36663
-
#14263 na hazaértem, örülök h nyertünk mitöbb a Fio Xelt :)) Guffi igazán játszhatna...Carlo remélem beteszi a Livorno ellen -
#14262 nem, sport2 -
#14261 jaja közvetítik én is örültem neki! -
#14260 ez sport1?
-
#14259 úgy néz ki, hogy fogják is! de jó :)
Szerda, 20:30
Labdarúgás
Olasz bajnokság, elmaradt mérkőzés, Milan-Livorno - élő -
#14258 az lesz a Livorno ellen, ugye? jó lenne, ha közvetítenék -
#14257 kellett ez a győzelem, remélem a hétközi meccsünket is behúzzuk és akkor megvan a 4. hely, és csak meg kell tartani! :) -
#14256 vége, 1-0 ide, és Paloschi egészséges. -
#14255 szerintem a pályán van -
#14254 lecseréltél Paloschit? megsérült? -
#14253 anyám a Juvénál is beállt Iaquinta és 1. labdaérintés=gól -
#14252 ez a Paloschi gyerek nem semmi volt :) -
#14251 azért Gurkonak is adhatott volna lehetőséget Ancelotti :( -
#14250 paloschi!! éreztem h. ma gólt lő :) érti a gyerek -
#14249 :D:D:D:D Paloschi beállt, és az első labdaérintésből gólt szerzett! -
#14248 1. félidő vége, 0-0 -
#14247 Hivatalos kezdőcsapat :
Kalac; Cafu, Nesta, Maldini, Jankulovski; Brocchi, Ambrosini, Pirlo, Serginho; Ronaldo, Inzaghi
FORZA MILAN!!! -
#14246 Mérkőzés előtt: Ancelotti
Carlo Ancelotti egy tegnapi interjúban beszélt a Siena elleni meccsről, és a játékosok állapotáról.
SIENA:
”A Siena ritmusos, és dinamikus játékot játszik, ezért a holnapi meccs nem lesz könnyű. Nem számolgatunk, mert még hosszú út áll előttünk, és a legfontosabb dolog, hogy eredményesek legyünk.”
A CSAPAT HELYZETÉRŐL, ÉS A SÉRÜLT JÁTÉKOSOKRÓL:
”Ez a csapat a karácsonyi szünet óta nagyon jól teljesít, főleg a közvetlen vetélytársainkkal szemben. Most számos kritikus mérkőzésünk lesz a Bajnokok Ligája ütközet előtt. Több sérült játékosunk is van, de a Siena ellen már számíthatok Ronaldora, és Inzaghira. Előbbi nagyon gyors, míg utóbbi egy tipikus lesipuskás gólvágó. Seedorf egészen tegnapig nem edzett, de ma meglátjuk hogy milyen állapotban van. Kaladze a tegnapi napot pihenéssel töltötte, míg Nesta kihagyhatja a következő pár meccset. Maldini fog a védelem közepén játszani, és Jankulovski is az első perctől bevethető. Ronaldo? Nincs a legjobb formában. Bár jó teljesítményt nyújt, de ennél többre is képes. Az igazság az, hogy nekem annyi is elég, ha csak a mérkőzés egy részét tudja végigjátszani. Soha nem kértem tőle, hogy mind a kilencven percet töltse a pályán. Inzaghi is jól teljesít, megpróbálja majd kijátszani a lesre állítást, és befutni az üres területre. Brocchi és Emerson? Mindketten játszani fognak, ahogy Firenzében is.”
Forrás: acmilan.com -
#14245 Milan-Siena: A keret
Carlo Ancelotti kijelölte a Siena elleni mérkőzésre készülő keretét.
KAPUSOK: Dida, Kalac
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Favalli, Jankulovski, Maldini, Nesta, Serginho
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Inzaghi, Ronaldo, Paloschi (mezszám: 43)
Forrás: acmilan.com -
#14244 ez vagy igaz vagy nem, nem kell elhinni mindent azonnal :) -
#14243 hát ezzel én nem értek egyet...örültem volna Freynek nagyon, dehát ők tudják-.- -
#14242 Galliani nem akar új kapust
Átigazolási hírekÁtigazolási hírekAdriano Galliani leszögezte, a Milan nem igazolja le Freyt, jelenlegi két kapusát jövőre is megtartja.
"Frey a világ egyik legjobb kapusa, de a mi két hálóőrünk továbbra is Kalac és Dida marad." -mondta Galliani.
"Felhívtam ma reggel Didát és biztosítottam őt, hogy a helye a csapatban továbbra is sziklaszilárd. Elmondtam neki, mi továbbra is az egyik legjobb kapusnak tartjuk őt, és a Milan történelmének egyik legkiemelkedőbb játékosa."
Forrás: goal.com
hát-hát... -
#14241 de inkább 2-0 Roni dupla:) -
#14240 2-0 kalac, anchelotti
-
ryhdeksan #14239 0-1 ;D -
#14238 sztem meg 1:0 lesz Roni góljával...
FORZA MILAN!!! -
#14237 2-1 és Gurko betalál, Ronnié a másik gól -
#14236 2-0 Pirlo és Roni:) -
doncsika #14235 3-0-ra nyerünk:1. pipo 2. ronaldo 3. ronaldo -
#14234 na Kaká kihagyja a soron következő 2 bajnokit, de az Arsenal ellen már ott akar lenni a pályán, remélem a pihenés jóttesz majd neki! -
#14233 mindegy,akkor még várok :) -
#14232 kerethirdetés után okosabbak leszünk :) -
#14231 hát ha Ronnie és Pippo játszhat, esetleg már Janku is visszatér, akkor már sokkal jobb a helyzet, mint amikor úgy nézett ki, hogy 1 darab csatárunk nem lesz... -
#14230 nyertek a hétvégén?:D
tipp mixen megraklak titeket (:D) , de előtte vmi véleményt mondhatnátok,
szerintetek mi lesz? -
még egy plecsni a mezre, a világkupa győzelem is rajta lesz a mezünkön-.- -
#14228 Jankulovski visszatér
"Ha egy olyan kaliberű játékos érkezne, mint Zambrotta, nagyon boldog lennék, hiszen a világ legjobb szélsőhátvédje. Akkor is így gondolom, ha tulajdonképpen az én riválisom lenne." -kezdte a cseh játékos
Jankulovski szinte egész szezon során sérüléssel bajlódott, mindössze hat mérkőzésen játszhatott ezidáig. A térdét is meg kellett operálni. Szerencsére ismét teljes értékű edzésmunkát végezhet és újra a többiekkel készül.
"Végre ismét egészséges vagyok és Ancelotti rendelkezésére állok. Úgy érzem teljese felépültem a sérülésből és bízom benne, hogy a Siena ellen már pályára léphetek. Persze meg kell néznünk, mi történik az edzésen. Ez az első ilyen komoly orvosi beavatkozás a pályafutásom során, de remélem nem lesz komoly probléma a későbbiekben." -
essence06 #14227 Sziasztok! Kérdésem, hogy a Livorno-Milan elmaradt meccsünk mikor lesz lejátszva, talán szerdán 21.00 kor?
-
#14226 na ennek igazán örülök, legalább nem leszünk csatár nélkül... annyira nem is nagy gond Kaká hiányzása, hiszen látszott rajta az utóbbi pár mecsen a fáradtság, jól jön neki egy kis pihenő, és legalább - reményeim szerint - Gourcuff játszhat helyette -
#14225 Király! Rhino, Ronaldo és Pippo, mindenki meglesz Arsenalra, Pato viszont már ha engedik hogy mankó nélkül járhat, az kábé azt jelenti, hogy már kész, sztem a két hét úgy van hogy most pihentetik és adnak lehetőséget jövő vasárnap már játszhat. DE engem Kaká rejtélyes térdbetegsége érdekel, arról szeretnék minnél többet megtudni, megkérnék valakit létszi kutasson :) -
#14224 Most már van hivatalos állásfoglalás..... Jean Pierre Meersseman, a csapat orvosa nyilatkozott a milan.com-nak:
Jean Pierre Meersseman szerint Pato ma már sokkal jobban van. Egészen tegnapig mankó segítségével közlekedett, de ma már anélkül jár és nem panaszkodott fájdalomra se. Tegnapig úgy gondolták hogy 3 hetet is igénybe vesz majd a felépülés, de ma már a 2 hét tűnik valószínűnek, ami azt jelenti hogy az Arsenal elleni meccsre rendbe jön.
Ricky egészen biztosan játszani fog az Arsenal ellen, viszont a Siena elleni meccsen hiányozni fog. Az ő térdproblémája régi dolog.... kb. 2 éve szinte minden meccset követő napon fájdalmai vannak.... most úgy döntöttek hogy speciális kezelést kap hogy azután 100%-os állapotban legyen.
Ronaldo és Pippo biztosan játszhatnak a Siena ellen és egész jó formában is vannak, ahogy a doki látta a mai edzésen.
Rinot ma újabb vizsgálatoknak vetették alá és ezek is alátámasztották hogy Rino állapota rohamosan javul. Az ő játéka sem kétséges az Arsenal ellen.