A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Kaká nem magának adná az Aranylabdát
Külföldi labdarúgás

Rendkívül szerény nyilatkozatot tett Kaká. A Milan brazil támadójánál Cristiano Ronaldo a favorit, de szívesen látná barátját és csapattársát, Paolo Maldinit is a nyertesek közt.

A futballbarátok nagy része abban minden bizonnyal egyetért, hogy az idei Aranylabdára két játékos pályázik reális eséllyel: Kaká, a BL-gyõztes Milan brazil támadója, és Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál szélsõje. A versenyfutás minden bizonnyal az utolsó pillanatig kiélezett lesz, Kaká azonban már most biztos benne, hogy Ronaldo érdemli ki év végén az elismerést.

- Ronaldo kétségtelenül megérdemli az Aranylabdát. Majdhogynem egymaga vezette sikerre idén a Manchester Unitedet az angol bajnokságban. Ugyanakkor ott van nagy barátom, Paolo Maldini is, számomra hihetetlen, hogy egy ekkora bajnok sosem nyerte még el ezt a trófeát - nyilatkozta Kaká.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
A Milan részérõl Adriano Galliani jelentette be, a klub ajánlatot tesz Samuel Eto'o-ért a Barcelonának.

“Eto’o az elsõ számú célpontunk a nyáron, de a spanyol bajnokság végéig nem akarjuk zavarni a Barcelonát.” -mondta Galliani ma délután

“A keretünk a következõ szezonra nem sokat változik, azok alkotják majd, akik az ideit befejezték. Néhány játékos érkezhet a szünetben, egy a középpályára egy pedig a támadósorba. Idõnk van bõven, nem kell semmit elsietni”

Egy új csatár érkezése rivalizálást okozhat a csapatban, aminek jelei már a hétvégén is megmutatkoztak. Alberto Gilardino nyilatkozatban fejezte ki aggodalmát, amit a klub vezetése nem nézett jó szemmel. Galliani közölte, a csatár átadólistára került.

“Megmondtam neki, hogy a klub szeretné ha maradna. Azonban nem garantáljuk a kezdõben a helyét és nem akceptáljuk a napokkal ezelõtt tett nyilatkozatát. Ezennel engedélyt adok neki, hogy eligazolhasson máshova, ha lesz olyan csapat, amelyik fizet érte 24 millió eurót.”

A Juventus szívesen kátná a támadót, cserébe pedig felajánlaná Trezeguet a piros-feketéknek.

“Trezeguet remek játékos, de nem cserélhetünk el egy 1982-ben született csatárt egy öt évvel idõsebbre.”

Galliani lezárta a Shevchenko ügyet is.

“Az õ visszetérése gyakorlatilag lehetetlen” - tette hozzá

“Thierry Henry? Közel voltunk hozzá hogy tavaly leigazoljuk, de õ megmutatta milyen hûséges a klubjához és maradt az Arsenalnál.”

Forrás: channel4.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DjCooll
Kaká Németországban, a brazil válogatottal készül a törökök elleni barátságos mérkõzésre. Itt beszélt az õt és a Milant érintõ kérdésekrõl.

“Szerintem a Milan most távolabb van Ronaldinho leigazolásától, mint három hónappal ezelõtt. Nem hiszem hogy a nyáron hozzánk jönne, mivel úgy tûnik maradni szeretne a Barcelonában.” -mondta a La Gazzetta dello Sport-nak

“Ami Shevát illeti, nagyon remélem hogy visszajön. Gyakran beszélek vele, de sajnos a labdarúgásban vannak szabályok, nem fordulhatsz meg és hagyhatsz ott mindent egy csapásra. Biztos vagyok benne, hogy már Milánóban lenne, ha a döntés kizárólag rajta múlna. Azonban vannak problémák, ami miatt ez nem ilyen egyszerû. Samuel Eto’o egy remek lehetõség, mivel kiváló játékos. Shevának viszont nem kéne idõ a beilleszkedésre, hiszen nagyon jól ismeri a klubot és a játékosokat ”

Kaká az idei Aranylabda díj legfõbb esélyese, amirõl így vélekedik:

“Ott voltam 2002-ben amikor Ronaldo a magasba emelte a díjat a Real Madrid ünnepségén. Az egy hihetetlen élmény volt. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi idõsen már a közelébe juthatok egy ekkora elismerésnek. Még nem nyertem meg, de jó érzés azt hallani, hogy számos elismert játékos és szakember gondolja úgy, engem illetne az Aranylabda.”

A jövõrõl:

“Az elsõdleges célom a Klubvilágbajnokság megnyerése. Tudom, hogy a Bajnokok Ligája elismertebb trófea, de Világkupa különösen csábító egy brazil számára.
Jövõre végig harcban leszünk az Interrel a bajnoki aranyért. Ezúttal nem lesz ponthátrány, ami lerombolná a bajnokságot.”

A csapat edzõje Carlo Ancelotti a napokban újította meg szerzõdését 2011-ig, pontosan addig amíg Kaká kontraktusa is szól.

“Beszéltem Ancelottival és elmondtam neki, hogy közösen mindent megnyerhetünk a Milannal. Közös jövõt választottunk egészen 2011-ig. A Real Madrid elfelejthet engem, egy jó ideig biztosan.”

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Nuno88
hát igen a 2003-as bl gyõzelem után ezt a kupát nem sikerült begyûjteni, bár akkor még nem klubvilágbajnokság volt...

Nuno88
Adriano Galliani a következõ szezon céljairól beszélt a Szardínián megtartott Milan Workshop alkalmával:

"A céljaink a következõ szezonban világosak: Az elsõ és legfontosabbb, hogy megnyerjük a Klubvilágbajnokságot Tokióban. A következõ a Bajnokok Ligájában a címvédés, aztán a bajnoki cím megszerzése, majd az Európai Szuperkupa, végül pedig az Olasz Kupa. Ez a fontossági sorrend, de természetesen mindegyiket szeretnénk begyûjteni, ami azonban igen nehéz feladat. Az én álmom az, hogy a keret világbajnok játékosai ebben a szezonban a klubok világbajnokságában is a csúcsra érjenek."

Forrás: acmilan.com

lol -.-

végülis ha ronaldo a milanba ment akkor jogos .D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nuno88
ha odaigazol, akkor leírta magát a szememben :(

Nuno88
Az Inter rástartolt Sevcsenkóra
Külföldi labdarúgás

Massimo Moratti, az Inter tulajdonosa visszavágnak a városi rivális AC Milannak. A piros-feketék télen egy volt Inter-focistát igazoltak le Ronaldo személyében, a bajnoki címvédõ pedig egy volt Milan-játékost szerzõdtetnénk, Andrij Sevcsenko személyében.

Sevcsenko olaszországi visszatérése azóta téma a sajtóban, mióta az ukrán csatár bemutatkozott a Chelsea színeiben. A támadó a szezon folyamán nem tudta meggyõzni a londoni klub szakmai szakmai stábját arról, hogy mindenáron érdemes ragaszkodni hozzá, miközben Olaszországban biztosra veszik: ha Seva visszatérne, egyúttal visszanyerné bombaformáját is. Sevcsenko szívesen maradna Londonban, mert szeretné bizonyítani, hogy megéri az érte kifizetett pénzt, felesége ugyanakkor visszavágyik Milánóba, neki ugyanis nem jött be az élet a szigetországban.

A Milan vezetõi többször is jelezték: az ajtó nyitva áll a támadó visszatérése elõtt, ugyanakkor a Chelsea elöljáróival nem vették fel a kapcsolatot Seva leigazolásával kapcsolatban. Nem úgy Massimo Moratti, az Inter elnök-tulajdonosa, aki néhány informális beszélgetés után a napokban kész hivatalos ajánlatot tenni a támadóért.

Palinko
kicsit már öreg lenne nem? de végül is jöhet. eto nak örülnék a legjobban
Kaplartom
Bocsi, h. 2x ment. Egyébként Henrynak nagyon örülnék, és lehetséges is az átigazolása...

Kaplartom
Jobb a BWIN! :D Hát Henry repked a levegõbenn...

Nuno88
Kaká lepipálta Ronaldinhót
Külföldi labdarúgás

Carlos Dunga, a brazil válogatott szövetségi kapitánya szerint Ronaldinhónak keményen kell edzenie, hogy ismét formába lendüljön, és visszaszerezze a trónt a Milan támadójától.

Dunga nem palástolta, kicsit csalódott Ronaldinho jelenlegi formája miatt, a Barcelona támadója ugyanis az utóbbi idõben elhanyagolta az edzéseket, és már nem a világ legjobb játékosa.

- Ronaldinhónak edzenie kell, mert nincs jó edzettségi állapotban. Ha fizikálisan rendben van, senki és semmi nem állíthatja meg, de jelenleg lassú, képtelen 30-40 méteren elszakadni õrzõjétõl, ezért nem is megy neki a játék. Most egyértelmûen Kaká a világ legjobb játékosa, Ronaldinhóban megvan a lehetõség, hogy visszakapaszkodjon a csúcsra, és Robinho is ott jár a közelükben – mondta Dunga, aki az angolok elleni barátságos meccsen mindhárom futballistát szemügyre vehette, és egyetértett az általános vélekedéssel, hogy közülük Kaká játszott a legjobban a találkozón.

Nuno88
tetszik de sztem sem ilyen lesz...

DjCooll
nekem olyan nincs :)

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16
jobb klikk/ view image/ f5 :)

#acm

gercse
Pippó olyan mint a Juvénál Del Piero volt Capellonál, szerencsére DD többet játszatta, és remélem a köv. edzõ is sokat fogja.
Egyébként én nem bánnám ha mondjuk hozzánk jönne Gila :) (szerintem kéne neki a váltás)

Nuno88
így van, Gilanak nem magyaráznia kellene hanem példát venni Pipporól, nem sokat játszott de ha beállt meghálálta azt...

Nuno88
Lehet hogy Alberto Gilardino napja meg vannak számlálva a Milannál.

A csatár a hétvégén a ‘Gazzetta dello Sport’-nak adott interjúban elmondta, amennyiben nem garantált a helye a csapatnál, megfontolja a távozást (lásd. elõzõ hír) Carlo Ancelotti nem nézi túl jó szemmel játékosa fenyegetõzését.

“Ha Gilardino úgy érzi menni kell, akkor nincs ok arra hogy ne segítsünk neki ebben. Természetesen amint találunk megfelelõ helyettest. ” - reagált az edzõ

“Egészen mostanáig úgy tûnt, hogy Gila nyugodt és minden rendben van. Õ most sportszerûségrõl és hitrõl beszél, pedig mi voltunk azok akik mindig bíztunk benne. Számomra õ mindig fontos játékos volt, még akkor is, ha a Milannál nem szokatlan hogy nagy harc folyik a helyekért. Gilardino még fiatal, sokat feljõdhet a jövõben és már eddig is sok gólt szerzett. Mint mindenkinek, neki is vannak jobb és rosszabb periódusai.” -folytatta

“Az egyetlen játékos a klubnál akinek biztos a helye, az Kaká. Mindenkinek példát kéne vennie Inzaghiról. Õ nagyon komolyan veszi a munkáját. Mindig készen áll a bevetésre és keményen dolgozik, nem törõdve a külsõ körülményekkel. Többek közt ezért is érdemelte ki a BL döntõben való részvételt.“

Úgy tûnik Ancelotti üzenete egyértelmû: "Fejezd be a panaszkodást és harcolj a helyedért, vagy csomagold össze a holmidat!"

Forrás: channel4.com, goal.com

tep
sárga békás mezünk lesz? :D

\"SLICE of LIFE\"

Nálam tisztán látszik, de úgyse iylenek lesznek a mezek.
Itt a link.

Palinko
Alberto Gilardino többek között jövõjérõl, az Interrel kapcsolatos pletykákról és a Bajnokok Ligája döntõrõl is nyilatkozott a Gazzetta dello Sportnak.

"A helyzetem nagyon egyszerû. Jól érzem magam a Milanban, de nem garantálhatom, hogy itt fogok maradni. A szerzõdésem hosszú távra szól, és tökéletes a kapcsolatom a Milannal, de a futballban bármi megtörténhet, és én is figyelemmel követem a lehetõségeimet. Nem lennék õszinte, ha ezt tagadnám. Számomra az edzõ és a klub bizalma nélkülözhetetlen. A múltban ezt megkaptam, és szeretném, ha ez így lenne a jövõben is. Úgy akarok játszani, hogy ne kételkedjenek bennem az elsõ hiba vagy gyenge teljesítmény után. 25 évesen folyamatos játéklehetõségre vágyom, hogy visszafizethessem a Milannak mindazt, amit értem tettek. Elismerem, arra számítottam, hogy Athénban játszani fogok. Amikor kiderült, hogy csak a padra kerülök, csalódott voltam. Azonban én a csapat érdekeit mindig a sajátjaim elé helyezem, úgyhogy megpróbáltam koncentrálni és a legjobbat nyújtani abban a néhány percben, amit Carlo Ancelotti adott nekem. A kupa felemelése azért valamennyire feledtette a csalódást. A versenytõl nem félek. Mindig is igazi bajnokokkal kellett megküzdenem a helyért, mint például Sevcsenko, Inzaghi, Vieri és Ronaldo. Ha a verseny tisztességes, és a legjobb formában lévõ játékos játszik, akkor semmi probléma sincs. Inter? Nem igaz, hogy megkerestem õket. A Milan szurkolókkal mindig is jól kijöttem, remélem elhiszik nekem, ha azt mondom, hogy nem kerestem egyetlen klubot sem, nemhogy az Intert. Néhány szurkoló kifütyült ebben a szezonban, de a többség mögöttem állt. Szeretném sok góllal visszafizetni a bizalmukat. A Juventus és a Barcelona? Mindkettõ nagy klub, és örülök az érdeklõdésüknek, de a legnagyobb klub a Milan. Nehezen tudom elképzelni, hogy más csapatnál futballozzam. Azonban ha azt érezném, hogy többé nem bíznak bennem, más csapatot keresnék. Hogy jelenleg mi a helyzet? Úgy érzem, kételkednek bennem, és õszintén szólva nem tudom, hogy miért. Az egész egy hihetetlen, valószerûtlen szituáció."
Palinko
nálam is, please linkeld :)
DjCooll
hát nálam csak egy békuci látszik:)

LasCar16
valszeg ezek lesznek az új mezeink :)

#acm

Kaplartom
Pippo pí pipo! Zsamó.. hehe (bocsi ezt le kellett írnom) <#vigyor>

tep
Pippo a válogatottban is Szuper :)

\"SLICE of LIFE\"

Nuno88
így van õ a király :)

Kaplartom
mindenki tudja hogy Kaká a legjobb... :P

DjCooll
A Kicker olvasói szerint Kakà a legjobb

A német Kicker olvasóinak szavazatai alapján a Werder Brema középpályása, Diego a Bundesliga legjobb játékosa. A kiváló labdarúgó a szavazatok 50%-át kapta meg. Az újságnál lehetett voksolni a világ legjobb játékosára is, ahol 48,8%-kal a brazil Kakà nyert, megelõzve Cristiano Ronaldot (18.9%) és Ronaldinhot (10.4%).

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
Kaka: „A Bajnokok Ligája különleges helyet foglal el a szívemben”

„Bíztam benne, hogy megnyerjük a Liverpool elleni Bajnokok Ligája döntõt, és a dolgok csak jobbak lettek az elsõ gól után. Azonban be kell ismernem, hogy megfordult a fejemben a 2005-ös finálé. Pippo Inzaghi második gólja után már tudtam, hogy nem ismétlõdhet meg újra Isztambul. Még csak 20 éves voltam, amikor Brazília megnyerte a 2002-es Világbajnokságot, ahol mindenki tudta a dolgát. Én többnyire csak figyeltem, és tanultam. Nem azt mondom, hogy nem volt szenzációs felemelni a kupát, de teljesen más érzés kerített hatalmába múlt héten Athénban, amikor az AC Milan megnyerte a Bajnokok Ligáját, amelyben sokkal nagyobb szerepem volt.”

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Palinko
jó az egyt dolog hogy vége a serie a nak, meg minden kupának, de azért nem kéne egész nyárra kihalatni a topikot. na mondjuk ezért is mindjárt bemásolok pár érdekes hírt az acmilan.hu ról :P

ilippo Galli fiai megnyerték az Angelo Dossena Kupát. A Milan fiatal tehetségei a döntõben 4-4-es végeredmény után büntetõrúgásokkal kerekedtek felül az Atalanta gárdáján. A mérkõzésen Davide Di Gennaro kétszer, míg Pierre és Willy Aubameyang egyszer volt eredményes, de a tizenegyes-párbajnál Daniel Offredi védésére is szükség volt a végsõ diadalhoz.

A Milan utoljára 1981-ben nyerte meg a tornát, amikor még a fiatal Filippo Galli is a csapat tagja volt. A döntõt körülbelül kétezer nézõ tekintette meg Cremában.

CSOPORTMÉRKÕZÉSEK:
Milan-Atalanta 1-0
Milan-Rappr. Serie D 1-2
Milan-Sel. Giapponese 2-0

ELÕDÖNTÕ:
Milan-Sampdoria 4-2

DÖNTÕ:
Milan-Atalanta 4-4 (9-8 – büntetõk után)

A német Kicker olvasóinak szavazatai alapján a Werder Brema középpályása, Diego a Bundesliga legjobb játékosa. A kiváló labdarúgó a szavazatok 50%-át kapta meg. Az újságnál lehetett voksolni a világ legjobb játékosára is, ahol 48,8%-kal a brazil Kakà nyert, megelõzve Cristiano Ronaldot (18.9%) és Ronaldinhot (10.4%).
És szerintünk is õ a le„Bíztam benne, hogy megnyerjük a Liverpool elleni Bajnokok Ligája döntõt, és a dolgok csak jobbak lettek az elsõ gól után. Azonban be kell ismernem, hogy megfordult a fejemben a 2005-ös finálé. Pippo Inzaghi második gólja után már tudtam, hogy nem ismétlõdhet meg újra Isztambul. Még csak 20 éves voltam, amikor Brazília megnyerte a 2002-es Világbajnokságot, ahol mindenki tudta a dolgát. Én többnyire csak figyeltem, és tanultam. Nem azt mondom, hogy nem volt szenzációs felemelni a kupát, de teljesen más érzés kerített hatalmába múlt héten Athénban, amikor az AC Milan megnyerte a Bajnokok Ligáját, amelyben sokkal nagyobb szerepem volt.”
gjobb ugyebár :)

tep
<#worship>

\"SLICE of LIFE\"

Nuno88
Bonera 26 éves múlt tegnap isten éltesse utólag is :)

LasCar16
LasCar16
LasCar16
ancelotti szerzodest hosszabbitott: 2010-ig marad a milannal!

#acm

Palinko
na a nyár nagy rejtéje,lesz hogy kit igazolunk
és lassan kezdenek repülni a kacsák :S:S
Nuno88
A Milan-játékosainak egy része már szabadságon,9 ember válogatott meccsre készül de õk is legkésõbb szerdán végeznek és szabadsárgra mennek,a következõ jelenése a csapatnak július 23-án lesz Milanelloban.Megoldódott a rejtély,hogy miért nem volt ott Nesta a válogatottban:Mert a napokban megnõsült!Gratulálunk és sok boldogságot! Tognaccini nyilatkozott a milan.com-on többek között a két megmûtött játékosunkról. Azt mondta hogy mindketten nagyon jól vannak, péntekig maradnak Belgiumban. Gilardino esetében csak egy kis apróságról van szó tehát rögtön elkezdheti a rehabilitációs programot, Paolonál viszont szükség van egy kis idõre, teljesen mozgás nélkül, mielõtt elkezdhetné az edzést.

LasCar16
ezen már röhögni sem tudok éljenek a spanyol lapok...:D

#acm

LasCar16
Az Anglia elleni barátságos mérkõzésre készülõ brazil válogatott edzése után mikrofonvégre kapták Kakát.

Az AC Milannal Bajnokok Ligája gyõzelmet múlt héten ünneplõ klasszis elmondta, hogy örömmel tölti el a Real Madrid kitartó érdeklõdése.

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen klub, mint a Real Madrid érdeklõdik irántam. Ez is azt jelzi, hogy nem dolgoztam rosszul az utóbbi években. Ugyanakkor tökéletesen elégedett vagyok jelenlegi helyzetemmel, a bajnokok között mi lettünk a legjobbak, és a városban is remekül érzem magam a családommal együtt. Ezért ha a Real, vagy bármely más csapat el szeretne vinni innen, elõször is a klubommal, az AC Milannal kell megegyezzenek.”

A madridiak úgy vélik, ennél egyértelmûbb nyilatkozat nem kell, amennyiben a Milan vezetõit meggyõzik, Kaka boldogan menne a Real Madridba.

#acm

Nuno88
Azért nekik se volt jó gondolom:

A múlt heti, athéni Bajnokok Ligája döntõ hõsét, a két gólt szerzett Filippo Inzaghit régi ismerõsként köszönthette a tévéképernyõn hat környei és két tatabányai kisdiák. A Liverpool elleni meccs elõtt ugyanis - mint Váradi Csaba, a Környei SE elnöke elmondta, egy környei cégnek köszönhetõen - csapatnyi magyar labdarúgó-palánta látogathatott ki Milánóba.
Váradi Alex, Czirkos Norbert, Beszedics Tamás, Szilágyi Szilveszter, Vida Ádám, Aradi Zsolt, Gyõzõ Kristóf és Martin Zoltán körülnézhettek az AC Milan edzõtáborában, a piros-feketék Udinese elleni bajnokiját (2-3) pedig a VIP-páholyból nézhették végig. A milánói világklasszisok többségét nem sikerült ugyan megközelíteniük (egy-egy lesifotót azért készítettek róluk, no meg csodajárgányaikról...), de Inzaghi kivételt tett velük.
Pippo nagyon készséges volt a gyerkõcökkel, egy közös fénykép erejéig helyet is foglalt közöttük.
(Forrás: 24 Óra)

DjCooll
Kaká: Boldog vagyok a Milanban, ezért IS maradok!

Az olasz AC Milan brazil középpályása, Kaká boldog jelenlegi csapatánál, s nem kíván váltani a nyáron.
- Nem akarok és nem is fogok váltani a nyáron! - mondta Kaká. Sokat köszönhetek ennek a klubnak és nagyon elégedett vagyok jelenlegi helyzetemmel, így ezért IS maradok itt! BL-t nyertem a világ legjobb csapatával, s jövõre hasonló, nagy célokban gondolkodunk! Az lenne az igazi, ha Ronaldinho is csatlakozna hozzánk a nyáron!

Palinko
nekik az a dolguk,hogy kérjék, csábítsák, nekünk meg az hogy visszaverjük õket :)
Palinko
AC Milan hivatalos közleménye szerint a csapat két játékosa, Paolo Maldini és Alberto Gilardino Antwerpenbe utazott, ahol Professor Marc Martens megmûtötte õket.
Maldini bal térdében kellett beavatkozást elvégezni, míg Gilardino jobb térdébõl egy cisztát távolított el.

NeoMaN
Kizártnak tartom, hogy Kaká elmenjen. Nincs annyi pénz.
:D

LasCar16
álmodhatnak tovább Kaká kijelentette h. 2011ig mindenképpen csodálhatjuk a játékát, vezetõség pedig el sem engedné semmi pénzért-.- Real leleményességét jellemzi h. belekevernék a transferbe Emersont-.- még a kutyám is megérti ha azt mondom neki h. NEM...

#acm

LasCar16
A spanyol AS címû sportlap értesülései szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke, Ramon Calderon a napokban visszautasíthatatlan ajánlatot tesz az AC Milan vezetõinek a brazil Kakáért.

A játékos már többször kijelentette, hogy - ha nem is a közeljövõben, de - egyszer szívesen játszana a Királyi Gárdában.

Negyven millió font, plusz Emerson! Ezt ajánlja a Real Madrid az AC Milan vezetõinek cserébe az idei Aranylabda legfõbb várományosáért, Kakáért. Ramon Calderon klubelnök a napokban az AS-nek adott interjújában ugyan összeget nem említett, de kijelentette, a televíziós szerzõdések mesés éves díjazásának köszönhetõen a pénz nem lesz akadálya a brazil sztár szerzõdtetésének.

- Nagyon elõnyös szerzõdést kötöttünk, így nyugodtan lehetnek merész terveink. Kaká megszerzése régi álmom, ami most megvalósulhat - jelentette ki Calderon.

A lap Predrag Mijatovics sportigazgatót is megkérdezte, lát-e esélyt Kaká leigazolására. A szerb vezetõ egyértelmû igennel válaszolt a kérdésre.

- Azt mindenki tudja, hogy Kaká szívesen játszana a Real Madridban. Igenis jó esélyeink vannak, már csak a Milan vezetõin múlik, elfogadják-e azt a mesés ajánlatot, amit a közeljövõben teszünk a játékosért - mondta Mijatovics.

Érdekesség, hogy a friss BL-gyõztes Milan vezetõedzõje, Carlo Ancelotti a Milan TV-nek adott interjújában megemlítette Emerson nevét. A tréner szerint a piros-fekete klub vezetõi két-három nagy igazolást terveznek a nyáron, ezek egyike pedig éppen a brazil Emerson lesz.

- A következõ szezonban még nagyobb terveink lesznek. Ezek megvalósításához azonban szükség van egy Ambrosinihez hasonló kvalitású középpályásra. Emerson éppen ilyen - nyilatkozta Ancelotti.

(samsungsport.hu)

#acm

Nuno88
de persze ez csak akkor lesz kiváló ha Kaká nem megy sehova... Kaká-Ronaldo,Shevchenko ^^

Nuno88
sztem jönni fog vissza Sheva nagyon bízom benne, én igenre szavazok...

Nuno88
Ma ünnepli 30. születésnapján az AC Milan középpályása, Massimo Ambrosini.

Sok boldogságot kívánunk neki!!!!