A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
nem tudom mivan Kakával de nem nagyon megy neki

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Kaká épphogy megszerezte a vezetést

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
igen az bár két hsz-el lejebb ott van a kezdõ11

Kaplartom
oddo kezdõ!?

Nuno88
Seedorf ismét kezdõ -.-

de ha most is alibifocit fog játszani akkor ideges leszek

Nuno88
MILAN-PARMA: LE FORMAZIONI UFFICIALI
28/01/2007

Milan (4-3-1-2): Dida; Oddo, Bonera, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Brocchi; Seedorf; Kakà, Gilardino.
Parma (3-4-1-2): Bucci, Perna, Couto, Paci; Ferronetti, Grella, Bolano, Castellini; Morfeo, Rossi, Budan.

Nuno88

Nuno88
hihetetlen na... még alá se írta a szerzõdést, elvileg hétfõn fogja megtenni, szal jövõhét végén már akár játszhat is...

Kaplartom
Mikor jácchat Ronaldo? Remélem ma nyerünk:)

Szabi 22
Milan - Parma SPORT 1 14:45

Nuno88
MILAN SQUAD FOR PARMA MATCH
1/27/2007
GOALKEEPERS: Dida, Storari; DEFENDERS: Bonera, Cafu, Grimi, Jankulovski, Maldini, Oddo (n.44), Simic; MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf; STRIKERS: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.

Nuno88
Galliani Van Bastenékhez hasonlítja a mai Milant
Külföldi labdarúgás

A lombardok ügyvezetõje szerint Ronaldo és Oddo érkezése újra garancia lehet a sikerre.

Adriano Galliani elégedetten nyilatkozott a Milan téli teljesítményérõl, a klub alelnöke szerint az újonnan érkezettek remekül passzolnak a csapatba, hiszen éppen a problémás posztokon jelentenek erõsítést. Ronaldóval a klub megtalálta a fél éve távozó Sevcsenko utódját, míg Massimo Oddo Cafu sérülése, illetve Jaap Stam hazaigazolása miatt tátongó ûrt töltheti be a Milan jobboldalán. A védõ egyébként várhatóan vasárnap délután debütál régi-új csapatában, a milánói nevelésû világbajnok a Parma ellen mutatkozhat be a Milanban.

- Ronaldo kevesebbet fog keresni nálunk, mint tette azt a Realban, illetve ha elfogadja a Szaúd-Arábiából érkezõ ajánlatot. Ez egyértelmûen azt jelenti, hogy azért igazolt hozzánk, mert dolgozni akar, és újra bizonyítani hihetetlen kvalitását – mondta Galliani, aki örömét nem is leplezve kissé túlzásba esett az új játékosok kapcsán: - Úgy gondolom, hogy az igazolásokkal újra reménykedhetünk benne, hogy ez a Milan képes lehet megismételni a ’80-as, ’90-es években remeklõ gárda eredményeit.

Palinko
szerintem ne fikázzuk olit... gilának is menyi idõ kellett hogy lõjön gólt. szerintem legyünk olival is türelmesen
LasCar16
remélem én is

#acm

LasCar16
nem tom h. általánosságban mi ez a nagy ronnie imádat, én majd akkor hiszek újra benne ha latom h. nyújt is vmit...-.-

#acm

reméljem ojdó gyáccik hunap :}

Kaplartom
Oli jó lenne ha folytatná a góllövést, mert eddig meccsen nem sokat mutatott!

Nuno88
én is ezt támogatom vagy egy Ronaldo Oli kettõst...
mögöttük mindenféle képpen Kaká a középpályán Pirlo Gatta és Janku
a védelemben pedig Oddo, Bonera/Maldini, Nesta, Grimi négyes legyen
a kapuban természetesen Dida

szoval mindenkep egy 2 csataros felallast akarsz .. hat en inkabb Gillradino Roni parost akarnak

Szabi 22
Hááát ez jó kérdés! Én Inzaghit még mindig jobb és gól erösebb csatárnak tartom mint Gilardinot tehát én õt elöl mindenképpen kezdetném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jo volna ha mara Roma ellene jatszana .. ki maradna ki sztetek es milyen felallassal jatszanank?

Szabi 22
Materazzi biztos nem fog kényelmesen játszani ellene!!!!

Minek? had varjon be nekik 3 at :DDD

Szabi 22
Biztos vagyok benne hogy jó lesz a Milanba!!!
Szerintem az olasz bajnokság fekszik neki e azért majd az inter ellem nem árt majd kicsit pihentetni!<#hehe>

nekem mindig :D bizonyitani akar,lessz kivel jatszodjon es jol jott a klubcsere

Kaplartom
sztem is jó lesz Roni a Milanban!

LasCar16
hecki majd kiderül:) remélem igazad van..

#acm

LasCar16
rád kevésbé inkább mettyúpámerre vagyok mérges...

#acm

Hat akkor most elmondom gyerekek miert nem ment az utobbi idobe Ronaldonak a realnal .. nem a sulyfelesleg miatt! hanem mert nem volt ki kiszolgaljaa kozeppalyan .. viszont itt van 1 Kakank akivel biztos ossze tud majd jatszani es visszaterhet a regi Ronaldo. Azt nem varhatjuk tolle h. visszaszaladjon a kozeppalyara labdat szerezen es inditsa magat .. Ugyhogy nm tudom miert fikazattok mert meg igyis sok csatarnal jobb..

Kaplartom
nem játszat ronaldo, lásd nuno 88 szövegében( lefelé a 9.

banok
Most nekem van egy kérdésem, van-e bármi esély rá, hogy már vasárnap játsszon Ronaldo?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ForzaInter
Jó csak vicceltem, egyébként amúgy Lascar nem tom mért veszed komolyan amit Ronaldóról mondtam csak azért mondtam mert nem szeretem, ennyi.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
a két újsrácnak (Interes és a Milanos):
ez nem cset, és a flémkeltés sem kéne.

köszönöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Kaplartom
<#mf1>

ForzaInter
24-ik.

Yo, Bitch!

Kaplartom
ja , már fen van az öszefoglalo!

Kaplartom
Hanyadik lett a csapat ma a top 24-en?

Kaplartom
Küldd már el a meccs elérhetõségének címét, vagy ha tudod, a meccset, lécci!<#help>

Nuno88
nem, mert a papírokat csak hétfõn írják alá és addig még a Madrid játékosa

DjCooll
akkor elvileg ronaldo hétvégén pályára is léphet nem?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Nuno88
RONALDO COMPLETES TESTS
1/26/2007
Ronaldo has completed his tests at Milanello and at 5.05pm CET, he left the training centre.
| |

Nuno88
na végre van élet ezt szeretem :)

LasCar16
mekkora pangás van, télleg:D

#acm

Palinko
elnézést... DONGUBA csinálta a topicot,sheva csak a házigazda volt és õ nem egy csapatnak szurkolt és már régebben volt erre,mielõtt még sheva átment volna... mielõtt sheva átment a chealsebe a mi shevánk is eltûnt innek. de ez most nem lényeg. az AC Milan topic külömben meg 2004. júl. 04. lett létrehozva
Én. Miért?

Kaplartom
-összefoglalókat( bocsi):D

Kaplartom
ki rakja fel az összefoglalpkat, mint pl a lazio-milan?

Kaplartom
hát mondjuk, ha a chelsea játékosa shevchenko, és õ lett volna a kedvencem, én sem jönnék milan oldalra:D

Palinko
nem ezt már réges régen egy Sheva nevû valaki csinálta,aki sajna már régen járt erre
Kaplartom
NUNO! ezt a topikot egyébként te csinálltad?
(CSak kérdem)