36663
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti kijelölte az Atalanta elleni mérkőzésre készülő keretét.

KAPUSOK: Kalac, Fiori, Offredi

VÉDŐK: Bonera, Digao, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Simic

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Kakà, Pato, Ronaldo

Forrás: acmilan.com
    ---------------------------------------
    Jankulovszki még mindig sehol :||||
  • ryhdeksan
    eladja nyóckerbe :D
  • szucsy89
    grat neki, hova teszi már ezt a sokat:o
  • Nuno88
    a holnapi meccsünk zártkapus lesz ha jól tudom igaz? :S
  • Nuno88
    Kaká és az újabb díj

• LasCar16
    Az IFFHS nemzetközi szervezet rangsorában 2007 legjobb edzője Carlo Ancelotti. A díj nem meglepő, hiszen a szakember az elmúlt évben három nemzetközi trófeát nyert a csapattal.

Az első három sorrendje:

Carlo Ancleotti (Milan) 193pont

Sir Alex Ferguson (Manchester U.) 134pont

Juande Ramos (Sevilla-Tottenham) 104pont

• LasCar16
    Kaká újabb elimerésben részesült, ugyanis a horvát Sportske Novorski napilap őt választotta 2007 legjobb játékosának. A díjat hetedik éve ítélik oda, tavaly például Thierry Henry kapta.

Az átadó ünnepség külön érdekessége, hogy a korábbi kiváló Milan játékos, Zvonimir Boban nyújtotta át a díjat a brazilnak.

• banok
    Udinese-Milan összefoglaló
  • Palinko
    videjóóót! :D
  • Yulcsa
    ezzel én is egyetértek... sebaj, a lényeg, hogy Gila most jókor, jó helyen volt. De azért nem volt semmi Kaká sarkazása sem! Meg persze Pato csele.
    FORZA MILAN!
  • LasCar16
    na végre valaki aki vágja a dolgokat:DDDd köszi:dd
  • szucsy89
    igen az tény h nagyon betömörültek, el tudom képzelni h ilyen csapat ellen milyen idegesítő játszani, épp néztem milan támadásnál egyszerűen mind a 10emberük a saját 16osuk körül volt...talán ezért sem volt annyira ötletes és látványos a játék...és Pato is ezért nem tudott villogni most
  • LasCar16
    akkor is az Udinese deffenzív taktikája miatt lett ilyen a meccs, beszartak tőlünk és folyamatosan védekeztek 8-9emberrel-.- aztán bumm előre a Kvajjarellá,Di Natale kettősnek és ennyi-.- egyszer hibáztak Obodo révén és kihasználtuk-.- ebben rejlik a nagyság-.-
  • Csabesz6
    eztakartam _SD_D_S:
  • Nuno88
    Az udine is szar volt de mi még szarabbak voltunk...
  • Gunnersboy
    KaPaRo :ASD_
  • LasCar16
    csak én látom azt h az Udinese nyomta jól és nem mi voltunk a szarok?-.- ...............
  • Kaplartom
    am. a meccsel kapcsolatban: nagyon rosz mecs volt sztem :S
  • Kaplartom
    Na, kijavították:P :D
  • Palinko
    ha nem javítják akkor per :D
  • LasCar16
    tuti kijavítják-.O
  • LasCar16
    értem én bammeg, de szájjon már le a fődre-.-
  • Kaplartom
    nemtudom, hogy valaki megtette-e Bwin-en a Milant, de én megtettem és azt írják, h. kikapott!! most ezzel elmegy egy csomó pénzem, ha nem javítják ki!!
  • ryhdeksan
    csak azért írta mert mindenki azt hitte hogy Pato lőtt egy gólt és akkor minden meccsen 3-at fog rúgni ;-] de ha lő 6-7 gólt akkor már jó lesz
  • Palinko
    hozzá kell tennem, hogy nem láttam a meccset bár van elképzelésem milyen lehetett, az a lényeg második félidőben egy kis gól aztán a miénk a 3 pont az udinese meg ha beállt és vigyázunk a kontrákkal akkor nincs semmi esélyük, szóval szerintem se panaszkodjunk :)
  • LasCar16
    nem tudom mit vagytok elkeseredve, Gatta,Ambro rombolt...Kaká,See próbálták színesíteni a játékot, de ilyen betömürülés ellen nehéz, nem volt ez annyira gáz mint ahogy a kommentátor is említgette, ezek az 1-0 hiányoztak eddig...nem szidok senkit, megharcoltak a fiúk a győzelemért
  • LasCar16
    ha normálisan megjátszák, és nem tömörül be ilyen buzin egy csapat mint az Udinese akkor fog parádézni, megjegyezem Ronaldonak is talán két veszélyes megmozdulása volt, viszont Pato adott egy gólpaszt, ha meg kötöszködni jönnél akkor meg ne tedd-.-
  • Nuno88
    abszolút a pályán se volt ma, de sztem még van ideje bizonyítani :)
  • DJ BP
    Tán Pato most nem parádézott? Az meg hogy lehet? :DD
  • szucsy89
    jah
  • Nuno88
    na csak kiszenvedtük... szép volt Gila... Kaká milyen paszt adott :)
    de ettől még iszonyú szar meccs volt
  • Nuno88
    83. percben cserél... nevetséges
  • Nuno88
    Seedorf mit keres még a pályán?
  • Palinko
    Első félidő jólvan gondolom visszatértünk a 2003 as vagy mikori taktikára hogy a második félidőben rúgunk gólt, de ha döntetlen lesz akkor vagy kikapunk én nagyon elégedetlen leszek
  • Nuno88
    Kalács engem is meglep, edig majdnem h ő a legjobb
  • szucsy89
    félidő alapján hiányzik nagyon Pirlo, Ronaldo játéka tetszik, Kalac jól véd, de semmi extra :|
  • Yulcsa
    hát Bonerával nangyon nem vagyok megelégedve... viszont Kalac meglepően jó!
  • Nuno88
    na akkor FORZA MILAN!!! FORZA PATO!!!
  • Nuno88
    UDINESE: Handanovic; Zapata, Coda, Lukovic; Mesto, D'Agostino, Eremenko, Dossena; Pepe, Quagliarella, Di Natale

MILAN: Kalac; Bonera, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Ambrosini, Seedorf; Kakà; Pato, Ronaldo

• Yulcsa
    jah, ilyen GTA stílus :))
    nah, fél óra és meccs!