36663
-
#13903 Carlo Ancelotti kijelölte az Atalanta elleni mérkőzésre készülő keretét.
KAPUSOK: Kalac, Fiori, Offredi
VÉDŐK: Bonera, Digao, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Simic
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Gilardino, Kakà, Pato, Ronaldo
Forrás: acmilan.com
---------------------------------------
Jankulovszki még mindig sehol :||||
-
ryhdeksan #13902 eladja nyóckerbe :D -
#13901 grat neki, hova teszi már ezt a sokat:o -
#13900 a holnapi meccsünk zártkapus lesz ha jól tudom igaz? :S -
#13899 Kaká és az újabb díj
-
#13898 Az IFFHS nemzetközi szervezet rangsorában 2007 legjobb edzője Carlo Ancelotti. A díj nem meglepő, hiszen a szakember az elmúlt évben három nemzetközi trófeát nyert a csapattal.
Az első három sorrendje:
Carlo Ancleotti (Milan) 193pont
Sir Alex Ferguson (Manchester U.) 134pont
Juande Ramos (Sevilla-Tottenham) 104pont
Forrás: acmilan.com -
#13897 Kaká újabb elimerésben részesült, ugyanis a horvát Sportske Novorski napilap őt választotta 2007 legjobb játékosának. A díjat hetedik éve ítélik oda, tavaly például Thierry Henry kapta.
Az átadó ünnepség külön érdekessége, hogy a korábbi kiváló Milan játékos, Zvonimir Boban nyújtotta át a díjat a brazilnak.
#13896 Udinese-Milan összefoglaló -
#13895 videjóóót! :D -
#13894 ezzel én is egyetértek... sebaj, a lényeg, hogy Gila most jókor, jó helyen volt. De azért nem volt semmi Kaká sarkazása sem! Meg persze Pato csele.
FORZA MILAN! -
#13893 na végre valaki aki vágja a dolgokat:DDDd köszi:dd -
#13892 igen az tény h nagyon betömörültek, el tudom képzelni h ilyen csapat ellen milyen idegesítő játszani, épp néztem milan támadásnál egyszerűen mind a 10emberük a saját 16osuk körül volt...talán ezért sem volt annyira ötletes és látványos a játék...és Pato is ezért nem tudott villogni most -
#13891 akkor is az Udinese deffenzív taktikája miatt lett ilyen a meccs, beszartak tőlünk és folyamatosan védekeztek 8-9emberrel-.- aztán bumm előre a Kvajjarellá,Di Natale kettősnek és ennyi-.- egyszer hibáztak Obodo révén és kihasználtuk-.- ebben rejlik a nagyság-.- -
#13890 eztakartam _SD_D_S: -
#13889 Az udine is szar volt de mi még szarabbak voltunk... -
#13888 KaPaRo :ASD_ -
#13887 csak én látom azt h az Udinese nyomta jól és nem mi voltunk a szarok?-.- ............... -
#13886 am. a meccsel kapcsolatban: nagyon rosz mecs volt sztem :S
-
#13885 Na, kijavították:P :D -
#13884 ha nem javítják akkor per :D -
#13883 tuti kijavítják-.O -
#13882 értem én bammeg, de szájjon már le a fődre-.- -
#13881 nemtudom, hogy valaki megtette-e Bwin-en a Milant, de én megtettem és azt írják, h. kikapott!! most ezzel elmegy egy csomó pénzem, ha nem javítják ki!! -
ryhdeksan #13880 csak azért írta mert mindenki azt hitte hogy Pato lőtt egy gólt és akkor minden meccsen 3-at fog rúgni ;-] de ha lő 6-7 gólt akkor már jó lesz -
#13879 hozzá kell tennem, hogy nem láttam a meccset bár van elképzelésem milyen lehetett, az a lényeg második félidőben egy kis gól aztán a miénk a 3 pont az udinese meg ha beállt és vigyázunk a kontrákkal akkor nincs semmi esélyük, szóval szerintem se panaszkodjunk :) -
#13878 nem tudom mit vagytok elkeseredve, Gatta,Ambro rombolt...Kaká,See próbálták színesíteni a játékot, de ilyen betömürülés ellen nehéz, nem volt ez annyira gáz mint ahogy a kommentátor is említgette, ezek az 1-0 hiányoztak eddig...nem szidok senkit, megharcoltak a fiúk a győzelemért -
#13877 ha normálisan megjátszák, és nem tömörül be ilyen buzin egy csapat mint az Udinese akkor fog parádézni, megjegyezem Ronaldonak is talán két veszélyes megmozdulása volt, viszont Pato adott egy gólpaszt, ha meg kötöszködni jönnél akkor meg ne tedd-.- -
#13876 abszolút a pályán se volt ma, de sztem még van ideje bizonyítani :) -
DJ BP #13875 Tán Pato most nem parádézott? Az meg hogy lehet? :DD -
#13874 jah -
#13873 na csak kiszenvedtük... szép volt Gila... Kaká milyen paszt adott :)
de ettől még iszonyú szar meccs volt -
#13872 83. percben cserél... nevetséges -
#13871 Seedorf mit keres még a pályán? -
#13870 Első félidő jólvan gondolom visszatértünk a 2003 as vagy mikori taktikára hogy a második félidőben rúgunk gólt, de ha döntetlen lesz akkor vagy kikapunk én nagyon elégedetlen leszek -
#13869 Kalács engem is meglep, edig majdnem h ő a legjobb -
#13868 félidő alapján hiányzik nagyon Pirlo, Ronaldo játéka tetszik, Kalac jól véd, de semmi extra :| -
#13867 hát Bonerával nangyon nem vagyok megelégedve... viszont Kalac meglepően jó! -
#13866 na akkor FORZA MILAN!!! FORZA PATO!!! -
#13865 UDINESE: Handanovic; Zapata, Coda, Lukovic; Mesto, D'Agostino, Eremenko, Dossena; Pepe, Quagliarella, Di Natale
MILAN: Kalac; Bonera, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Ambrosini, Seedorf; Kakà; Pato, Ronaldo
#13864 jah, ilyen GTA stílus :))
nah, fél óra és meccs!