36663
  • LasCar16
  • LasCar16
    lol :Ddddd
  • NeoMaN
    KERÁLY! :))))
  • NeoMaN
  • LasCar16
    Pirlo nélkül kíváncsi vagyok h hogy fog menni:}
  • Yulcsa
    Kaká-Ronnie-Pato a lényeg, ha ők ott vannak, nagy gond nem lehet a gólszerzéssel :) ha kapunk 2-t, majd lövünk 3-at :D
  • LasCar16
    JÁTÉKOSOK

"Paolo Maldini sajnos megfázott, ezért nem lehet ott a pályán a jubileumi találkozón. Várnia kell a jövőévi meccsre." - viccelődött Ancelotti

"Dida jobb térde megsérült a tegnapi edzésen. Egy ficamról van szó, ami remélhetőleg 2-3 nap alatt rendbejön. Szeretett volna elutazni velünk, de inkább nem kockáztatunk. Martens porfesszor megvizsgálja őt."

"Gilardino? Jól érzi magát, kész a játékra."

"Nem áll rendelkezésünkre Pirlo és ez kissé behatárolja a támadásépítéseinket. Ambrosini játszik majd a helyén."

"Jankulovski még nem épült fel. Várhatóan jövő vasárnap számolhatok vele."

"Serginhónak a hátával vannak problémái, edzeni sem tudott emiatt. A baloldalon tehát Favalli játszik majd."

"Cafunak ínszalag sérülése van."

"Ronaldo csak csütörtökön kezdett edzeni, mert úgy láttam nagyon elfáradt a hétvégi bajnokin, emiatt nem engedtem előbb edzeni."
  • LasCar16
    Mauro Tassotti 1960 január 19-én született Rómában.

Tagja volt a Milan legendás csapatának a 80-as évek végén, 90-es évek elején. A csapatot 1980-tól 1997-ig szolgálta, mint játékos. Jobbhátvédként, de ha kellett belső védőként is szerepelt. Minden, a focihoz is valamicskét értő ember ismerte és ismeri a bámulatos Mauro Tassotti, Franco Baresi, Alessandro Costacurta, Palolo Maldini védelmi négyest, a védekezés magasiskolájának kvartettjét. A Milannal három BEK-et/BL-t is nyert, 1989-ben, 1990-ben és 1994-ben.

Ami a válogatottat illeti, egészen 32 éves koráig nem játszott a csapatban, ekkor Arrigo Sacchi hívta be. A korábbi szövetségi kaptiány, Azeglio Vicini nem jött ki Tassottival, ráadásul akkortájt rengeteg kiváló olasz védő közül lehetett válogatni. Egyetlen világbajnokságon szerepelt, 1994-ben az Egyesült Államokban, ahol ezüstérmet nyert. A spanyolok elleni mérkőzésen azonban egy könyöklésért kiállították és nyolcmeccses eltiltást kapott. Többet nem játszott a nemzeti csapatban.

2001 óta a Milan másodedzője, Carlo Ancelotti elsőszámú segítője.

Boldog születésnapot!
  • LasCar16
    Legend Maldini’s 23rd Anniversary For Milan This Sunday
    tehát ma lesz annak 23. esztendeje h Capitano debütált:)
  • DjCooll
    jah ez jogos dologxD
  • Gunnersboy
    ti legalább nemutaztatok el egy-hétre manchesterbe nemzetközi meccsen S:AD_AS:dsad
  • LasCar16
    mettyú átjött segíteni ASDASDAdaDssda
  • LasCar16
    ember te tényleg ennyire hülye vagy? látszik h nem ismered a számunkra idén elsődlegessé vált célokat,elvárásokat egy szar sorozat végetért, jön a szép és eredményes tavasz...avagy böjt után a svédasztal, örülünk ennek a győzelemnek csak várd ki a folytatást... de annak külön örülök h csak a bajnokságra tucc mutogatni, azon belül is a hazai eredményekre:) foglalkozz a saját csapatoddal, mi sem megyünk át szapulni a másikét (max az Intert:P) ettől még mindig jobb csapat vagyunk mint az AS Roma, és a ki is fog derülni a tavasz folyamán, hidd el...ja és javíthatatlanul optimista vagyok
  • ryhdeksan
    jolvan ti hol voltatok az elmult 5 évben maki
  • Yulcsa
    mindenkinek lehetnek rossz évei... nézd meg, a Real hány évig szenvedett, mígnem tavaly nyert egy bajnokságot... mi most kezdünk kimászni a gödörből - köszönhetően Patonak és Ronaldonak... részben...
  • mrroma
    lattom savanyu a szolo, el kel ismerni az utobi evek leg rosszabb idenye ez nektek, ezt nem lehet szepiteni, csak tudnam mitol vagytok enyire elegedettek......hogy a 18-ik forduloban konyvelhetitek el az elso hazai gyozelmet, hat ez mar tenyleg nem semmi
  • Nuno88
    na ez királyság! akkor addigra haza kell érni...
  • Yulcsa
    ÉLŐ 15:00 Labdarúgás, Udinese-Milan, olasz bajnokság, 19. forduló (élő)

de jó, közvetítik a következő meccset vasárnap a sport2-n!
  • Nuno88
    abszolút de nem, de vannak olyan emberek akik nem látják a fától az erdőt :)
  • shad0w
    Alexandre Rodrigues da Silva
  • Kaplartom
    Mi Pato teljes neve?
  • LasCar16
    negyedik hely meg simán meglesz:) nyugi jövőre is ott leszünk a BLben, ettől nem kell félned, Carlo bízik a srácban és most ennyi idősen érettnek látja h bedobja a mély vízbe, ezért igazoltuk hogy jáccon, legalább ennyi hülyeséget nem írkálnál, de köszi hogy benézél, ahoj
  • LasCar16
    ember mi nem elégszünk meg a szar hazai kupával, ha annyira fontos lett volna akkor simán továbbjutunk...ez a sorozat arra volt jó h a csere és kiegészítőemberek valamint a fiatalok szerephez jussanak, eddig jutottak, nekünk nem ez a célunk mint nektek, legyetek vele boldogak mi 53 nap alatt 17 meccset játszunk legalább párral kurtább lesz ez a szám, szerintem ezt egyik Milan drukker sem bánja
  • Yulcsa
    ezt hogy érted? miért ne játszhatna?
  • Kaplartom
    Gattusonak 2 sárgája volt
  • mrroma
    hat en azt hiszem hogy a Bayern sorsara fogtok jutni az iden, szegeny Pato, eljott Europaba es meg a BL-ben se jatszhat hacsak a kovetkezo ket mecsen nem teszi be Ancelotti
  • Nuno88
    Paloschi
  • Yulcsa
    én már az elején is így voltam vele... nem annyira fontos ez a kupa, mint a BL és a bajnokság. Mire mennénk 1 kupagyőzelemmel, ha jövőre nem indulhatnánk a BL-ben?
    így legalább ki sem kaptunk, hisz döntetlen lett.
  • mrroma
    most mar en is ezt mondanam
  • Yulcsa
    hát azt mondta a kommentátor, hogy 10-10 emberrel játszik a 2 csapat. Na mind1, 1-1 lett a vége, kiestünk - fura, de ezt valahogy nem is bánom...
  • LasCar16
    1-1 nem vártam jobb eredményt:P maradt a BL és a bajnokság
  • LasCar16
    sárgát kapott:D...Catania egyik védőjét állították ki
  • Yulcsa
    Gattusot kiállították...
  • Palinko
    Értem Paloschi meglepett most jönnek elő a titkos fegyvereink :)))
    Félig off, ebayen hogy lehet orginál, nem használt, új milan mezeket nézni? Mert szeretnék venni majd a jövőben és most próbálok ezekneka feltételeknek megfelelőt keresni és még opelos mezeket is találok :D Vagy ez turkálda csak keresni kell? :)
  • Yulcsa
    még nem játszik. Gila és Paloschi a 2 támadó.
    amúgy igen, kupameccs.
  • Palinko
    hé ez kupameccs? akkor viszont ne várjunk semmit inkább vesztjék ell hogy csak a bl re koncentráljunk! Abu játszik, és hogyan?
  • LasCar16
    most ezen nem vitatkozok:P
  • LasCar16
    1-1 Paloschi ismét betalált
  • Yulcsa
    nah, 68. perc Paloschi lőtte.. 1-1.
  • Palinko
    a régi sevával én is tudtam volna játszani, meg akárki, aki tud mozogni szóval ilyenekről kár beszélni