36663
  • LasCar16
    na hazaértem, örülök h nyertünk mitöbb a Fio Xelt :)) Guffi igazán játszhatna...Carlo remélem beteszi a Livorno ellen
  • Yulcsa
    nem, sport2
  • Nuno88
    jaja közvetítik én is örültem neki!
  • Kaplartom
    ez sport1?
  • Yulcsa
    úgy néz ki, hogy fogják is! de jó :)
    Szerda, 20:30
    Labdarúgás
    Olasz bajnokság, elmaradt mérkőzés, Milan-Livorno - élő
  • Yulcsa
    az lesz a Livorno ellen, ugye? jó lenne, ha közvetítenék
  • Nuno88
    kellett ez a győzelem, remélem a hétközi meccsünket is behúzzuk és akkor megvan a 4. hely, és csak meg kell tartani! :)
  • Yulcsa
    vége, 1-0 ide, és Paloschi egészséges.
  • Yulcsa
    szerintem a pályán van
  • Kaplartom
    lecseréltél Paloschit? megsérült?
  • Kaplartom
    anyám a Juvénál is beállt Iaquinta és 1. labdaérintés=gól
  • Nuno88
    ez a Paloschi gyerek nem semmi volt :)
  • Yulcsa
    azért Gurkonak is adhatott volna lehetőséget Ancelotti :(
  • Kaplartom
    paloschi!! éreztem h. ma gólt lő :) érti a gyerek
  • Yulcsa
    :D:D:D:D Paloschi beállt, és az első labdaérintésből gólt szerzett!
  • Yulcsa
    1. félidő vége, 0-0
  • Nuno88
    Hivatalos kezdőcsapat :

Kalac; Cafu, Nesta, Maldini, Jankulovski; Brocchi, Ambrosini, Pirlo, Serginho; Ronaldo, Inzaghi

FORZA MILAN!!!
  • Yulcsa
    Mérkőzés előtt: Ancelotti

Carlo Ancelotti egy tegnapi interjúban beszélt a Siena elleni meccsről, és a játékosok állapotáról.

SIENA:

”A Siena ritmusos, és dinamikus játékot játszik, ezért a holnapi meccs nem lesz könnyű. Nem számolgatunk, mert még hosszú út áll előttünk, és a legfontosabb dolog, hogy eredményesek legyünk.”

A CSAPAT HELYZETÉRŐL, ÉS A SÉRÜLT JÁTÉKOSOKRÓL:

”Ez a csapat a karácsonyi szünet óta nagyon jól teljesít, főleg a közvetlen vetélytársainkkal szemben. Most számos kritikus mérkőzésünk lesz a Bajnokok Ligája ütközet előtt. Több sérült játékosunk is van, de a Siena ellen már számíthatok Ronaldora, és Inzaghira. Előbbi nagyon gyors, míg utóbbi egy tipikus lesipuskás gólvágó. Seedorf egészen tegnapig nem edzett, de ma meglátjuk hogy milyen állapotban van. Kaladze a tegnapi napot pihenéssel töltötte, míg Nesta kihagyhatja a következő pár meccset. Maldini fog a védelem közepén játszani, és Jankulovski is az első perctől bevethető. Ronaldo? Nincs a legjobb formában. Bár jó teljesítményt nyújt, de ennél többre is képes. Az igazság az, hogy nekem annyi is elég, ha csak a mérkőzés egy részét tudja végigjátszani. Soha nem kértem tőle, hogy mind a kilencven percet töltse a pályán. Inzaghi is jól teljesít, megpróbálja majd kijátszani a lesre állítást, és befutni az üres területre. Brocchi és Emerson? Mindketten játszani fognak, ahogy Firenzében is.”

Forrás: acmilan.com
  • Yulcsa
    Milan-Siena: A keret

Carlo Ancelotti kijelölte a Siena elleni mérkőzésre készülő keretét.

KAPUSOK: Dida, Kalac

VÉDŐK: Bonera, Cafu, Favalli, Jankulovski, Maldini, Nesta, Serginho

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gourcuff, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Inzaghi, Ronaldo, Paloschi (mezszám: 43)

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    ez vagy igaz vagy nem, nem kell elhinni mindent azonnal :)
  • szucsy89
    hát ezzel én nem értek egyet...örültem volna Freynek nagyon, dehát ők tudják-.-
  • Yulcsa
    Galliani nem akar új kapust

Átigazolási hírekÁtigazolási hírekAdriano Galliani leszögezte, a Milan nem igazolja le Freyt, jelenlegi két kapusát jövőre is megtartja.

"Frey a világ egyik legjobb kapusa, de a mi két hálóőrünk továbbra is Kalac és Dida marad." -mondta Galliani.

"Felhívtam ma reggel Didát és biztosítottam őt, hogy a helye a csapatban továbbra is sziklaszilárd. Elmondtam neki, mi továbbra is az egyik legjobb kapusnak tartjuk őt, és a Milan történelmének egyik legkiemelkedőbb játékosa."

Forrás: goal.com

hát-hát...
  • Kaplartom
    de inkább 2-0 Roni dupla:)
  • Kaplartom
    2-0 kalac, anchelotti
  • ryhdeksan
    0-1 ;D
  • Nuno88
    sztem meg 1:0 lesz Roni góljával...

FORZA MILAN!!!
  • Yulcsa
    2-1 és Gurko betalál, Ronnié a másik gól
  • LasCar16
    2-0 Pirlo és Roni:)
  • doncsika
    3-0-ra nyerünk:1. pipo 2. ronaldo 3. ronaldo
  • Nuno88
    na Kaká kihagyja a soron következő 2 bajnokit, de az Arsenal ellen már ott akar lenni a pályán, remélem a pihenés jóttesz majd neki!
  • gercse
    mindegy,akkor még várok :)
  • Nuno88
    kerethirdetés után okosabbak leszünk :)
  • Yulcsa
    hát ha Ronnie és Pippo játszhat, esetleg már Janku is visszatér, akkor már sokkal jobb a helyzet, mint amikor úgy nézett ki, hogy 1 darab csatárunk nem lesz...
  • gercse
    nyertek a hétvégén?:D
    tipp mixen megraklak titeket (:D) , de előtte vmi véleményt mondhatnátok,
    szerintetek mi lesz?
  • LasCar16

még egy plecsni a mezre, a világkupa győzelem is rajta lesz a mezünkön-.-
  • LasCar16
    Jankulovski visszatér

"Ha egy olyan kaliberű játékos érkezne, mint Zambrotta, nagyon boldog lennék, hiszen a világ legjobb szélsőhátvédje. Akkor is így gondolom, ha tulajdonképpen az én riválisom lenne." -kezdte a cseh játékos

Jankulovski szinte egész szezon során sérüléssel bajlódott, mindössze hat mérkőzésen játszhatott ezidáig. A térdét is meg kellett operálni. Szerencsére ismét teljes értékű edzésmunkát végezhet és újra a többiekkel készül.

"Végre ismét egészséges vagyok és Ancelotti rendelkezésére állok. Úgy érzem teljese felépültem a sérülésből és bízom benne, hogy a Siena ellen már pályára léphetek. Persze meg kell néznünk, mi történik az edzésen. Ez az első ilyen komoly orvosi beavatkozás a pályafutásom során, de remélem nem lesz komoly probléma a későbbiekben."
  • essence06
    Sziasztok! Kérdésem, hogy a Livorno-Milan elmaradt meccsünk mikor lesz lejátszva, talán szerdán 21.00 kor?
  • Yulcsa
    na ennek igazán örülök, legalább nem leszünk csatár nélkül... annyira nem is nagy gond Kaká hiányzása, hiszen látszott rajta az utóbbi pár mecsen a fáradtság, jól jön neki egy kis pihenő, és legalább - reményeim szerint - Gourcuff játszhat helyette
  • Palinko
    Király! Rhino, Ronaldo és Pippo, mindenki meglesz Arsenalra, Pato viszont már ha engedik hogy mankó nélkül járhat, az kábé azt jelenti, hogy már kész, sztem a két hét úgy van hogy most pihentetik és adnak lehetőséget jövő vasárnap már játszhat. DE engem Kaká rejtélyes térdbetegsége érdekel, arról szeretnék minnél többet megtudni, megkérnék valakit létszi kutasson :)
  • LasCar16
    Most már van hivatalos állásfoglalás..... Jean Pierre Meersseman, a csapat orvosa nyilatkozott a milan.com-nak:

Jean Pierre Meersseman szerint Pato ma már sokkal jobban van. Egészen tegnapig mankó segítségével közlekedett, de ma már anélkül jár és nem panaszkodott fájdalomra se. Tegnapig úgy gondolták hogy 3 hetet is igénybe vesz majd a felépülés, de ma már a 2 hét tűnik valószínűnek, ami azt jelenti hogy az Arsenal elleni meccsre rendbe jön.

Ricky egészen biztosan játszani fog az Arsenal ellen, viszont a Siena elleni meccsen hiányozni fog. Az ő térdproblémája régi dolog.... kb. 2 éve szinte minden meccset követő napon fájdalmai vannak.... most úgy döntöttek hogy speciális kezelést kap hogy azután 100%-os állapotban legyen.

Ronaldo és Pippo biztosan játszhatnak a Siena ellen és egész jó formában is vannak, ahogy a doki látta a mai edzésen.

Rinot ma újabb vizsgálatoknak vetették alá és ezek is alátámasztották hogy Rino állapota rohamosan javul. Az ő játéka sem kétséges az Arsenal ellen.