub megválik tőlük. Gilardino két és fél évvel ezelőtti érkezésekor nagy volt a felhajtás a Parmából igazolt támadó körül, aki azonban csalódást keltő első két szezonon van túl. A Milan kapujában nagy szolgálatot tett a klubért Nelson Dida, aki ennek ellenére az utóbbi időben csak baklövéseivel és főleg gyengébb teljesítményével hallat magáról.
- Még mindig azt hiszem, hogy Gilardino nem hozta ki magából a maximumot nálunk. Dida helyzete kicsit más, hiszen nagyon nehéz időszak van a háta mögött, remélhetőleg már tényleg túl van a nehézségeken. Rengeteget tett a klubért, megérdemli a bizalmat. Azonban ha a helyzete nem változik meg a közeljövőben, akkor más alternatíva után kell, hogy nézzünk – jelentette ki Berlusconi fia. -
#13828 szal Kalács a kapuban, Favalli a balszélen, Pirlo meg eltiltás miatt nem játszik... de elől meg van egy PA-RO-KAnk, valamint egy Rino Gattuso,Ambrosini szűrő kp:P .... Kvajjarellára és Di Natele-ra kell odafigyelni, valamint külön jó hír h Felipe nem játszhat, tippem 3-1 nekünk, véleményetek?:P -
#13827 még bő 4 óra és kezd a meccs :) -
ryhdeksan #13826 ez volt még a legjobb Ronaldo ;]] -
ryhdeksan #13825 lol ;DDDDDDDDDDDDD -
#13824 lál, de sztem ez jobb mint az előző xd