36663
  • LasCar16
    néha vagyunk néha nem, Fio meg kezd felpörögni van egy olyan érzésem ha betalálnak akkor futhatunk a semmiért, gyorsulnunk kellene Guffit, és Patot a csapatba! :S
  • Nuno88
    FORZA MILAN!!!

meg kell nyerni ezt a mai meccset nincs mese!!!
  • Yulcsa
    Mérkőzés előtt: Ancelotti

Serie A mérkőzésekSerie A mérkőzésekAncelotti is tisztában van vele, hogy rendkívül fontos mérkőzés vár csapatára vasárnap este:

“Ez egy mérkőzés lesz a közvetlen riválisunk ellen. Jelenleg a Fiorentina áll a legjobban a negyedik helyért folyó harcban.
    Ez a találkozó döntő lehet a BL szereplést illetően, ezért is megyünk Firenzébe nyerni.
    A sikerünkkel felzárkóznánk, azonban egy esetleges vereség sem jelentené azt, hogy minden esélyünk elszáll.
    Egy ritmusos, gyors Fiorentinára számítok. A fiataljaik mérkőzésről-mérkőzésre egyre jobbak és természetesen ott van nekik Adrian Mutu is. Ő minden csapatra veszélyes.

Ami minket illet, sikerül regenerálódnunk a szerdai bajnoki után. Gondok akkor adódnak, ha szerda-szombat ritmusban kell játszanunk. Emerson még nincs 100%-os állapotban, de így is jólt teljesít. Pirlo a Reggina ellen más pozicíóban játszott, de tökéletesen azt is megoldotta. Ő a világ legjobb középpályása.
    Dida? Reggio Calabriában még nem volt tökéletes állapotban. Kalac pedig bizonyította, hogy profi és a legmagasabb szinten is lehet rá számítani. Ezeket mérlegelem.
    Kaká rengeteg mérkőzést játszott, és ha néha kicsit halványabb a teljesítménye, az teljes mértékben érthető. Nem lehetsz mindig csúcsformában.
    Ronaldo új sérülése aggasztó. Nagyon sajnáljuk az ő helyzetét. Nem tudunk mást tenni, várunk a felépülésére. A szerződéshosszabbításról az állapota függvényében beszélünk majd.
    Gilardino általában idegenben eredményes. Sokszor bizonyította, hogy képes segíteni a csapatot. Senkinek sem adjuk oda őt.
    Patónak kisebb problémája van, amit még októberben szedett össze, de kezelni tudjuk. Fizikális szempontból teljesen egészséges.
    Firenzében három támadóval játszunk majd. Seedorf egy univerzális játékos, bárhol bevethető.”

Forrás: goal.com/acmilan.com

gyönyörű! "Ronaldo új sérülése aggasztó. és Patónak kisebb problémája van, amit még októberben szedett össze, de kezelni tudjuk" ... :S
  • Yulcsa
    Firenzében biztos nem lesz a pályán eltiltása miatt Marco Donadel, rajta kívül viszont az egész keret Cesare Prandelli rendelkezésére áll. Christian Vieri a Milan volt csatára valószínűleg a kispadon kezd majd.

A milánói keretből továbbra is hiányzik Serginho, Filippo Inzaghi pedig még mindig nem áll játékra megfelelő fizikai állapotban. Ronaldót különös sérülése gyötri, visszatérésének ideje még mindig bizonytalan. Gattuso sérüléséről lentebb olvashattok.

Akikre figyelni kell

Adrian Mutu (Fiorentina) – Nagyon technikás és gólerős csatár. Rettegésben tarthatja a Milan védelmét (ha már itt tartunk, a félsziget összes többi csapatáét is) akárhányszor szembekerül velük.

Kakà (Milan) – Az utóbbi időben elég halvány teljesítményt nyújt, a szerdai Reggina elleni győztes meccsen sem az "Év játékosa" formájában játszott. Persze ő bármikor képes akármelyik védelmet megbolondítani.

Várható kezdők:

Fiorentina (4-3-3): Frey; Ujfalusi, Dainelli, Gamberini, Pasqual; Kuzmanovic, Liverani, Montolivo; Santana, Pazzini, Mutu

Milan (4-3-2-1): Kalac; Bonera, Nesta, Kaladze, Maldini; Brocchi, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Pato

JoKeR

Forrás: goal.com
  • Nuno88
    én meg Lippinek örülnék jobban :)
  • szucsy89
    Murinhonak én is jobban örülnék, de Lippit is nagyra tartom:))
  • LasCar16
    valszeg karácsonyfázunk, kívánics vagyok hogy Marek kezd-e, goal.com-on olvastam hogy a legújabb vizsgálatok szerint, kb 3 hetet vesz igénybe Rino felépülése, emlékezzetek a legutóbbi MU idegenbeli meccs után, úgy volt hogy több hétre kidőlt és 2 hét múlva már újra a pályán volt, ebben bízok most is...Ronaldo meg télleg vicc:(
  • LasCar16
    Murinhonak jobban örülnék, de Lippi is nagyszerű edző, riszpekt:)
  • Nuno88
    ez még a jövő zenéje... engem most az érdekel h verjük meg a Fio-t, de Ronaldo megint sérült... nevetéseg kezd lenni
  • Palinko
    félek ez egy kicsit olyan írás amit szeretnénk hallani, szóval kacsa, de nekem tetszene.
    A Corriere dello Sport értesülései szerint a következő szezontól Marcello Lippi válthatja fel Carlo Ancelottit a Milan kispadján. Az újság szerint a váltás tavaly nyáron is a levegőben lógott, azonban most komoly esély van rá, hogy valóban végbemegy az edzőcsere. A pletykák szerint ugyanis Ancelotti új kihívás után szeretne nézni, és a vörös-feketék vezetősége hajlandó is lenne elengedni őt. Carletto lehetőségei között szerepel a Barcelona és az olasz válogatott kispadja is.

Ancelotti 2001-ben lett a Milan vezetőedzője, és azóta szinte minden elképzelhető trófeát megnyert a csapattal - a Milan vezetőségének tehát össze kell szednie magát, ha megfelelően akarja pótolni a szakembert. Az egyik legjobb opció kétségtelenül Marcello Lippi, már amennyiben ki lehet csalogatni visszavonultságából, az olasz sztáredző ugyanis a 2006-os Világbajnokság megnyerése óta szabadságát tölti, és a megfelelő ajánlatra vár, mielőtt visszatér a futball világába. Lippi a világbajnokság óta a Juventus kispadja mellett egy sor külföldi ajánlatot is visszautasított már, de a hírek szerint a Milan ajánlata ideális lenne számára.

Az újság még arról is ír, hogy Lippi javaslatára a Milan komoly ajánlatot készül tenni a Barcelonának Gianluca Zambrottáért, illetve, hogy az ősz mester asszisztense a 2007-ben visszavonult kapus, Angelo Peruzzi lehet.
  • Nuno88
    Kapusok: Dida, Kalac, Fiori
    Védők: Bonera, Cafu, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo
    Középpályások: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf
    Csatárok: Gilardino, Pato
  • ryhdeksan
    nah fogadtam rátok, elne rontsátok :-)))
  • LasCar16
    fasza-.- ... Guffi legalább többet játszhat, Emerson is.SSs
  • Nuno88
    Gattuso kidőlt és nem lesz ott az Arsenal elleni meccseken! :(((
  • tep
    jól van , jövünk fel a négybe....végre
  • ForzaInter
    a kiskalácsotok még elég magabiztos lett, még végén nem igazoltok senkit:Dd
  • ForzaInter
    te nagyon figyelemmel követed olasz focit hallode:D
  • Nuno88
    sztem is hagyni kell Kalácsot a kapuban... nyáron meg télleg kell egy fiatal hosszútávra megfelelő kapus!
  • szucsy89
    nah mondtam én h Kalács kiszorítja:D
  • Nuno88
    Gilardino sokáig közellenség volt a Milan szurkolói körében, miután a tavalyi év második felében sehogy sem volt képes betalálni az ellenfelek kapujába. Sokan már a góltalan csatár eladását követelték, de "Gila" váratlanul megtáltosodott, és az utóbbi hetekben fontos pontokat szerzett találataival a csapatnak. A támadó egyáltalán nem bánja, hogy csak kiegészítő szerepet kap a Milanban, de örülne, ha jobban elismernék a játékát.

- Az lehet a gond, hogy sokan nem értik meg a játékstílusomat. Számomra a legfontosabb, hogy a csapatot segíteni tudham, Ancelotti is azt kéri tőlem, hogy elsősorban a társakat szolgáljam ki. Én ezt tartom szem előtt, ha azonban nem szerzek gólt, azonnal leszólják a játékomat - szomorkodott Gilardino.

- Mindezek ellenére jól érzem magam a Milannál. Még három és fél évig ide köt a szerződésem és szeretném kitölteni ezt az időt, trófeákat szerezni a csapattal. Egyáltalán nem zavar, hogy a Kaká-Pato-Ronaldo triót tartja sztárnak a média, engem csak az együttes érdekel. Ez egy csapatjáték, nincs helye benne az egyénieskedésnek, az én boldogágomhoz elég annyi, hogy nyerjünk. Ráadásul Kakáék megérdemlik a figyelmet, mert nagy játékosok, igaz, számomra Inzaghi is hihetetlen példakép, hiszen ennyi meccsel és góllal a háta mögött még mindig gyerekként képes belevetni magát a fociba - nyilatkozta Gilardino.

samsungsport.hu
  • Nuno88
    Hiába mondogatták hónapokig a Milannál, hogy töretlen a bizalom Dida irányában, nemrégiben kibújt a szög a zsákból: Carlo Ancelotti tudatta a hálóőrrel, hogy mostantól csak második számú kapus lesz Zeljko Kalac mögött. Dida a hírek szerint nem viselte jól a megrázó hírt, és máris összerúgta a port Carlo Ancelotti vezetőedzővel, ezzel pedig aláírta "halálos ítéletét" a klubnál.

A Milan az olasz lapok szerint már meg is találta a brazil utódját, aki a Nice-ben szereplő, 21 éves Hugo Lloris. A tehetséges kapusért 5 millió eurót kért a francia klub, a milánóiak pedig örömmel áldoznának ennyit rá, miután meggyőződésük, hogy megszerzése hosszú távú megoldás lehetne a kapusproblémára.

samsungsport.hu
  • miki36
    jóneki nálunk:)))
  • LasCar16
    Essien nyilatkozat
  • LasCar16
    ebben egyetértünk
  • Lombardini
    Egyébként Patot én is egy nagy tehetségnek tartom. Nem vitatható az amit tud. Na és az is igaz, hogy ő és Balotelli nem ugyanaz a stílus, de a mi csatárunk is nagy jövő előtt áll, még akkor is ha nem ennyire felkapott mint a brazil. Talán jobb is, hogy nem ennyire felkapott, mert az nagy nyomást is tud rakni a játékos vállára.
  • LasCar16
    szerintem Patoval eddig nem túloztak, hozza az elvártakat vele kapcsolatban-.- flém meg nem kell több..köszi
  • LasCar16
    Interesekkel scudetto ügyben nem vitatkozom, nektek lehet hogy az a legfontosabb mert nem ma nyertetek utoljára...(tavalyi előtt) ez a tipikus csontot a kutyának eset, aztán meg próbáld elvenni tőle-.-
  • Lombardini
    A vezetőséget és az edzőnket is megvédem és tudom, hogy nem a fórumozókra értetted. ;)
  • LasCar16
    1. nem a forumozókra értettem a buzi jelzőt hanem a számomra unszimpatikus vezetőitekre és edzőtökre...értem ezalatt a ferdítő és flegma nyilatkozatokat amiket az elmúlt hetekben mondtak (Patoval kapcsolatban is), máshol mást olvastam..nem ezt az általad beírt nyilatkozatot
  • Lombardini
    Na csakhogy tisztázzuk kedves buzizó fórumtárs. Moratti ezt nyilatkozta: "Balotelli erős, de nem lehet őket összehasonlítani a futballban. Különböző stílusban játszanak. Balotelli ígéretes jövő előtt áll, ha elkerüli a hibákat, melyekbe könnyen beleeshet. "

Ebben nincs benne sehol, hogy jobb mint Pato vagy ilyesmi. Bocs a zavarásért, csak ment a ferdítés.
  • ryhdeksan
    akkor tuti meglesz a bl hely ha visszatér :ADAS_D

erre a balotellis dologra, tényh moratti meg mancini kicsit túloztak, de nem annyit mint a média pato gyerekkel :-)
  • shad0w
    mindig is tudtam, h rengeteg szánalmas ember van, de azt sosem értettem, h egyes sportklubok miért vonzzák őket ennyire egy helyre...
  • Csesza
    mire verjem magam, ha ez a legfontosabb? :D

abszolúte nem szpemmelek csak megjegyzés volt és reagáltam :D

de ha gond nem írok és majd akkor magamban visítok ezen a csapaton :DASdsa

bye
  • Palinko
    na mivan csak a bajnokságra tudod verni? aztán jössz olyan csapat fórumába spammelni akik eredményesek külföldön is? szánalmas vagy!
  • Csesza
    jah mi csak vakoskodunk :ADSdasdasds

• Yulcsa
    ah! köszi! :) jah, én is szeretném azt a BL serleget megint :)
  • Palinko
    hát ami van azt kell dicsérni tudod és inkább vakoskodnak ki az a Ballotteli nem is hallottam még róla Patoval meg minden tele volt
  • gercse
    Intertől mit vársz ? :)
    Alig várom, hogy hozzánk meg Giovinco térjen vissza...
  • LasCar16
    röhej amit az Internél nyilatkoznak, Mancini már azzal jön h Ballotteli jobb mint Pato, moratti is egyből rávágta hogy Pato? No, we have ballotteli:Dddddddd de buzik:D
  • Nuno88
    "Olé, olé, olé MILAN olé,
    Hajrá, küzdj, nyerni fogsz,
    Sosem hagyunk el!"