A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
nem lennék meglepve ha botrány lenne Gattuso táblája miatt<#vigyor3>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nuno88
A San Siroban:

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Maldini térdét kedden operálják Belgiumban. Azért, hogy a nyári felkészülés idejére már teljesen rendbejöjjön.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
SERIE A START ON AUGUST 26
5/25/2007
The Italian Football Federation have decided that the calendar will allow for next season's Serie A to start on August 26. The Italian Super Cup will be played on August 18 and August 26 and September 2 will mark two league gamedays.

Nuno88
zsír! :)

Benc16

ezt találtam most... :) grat. nektek :)

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

hallottam egy Galliani nyilatkozatot is, miszerint szerinte a védelem és a kp rendben van és csak 1 csatárt akar(-unk) igazolni. remélem vicc, csak titkolóznak, lapítanak... aztán bumm, Ronaldinnye, Drogba, Alex, Huntelaar, Zambrotta, Torghelle stb stb :D

Shevat én személy szerint árulónak tartom, ilyen gyáván lelépni, ráadásul kijelentette, h õ a rossoneriktõl akar visszavonulni......ehhh... hát sztem ne jöjjön vissza...
Forza Milan!
Hi ismét!
nem vagyok egy nagy fórumozó, de gyakran olvasom ezt és még 1-2 nagyobb milan topikot. Viszont, ahogy már írtam régebben, nagy milan drukker vagyok jó pár éve(17) és nagyon örülök, hogy nyertek(-ünk) :)) sajnos sok fikázó divat ellendrukker véleményét olvastam, hogy bunda így meg mák úgy... hihetetlen, h még a tavalyi hülyeségen pattognak néhányan, amikor gondolom egy cikket olvastak és már ítélkeznek is...(lehet, h még hónapokig hallgatni/olvasni fogjuk:( ) mind1, kit érdekel, a lényeg, h a MILAN a legjobb FORZA MILAN PER SEMPRE!!!!

nagyon korrekt igazolásokat várok a nyáron, minimum 3 ember kéne, 1-2 fiatal védõ és 1 kp vagy csatár...
marhára várom a jövõ évi Serie A-t, visszatér a Juve, az Inter is jó lehet(nem lesz :), Roma, Palermo, Lazio ááá , meg kell nyerni a bajnokságot és ami a legszebb lenne a BL-t meg kell/kéne védeni, de elõször nyerjük meg a szuperkupát és a világkupát :)
egyébként a Boca juniors, akikkel ugyanannyi nemzetközi kupánk van- nekik mondjuk van 3 kevésbé elismert- tegnap bejutott a libertadores elõdöntõjébe...
láttátok már ezt a videót, nagyon jól van megcsinálva egy filmelõzetes hangsávjával és még illik is az idei szezonra, ha figyelitek a szöveget :) egymás után kb 20* néztem meg
http://youtube.com/watch?v=UTPpCVA8ITc
LasCar16
pár kép::) mert a fiestából sosem elég:)

#acm

tep
kicsit Paint-eltem :)) "a labdazsonglõr"

\"SLICE of LIFE\"

Nuno88
Clarence Seedorf felesége, Luviana ma egy csodálatos, és egészséges fiúnak adott életet a milánói La Madonnina klinikán. A legifjabb Seedorf 3,270 grammal látta meg a napvilágot.

Gratulálunk SEE!

Forrás: acmilan.com

Nuno88
Zidane szerint Kaká a legjobb a világon
Külföldi labdarúgás

A tavaly visszavonul francia futballista szerint a Milan brazilja Cristiano Ronaldót és Clarence Seedorfot elõzi meg..

Természetesen Zinedine Zidane sem hagyta ki a szerdai BL-döntõt, amely után kijelentette, hogy meglátása szerint Kakánál jelenleg nincs jobb futballista a világon. A világbajnok futballista ennek ellenére nincs meggyõzõdve arról, hogy a Milan támadója kapja meg év végén az Aranylabdát.

- Csak távolról követem mostanában az eseményeket, és õszintén szólva jobb is ez így, nem hiányzik az állandó hajtással járó stressz. Így azonban lehetõségem van kívülrõl csodálni a legjobbak játékát, megítélésem szerint jelenleg Kaká a világ legjobb játékosa. Nemcsak a góljai miatt, hanem a szezon legfontosabb meccsein mutatott játéka alapján is. Nem biztos, hogy õ nyeri az Aranylabdát idén, de garantálom, hogy jelenleg õ a világ elsõ számú játékosa – mondta Zidane, aki a dobogósokat is megnevezte: a brazil mögött jelenleg manchesteri Cristiano Roanldót és a szintén a Milanban játszó Clarence Seedorfot tartja a legjobbnak.

Nuno88
Roger Federer személyében a tenisz világából is érkezett gratuláció az AC Milan csapatának.

„A Milan megérdemelte a Bajnokok Ligája gyõzelmet.„ – mondta Federer, aki csodálattal adózik Kaka elõtt is. „Nem vagyok Milan szurkoló, de szeretem a nagy egyéniségeket, és a mérkõzésen kiemelten figyeltem Kakát. Õ igazán bámulatos volt.”

DjCooll
Áh sajnálom hogy nemlehetem ott!

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Nuno88
Ünneplés a városban:

Nuno88
Paolo Maldini kijelentette, a szerdai gyõzelemmel még nem ért véget a pályafutása.

“Játszani akarok az Interkontinentális Kupában és jövõre újra szeretném magasba emelni a BL serleget”

Capitano az athéni stadionban az UEFA elnökétõl, Michael Platinitõl vette át önmaga ötödik a klub hetedik trófeáját.

“Ez már az ötödik gyõzelmem, de mindegyik csodálatos volt. Rendkívül szerencsés vagyok amiért ebben a csapatban játszhatok. A csalódások után is képesek vagyunk újra a csúcsra kerülni.”

Kuyt góljával felmerülhetett egy újabb feltámadás a Liverpool részérõl, csakúgy mint két évvel korábban.

“Egy egészen kicsit aggódtunk, de egyébként is les volt” - mondta nevetve Maldini

Nuno88
Az athéni döntõben két gólt szerzõ Filippo Inzaghi a mérkõzés másnapján a következõket mondta:

„Gyerekkorom óta arról álmodtam, hogy két gólt szerezzek a döntõben, és tegnap végre teljesült, ami a számomra a legfontosabb volt az életemben. Ez egy felejthetetlen mérkõzés volt. Ez az élmény örökre velem marad, és a két gólom is önmagáért beszél.”

Nuno88
Carlo Ancelotti ígéretet tett a gyerekeinek, hogy ha megnyerik a Bajnokok Ligáját, akkor leszokik a dohányzásról.

„Abbahagyom a dohányzást. Egy nehéz szezon után véghez vittünk valami csodálatosat, ami hatalmas örömöt, és elégedettséget okoz. Nagyszerû dolgot hajtottunk végre, amire kevés remény volt.”

LasCar16

Milánói hangulat:)))))))

#acm

Nuno88
Hazaérkeztek a fiúk:

Nuno88
Silvio Berlusconi a következõképpen nyilatkozott a tegnapi Bajnokok Ligája gyõzelmet követõen:

"Megmondtam Inzaghinak, hogy két gólt fog szerezni a döntõben, és igazam lett. Különösen jó érzés a mostani gyõzelem, mivel nagyon hosszú utat tettünk meg Isztambul óta, hogy feledtetni tudjuk azt a fájó vereséget. A 2005-ös mérkõzés természetesen szórakoztatóbb volt, de ezen a döntõn a feszültség volt az uralkodó tényezõ, emellett a játékon kívül az eredményre is oda kell figyelni. A Milan gyõzelme a klubé és Olaszországé is egyben. Ez egy nagyszerû eredmény. A jövõ? A Milan mindenképpen meg akarja erõsíteni csapatát a nyáron, olyan igazolásokkal, amelyek méltók a klub nevéhez. Buffon szerzõdtetése ki van zárva, ugyanis Dida nagyszerû kapus, aki nemrégiben újított szerzõdést velünk."

Forrás: channel4.com

Nuno88
köszi mindenkinek mégegyszer! :)

nyertünk nyertünk allé allé
France men
Gratulálok! Egy BL gyõztestõl nem szégyen kiesni ;) És még egy x-et is elcsiptük! Egy kis ajándék :) :

München ist ROT!!!

Blackhunter
Hello nagy milán druker vagyok csak kár h az idei bl-ben nem játszhatott ronaldo öö a kedvencem de örülök h legaláb a csapar megnyerte a bl-t

(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'

DjCooll
Igaz, mindennek már 13 éve, ám Marcel Desailly úgy emlékszik az 1994-es athéni Bajnokok Ligája döntõjére, mintha csak tegnap játszották volna. Akkor a francia védõvel megerõsített Milan 4-0-ra lemosta a Barcelonát. Desailly szerint most is az olaszok örülhetnek, ezúttal a Liverpool kárára.

Élete és labdarúgópályafutása egyik legcsodálatosabb estéjét élte át 13 éve Marcel Desailly, aki a milánói piros-feketék negyedik gólját szerezte a katalánok elleni emlékezetes fináléban. A francia világ- és Európa-bajnok focista szerint a Liverpoolnak semmi esélye az újabb athéni BL-döntõben.

- A Milan sosem felejti el a görög fõvárost és azt a pompás mérkõzést -
nyilatkozta a BBC-nek Desailly, aki szerint az angolok azért buknak majd el, mert azt hiszik, az olaszok bosszúra éhesen, vicsorogva lépnek pályára a 2005-ös vereség miatt.

- Ugyanolyan találkozó lesz ez a Milan számára, mint az összes többi az
idényben és ez a nyugalom és tiszta fej hozza meg a sikert Pirlóéknak -
tette hozzá a francia hátvéd, aki elárulta, nagyon szorít majd Carlo
Ancelotti együttesének és a Milan mai játékosainak, hogy átélhessék ugyanazt az élményt, amit õ kapott 1994-ben Athénban.

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
A Bajnokok Ligája döntõ hõse a kupa átvétele után a könnyeivel küzdve nyilatkozott saját és csapata teljesítményérõl.

Pippo Inzaghi két góljával kulcsszerepet játszott a Milan Bajnokok Ligája-gyõzelmében, még akkor is, ha õ maga is elismerte: az elsõ találathoz valójában nem sok köze volt, azt kizárólag a szerencsének köszönheti.

- El sem akarom hinni, hogy a két gólommal tudtunk nyerni, még ha - el kell ismerni -, az elsõnél nagy szerencsém volt.. Négy éve is nyertem BL-t a Milannal, de két gólt lõni a döntõben hihetetlen érzés. Ezzel mindent elértem, amire vágytam a hosszú labdarúgó-pályafutásom alatt, ennél többre nem is vágyom. Az olasz válogatottal vb-t, a Milannal BL-t nyerni olyasmi, amirõl minden gyerek álmodik, én pedig mindkettõt megvalósítottam. Nagyszerû érzés látni, hogy volt értelme meghozni azt a rengeteg áldozatot a futballért. Ameddig csak tudok játszani szeretnék a Milanban, majd ebbõl a csodálatos csapatból akarok visszavonulni – nyilatkozta meghatottan a 33 éves csatár.

DjCooll
köszönjük szépen!!

Japep
GRAT a BL-gyõzelmetekhez !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
A tervezettnél egy órával késõbb, 15 óra 40 perckor megérkezett otthonába az AC Milan labdarúgócsapata, amely szerdán 2-1-re legyõzte az FC Liverpoolt a Bajnokok Ligája döntõjében, ezzel története során hetedszer ülhetett fel Európa trónjára.

A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a csapat este hét órától kezdi meg ünnepi körútját a városban egy nyitott tetejû busszal.

A piros-feketék Fillipo Inzaghi duplájának köszönhetõen hódították el a trófeát, a gárda ezzel a 16. nemzetközi sikerét aratta, amivel behozta az eddigi listavezetõ argentin Boca Juniorst.

Carlo Ancelotti legénysége az augusztus 31-i Európai Szuperkupadöntõn a Sevilla ellen tehát átveheti a vezetést.

DjCooll
Nem tudom észre vettétek e de a top 10-ben a 4. ek vagyunk! Legalábbis jelenleg:) Remélem egy darabig marad is:)

Nuno88
MILAN'S WORLD NUMBERS

INTERNATIONAL CUPS
Milan, Boca Juniors 16
Real Madrid, Independiente 15
Ajax, Barcellona, Liverpool, Juventus 11

CHAMPIONS CUPS
Real Madrid 9
Milan 7
Liverpool 5

ROSSONERO HONOURS
League titles 17
Champions League 7
Italian Cups 5
Cup Winners' Cups 2
European Super Cups 4
Intercontinental Cups 3
League Super Cups 6

szép volt Milan!:D
Palinko
pssz, én mondjuk nem :)
DjCooll
Hát én szívesen vlátnám újból nálunk:) de mondjuk melyik milan szurkoló nem?

Nuno88
Sevcsenko is örül a bosszúnak
Külföldi labdarúgás

A Chelsea csatára szívesen eleget tett volna Silvio Berlusconi meghívásának, de a repülõje Londonban ragatd, így csak tévében nézte volt csapata BL-sikerét.

Berlusconi sosem titkolta, hogy Andrij Sevcsenkót távozása után is az egyik kedvenc játékosának tartja, éppen ezért meghívta az egykori Milan-csatárt a BL-döntõre, hogy személyesen nézhesse meg, amint volt csapattársai bosszút állnak a két évvel ezelõtti vereségért a Liverpoolnak. Seva szívesen vállalta a vendégeskedést, ám magánrepülõjét nem engedték idõben felszállni Londonból, ezért kénytelen volt visszafordulni, és Londonból, tévében megnézni a meccset.

- Talán így a legjobb, ha ugyanis ismét együtt láttak volna egykori csapattársaimmal, megint megindultak volna rólam a pletykák az angol sajtóban. Nagyon örülök, hogy láthattam a barátaimat, amint felemelik a trófeát, és hogy revánsot vettek értem is a két évvel ezelõtti, szörnyû BL-döntõ miatt. A mérkõzés után sms-ben gratuláltam nekik, és köszöntem meg a gyõzelmet - nyilatkozta Seva.

Nuno88
ami a bannerba van az van kinn nekem is...

Kaplartom
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! VÉÉÉÉÉÉÉÉGREEEEE!!! MEGNYERTÜK! A MÁSODIK GÓLNÁL MÁR TÁNCOLTAM A MILAN HIMNUSZRA!!! EZAZZZ!!!!! (valaki nem tudna linket adni egy bl gyõztes csapatképet, teljes képernyõre, hogy kirakhassam háttérnek?)

LasCar16

#acm

Gratulálok:)

\"Real Madrid amíg élek; míg a szívemben van élet\" ;)

Forza Italia
Gratulálok. Azért Inzaghi még mindig tud meglepetést okozni. Méghozzá kellemes meglepetést.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ForzaInter
grat

Yo, Bitch!

DONGUBA
Szep volt fiuk

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

banok
Grat. a Milannak.
A meccs összefoglalói itt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nuno88
Seedorf, a kétszeres rekorder
Külföldi labdarúgás

Clarence Seedorf két rekorddal is büszkélkedhet a Bajnokok Ligájában: õ az egyedüli futballista, aki három különbözõ csapattal nyert BL-t, és most már azt is elmondhatja magáról, hogy egyedüliként gyûjtötte be a sorozatban négy alkalommal is az elsõséget.

Bár Paolo Maldini már ötödször lett Európa legrangosabb kupasorozatának a bajnoka, elsõ két trófeáját még a BEK-ben szerezte meg, a BL tizenöt éves történelmében még „csak” háromszor tudott diadalmaskodni. Ezzel szemben Seedorf 12 évvel ezelõtt, 1995-ben nyert elõször az Ajax színeiben, majd 1998-ban a Real Madriddal, 2003-ben és 2007-ben pedig a Milannal ért fel a csúcsra.
A holland középpályás szerint csapata a hibátlan játéknak köszönhetõen nyert a Milan a Liverpool ellen.

- Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen csapatnak lehetek a tagja. Kevés olyan együttes van, amely úgy tud játszani egy fináléban, hogy szinte egyetlen komolyabb hibát sem követ el. Ezzel sikerült nyernünk - mondta az olasz klub holland középpályása, aki negyedszer emelhette magasba a trófeát, szavaival azonban alighanem többen vitába szállnának, a Milan ugyanis valójában több nagyobb védelmi hibát is elkövetett a meccs során, más kérdés, hogy a Liverpool ezekbõl nem tudott gólt szerezni.
----------------------------------------
hát hibátlan játéknak nem nevezném, de nyertünk és ez a lényeg :)

Nuno88
ejjj de jó a banner! :)

Nuno88
köszi nektek meg sok sikert a bajnokságban!

ez a kép már volt, csak nem szembõl :)
amúgy grat

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nuno88
Ancelotti: Ez a gyõzelem volt a végzetünk!
Külföldi labdarúgás

A Milan szakvezetõje szerint két éve jobban játszott a csapata a döntõben, mint most, ennek ellenére megérdemelt a siker.

Carlo Ancelotti együttese egy pocsékul induló szezonból tudott egy kimondottan sikeres idényt kihozni, a télen még mindenki által lesajnált Milan tavaszra megtáltosodott, és végül megérdemelten nyerte meg a Bajnokok Ligáját. A piros-feketék vezetõedzõje úgy véli, hogy csapata nem a döntõben mutatott játékkal, hanem a finálig vezetõ úton mutatott elszántsággal érdemelte ki a sikert.

- Két éve sokkal jobban játszottunk, mint most, de a futball már csak ilyen. Kemény ellenféllel találtuk szembe magunkat, nem volt könnyû dolgunk. A trófea elnyerése a végzetünk volt, ha figyelembe vesszük, hogy mi történt két éve Isztambulban, és a mostani idény elején. Nem is a ma esti teljesítményünkkel érdemeltük ki a BL-trófeát, hanem inkább azzal, ahogyan eljutottunk idáig – mondta a gyõztes hadvezér.

- A legnagyobb elégedettséggel az tölt el, hogy sokáig úgy tûnt, ez lesz az utolsó idényem a Milannál, most pedig BL-gyõzelmet ünnepelhetek. Novemberig nagyon rosszul állt a szénám, de nagy fordulatot vettek az események, hozzá kell tennem, hogy más klubnál nem tudtam volna elérni azokat a sikereket, amelyeket a Milannal elértem – nyilatkozta a boldog Ancelotti.

Nuno88