A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
úgy látszik Lombardini jól gondolkodott. és most is természetesen kilehetünk, nem is azért hogy megint az interé lett a párharcban a játékos,hanem azért is,hogy Henry t is elkúrhatjuk, vagyis idén is az lesz a meglepi,hogy nem kapunk senki érdemlegeset :S de azért azt már tényleg nem merem elképzelni,hogy ne igazolnak egy jó játékost.mert jövõre nehezebb lesz a bajnokság és egy 2. hely azért jó lenne
Palinko
Újabb fordulatot vett a Suazo-ügy: az elmúlt napok egyik legérdekesebb történése az olasz transzferpiacon a Milan manõvere volt, amivel úgy tûnt, ügyesen elhappolta David Suazót a városi rivális, az Inter orra elõl. A tárgyalások a hondurasi támadó átigazolásának ügyében a Cagliari és Inter között elõrehaladott állapotban voltak, mindenki biztosra is vette Suazo csatlakozását a kék-feketékhez. Azonban váratlanul elakadt Suazo átigazolásának folyamata, a Cagliari elnöke, Cellino legnagyobb igyekezete ellenére sem tudta befejezni a transzfert.

Ezt a szituációt kihasználva lépett közbe a Milan, gyorsan és éberen reagálva le a helyzetet, azonnal megegyezett a Cagliarival. Hivatalosan be is jelentették a transzfert, késõbb gyorsan hozzátéve: ugyan a Cagliarival megegyeztek és mindkét fél alá is írta a megállapodást, Suazo jelenleg nyaral és nem tudja aláírni a szerzõdést, de ez csak formaság, amit hamarosan pótolni is fognak. Igen ám, csakhogy sem a Cagliari, sem a Milan vezetése nem számolt azzal a ténnyel, hogy Suazo már orvosi vizsgálaton is járt az Internél, sõt, alá is írta szerzõdését Morattiékkal, és a Milan lépését követõen a játékos joggal érezhette úgy, hogy Massimo Morattinak adott szavát szegné meg azzal, ha hirtelen inkább a Milanhoz szerzõdne. Közben maga Moratti is reklamált, váltig állította, hogy a hondurasi az Interé, és nem fogja engedni, hogy a Milanhoz igazoljon. A játékos ügynöke azon a véleményen volt, hogy Suazo végül beadja a derekát és elfogadja a Milan ajánlatát, de mégsem így lett: Suazo kitartott az Inter mellett, és úgy tûnik, eltökéltségével célt is ért. A játékos nyomására a Cagliari ugyanis kénytelen-kelletlen elfogadta az Inter - a Milanénál egyébként szerényebb - ajánlatát, és a hírek szerint már csak néhány apróságban kell megegyeznie a két klubnak, hogy sikeresen befejezhessék a transzfert.

Hogy a Milannak maradt-e még valami a tarsolyában, hogy fordítson a Suazo-ügy jelenlegi menetén, igencsak kétséges, sõt, egyelõre úgy látszik, hogy a Suazo körüli hercehurcában sikerült szem elõl téveszteni az egyébként szintén érdeklõdéssel kisért Thierry Henry-t is, aki a hétvégén készül aláírni a Barcelonához.

Forrás: channel4.com, goal.com
DjCooll
értem. köszi a felvilágosítást.

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

ForzaInter
jelenleg a Lazio játékosa. Belga válogatott.

Yo, Bitch!

DjCooll
õõ megkrédezhetem hogy ki õ?😊 ( bocs de nem ismerem)

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

ForzaInter
"állítólag" Mudingayi hozzátok megy😄
ezen a cikken jót röhögtem: Gaby Mudingayi-Érdekes lesz a Milan ellen támadni, aki véletlenül áthámozza magát Gattusón, az szembesülhet ezzel a gyilkossal.

Yo, Bitch!

LasCar16
azt szidta-.-

#acm

ne a realt szidd hanem a vezetõséget 😛

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nuno88
Egy Milanelloban eltöltött nap után Alberto Gilardino a Milan Channelnek nyilatkozott.

„Tíznapos szabadságon voltam, ahol felépültem a mûtétem után. A kontrollok pozitív eredménnyel záródtak. Ezeket a napokat edzéssel fogom tölteni. A Milanban akarok maradni. Mindig is ezt szerettem volna, és most még inkább így van. Mostanában sok valótlan dolgot írtak.”

Forrás: acmilan.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
na valami ilyen véleményen vagyok én is. szépen összefoglaltad és lefestetted az elõzményeket. rólad kéne vegyen pédát a többi interes itt a fórumon!
Nuno88
Rino Gattuso szülõhelyén Coriglianoban tölti a pihenõjét. Itt nyilatkozott a jövõjérõl és a csapatról.

Egy életre Milan: "Nem kérdéses a jövõm, nyugodtan mondhatom hogy egyetlen vágyam a Milanban befejezni a karrierem. Ez lesz a kilencedik szezonom a klubnál, gyakorlatilag itt lettem futballista, mindenkihez szorosan kötõdöm. A Milan a családom része, semmi okom rá hogy valaha is távozzak."

Kakà jövõje: "Folyamatosan hírek jelennek meg róla, de én biztos vagyok benne hogy marad. Õ kétség kívül az a játékos, aki a különbséget jelenti egy-egy mérkõzésen. A Milan jövõje köré fog épülni. Egyébként is, mi itt a klubnál pontosan tudjuk mennyire szereti õa Milant."

Egy fantasztikus edzõ: "Amikor arról hallottam, hogy Carlo lehet a Milan Fergusonja, én komolyan vettem a dolgot. Még 120 mérkõzésre van szüksége Nereo Rocco rekordjához és aztán találkozhatunk a szobrával Milanelloban. Carlo Ancelotti egy elképesztõ ember minden tekintetben. Büszkeség vele dolgozni. Jövõre kevesebbet fogok mókázni, mert Billy Costacurta is az edzõi stábban lesz, és annyit fogunk futni mint az õrültek."

Milan igazolási politikájat: "Adriano Galliani szeretne néhány ajándékot hozni a szurkolóknak, de a mai világban nem egyszerû klasszisokat igazolni. Ráadásul itt nálunk van egy fizetési felfogás, és figyelni kell arra, hogy mindenki megfelelõ elismerést kapjon a munkájáért. Szeretném ha Shevchenko visszatérne, mert ezzel is bizonyíthatnánk, hogy itt senki sem ellenszenves vele."

Az életem egy álom: "Az elsõ mezem az apámtól kaptam ajándékba. Az 1982-es válogatott dressz volt. Aztán a Milannal 2003-ban BL-t nyertem, majd Olaszországgal begyûjtöttük a világbajnoki címet is. Most pedig újra Európa csúcsára értem. Ez mind fantasztikus, mintha egy álomban élnék."

Istambul nem felejtve: "Az az estét sosem fogom elfelejteni. Még most sem értem mi történt velünk. Megkaptuk az esélyt arra, hogy visszavágjunk, de az emlékek megmaradnak. Athén természetesen csodálatos volt."

Interkontinentális célok: "Most úgy tûnik visszavághatunk a Boca Juniorsnak is. Teljesen érthetõ, hogy a klubnak ez az elsõszámú cél a következõ szezonban. A Milan az elmúlt idõszakban nem szerepelt túl jól ebben a kiírásban, talán azért mert fura légköre van. Ahhoz hogy javíthass egy ilyen döntõben, újra meg kell nyerned a Bajnokok Ligáját."

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
ez hihetetlen komolyan mondom, eddig szerettem a realt többé-kevésbé, de ezek után elvágta magát a szememben...nem bírják már felfogni hogy nem eladó?többszöri kijelentés után se?nem csodálnám ha a milan-real kapcsolat erõsen megromlana a távoli jövõre nézve is, és nem lennének a két klub között igazolások egy ideig...
Nuno88
A Milan úgy döntött reagál arra a képre, ami a mai napon jelent meg Kakáról, amint a AS egyik számát tartja a kezében.

"Az önök újságának internetes oldalán olyan képet találtunk, amin a játékosunk Kaká az önök lapjával látható. A kép nyilvánvalóan nem készülhetett június 18.-án.

A fotó annál inkább egy montázs eredménye, mert a kép Kakáról még április közepén készült Milanelloban.
Fizikai képtelenség, hogy ekkor õ egy két hónappal késõbb történt eseményt ábrázoló újságot tartson a kezében.

A fotómontázs megszületése nyilván szándékos: Annak az aknamunkának a része, mellyel a Real Madrid egy éve próbálja rombolni Kaká és az AC Milan kapcsolatát. Az internetet olvasó szurkolókban olyan téves képzetet alakít ki, ami azt sugallja hogy Kaká semmi mást nem akar mint a Real Madridhoz igazolni.

Ez szöges ellentétben áll a valósággal, amit a klub és a játékos is többször kijelentett. "

A.C. Milan

Nuno88
na a nemzetisporton megint megy a mese Kakáról, hogy madridba költözhet, szánalom...

a Fio és a Juve is érdeklõdik Gila iránt...

Lombardini
Nos az én véleményem - ha már meg lettem szólítva - az, hogy ennek a meccsnek még nincs vége. Sõt én azt is meg merem kockáztatni, hogy végül mégiscsak az Interben köt ki. Hogy miért? Nos azért mert Suazo már korábban jelezte a Cagliarinak a távozási szándékát és ekkor Moratti jelezte is érdeklõdését. Nem olyan régen a Cagliari elnöke Massimo Cellino maga jelentette ki, hogy Moratti szava elég neki, Suazo az Interé. A Milan abszolute nem volt képben. Aztán most hírtelen megjelentek a szinen és elvitték a hondurasit, aki mindeközben nyaral. Ez azért egy kicsit furi. Azonkívül bár sokan utálják Morattit és valószínüleg nem velem fognak egyet érteni, de akkor is határozottan állítom, hogy nem az Inter elnöke hazudik. Poénból nem talál ki olyat, hogy Suazo aláírt már. Ez lehetett egy elõszerzõdés vagy bármi, nem tudom, de kizártnak tartom, hogy blöffölne. Sokkal inkább blöffölhetett Galliani-habár meg kell jegyezni õ sem jelentette ki konkrétan Suazo érkezését- tehát könnyen lehet, hogy a Milan csak fel akarja nyomni az árat amolyan kicseszés okán. Tény, volt már így fordítva is, szvsz valahol a két klub között ez már "természetes" lenne, de ez most mégsem az. Közel nincs ennek a meccsnek még vége.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Nuno88
jah még a végén kiderül h a Romához ír alá vagy a Juvéhoz 😄

Palinko
szerintem a miénk. bár érdekelne Lombardini véleménye is. szerintem nem kéne minket bírálni. mi megkérdeztük hogy jönne e hozzánk... és ha jönne akkor az inter szerintem hallgathat... de még nincs aláírva semmi, szóval érdekes dolgok várhatóak
LasCar16
respect... akinek nem inge... 😊

#acm

Lombardini
Azért tisztelet a kivételnek.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

DjCooll
igazad van😊 de nem különösebben kell velük foglakozni...

LasCar16
mit vártál Morattitól, de ezzel télleg 1-1 lett😊 az Inter topikban múltkor még nagyon örültek Suazonak, de tegnap már mondták h. egy "szar" plusz mindenféle rosszkívánságokat a jövõjével kapcsolatban😛 az az igazi Interes mentalitás...

#acm

DjCooll
Az Inter elnöke kitartóan állítja, hogy márpedig Suazo már aláírt a Nerazzurrikhoz. Miután a Milan Channel ma reggel kijelentette, megegyeztek a Cagliarival Suazo-ügyében, az Inter elnökét rögtön elkapta az a bizonyos "szófosás" : "Erre nincs magyarázat, ami történt, már nyélbe ütöttük a megállapodást a Cagliarival. Részünkrõl kész volt a megállapodás, ez egy hatalmas akaratváltoztatás a piros-kékek részérõl. Mindenesetre Suazo már aláírt hozzánk, úgyhogy meglátjuk ki nevet e végén." - mondta Moratti. A Cagliari elnöke Massimo Cellino véget vetett a megállapodásnak, amit azzal magyarázott, hogy nem tudta elérni Morattit és úgy vélte ez a tárgyalások végét jelenti. Moratti erre dühödten válaszolt:"Ez hazugság. Sose keresett engem. Nem tudom mire vélni a Milan magatartását sem, de nem lepõdtem meg mivel ismerem õket..." Nicola Salerno a Cagliari sportigazgatója nyilatkozott a Sky Italy-nak : "A tárgyalások folyamatban voltak, de most véget kell vetnünk az egésznek mihamarabb." Galliani is felszólalt az ügyben: "A játékos nem írt alá semmit, ezért nincsenek kötelezettségei." Galliani és Cellino megegyeztek és az üzlet nyélbe lett ütve, így az a helyzet állt elõ, hogy mindkét csapat azt hiszi, Suazo hozzájuk tartozik. (szerk.megj.:Vagy csak Morattinak savanyú a szõlõ!)

Moratti azt mondja hogy ismer minket és ezen nem lepõdöt meg.. tavaly hogy volt ez az Zlatanos ügy??? nem úgyan ezt csinálták?

Palinko
ha betudsz tõle vágni 1 pontos ívelést mindjárt elfelejtem. kül védõi képességei nagyszerûek, azért nem is fikázom 😄
Nuno88
na állítólag Laporta átadólistára tette Marquezt, jó lenne lecsapni rá, sztem jó vétel lenne, jobb mint Edmilson....

Nuno88
felejts már el ezt az Oddo beívelést 😄
tökéletes ember a jobb oldalra a legjobb igazolás mindkenképp Ronaldoval!

Palinko
én még nem hallottam róla, de lehet hogy jobb választás lesz mint eto lehetett volna. nyáron még csak oddot kell emgtanítsnunk a beívelésre és kezdõdhet a szezon 😄
Nuno88
Óscar David Suazo Velázquez 1979. November 5.-én született a hondurasi San Pedro Sulaban.

A "Párduc" becenévre hallgató játékos válogatottjának legismertebb és legjobb futballistája. Nemzeti együttesével részt vett a 2000-es Olimpián Sydneyben.

Suazo az 1999-2000-es szezonban csatlakozott a Cagliarihoz az Olimpia csapatától. Elsõ szezonjában 13 mérkõzésen 1 gólt szerzett. A 2000-2001 végén a csapat kiesett az élvonalból, ahol egészen a 2004-2005-ös bajnokságig tartózkodtak. Ezalatt a négy év alatt Suazo 147 Serie B mérkõzésen 50 bajnoki gólt rúgott. A Serie A-ba való visszatérést követõen az elsõ évadban 7 gólig jutott 22 találkozón, de a csapat 4-3-3 felállásában csak tartaléknak számított a Gianfranco Zola, Mauro Esposito és Antonio Langella hármas mögött.
Aztán a 2005-2006 szezonban ismét elõtérbe került és állandó kezdõ lett. Megdöntötte az egyéni és a klub rekordját is 22 góllal. A korábbi csúcsot Luigi Riva' tartotta még 1970-bõl 21 találattal.
A legutóbbi bajnoki idényben a támadó 14 gólig jutott.

Nyolc Cagliariban töltött éve alatt 100 gólt ért el.

1998-99 O.Tegucigalba serie A Honduras 10 5
1999-2000 Cagliari serie A 13 1
2000-2001 Cagliari serie B 33 12
2001-2002 Cagliari serie B 34 9
2002-2003 Cagliari serie B 35 10
2003-2004 Cagliari serie B 45 19
2004-2005 Cagliari serie A 22 7
2005-2006 Cagliari serie A 37 22
2006-2007 Cagliari serie A 36 14

Forrás: channel4.com, acmilan.com

Nuno88
A Football Liga tanácskozására érkezve Galliani a következõt mondta Suazo leigazolásáról:

"Minden rendben lesz Suazoval. Nagyon úgy tûnik, hogy Eto'o nem igazol hozzánk, így ha mindenben megállapodunk a hondurasival, akkor befejezettnek tekinthetõ az ügylet. Nem akartunk tiszteletlenek lenni az Interrel. Már tavaly is figyeltük Davidot. Cellino a Cagliari elnöke azt mondta, hogy a tárgyalások az Interrel véget értek, így mi egy újba kezdtünk bele. Felhívom-e az Intert? Nem, õk sem hívtak mikor Zlatant igazolták le tavaly" indokolta Galliani

"Hogy a szurkolóink mit szólnak ehhez? Meg kell elégedniük a számos döntõvel amit az elmúlt években játszottunk, ráadásul mi vezetjük az európai rangsort is."

Információink szerint a Milan 10 millió fontot fizet a játékosért, miután Marco Borriello visszautasította, hogy része legyen az ügyletnek.

"Várnunk kell Suazora hogy aláírhassa a szerzõdését, mivel hogy jelenleg nyaral, bár még az is megeshet hogy nem akar hozzánk igazolni" - tette hozzá Galliani.

"Felhívtam Silvio Berlusconit, hogy informáljam a tárgyalás eredményérõl, és nagyon boldog volt a hírek hallatán".

(lalas)

Nuno88
akkor Shevchenkoról ne is álmodjunk 😞

LasCar16
végre egyszer mi viszünk el vkit a merda orra elõl😄DDD

#acm

A ma reggeli olasz lapok szenzációként jelentették be, hogy a Cagliari 27 éves hondurasi támadója, David Suazo a Milanhoz igazol. A hír azért számít meglepetésnek, mert Itália szerte már mindenki elkönyvelte hogy a játékos az Interé lesz.

Suazo 206-ban Kakával közösen az olasz bajnokság legjobb idegenlégiósa díjat is megkapta.

A Milan részérõl azonban Galliani az utolsó pillanatban többet ígért a Cagliarinak és 14 millió euroért elhappolta Suazot a városi rivális elöl.

A hírt a Milan Channel már éjjel bejelentette, a hivatalos oldalon pedig ma délelõtt közölték a transzfert. (acmilan.hu)

Nuno88
hát jah sajnos mi mindig ráérünk 😞

Palinko
A Ligaülés elõtt Adriano Galliani a Milan átigazolási terveirõl beszélt.

„A Milan érdeklõdik Ronaldinho iránt? A mi elsõszámú célpontunk Eto'o. Ha a gazdasági feltételek megfelelõek, akkor leigazoljuk, ha nem, akkor a Bajnokok Ligája gyõztesekkel, és Ronaldoval folytatjuk. Mi a helyzet azzal, amit Berlusconi Shevchenkoról mondott? Az elmúlt 30 évben az elnök és én mindenben meg tudtunk egyezni, és folyamatosan kapcsolatban vagyunk. Hosszú még az átigazolási szezon. Ki tudja mi lesz még.”

véleményem:
jaj csak ne érjünk rá mi annyira :S eto meglesz boldogság lesz 😊
LasCar16
egy Juve fórumról:

#acm

Nuno88
HAPPY BIRTHDAY MARCO!
6/18/2007
Best regards to Marco Borriello as the Rossoneri striker turns 25 today.
---------------
Borriellonak ma van a szülinapja, isten éltesse sokáig!!!

Nuno88
hát jah ez is igaz

Palinko
de akkor mit olvasnánk? 😄
Nuno88
befejezhetnék már télleg...

Palinko
dagad a májunk 😊
Palinko
HÍR:

A Real Madrid kitartóan próbálja elcsábítani a Milan csillagát Kakát, de a Gazzeta szerint a játékos udvariasan elutasította az érdeklõdést.

A királyiak a jelenlegi fizetésének dupláját, vagyis £8.0m-ot fizetnének neki évente. Kakát azonban a pénz nem motiválja, õ jelenlegi csapatában szeretne sikereket elérni.

A hírek szerint egyébként a klub a nyáron megújítja a brazil kontraktusát, ami így évi £4.3m-ot garantál neki 2012-ig.

Szintén a megállapodás részeként a Milan visszahozza a játékos öccsét Digaot, aki a Serie B-ben játszott a Rimini csapatában. A klubvezetés továbbá azzal próbál üdvöskéje kedvében járni, hogy legjobb barátját Andriy Shevchenkot is visszavásárolja a Chelseatõl. Állítólag már csak a vételárban kell megegyezni az angolokkal.

Ha ez mégsem sikerülni, akkor a Barcelona sztárjai közül Eto'o vagy Ronaldinho következik a listán.

A Milannak tehát elsõdleges szempont a 25 éves csillag megtartása és boldoggá tétele. Kakáról nemrég maga a "Fekete Gyémánt" Pelé is így nyilatkozott.

“Cristiano Ronaldo kétség kívül a legjobb játékos jelenleg Angliában, ahogy azt mindenki láthatta az idei szezonban. Azonban még messze van attól, hogy a világ legjobbja legyen.”

“Kaká viszont olyan képességekkel rendelkezik, melyek Ronaldo elé helyezik. Õ minden idõk legjobbjai közé fog kerülni.”
Nuno88
azt írják h Simic a Marseilles-hez igazolt, bár a hivatalos oldalon még semmi sincs róla...

Nuno88
ne éljük bele mangukat egyenlõre sztem...

Palinko
de király ilyesmiket olvasni. eto nak örülnék a legjobban az eddig felsorolt nevek közül
Nuno88
A spanyol bajnokság ma este befejezõdik, és ehhez kapcsolódva a transzferguru Ernesto Bronzetti kijelentette, hogy Ronaldinho és Samuel Eto’o is könnyen kiköthet a Milanban.

Az elmúlt szezon igencsak rosszul sikerült a katalánoknak, akik ma este nagy valószínûséggel elveszítik a bajnoki aranyért folytatott küzdelmet. Ez akár teljes csapatfrissítéshez is vezethet.

“Minden azon múlik, hogyan alakulnak a dolgok az utolsó fordulóban. Ha számukra kedvezõtlenül, akkor a klub eldöntheti hogy a két játékos közül melyik távozzon a nyáron, Ronaldinho vagy Eto’o” -mondta az ügynök

A kameruni válogatott távozása tûnik valószínûbbnek. Érte a Milan az Arsenal és az Inter is bejelentkezett.

“Azok alapján amit barátaimtól hallottam, ha neki kéne döntenie, Eto'o a Milant választaná.”

A milánói csapat a középpályára is szeretne egy minõségi játékost igazolni.

“Köztudott, hogy egy csatárt és egy középpályást akarnak a csapathoz vinni a nyáron. Ami az utóbbi posztot illeti, a lista két nevet tartalmaz, Emersonét és Edmilsonét. Valószínûleg itt Carlo Ancelotti szava dönt majd.”

Bronzetti fõleg spanyol klubok átigazolásai körül tevékenykedik, ezért elmondta véleményét a Real-Kaká ügy kapcsán is.

“Tavaly a királyiak vezetõi megígérték a leigazolását, de ebbõl nem lett semmi. Sokkal inkább hiszek Adriano Gallianinak és Silvio Berlusconinak, akik elmondták, nem engedik el a brazilt.”

A Real Madrid szinte naponta ígér nagyobb és nagyobb összeget a világklasszis játékosért. Sikerrel járhatnak végül?

“Én például nagyon szeretnék randevúzni Monica Belluccival, de ez sosem sikerült. Viccet félretéve, nem tudom elképzelni hogy Kaká odamenjen a vezetõséghez és azt kérje, adják el a spanyoloknak. Ne felejtsük el, a Milan Európa bajnoka és az UEFA rangsor vezetõje.”

Forrás: channel.com

Nuno88
LOL...

A hírek szerint Ronaldónak 7 millió eurós évi fizetést kínált az elmúlt hetekben Roberto Carlost is szerzõdtetõ isztambuli egyesület.

Az AC Milan vezetõi azonban hallani sem akartak arról, hogy eligazoljon a világbajnoki mérkõzéseken eddig 19 mérkõzésen 15 gólt szerzõ támadó.

Aziz Yildirim elnök azon dolgozik, hogy minél méltóbban ünnepelhessék a török klub alapításának 100. évfordulóját, és az brazil csatársztár megszerzésével szeretett volna kedveskedni szurkolóinak.

Nuno88
Olasz lapértesülések szerint a Milan egyes játékosai nem szeretnék Sheva visszatérését, így a Milan újra harcba szállt Thierry Henry kegyeiért.

Silvio Berlusconi régóta támogatja Sheva visszaszerzését, és a hétén ennek esélyét mintegy 80%-ra saccolta.

Habár, a "Il Giornale" lap szerint a csapat és Carlo Ancelotti edzõ nem túl lelkes az ötlet hallatán.
Legfõképp a csapatkapitány Paolo Maldini, Rino Gattuso és Clarence Seedorf gondolják úgy, nem várnák tárt karokkal az ukrán csatárt, fõleg hogy tavaly õ kérte eladását a Stamford Bridge-re.

Komoly viták vannak az árával kapcsolatban is, a Chelsea nem adná 20 millió font alatt, ami még így is 10 milliós veszteséget jelentene számukra. A Milan viszont nem hajlandó 6.7 millió font fölé menni ráadásul csak kölcsönben gondolkodik, mely egy vagy két évre szólna.

Mivel Samuel Eto'o valószínûleg a Barcaban marad - vagy esetleg az Inter is harcba száll érte - a Milan újra az Arsenal elvágyódó francia gólvágója felé fordította figyelmét.

Carlo Ancelotti megerõsítette hogy Henry azon játékosok közé tartozik akik iránt õ és csapata rendkívül érdeklõdik, valamint teljeséggel meg van gyõzõdve arról hogy remekül tudna játszani Ronaldo és Kaká oldalán.

Az "Il Giornale" szerint azzal, hogy az Edmilsonról való tárgyalást megszakította a Milan, a fiatal tehetség, Yoann Gourcuff jövõre sokkal több lehetõséget kap a középpályán.

ford: lalas

Forrás: channel4.com

Nuno88
nem fogjuk eladni sztem sem és remélem igazam is lesz, hát remélem h szoros bajnokság lesz, és már jó lenne bajnokságot nyerni mert 2004 óta nem jött össze...

Palinko
tudjuk,hogy te interes szemüvegen keresztül látod a világot....
ForzaInter
Az Inter odavissza verte a Bl gyõztest<#hehe>

Yo, Bitch!

Palinko
hát ki más lenne jelenleg a legjobb? mi nyertük a bl-t, mi vagyunk a legjobbak, jövõre más nyeri, õk lesznek a legjobbak... itt asszem elég lenne abbahgyni a kibontakozni vágyó vitát...