A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

15:45 - Ronaldo a Milan játékosa.

Nuno88
00:01 - Galliani a Milan hivatalos oldalának: "Délben újra találkozunk. Meglehetõsen sok tisztázatlan kérdés van: a fizetés összegével és módjával az élen. Ronaldo a Milanban akar játszani, de a Madrid komolyan megkéri az árát. Nem esett szó sem Kakáról, sem Cassanoról, sem Oliveiráról."

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
22:39 - Galliani: "Kaká? Róla nem esett szó."

nagyon helyes

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
én viszont nem szeretném ha Pippo elmenne, inkább menjen Boriello, de Pippo ne 😊

lehet elõbb válnék meg Oliveirától mint SuperPippótól!

Nuno88
na de remélem holnaptól tovább nem fog húzódni a Ronaldo-ügy, bár nem hiszem, ha egyáltalán hinni lehet a nemzetisportnak és nálunk edzett akkor sztem simaügy lesz 😊

Szabi 22
Ez ilyen 😊

Nuno88
kösz 😊

nemsokan szeretik a milant az sg-n de kinek ez kinek az 😊

Palinko
ja jól csinálod! csak kár hogy nem értek olaszul 😞
gabber_saviola
😛

milánnal én nem foglalkozom (nem is vagyok oda érte mert merda, igaz elég az aláírásomat megnézni) csak egy Olasz Palermoszájtra fedlobták a hírt (mert sportigazgatónk figyeli Inzaghit), aztán gondoltam bemásolom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Palinko
köszi gabber saviola
lenne hozzád 1 személyes kérdésem. te minden csapat híreit figyeled és bemásolod? vagy csak a palermoval és a milannal foglalkozol? mert én az igazat megvallva csak a milannal foglalkozom,egyszer magam szempontjai szerint felmértem,hogy miért a milannak érdemes szurkolni,azóta nem tágítok és nem is bántam meg.
gabber_saviola

Galliani: "Per Ronaldo tutto rinviato"
"Per l’affare Ronaldo ci siamo aggiornati con il Real Madrid a domani a mezzogiorno".
Lo ha dichiarato l’amministratore delegato del Milan, Adriano Galliani, all’uscita dalla riunione a Madrid con i dirigenti delle merengues. "Esistono quattro punti sui quali non c’è ancora l’accordo: il prezzo, la forma di pagamento, i termini e gli interessi", ha proseguito Galliani il quale ha anche smentito il prestito di Oliveira al Real.

nincs még semmiféle biznisz, mert elhalasztották holnapra. Galliani holnap délben érkezik Spanyolhonba. Mert négy pontja még nem tiszta a transzfernek: az ár, a fizetés, a szerzõdés idõtartama és az érdekek. Galliani tagadta, hogy a transzferbe belevenné Oliveira kölcsönadását.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Palinko
tudom én, de én nagyot röhögnék,ha megint felhoznák!
te talán nem?
Nuno88
hagyjuk már Kakát, neki ehhez semmi köze sincs. megmondták kerek-perec h Ricardo nem eladó!!!

Palinko
na igen! most láthatjuk,hogy akarjuk e rondaldinhot. mert ha összerakom magamban a teóriákat,akkor nem engedjük el olit ha kell ronaldinho,bár ez nem ennyire egyszínû természetesen 😊 csak gondolom felhozom.

kül meg nagyon várom hogy mi lesz a vége.

ja és érdekes hogy a madrid nem keverte bele kakát a dologba,bár lehet ez volt annak az elõzménye? :S de meg van akit akartunk és ez alényeg! 😊
Nuno88
nem tudom... rosszabb sztem nem lenne, csak a természtével van baj (Cassanonak)

DjCooll
hát nem tudom srácok szerintetek kell ide cassano Oli helyére?

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Nuno88
18:47 - Megvan a megállapodás a Ronaldo-ügyben! 17:30-kor, két és fél óra után álltak fel az asztaltól a felek.

Nuno88
18:45 - A Real Madrid Cassano-Oliveira cserét ajánlott, melyben a felek fél éves kölcsönszerzõdéssel plusz opciós joggal lennének érdekeltek. Az egyetlen hátrány, hogy egyik támadó sem szerepelhetne új csapatában a Bajnokok Ligájában.

Nuno88
18:40 - A mai Milan-Madrid találkozón a korábban említett két brazil csatár mellett Cassano is szóba került. Részletek egyelõre nincsenek, a felek holnap ismét leülnek tárgyalni.

DjCooll
ja igen értem akkor ocs a hülye hsz ért:S amugy ha vki elvan tiltva olyankor is jár neki a fizetés?:S

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Nuno88

Nuno88
el van tiltva mert doppingolt

DjCooll
na ne már sztem oliveirára szûkségünk van.Ha márkölöcsbe akkor inkább Boriellot.

Nuno88
10:00 - Ronaldo ma aláírja szerzõdését a Milanhoz, míg Ricardo Oliveira könnyen lehet, hogy a Real Madrid játékosa lesz kölcsönben.

Palinko
végül is igazad van....
LasCar16
grat a csapatnak megvan a 3pont..Seedorf sztem többet futott mint eddig nem is bírta😛..de alapvetõen jól jáccott..Kakának még kell egy ket meccs mire megint belejön..Gattuso megint hozta bulldog formáját😊...Oddo is jól nyomta csalódott lettem vna ha nincs meg a gyõzelem, grat a Parmának is...Forza Milan

#acm

Kaplartom
Lejött, sztem tök szép a milan himnusz!

Kaplartom
megvan! onnan hogy mentsem le a gépre??

Nuno88
figyelj, a biztosra akartak menni, kontrára játszottak és kész, minden kiscsapat megpróbálja ezt alakalmazni egy nagy csapat ellen

Ott van 3 különbözõ példányban.

Palinko
de azért annyira õk sem lehetnek hülyék,hogy ne tudják,hogy egy milan kaliberû csapat biztosan betalál nekik...
Kaplartom
köszi, de itt rajta is van, mert én nem találtam!

Például innen.

Nuno88
egy kiscsapat mit csináljon? ha kitámadnak akkor nekik annyi... biztoságosan tartották az 1 pontot de a végén elvesztették

Kaplartom
megvan a 3 pont! Milan himnuszt hol lehet letölteni?<#vigyor2>

Palinko
hát az biztos hogy nem volt könyû,de én a mecs elején nem erre számítottam volna... és ezért tettem volna be azokat akiket említettem.
mivel a parma kiesõ helyen van nem valami erõs csapat,de több mint fél mecsett végigvédekezték... szánalmasak
Nuno88
könyebb meccs? szted ez könnyû volt? 😄

Palinko
jah igaz,csak az hogy ilyen "könyebb" mecsen inkább játszatnám olit meg abumeyangot hogy jobban összeszokjonak a többiekkel,legyen esélyük élesben is bizonyítani
Szabi 22
Na tessék itt van!!!!!!! Ezért mondtam hogy Inzghit játszatnám mert õ mindig képes belõni egy golt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuno88
jah a lényeg a 3 pont, néha voltak szép megmozdulások, összjátékok de sajnos ennyi, Gila lövése is szép volt amit mellel magaelé tett csak azt a kapus szépen hárította. hát a közönség nem gyönyörködhetett a játékban.

következik a Roma elleni visszavágó, amely iszonyat nehéz lesz, szal össze kell kapni magunkat!!!

Palinko
hát kaká elég szarul játszott. olit meg gurcuff ot megint késõn tették be sz.tem... na de bõven elég ha mindég 1 góllal többet lövünk,mint nekünk az ellenfél 😊 szóval nem túl jó eredmény,de megvan a 3 pont és ez a lényeg
Nuno88
nagyon karcsú volt, de megvan... Pippo ismét megmentett bennünket!
Seedorffal le kell ülni beszélni h vagy komolyraveszi vagy sétálhat.

Palinko
csak most ne védekezzük szét magunkat
Nuno88
Pipooooooooooooooooooo 😊

Palinko
igeeeeeen
Palinko
azért 2 gólt kéne lõni,nekem 8 hogy mikor.... mert szerintem a parma nem rúg nekünk,de azért a parma védelme elég jó 😞
Nuno88
kell egy gól a félidõ elején

Palinko
minek ide Lamphard? van kakánk,van gorcuff unk,van gattusonk,van seedorfunk,van pirlonk, minek ide lampard? sz.tem nem érné meg még 8 misié sem,hogy egy ilyen összeszokott csapat kiesen az összeszokottságból,bár brochi helyén szívesen látnám...
Nuno88
A Milan bagóért vinné Lampardot
Külföldi labdarúgás
A lombardok egy FIFA szabályt kihasználva szeretnének áron alul hozzájutni a Chelsea középpályásához.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szabályzata szerint az a 28 évnél fiatalabb játékos, aki három évet leszolgált szerzõdésébõl kivásárolhatja magát, ha 15 nappal a szezon vége elõtt ezt jelzi klubjánál. A kivásárlási összegnél a játékos fizetése sokkal inkább mérvadó, mint piaci értéke. Ez azt jelenti, hogy például a Chelsea klasszis angol válogatott középpályása, Frank Lampard körülbelül 8 millió fontért megválhat a londoniaktól, ha a Premiership utolsó fordulója elõtt 15 nappal ezt jelzi a klub vezetõinek. A hír hallatán a Milan azonnal jelezte, hogy hasonló körülmények között a nyáron várják Lampardot.

- Micsoda? Ez igaz? Lampard nyolcmillió fontért leigazolható? Miután posztján a világ egyik legjobbja, természetes, hogy érdekel a szerzõdtetése – mondta a hír hallatán Ariedo Braida, a Milan átigazolási guruja. Ugyanakkor természetesen az olaszok törekvései útjába állhat a Chelsea, amely szerzõdéshosszabbítást tervez a játékossal, akinek szándékait még nem ismerjük a jövõt illetõen.

Nuno88
Brocci megsérült Pippo jött a helyére