A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
na gyors nyomassunk le egy szavazást.... egyébként jó lenne egy oldal,ahol tudnánk szavazgatni, és nem csak mi..... na de ez majd egy másik megbeszélés.
szóval szerintetek jönni fog sheva?
szerintem nem.90% hogy nem
Nuno88
Kaladze mégis marad, Seva mégis érkezik?
Külföldi labdarúgás

Kakha Kaladze meghosszabbította szerzõdését az AC Milan labdarúgócsapatával, amelynek alelnöke a héten kezdi meg a tárgyalásokat Andrij Sevcsenko visszaigazolása ügyében. Forrás: Mobilpress

Az elmúlt héten arról cikkeztek a lapok, hogy a 29 éves grúz védõ elhagyja a Bajnokok Ligája-gyõztes olasz klubot, ám meggondolta magát és végül meghosszabbította szerzõdését. Kaladze újabb négy évre, 2011-ig írt alá a Milanhoz – mindezt Adriano Galliani jelentette be.

A Milan alelnöke azt is elmondta, hogy várhatóan egy középpályással és egy csatárral erõsítik meg a keretet a nyáron. Utóbbi Andrij Sevcsenko lehet, akinek visszaigazolásával kapcsolatban Galliani a héten elkezdi a tárgyalásokat a Chelsea-vel.

Forrás: Mobilpress

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
sztem se megy, vagy ha mégis eladják akkor nagyon fogok csalódni a vezetõségben...de nem fog menni 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
ha csak nem tekerünk el nagyon valamit kaká úgy sem fog elmenni talán soha...
Nuno88
13:31 - Kaká: "Tartozom a Milánnak, 2011-ig ide köt a szerzõdésem."

Palinko
de legalább kölcsönbe adják úgy lenne a legjobb... ronaldo mellé kéne valaki igazán ütõs, mert inzaghi ronaldoval nem fogja megérteni magát szerintem, meg lassan mindenki el akarja felejteni pippot pedig szerintem még nem kéne lenézni!!! ronaldo mellé mondjuk egy eto csodálatos lenne szerintem... gila meg fejlõdjön más csapatba,majd ha jólesz visszakérjük 😊
Harmadik számú csatár? A cikk írója sincs tisztában a dolgokkal.

Nuno88
fiatal még én nem engedném el...

Palinko
nekem nem nagyon fog hiányozni
Nuno88
A Juve vinné a Milan világbajnokát
Külföldi labdarúgás

A Juventus labdarúgó-csapata szerzõdtetné Alberto Gilardinót, aki nem tudott gyökeret verni a friss BL-gyõztesben. Forrás: Mobilpress

Az olasz válogatott támadó nem zárt túl eredményes szezont a BL-gyõztes AC Milannal és bár a klub nem szeretné mindenáron eladni, de megfelelõ ajánlat esetén elengedi õt. A Juventustól valószínûleg távozik David Trezeguet, akinek helyére a Parma színeiben gólkirályi címet szerzõ támadó érkezhetne, de a torinói klub továbbra sem tett le az amszterdami Klaas Jan Huntelaar megszerzésérõl sem.

A Milan 20 millió eurót kérne Gilardinóért, aki hajlana a távozásra, hiszen Ronaldo és Inzaghi mögött jelenleg csak a harmadik számú csatárnak számít, ráadásul a BL-gyõztes olasz csapat nem titkoltan a nyáron szeretne még egy világklasszis támadót igazolni.

Nuno88
A Milan grúz válogatott védõje Kakha Kaladze megerõsítette hogy 2011-ig mindenképpen maradni szeretne a klubnál.

A BL gyõzelmet követõen felröppentek olyan hírek, hogy távozni készül a nyáron, mivel nem kap elég játéklehetõséget. Szóba hozták az angol Chelseavel is.

“Beszéltem a klub vezetõivel és minden félreértés tisztázva lett.” - mondta Kaladze ma délután a Milan Channelen

“Rendkívül boldog vagyok itt, és azt szeretném üzenni a Milan szurkolóinak, hogy 2011-ig maradok a csapatnál.” - tette hozzá

Forrás: channel4.com

Palinko
"akire senki nem gondolna."
<#wow2>
Nuno88
Carlo Ancelotti nyilatkozatában elismerte: egy nap szeretne az olasz válogatott edzõje lenni, de csak 2010 után.

"Nem hiszem, hogy egész életemben a vörös-feketék edzõje maradok, egy nap szeretnék az olasz válogatott szövetségi kapitánya lenni, de csak 2010 után. Szerintem nem lesz semmi probléma a szerzõdésem meghosszabbításával. Még egy évig érvényes, tehát bõven lesz idõ a tárgyalásokra. Amikor ez a kaland véget ér, szeretnék az olasz válogatott edzõje lenni. Sevcsenko? Szeretnénk visszaszerezni õt, de ez a döntés nem rajtunk múlik. A Chelsea sokat fizetett érte tavaly nyáron, és nem hiszem, hogy el fogják engedni õt, fõleg mivel az Afrika Kupa miatt pár hónapig nélkülözniük kell Didier Drogbát. Ibrahimovics? Nem róla beszéltem korábban. Ibrahimovicsnak nagyon jó szezonja volt az Interben és jól érzi magát náluk. Én csak annyit mondtam, hogy sok futballista szeretne most hozzánk szerzõdni, és van közöttük egy olyan is, akire senki nem gondolna."

Forrás: channel4.com

Nuno88
Az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Roberto Donadoni kihirdette a 23 fõs keretét. A Squadra Azzurra június 2-án a Feröer-szigetek ellen lép pályára, majd június 6-án Litvánia lesz az ellenfél. A keretben öt Milan játékos található, köztük Pippo Inzaghi, aki két gól szerzett a Bajnokok Ligája döntõjében.

A keret:

KAPUSOK: Abbiati (Torino), Amelia (Livorno), Buffon (Juventus);

VÉDÕK: Barzagli (Palermo), Cannavaro (Real Madrid), Gamberini (Fiorentina), Materazzi (Inter), Oddo (Milan), Pasqual (Fiorentina), Tonetto (Roma), Zambrotta (Barcelona);

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini (Milan), De Rossi (Roma), Diana (Palermo), Gattuso (Milan), Perrotta (Roma), Pirlo (Milan);

CSATÁROK: Del Piero (Juventus), Di Natale (Udinese), Inzaghi (Milan), Lucarelli (Livorno), Quagliarella (Sampdoria), Rocchi (Lazio).

Forrás: acmilan.com

Nuno88
Az AC Milan idei teljesítménye a számok tükrében:

BAJNOKOK LIGÁJA: Végsõ gyõzelem (A klub történelme során hetedszer).
SERIE A: 69 ponttal a 4. helyet szerezte meg a bajnokságban.
OLASZ KUPA: Az elõdöntõben búcsúzott az AS Roma ellen.

BAJNOKOK LIGÁJA:
A legtöbbet pályán lévõ kapus: NELSON DIDA (13 meccs, 1188 perc, 9 kapott gól)
A legtöbbet pályán lévõ védõ: MAREK JANKULOVSKI (12 meccs, 947 perc)
A legtöbbet pályán lévõ középpályás: RICKY KAKA' (15 meccs, 1412 perc, 10 gól)
A legtöbbet pályán lévõ csatár: PIPPO INZAGHI (12 meccs, 830 perc, 6 gól - 2 a döntõben)

SERIE A:
A legtöbbet pályán lévõ kapus: NELSON DIDA (25 meccs, 2250 perc, 19 kapott gól)
A legtöbbet pályán lévõ védõ: MAREK JANKULOVSKI (32 meccs, 2459 perc, 3 gól)
A legtöbbet pályán lévõ középpályás: ANDREA PIRLO (34 meccs, 2782 perc, 3 gól)
A legtöbbet pályán lévõ csatár: ALBERTO GILARDINO (30 meccs, 2104 perc, 12 gól)

OLASZ KUPA:
A legtöbbet pályán lévõ kapus: ZELJKO KALAC (3 meccs, 270 perc, 3 kapott gól)
A legtöbbet pályán lévõ védõ: DARIO SIMIC (6 meccs, 495 perc)
A legtöbbet pályán lévõ középpályás: CLARENCE SEEDORF (5 meccs, 333 perc)
A legtöbbet pályán lévõ csatár: RICARDO OLIVEIRA (5 meccs, 407 perc, 2 gól)

MILAN 2006-2007 A LEGJOBB 5 GÓLSZERZÕ:

BAJNOKOK LIGÁJA: KAKA' 10 gól; INZAGHI 6; SEEDORF 3; GILARDINO 2; PIRLO-GOURCUFF 1
SERIE A: GILARDINO 12; KAKA' 8; RONALDO-SEEDORF 7; JANKULOVSKI-PIRLO-R. OLIVEIRA 3
OLASZ KUPA: INZAGHI 3; BORRIELLO-GILARDINO-R. OLIVEIRA 2; BROCCHI 1
TOTÁL: KAKA' 18: GILARDINO 16; INZAGHI 11; SEEDORF 10; RONALDO 7

Mérk. sz., Gy., D., V.
Serie A: 38, 19, 12, 7,
Bajnokok Ligája: 15, 9, 3 ,3,
Olasz Kupa: 6, 2, 3 ,1,
Totál: 59, 30, 18, 11,

Szabi 22

Nuno88
Az utolsó nap:

Nuno88
miért nem vesszük meg Riquelmét? olcsóbb mint Dinnyó és sztem õ is ragyogóan kijönne Kakával 😊

LasCar16
ezen már csak röhögni lehet😊

#acm

LasCar16
<#banplz> buzáj-.-

#acm

Hú de gyors valaki. Reagálni se volt idõm shogun6-nak.😊

Nuno88
hát jah ezt az eredményt sejteni lehetett, sebaj azért bíztam benne h az utolsó meccset behúzzák... sztem se megy Kaká sehova...

Nuno88
2:0 már na jó ki is kapcsoltam...

banok
he buzájok Stream a meccsetekre.
Aki meg p2p-n nézné annak Gol TV a TVUPlayeren.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nuno88
félidõben vezet a Reggina 1:0-ra... nem volt vmi eseménydús félidõ...

Nuno88
na az elsõ értelmes helyzetünk de a kapus védte 😞

Nuno88
na kellett nekem mondani... vezet a Reggina, védelem nem tudom hol volt... talán még Athénba 😊

Nuno88
6 perc alatt nem sok minden történt...

Nuno88
Milan: (4-3-1-2) Kalac, Simic, Bonera, Kaladze, Favalli, Cafù, Brocchi, Pirlo, Serginho, Ronaldo, Borriello.

Reggina: (3-5-2) Campagnolo, Di Dio, Aronica, Lanzaro, Modesto, Tedesco, Gazzi, Vigiani, Mesto, Bianchi, Amoruso.

Nuno88
ennyi erõvel Seedorf , Ambrosini meg Gourcuff sincs nevezve...õk is mennek a Realhoz?

Nuno88
hagyjuk már a hülyeséget!

Szabi 22
Ez remélem pletyka de már nem vagyok benne biztos!

Szabi 22
Carlo Ancelotti nem nevezte a brazil játékost a Reggiana elleni bajnokira.

A Marca címû spanyol lap madridi tudósítója szerint Kaká, az AC Milan brazil játékosa a BL-döntõben játszotta utolsó mérkõzését piros-fekete mezben. Kaká ugyanis a hírek szerint bejelentette távozási szándékát a milánói vezetésnek, vagyis elképzelhetõ, hogy a következõ szezont valóban Madridban, a királyi gárdánál kezdi. A Real vezetõi jelenleg a bajnoki cím elhódítására koncentrálnak, de állítólag egy küldöttség Milánóban tárgyal Kaká megszerzésérõl.

Nuno88
Ibrahimovic az õsellenséghez igazolhat
Külföldi labdarúgás

A friss BL-gyõztes AC Milan vezetõedzõje, Carlo Ancelotti továbbra sem mondott le arról, hogy leigazolja Zlatan Ibrahimovicot, az õsi rivális Inter svéd csatárát.

Ancelotti már tavaly nyáron szerette volna szerzõdtetni a svéd támadót, de Ibrahimovic akkor kikosarazta a piros-feketéket, és az Inter ajánlatát fogadta el. A Milan trénere azonban nem mondott le a játékos megszerzésérõl, és ha a városi rivális hajlandó lenne megválni Zlatantól, akkor azonnal lecsapna a lehetõségre.

Bár a bajnoki címvédõ vezetõi korábban kijelentették, hogy semmi esély Ibrahimovic értékesítésére, a közelmúlt eseményei változtathatnak az elöljárók hozzáállásán. A svéd focista a napokban egy nyilatkozatával hozta kellemetlen helyzetbe klubját (kijelentette, hogy szívesen dolgozna együtt a calciopoli botrány fõkolomposával, az egykori Juventus-vezér Luciano Moggival), majd ügynökén keresztül követelte, hogy jelenlegi fizetését duplázzák meg a következõ szezonra. Mindkét akciójával sikerült feldühítenie a kék-feketék vezetõit, akik megfelelõ ajánlat esetén talán mégis elgondolkodnának az elengedésérõl.

Palinko
szerintem van benne több év mint 3-4
Nuno88
Nesta visszavonul?
Külföldi labdarúgás

Elképzelhetõ, hogy Alessandro Nesta visszavonul a válogatottságtól, mert a jövõben csak a Milan sikereire akar koncentrálni. Forrás: Mobilpress

A Bajnokok Ligája-gyõztes AC Milan olasz labdarúgója 2011-ig meghosszabbította szerzõdését a piros-feketékkel, és mint elmondta, elsõsorban klubjára szeretne koncentrálni.

- Úgy érzem, még van bennem három-négy év. Ahhoz viszont, hogy a legmagasabb szinten tudjak teljesíteni, néhány dologról le kell mondanom, elképzelhetõ, hogy a válogatott lesz az egyik – nyilatkozta a 31 esztendõs Nesta.

Nuno88
Carlo Ancelotti kijelölte a Reggina elleni zárómérkõzésre készülõ keretét.

KAPUSOK: Fiori, Kalac, Storari;

VÉDÕK: Bonera, Cafu, Favalli, Grimi, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Serginho, Simic;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Brocchi, Gattuso, Pirlo;

CSATÁROK: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ronaldo.

Palinko
Carlo Ancelotti a Reggina elleni mérkõzésrõl, az Interrõl, és már a következõ szezonra gondolva az igazolásokról is nyilatkozott:

"Úgy gondolom, ahhoz, hogy képesek legyünk Európa csúcsán maradni, a keretnek néhány helyen erõsítésre van szüksége. Ha játékosokat igazolunk, akkor ezek lehetnek igazi világklasszisok is. Ronaldinho és Eto'o beillik ebbe az elképzelésbe, jelenleg talán Eto'o a legjobb csatár a piacon, de errõl nem akarok többet beszélni. A következõ szezonban ott lesz az Európai Szuperkupa, az Interkontinentális Kupa, a Bajnokok Ligája, a Serie A és az Olasz Kupa, úgyhogy nagyon fontos, hogy minõségi játékosok álljanak rendelkezésre. Gilardino? Õ nagyon boldog a Milanban. A mostani szezonja nem volt kiegyensúlyozott, de azért lõtt néhány gólt. Mexes? Õ jelenleg az egyik legerõsebb középhátvéd a piacon. Ambrosini? Az hiszem, hibázott azzal a bizonyos transzparenssel, és õ is megértette ezt és elnézést is kért. Azt hiszem ez lezárja az ügyet. Az Inter megérdemelten nyerte a Scudettót, ahogyan mi is a Bajnokok Ligáját, úgyhogy mindenkinek joga van ünnepelni. A futballban emellett teljesen megszokott dolog, hogy kigúnyolják a riválisokat. Reggina? Meg kell próbálnunk egy versenyképes csapatot kiállítani, jó teljesítményt kell nyújtanunk, hogy ne billentsük el a mérleget a kiesés elleni küzdelemben senki javára sem. Ambrosini nem teljesen egészséges, Paolo Maldini, Inzaghi és Kaká is gondokkal küszködik. Ronaldo még mindig sérült, Oliveira és Gourcuff pedig eltiltottak."
gabber_saviola
azt egybõl gondoltam 😄dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nyugi van, nem kell a flém senkinek sem, az nem ide való arra ott az enesókaponthûha <#smile>

relaksz van

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
ugyanígy vok énis😊

Yo, Bitch!

Lombardini
½Én nem nyertem 42 éve½ Ez volt ráírva, a zászlón meg az, hogy ½Dugjátok a seggetekbe a scudettót½. Szerintem az a minimum, hogy bocsánatot kérnek, de ezzel nem lehet nem megtörténté tenni a dolgot. Gattuso elmegy a picsába. Eddig tiszteltem és kedveltem a válogatott miatt, de elmegy a picsába. Bocs, de mérhetetlenül dühös vagyok.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

9csöves9
az Inter kiadott valamikor egy olyan kitûzõt,annak a mintájára írták azt erre a táblára hogy "én nem 42 éve nyertem"

arra utal hogy az Inter utolsó bl gyõzelme 42 éve volt

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

tep
most ismétlik a meccset a Sport 2-õn

\"SLICE of LIFE\"

Palinko
A klub részérõl Adriano Galliani jelentette be, hogy Maldini visszavonulsával együtt az általa viselt mez is visszavonul.

A "búcsú" a legendás számtól azonban csak ideiglenes lesz, mert amint egy újabb Maldini kerül a csapathoz, megkapja a azt.

A Maldini család következõ ígérete a 9 éves Cristian, aki korosztályában már most kitûnik képességeivel.

Galliani elmondása szerint a 3-as szám a Maldini családhoz tartozik, a jövõben is csak õk viselhetik ezt a mezt.
Palinko
ez engem is érdekelne
Nuno88
Ambrosini elnézést kért az Intertõl
Külföldi labdarúgás

A Milan középpályása nyílt levélben követte meg a városi riválist, amelyet az újdonsült BL-gyõztes játékosai ünneplésük során többször is becsméreltek.

A Milan 2-1-es, Liverpool felett aratott gyõzelme után hosszú ünneplésbe kezdett. A lombardok hetedik Bajnokok Ligája-címüket hosszú tivornyával tették emlékezetessé. A napokig tartó fieszta alatt a Milan játékosai örömükben gyakran megfeledkeztek magukról, és a nagy rivális Intert pocskondiázó rigmusokba kezdtek. Emiatt kért bocsánatot Massimo Ambrosini.

- Mindenki tudja, hogy a foci nemcsak illedelmes nyilatkozatokról, és barátságos dicshimnuszokból áll. Az ember örömében, vagy bánatában, gyakran mond olyat, amelyet nem is gondol komolyan. Elnézést kell, kérjek, mert egy önfeledt, eufórikus pillanatban mondtam néhány butaságot – mondta Ambrosini levelében.

Kaplartom
Mi van a táblára írva? (magyarul) 😊

ForzaInter
széggyelheti magát az egész Milan, én örültem annak hogy megnyertétek a BLt- mert legalább olasz csapat nyerte, Gattusót eddig tiszteltem de most ezzel hadd ne mondjak semmit...

Yo, Bitch!

Kiásta a csatabárdot.