36663
-
#14303 baze, oddo majdnem gólpassz, ambro tette kapura...
paloschi meg az új pippo lesz, annyit van lesen, h már azt is befújják nála ami nem is az.
41. perc, változatosság kedvéért ismét elment a livorno oddo oldalán és ha jobb a beadás már közepet kezdenénk. -
#14302 nem tudom h ez az Oddo mit keres még itt -
#14301 na pont h beszélünk róla, oddo tökéletes gólhelyzetet alakított ki, kár, h a milan kapuja előtt.
kaladze már jó kapu felé fejelt, 3. említésre méltó esemény a livorno kapuja előtt :| -
#14300 ó je, a mérkőzés második átlövéses kísérlete, gourcuff nevéhez fűződik... ebből (is) kéne több -
#14299 kaladzet én is szeretem bonerától azért többet vártam de még lesz sok ideje bizonyítani, favalli is tud meglepetést okozni, úgy kábé az egész banda egy középcsapattal ér fel, de oddo nállam is régóta alul van a skálán én első meccsei óta emlegetem a beívelést. de már passzolni se tudna? igaz volt 1-2 jó pillanata kábé mint favallinak :D -
#14298 kaladze jó :) sok dolguk mondjuk úgy sem lesz, a kontrákkal vissza kell érni, ennyi lenne.
de h mi a bánatért emelgetik, ívelgetik a labdát egyfolytában, valamint miért mindig oddoval kell felhozatni a labdát, aki meccsek óta passzolni és ívelni sem tud azt nem értem...
[ ilyenkor szokott az jönni, h egy oddo beívelésből szerez gólt a milan, hátha most is :) ] -
#14297 körülményesen, lassan hozza fel a milan a labdát, a középpályán többnyire elfogy a tudomány. értem én h betömörül a livorno, de ezt ilyen lassú pontatlan játékkal az életben nem fogjuk áttörni, még sok van hátra, remélem változik a helyzet... -
#14296 van védelmünk? :DDD -
#14295 6. percben volt egy Pirlo löket de Amelia védte... -
#14294 Guffi VÉGRE!!! Remélem berámool egyet, és végre meggyőzi CA-t!!! FORZA MILAN!!! -
#14293 védelmünk kemény :S gufi, paloschi hajrá :) -
#14292 Hivatalos!
MILAN: Kalac; Oddo, Bonera, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Gourcuff; Paloschi, Gilardino
LIVORNO: Amelia; Grandoni, Knezevic, Galante; A.Filippini, Pulzetti, De Vezze, Vidigal, Pasquale; Tavano, Tristan -
#14291 10 perc és kezdünk!! forza! -
#14290 jó lenne, ha így lenne... FORZA FORZA!!! -
#14289 na hajrá , úgy érzem meg lesz a 4. hely -
#14288 A Brazil Labdarúgó-szövetség szeretné, ha az aranylabdás Kaká pályára lépne a brazil válogatottban a pekingi olimpián. Érthető módon azonban ezt jelenlegi klubja, az AC Milan nem akarja.
"Ha Kakát nevezik az olimpiai keretbe, akkor kénytelen lesz kihagyni a klub két nagyon fontos mérkőzését. Persze csak akkor, ha a Milan a bajnokság harmadik, vagy negyedik helyén végez" - nyilatkozta a Milan egykori játékosa, a most is a klubnál dolgozó, szintén brazil Leonardo.
"Nem tudok mit mondani, csak azt, hogy a Milan nem engedi el a játékost. Vannak olyan szabályok, amiket be kell tartanunk, ám az olimpiai játékokat nem a FIFA szervezi" - tette hozzá Leonardo.
Ez a jelenlegi helyzet, ám Leonardo azt is megemlíti, hogy a brazil szövetség már előrehaladott egyeztetéseket folytat a FIFA és az UEFA vezetőivel, hogy mégis megtalálja a lehetőséget a brazil behívására.
"Sepp Blatter és Michel Platini mindketten nagyon jó emberek, a Brazil Labdarúgó-szövetség elnöke, Ricardo Teixeira pedig igencsak nagyhatalmú vezető" - kesergett Leonardo, aki szerint a két fél megtalálja majd a megoldást Kaká pekingi szereplésére.
"Szomorú, mert a kommunikációnak ezen szintje nem volt jellemző a múltban" - zárta mondandóját Leonardo.
www.nso.hu -
#14287 Ronaldo a teljes őszi szezont sérüléssel bajlódva töltötte, és januári visszatérése után sem kerülik el a problémák, a múlt vasárnap sem tudta végigjátszani csapata bajnokiját. A brazil a következő két bajnokin sem állhat Carlo Ancelotti rendelkezésére, ráadásul bizonytalan a pályára lépése az Arsenal elleni BL-meccsen is.
Olasz lapértesülések szerint Milánóban nagyra tartják ugyan a játékát, ám sorozatos sérülései miatt nem szánnak új szerződést a csatárnak, aki elképzelhetőnek tartja, hogy amennyiben továbbra sem tud egy szezont egészségesen végigjátszani, még idén visszavonul a profi futballtól. A másik variáció szerint Ronaldo csak Európát hagyja el nyáron, és hazaigazol Brazíliába, hogy a Flamengóban fejezze be pályafutását. -
#14286 nem kell bemutatnod őt :D -
#14285 keret a Livorno ellen:
PORTIERI: Dida, Kalac;
DIFENSORI: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Oddo, Serginho, Simic;
CENTROCAMPISTI: Ambrosini, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf;
ATTACCANTI: Gilardino, Inzaghi, Ronaldo, Paloschi
kiemelném Rinot, akinek 1-1,5 hónap kényszerpihenőt írtak 12 napja-.- -
#14284 Dani Alves, Zambrotta és Barzagli jöhet sztem is ^^ -
#14283 Napi pletyka: Raimond Manco
Peru ifjú csillaga, Raimond Manco szívesen igazolna Olaszországba.
A mindössze tizenhét éves játékos az Alianza Lima csatára, és Dél-Amerika egyik legígéretesebb tehetségének tartják.
”Olvastam, hogy az AC Milan, és a Fiorentina próbál leigazolni engem. Hatalmas megtiszteltetés, hogy két ilyen híres klub noteszében is szerepel a nevem,” - nyilatkozta a játékos.
Forrás: tribalfootball.com -
#14282 Dani Alvessel vagy Zambrottával én is kiegyeznék. Esetleg Sergio Ramos... de ő elég drága... -
#14281 Ha Ricky vele is jóban van nincs kizárva ez a válasz :D -
#14280 lol, még mitnem -
#14279 jöjjön ő a Milanba, remélem Rickynek ez lesz a válasza:P -
#14278 Lio Messi, Rickyt hívja a BarcáhozASDASDa -
#14277 Dani Alves27, Zambrotta30, Mertesacker24,Barzagli26,(Taiwo23?Ebué?25)...Chelsea új szerb szerzeményét is szívesen láttam volna a csapatban=/ én ezeket az embereket szeretném jövőre a védelemben látni... mert ahogy én látom annyira minőségi és fiatal játékosok nincsenek a piacon -
#14276 Nesta, Bonera, Kaladze, Oddo, Janku... ezek maradnak, Nesta, Kaladze belső kettőssel nincs gond, szélső fiatalok kellenek -
#14275 igen, most még jók, de mi lesz jövőre? elmegy Maldini, marad nekünk Nesta, Janku aki számításba vehető. Cafú, Serginho és Oddo átlagos, Boneráról meg inkább ne is beszéljünk... -
#14274 Yulcsám, majd nyártól intézkedünk...:) különbenis nálunk kevesebb gólt csak az Inter kapott a bajnokságban...ennyit az öreg védelemről... -
#14273 Sok sikert a srác(ok)nak, de még azért várjuk ki a végét. Örülök, hogy jönnek a fiatalok, de kéne valami csinálni a védősorral, mert előbb utóbb gond lesz ebből. -
#14272 Adriano Gallianit lenyűgözte a tiniklasszis Alberto Paloschi Siena elleni gólja. A 18 éves támadó - több elődjéhez hasonlóan - csodaként vonulhat be a milánói gárda történelmébe azzal, hogy a hétvégi bajnokin, első Serie A találkozóján gólt szerzett együttesének.
Az utánpótlás korú Paloschit akkor rendelték az első csapathoz, miután valóságos sérüléshullám söpört végig a vörös-feketéken. Pato, Kaka és Alberto Gilardino nem állhatott Carlo Ancelotti rendelkezésére.
- Még akkor behivattam, amikor Pato megsérült - emlékezett vissza Galliani. - Sokan azzal vádolják a Milant, hogy túl öreg játékosok alkotják, ezzel szemben az utolsó öt gólunkat 18 évesek szerezték. Ezzel a két sráccal, Patóval és Paloschival egy örökzöld párost tudhatunk magunkénak - mondta az alelnök. -
#14271 Már-már bohózatba illő Ronaldo idei kálváriája. A Milan brazil támadója egy éve szolgálja a piros-feketéket, az idei szezonban azonban szinte csak percekre tudja megcsillogtatni tudását. Az ősszel egyetlen meccsen szerepelt, hosszú visszatérése után azonnal megsérült. Idén többször is szóba került játéka, ám pályára lépései után rendszeresen sérüléseiről lehetett hallani.
Ronaldo ezúttal a Siena elleni bajnokit nem tudta végigjátszani, Carlo Ancelottinak le is kellett cserélni támadóját. Az első információk szerint Ronaldo újra maródi, állapotából ítélve ismét úgy tűnik, hogy nem tud pályára lépni az Arsenal elleni, február 20-i BL-összecsapáson. Az azonban biztos, hogy a soron következő bajnoki megmérettetéseket, a Livorno és a Parma elleni mérkőzéseket nem tudja vállalni a brazil játékos. -
#14270 hát az biztos hogy most a Milannak nem olyan csatárra van szüksége aki minden 2. meccsen lesérül...:l -
#14269 hát, ez mind igaz, de... szerintem sem lesz ebből hosszabbítás... -
#14268 egyáltalán nem volt 100%-os állapotban, azért ezt CA is lenyilatkozta, kíváncsi vagyok h ez most mennyire komoly.. nem lesz így szerződés hosszabbítás -
#14267 MILAN
Kalac - 6: Made a brilliant save from Frick and was always comfortable.
Cafu - 6.5: Always offered support down the wing and his running was endless.
Nesta - 7: Another solid performance at the back, always snuffed out the danger but came off at half time with a knock.
Maldini - 7.5: When he gets it right, he can still be the best in his position at 39. Played like he did in his prime.
Jankulovski - 6: Some careless passing at times but made up for it with some good defending.
Brocchi - 6.5: Played in Gattuso’s role and was impressive by and large, despite a few minor lapses in concentration.
Ambrosini - 6.5: Good positional sense and created some good link up play.
Pirlo - 7.5: Sublime passing and he was the key to Milan’s attacks.
Serginho - 5.5: Made some good runs down the left but his delivery was poor.
Ronaldo - 5.5: Drifted in and out of the game and struggled to impose himself.
Inzaghi - 5.5: Always caught offside and when he was on he fluffed some excellent chances.
Subs: Paloschi 7, Bonera 6, Seedorf 6.5.
A goal.com értékelése... -
#14266 na neeee! mind1, nincs szükségünk rá, itt van Paloschi! :)
Úgysen csinált semmit az 1. félidőben... -
#14265 Ronaldo ismét megsérült, megint a térde, így nem biztos h ott lesz a Livorno ellen -.-
ezt már télleg nem hiszem el... -