A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zomg
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
#acm
olvastam, az acmilan.hu-n 😊 király lesz
#10782: ennek örülnék két okból is. Lehet senkit nem érdekel de leírom 😄
Eto'o nagyon jó lenne az Interbe, a másik pedig remélném hogy Adriano visszanyeri 2 évvel ezelõtti formáját új helyen. Nem kéne hogy kiégjen.
Amúgy érdekes lenne ha Sheva vissza menne a Milanba, akkor érdekes egy bajnokság lenne. Bár sztem juventus sehol sem lesz még idén de egy Inter Milan párbaj jó lenne.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
A Milan így új középpályások után néz, hogy megerõsítse csapatát a következõ idényre. Emerson többé nem szerepel az átigazolási terveikben.
Ez fõleg annak köszönhetõ, hogy a Real Madrid nem elõször próbálja meg privát találkozókon elcsábítani a Milan háta mögött a brazil sztárt, Kakát.
Ez nyilvánvalóan nem tetszik a Milan vezetõinek, akiket nagyon felbosszantottak a spanyol kollegáik. Ennek következtében a milanóiak a közeljövõben nem hajlandóak semmilyen tárgyalást folytatni a madridiakkal, legyen szó akár játékosvételrõl akár eladásról.
a hírek szerint Emerson látószögön kívülre kerülésével az új célpontok a középpályára a Barcelona játékosai, Edmilson és Thiago Motta.
(Fordításban lalas segített)
Forrás: goal.com
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Az UEFA hivatalos számítása alapján a milánói piros-feketék vezetik a klubok rangsorát. A sorrned az elmúlt öt év eredményei alapján alakult ki.
Eszerint tehát Európa 10 élkulbja a következõ:
1. AC MILAN (olasz) 133,808
2. Barcelona (spanyol) 119,374
3. Liverpool (angol) 112,618
4. Internazionale (olasz) 107,808
5. Arsenal (angol) 104,618
6. Real Madrid (spanyol) 104,374
7. Chelsea (angol) 99,618
8. Manchester U. (angol) 99,618
9. Valencia (spanyol) 99,374
10. Lyon (francia) 95,706
Forrás: acmilan.com, uefa.com
Az Elmundo Deportivo értesülései szerint a napokban Joan Laporta Milánóban járt, ahol többek között Eto'o jövõjérõl is tárgyalt az Inter vezetõivel.
Az olaszok brazil klasszisukat, Adrianot kínálják a katalán sztárcsapat ékkövéért, aki ugyan kijelentette nem megy sehová Barcelonából, de sosem lehet tudni mit hoz a jövõ.
Adriano jó barátságot ápol Ronaldinhoval, akik a válogatottban is remek támadósort alkotnak. Ugyanakkor az sem elképzelhetetlen, hogy Adriano azon nyomban tovább is állna Londonba, ugyanis iránta az Arsenal érdeklõdik, akiktõl Henryt évek óta próbálja megszerezni a Barca.
#acm
"Újra megerõsítem, nem adjuk el Kakát. Tudtunk a Madrid és a játékos édesapja valamint ügynöke közti találkozóról, mert utóbbiak elõre értesítettek bennünket. Szóval mégegyszer, hogy egyértelmû legyen mindenki számára: Kaká semmilyen körülmények közt sem eladó! "
Forrás: acmilan.com
Bár az elmúlt héten a milánóiak részérõl Galliani hivatalosan is elismerte hogy a klub elsõszámú célpontja Eto'o, Berlusconi az ukránt szeretné csapatában látni.
“Kedvelem Eto'o-t, fiatal és tehetséges játékos, de én romantikus típus vagyok és az én választásom Shevchenko” -mondta az elnök a Sfoghi di Calcio televíziós mûsorban
“Pár napja beszéltem a dologról Gallianival, és akkor úgy véltem, 80% esélyünk van rá hogy visszaszerezzük õt. Ha azóta változott volna valami, akkor arról szólt volna nekem az alelnökünk. Shevchenko vissza akar jönni, és a fizetési igényei nem jelenthetnek problémát. Hasonló összeget kereshetne mint a legnagyobb sztárjaink. Természetesen megegyezésre kell jutnunk a Chelseavel is, de úgy gondolom õ lenne az ideális ember a támadósorunkba. Úgy tekintek Shevára, mint a saját fiamra. Sok közös élményünk volt a múltban, mint például az édesapja operációja vagy a fiának a megszületése, akinek ráadásul a keresztapja is vagyok.”
Forrás: channel4.com (fordításban segített: lalas)
de Maldini semmi képp sem. ez nem életmûdíj hanem az év legjobbja. és maldini közel sincs ehhez.
A Bajnokok Ligája-gyõztes olasz klub ugyanis egyéves szerzõdést kötött a francia Ibrahim Bával. A 34 éves középpályás korábban már tagja volt a Milannak, igaz kétszer is kölcsönadták, elõbb a Perugia (1999-2000) majd az Olympique Marseille (2001-2002) együttesének. Ba a Milan színeiben 56 mérkõzésen egyszer volt eredményes, legutóbb pedig a Bolton Wanderersben szerepelt, amelyet 2003-ban hagyott el.
"Nagyon boldog vagyok, hogy ismét a Milan-család tagja lehetek. Az elmúlt hónapokban rengeteget edzettem, hogy az elsõ csapat közelébe kerülhessek" - mondta Ba, aki a szerzõdés értelmében 200 ezer eurót kap, ugyanannyit, mint amennyit Andrij Sevcsenko keres egy hét alatt a Chelsea-ben.
Szerintem kacsa.. Utolsó mondat 150 ezer euro és 200 ezer euro. most lehet hülyén következtetek de sztem ezek alapján télleg csak kacsa hírt írtak...
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Ronaldinnyóért 70 millás ájánlat...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
az nb1-be nem férne be szerintem
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Külföldi labdarúgás
Bár egy meccs még hátra van a Libertadores-kupából, úgy tûnik, az argentin együttes lesz a BL-gyõztes ellenfele a Szuperkupa-döntõben. Forrás: Mobilpress
A Libertadores-kupa döntõjének elsõ mérkõzésén az argentin gárda 55 ezer nézõ elõtt Palacio, Riquelme és Ledesma góljával 3-0-ra verte hazai pályán a brazil Gremiót. A vendégektõl az 59. percben, 1-0-nál kiállították Goianót, a braziloknak ezt követõen esélyük sem volt egy szorosabb eredmény elérésére.
A mérkõzés egyébként 14 perccel késõbb kezdõdött, ugyanis a szurkolók annyi pénztárgép- és videokazetta-szalagot dobtak a pályára, hogy a rendezõknek mintegy negyed órába tellett azokat eltakarítani. A visszavágót egy hét múlva rendezik Brazíliában.
Forrás: Mobilpress
Külföldi labdarúgás
Meglepõ igazolással állt elõ az AC Milan labdarúgócsapata, egy évre szerzõdtette egykori szélsõjét, a 34 éves Ibrahim Bát. Forrás: Mobilpress
A Bajnokok Ligája-gyõztes olasz klub egyéves szerzõdést kötött a francia Ibrahim Bával, aki a kilencvenes években nagy reménységnek számított az európai futbalban, de sosem tudta igazolni klasszisát. A 34 éves középpályás korábban már tagja volt a Milannak, igaz kétszer is kölcsönadták, elõbb a Perugia (1999-2000) majd az Olympique Marseille (2001-2002) együttesének. Ba a Milan színeiben 56 mérkõzésen egyszer volt eredményes, legutóbb pedig a Bolton Wanderersben szerepelt, amelyet 2003-ban hagyott el.
- Nagyon boldog vagyok, hogy ismét a Milan-család tagja lehetek, ez a klub rengeteget tett értem pályafutásom során. Az elmúlt hónapokban nagyon sokat edzettem, hogy az elsõ csapat közelébe kerülhessek, remélem Carlo Ancelotti számít majd a játékomra - mondta Ba, aki a szerzõdés értelmében évi 150 ezer fontot keres majd, ugyanannyit, mint amennyit Andrij Sevcsenko keres egy hét alatt a Chelsea-ben.
Forrás: Mobilpress
“A Milan pár napja azt mondta, hogy £17m-ot kérnek érte, de azóta megváltoztak a dolgok és egyértelmû hogy maradni fog. A klub nem akarja eladni õt. Volt egy kis félreértés, de mára már minden tisztázódott. Akik azt mondják, hogy gyenge szezonja volt az elõzõ, azok tévednek. A sérülése ellenére is 12 gólt szerzett a bajnokságban.
Mi lesz ha Eto'o érkezik a nyáron. Várunk és meglátjuk. Egy biztos, Gilardino nincs az átigazolási piacon, nem eladó”
Forrás: channel4.com
A milánóiak új csatárklasszist keresnek és hivatalosan is elismerték, a kameruni játékos az elsõszámú célpontjuk.
Az újságok azt is tudni vélik, hogy Eto'o részére egy évi £4m-os szerzõdést ajánlanak majd.
Az üzlet nem ígérkezik egyszerûnek, ugyanis sokan úgy gondolják, a spanyolok csak akkor hajlanának a sztár elengedésére, ha helyére megszereznék Thierry Henryt az Arsenaltól.
További fejlemények a következõ napokban várhatók. Konkrétumokra csak a vasárnap lezáruló spanyol bajnokság után lehet számítani.
Forrás: channel4.com, goal.com
Emerson korábban többször kijelentette, hogy szivesen térne vissza Olaszországba, amivel gyakorlatilag pozitívan válaszolta meg Carlo Ancelotti hívószavait, aki már tavaly nyáron is le akarta igazolni a brazil klasszist. Jelenlegi hírek szerint a spanyol bajnokság zárófordulója után, rögtön hétfõn lezajlanak az orvosi vizsgálatok, aminek sikeressége esetén csak napok kérdése, hogy ténylegesen befejezõdjön a transzfer.
Forrás: goal.com
A volt lyoni játékos lehet az egyik azok közül, akiket Frank Rijkaard elküld a csapattól, ugyanis a holland menedzser a nyáron alaposan átszervezi együttesét.
A Marseille már regisztrált a Barcánál, hogy vinnék Edmilsont. Valószínû, hogy a tárgyalásokat a jövõ héten elkezdik.
Edmilsont a Milannál is szívesen látnák. Õ errõl így nyilatkozott: „Ha a Milan szeretne engem, akkor az ajánlatot már most le kell tenniük az asztalra. Szeretem a Milant és a Serie A-t is, akkor is, ha az nem igazán az én stílusom. Még egy év van hátra a szerzõdésembõl a Barcánál, és úgy kell majd tennem, ahogy munkaadóm dönt. (vaskor)
A Lyon igazgatója, Jean-Michel Aulas 12 millió fontban határozta meg Tiago vételárát, és francia lapértesülések szerint a torinoiak már ajánlatot is tettek érte. A Bola értesülései szerint azonban a Milan is szeretné megszerezni a tehetséges játékost, akivel fel akarják frissíteni a középpályájukat. Aulas annak ellenére sem akarja levinni a játékos árát, hogy Tiago a téli szünet alatt visszautasította a szerzõdéshosszabbításra tett ajánlatát.
Tiago, aki sokat segített a Lyon gárdájának megszerezni a hatodik bajnoki címet, a Sporting Braga-ban kezdte pályafutását, majd 2002-ben a Benfica csapatához került. Innen igazolt a Chelsea-hez, ahonnan egyenes út vezetett a Lyonhoz.
Résztvevõ csapatok: Ac Milan, Lokomotiv Moszkva, PSV Eindhoven, Real Madrid
GALLIANI:
"Gilardino megerõsítette hogy a Milanban szeretne maradni és elfogadja az egészséges versenyhelyzetet a csapatnál, mert ez Európa legjobb klubja. A Milan mindig is azt akarta hogy õ nálunk legyen egészen addig, amíg õ is ezt akarja. Ezt tisztáztuk ma délután és elmondhatom, a Gila ügyet lezártuk és elfelejtjük. Mostantól csak a jövõre koncentrálunk."
GILARDINO:
"Nagyon örülök ennek a találkozónak, megbeszéltük a dolgokat. Ez nagyon sokat jelentett. Boldog vagyok és tudom milyen fontos klub a Milan. Olyan sokáig szeretnék itt maradni, amíg csak lehetséges. Ebben most már egészen biztos vagyok. Amit Inzaghitól hallottam az egyszerûen csodálatos volt. A többi játékos is arra bíztatott, hogy alaposan gondoljam meg mit teszek. Valójában sosem voltak komoly kétségeim, az újságok kiforgatták a szavaimat, én mindig is maradni akartam. Azért is nyilatkozom most, hogy elmondhassam, egyetlen másik csapattól sem kaptam ajánlatot, fõleg nem az Intertõl"
Gila aztán az elõzõ és a közelgõ szezonról beszélt:
"A gólom a Manchester ellen? Csodás volt egy ilyen meccsen, ilyen fontos gólt szerezni a BL elõdöntõjében. Ez megkoronázta az egész idényt, ami nem indult túl könnyen és sok nehézséggel kellett megküzdenünk. Köszönet jár a szakmai stábnak és az összes játékosnak amiért egységesen képesek voltunk kilábalni a bajból és végül Európa csúcsára érni"
"Decemberben játszunk a Klubvilágbajnokságban. Eddig csak televízióból néztem ezt a sorozatot, nagyszerû lenne idén megnyerni. Most egy hónap pihenõt kapunk, aztán megfelelõen felkészülünk a szezonra"
"Az operációm Antwerpenben jó sikerült. Most lábadozom, aztán rehabilitációs kezelésen veszek részt. Július 23.-ára teljesen egészséges leszek."
A hírek arról szólnak, hogy a 30 éves brazil az utolsó spanyol bajnokit követõ napon, azaz június 18.-án Milánóba érkezik orvosi vizsgálatra.
A játékos tavaly igazolt el a Seria A-ból Spanyolországba, ahol azonban nem tudott kiemelkedõ teljesítményt nyújtani és többször hangoztatta, szívesen visszatérne Olaszországba.
Carlo Ancelottiról köztudott hogy kedveli Emerson játékát és örömmel látná csapatában a következõ szezontól.
A transzfer lehetõségét tovább erõsíti az is, hogy Emerson jóbarátja, Cafu is marad még egy évet Milánóban.
Az Ágyúsok kapitányát az utóbbi hetekben többször hírbe hozták a milánói klubbal, miután Carlo Ancelotti Coach elmondta, a francia is azok közt van, akiket a klub szívesen leigazolna.
“Jó hallani, hogy érdeklõdnek utánam. Hogyne lenne az? Ahogy már többször is mondtam, jelenleg az Arsenal játékosa vagyok, de mindenki tisztában van vele, hogy az utóbbi idõben sok olyan dolog történt a klubunknál, aminek nem szabadott volna megtörténnie.” -utalt ezzel a korábbi elnök David Dein áprlilis távozására
“Mr Dein távozása után az edzõ és jópár játékos helyzete is bizonytalanná vált. Tehát most annyit mondhatok, az Arsenal alkalmazásában állok, de nem tagadhatom, jó érzés a Milanról hallani” -tette hozzá
A 29 éves támadó tavaly írt alá négyéves szerzõdést a klubnál és mindenki biztos volt benne hogy ezzel végleg elkötelezte magát. Azóta azonban a sérülések és a csapat eredménytelensége változtathatott Henry tervein.
“Minden évben ugyanaz a négy csapat áll az elsõ helyen és kezd unalmassá válni hogy mindig mi vagyunk a kvartett végén.”
A nyilatkozatról készült videót megtekinthetitek az 'Egyéb videók' topikban a fórumon.