A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplartom
😄 tom, csak vicceltem

Nuno88
jó azért ekkora mellény nem kell

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Kaplartom
Milan-Parma 9-0 ha jószívû vagyok a parmaiakhoz😄

Kaplartom

Szabi 22
Most azzal kell törödni hogy hétvégén leverjük a parma csaatát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na majd Gilardino erröl gondoskodik 😊

Szabi 22
Nagyon él a topik!!!!!

Kaplartom
😄 érthetõ már! kit vegyek föl?

Palinko
szerintem vegyél fel engem vagy lascart msn re és mi szívesen segítünk,ha nem tod még megnézni az msn címet akkor: klikkelj a logónkra és ott írj a nálam a mailcímet és az az msn címem is... ha talán így sem volt érthetõ,akkor majd küldünk privit
Kaplartom
igen
😄 de nekem nem épp olyan kellne
de ha már ott tartunk, azt hogy lehet berakni?

LasCar16
ha az a teljes link... akkor úgy...de asszem már csináltak neked egyet😛

#acm

Kaplartom
hát ez nem jött össze😄

Kaplartom
pl így:AC Milan photo gallery

LasCar16
könnyebbik megoldás, bemásolod a link címét...én általában google-n szoktam keresni...😊

#acm

Kaplartom
😄
HAllod, ha én kérek egy logot akor hogy küldjek képet?

LasCar16
van egy kis fül, válasz erre címmel, én mettyúpámer hszre válaszoltam😊 nem a tiédre, de majd belejössz😊

#acm

Kaplartom
ezt nekem írtad?

LasCar16
"ha mi kibírtuk 13évéig" azt h. nem cseszegettük a csapatodat ennyire...akkor lécci te se tedd ezt...2hónap rossz teljesítmény ezt nem indokolta ahogy palinko barátom írta már a hegy csúcsa felé tartunk...de végülis ha jobban belegondol az ember akkor nektek is kijárt egy kis öröm, mégha a bundabotrány kellett hozzá akkor is😊 ha már máshogy nem ment😊"tiszta mint az inter" szöveget pedig gondold át és nemkérünk a látogatásodból ha csak provokálni akarsz...köszcsászevasz..ennyi

#acm

Kaplartom
MIlan-Roma meccset nem lehet valahol megnézni? vagy legaláb az összefoglalót?

Kaplartom
<#worship>

LasCar16
😄DDD<#eljen>

#acm

Kaplartom
Császtok Új vagyok! Ronaldo jól jön a milan-ba, mivel a milannak álltalában nagy a labdabirtoklási aránya, és ezzel az jár, hogy a tizenhatos környékében fociznak. Ronaldo pedig arról híres, hogy villámtámadásai vannak a tizenhatos környékérõl! Jó igazolás, és lehet hogy kicsit dagi, de õ Ronaldo!

Nuno88
olaszba lehet ti vagytok a legjobbak ezt alá is írom de h európaba nem az tuti

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
nem olyan nincs,hogy a világ legjobb csapata,csak olyan van,hogy világ legjobb csapatai... és ebbe a milan is beletartozik,szóval ha a milan sülyedés akkor az inter szememben mégnagyobb lenne
Matthewpamer
a jelenlegi formát tekintve a világ legjobb csapatához igazolva süllyedne mélyebbre?
gondolkodj 😄😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Mor3llo
súlyfelesleg, rosszat írtam 😄😄😄:AS😄AS😄:AS😄:AS😄:AS😄:AS😄:ASD:SA😄S:A😄AS:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Palinko
hát olyan formációban inkább csoda az X , bár az tényleg kicsit égõ,hogy 2 0áról lett fordítva

szerintem is jó meglátás.....

ja de még sûlyedhet mélyebre ne aggódj, ezt a sûlyedést csak úgy érheti el,hogy hozzátok igazol
shad0w
"túlfelesleg"...

don't give a fuck

ForzaInter
Ronaldo nálatok?Büszke lehet magára <#taps>résztvétem minden milan drukkernek. Viszont Oddo jó igazolás.

Yo, Bitch!

LasCar16
na jólvan menj a jóbüdös francba, vissza a saját topikotokba ha csak ilyen hszeid vannak...

#acm

Forza Italia
Figyelj én Juventus szurkoló vagyok, de Ronaldo azért mégis csak Ronaldo. Sztem jól tette, hogy elment a Real-ból, hogy a Milanba az az õ döntése. De az biztos, hogy nem öregedett ki, van súlyfeleslege az igaz de ígyis nagyon gyórs. Sztem nagyott huzott vele a Milan. Sok sikert kívánok Roninak. Csak ne a juvénak lõjön gólt<#vigyor3>

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Mor3llo
Szerintem nem fogtok sokra menni Ronaldoval.Ki van õ már égve, ráadásul sok a túlfelesleg is.Nem olyan õ már mint régen.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Matthewpamer
úristen
szegény Roni :-(
nem gondoltam volna h idáig fog süllyedni

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Nuno88
Már Oddo is edzésbe állt 😊

Nuno88
Ronaldót szurkolók hada várta Milanellóban
Külföldi labdarúgás

Megérkezett a Milan edzõtáborába a csapat új támadója, aki délután átesik a formaságokon.

A brazil klasszis már tegnap a lelátón Adriano Galliani társaságában foglalt helyet a Milan-Roma Olasz Kupa-elõdöntõben, majd pénteken délelõtt átesett a kötelezõ orvosi vizsgálatok felén. Ronaldót az Appiano Gentile klinikán vizsgálták, a játékos a tüzetes orvosi szemle után a Milan táborába vette az irányt.

A Real Madridtól igazolt sztárt Milan-szurkolók hada várta Milanellóban, Ronaldo széles mosollyal fogadta a milánóiak üdvözléseit. A brazil fenomén elõbb együtt ebédel Carlo Ancelotti vezetõedzõvel, majd délután átesik az orvosi vizsgálatok másik felén.

Nuno88
nem rossz?! haza pályán?! idegenbe szted mennyi esélyünk lesz?

Palinko
jól van fiúk 2-2 nem rosz a Róma ellen.szerintem idegenbe nyerünk.
szerintem örülnünk kell a döntetlennek,bármenyire is lesúlytó,hogy hogyan alakult ki,mert az a lényeg,hogy amint mondjátok,jól játszott a csapat! igaz én nme láttam a mecset,de az eredményen is látszik,hogy már fél úton vagyunk a hegy csúcsától és vége a völgynek!
sok sikert neki, nem kívánok sérülést neki

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ronaldo atment a vizsgalatokon igy hivatalosan is a Milan jatokosanak tekintheto

LasCar16
csak optimistán...<#wilting>

#acm

LasCar16
Carlo Ancelotti vezetõedzõ a következõképpen nyilatkozott a tegnapi, Roma elleni 2-2-es Olasz Kupa mérkõzést követõen:

"A mérkõzés elsõ felében nagyon jól teljesítettünk, de utána vesztettünk az aggresszivitásunkból és ezt az ellenfelünk kontratámadásokkal használta ki. A Roma olyan csapat, akiknek egyáltalán nem szabadna területet hagyni, sajnos mi ezt nem tettük meg. A továbbjutás még nyitott, de sokkal nehezebb dolgunk lesz. Gyõznünk kell Rómában, vagy legalább egy 3-3-as döntetlent ki kell harcolnunk. Az esélyek 70 százalékban a Roma mellett szólnak. Dida? Most tért vissza a sérülésébõl és elkövetett egy hibát, ez elõfordulhat bárkivel. A talaj nagyon csúszós volt, ezért senki nem tudott a szokásos pontosságával futballozni. Ronaldo? Megvárom az orvosi vizsgálat eredményeit, mielõtt bármit nyilatkoznék az ügyben"- fejezbe be a Milan mestere.

Forrás: channel4.com

#acm

LasCar16
még egy középsõvédõtkelleneigazolnunk-.-...szörnyû...ha ezért "bukjuk" a meccseket...remélem Oddo már játszik a következõ meccsen...Ronnie-ra is kíváncsi vagyok😊...nehéz lesz az olypicoban gyõzni, forza Milan!

#acm

Nuno88

Nuno88

<#smile><#smile><#smile><#pias><#pias><#pias><#worship><#worship><#worship>

Nuno88
Brazilian clubs queue for AC Milan striker Oliveira
tribalfooball.com - January 25, 2007

AC Milan striker Ricardo Oliveira is being tracked by Brazilian clubs.
Sao Paulo and Santos are both keen to rescue Oliveira from his struggles at the San Siro, where he has failed to adapt since joining Milan in the summer from Real Betis.

Oliveira is keen on a return home, though Milan are reluctant to release the forward until Ronaldo's arrival from Real Madrid is secured.

Nuno88
AC Milan-AS Roma 2:2

Nuno88
Az AC Milan csapata hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el az AS Roma elleni Olasz Kupa elõdöntõ elsõ mérkõzésén. A piros-feketék jól kezdték a találkozót, és a 23. percben már 2-0-ra vezettek, de egy tízperces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a félidõ végére elolvadjon a megszerzett elõny. A pihenõ után a csapatok már nem tudták bevenni egymás kapuját, így a Roma várhatja kedvezõbb helyzetbõl a visszavágót, de a milánóiaknak számára sem reménytelen a továbbjutás.

Milan-Roma 2-2 (2-2)
Gólszerzõk: Oliveira (4.), Inzaghi (23.), illetve Perrotta (29.), Pizarro (39.)
Játékvezetõ: Bertini
Sárga lap: Ambrosini (10.), Pirlo (65.) illetve Mexes (54.)
Piros lap: -

Milan (4-3-1-2):
Dida; Simic, Bonera, Costacurta, Jankulovski; Gattuso (Brocchi 72.), Pirlo, Ambrosini (Seedorf 62.); Kakà; Ricardo Oliveira (Gilardino 78.), Inzaghi.

Nem léptek pályára: Storari, Cafu, Grimi, Gourcuff
Vezetõedzõ: Ancelotti

Roma (4-2-3-1):
Curci; Panucci, Mexes, Chivu, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Wilhelmsson (Rosi 89.), Perrotta (Cassetti 82.), Mancini (Tavano 76.); Totti.

Nem léptek pályára: Doni, Ferrari, Faty, Vucinic
Vezetõedzõ: Spalletti

Forrás: acmilan.com és gazzetta.it

Nuno88

Nuno88
23:12 - Az eddigi híreket cáfolva a legfrissebb információk szerint 7,5 millió euró lett Ronaldo ára.

Nuno88
bízom benne nagyon 😊

és remélem már Oddo is ott lesz 😊

gyõzni kell Rómába, nem lesz egyzserû

Nuno88
nevetséges meccs volt az élen a védelemmel meg Seedorffal