A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Bsz capitano! és Serginho pedig tegnap lett 36.. Bsz!

#acm

LasCar16
asszem Mottát ingyen igazoljuk... Abidal is már a Barcáé😞 onnan Gio fog/vagy már eligazolt...Zambrotta tuti marad, ajánlatot tettünk Drogbáért a Chelseanek...Pato ügyletbõl pedig kiszálltunk..., de felreppent Deco neve is akit a merda csábít

#acm

Palinko
Paolo Maldini ma ünnepli 39. születésnapját. A piros-feketék csapatkapitánya 1968. június 26-án született Milánóban.

Nagyon sok boldogságot kívánunk az olasz labdarúgás szimbólumának!

Forrás: acmilan.com
DjCooll
Na bayern már a 9. érkezõt is maga mögöt tudhatja ha jól számoltam. Klose is az õvéké. Nekünk is így kellene igazolnunk vagy legalább csak a fele erõvel de áh na mind 1 ezek vagyunk mi. De azért még reménykedek hogy lesz vmi angy igazolás.

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Ez nem így mûködik. Az a pénz Berlusconié, és nem a csapat átigazolásaira van, hanem Ronaldinhora. Olyan nem lesz, hogy azt a pénzt más(ok)ra költjük.

Nuno88
na mind1 innentõl fogva marad az idegeskedés és a falnak futás...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
ja most 5 millán veszekszünk. jó nem égetõ a csatárprobléma, de akkor is szerintem már a chealse meg a reál régen kiröhögött minket amilyen ajánlatokat teszünk....
Nuno88
hát ez az... Berlu papa azt mondta h 100 milla van félretéve Ronaldinhora, akkor nem kell õ és abból a pénzbõl vegyünk normális játékosokat! Eto'o 40 milla marad 60 abból is lehet venni jó pár játékost!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
"fiatal,tehetséges,olasz"
ez mind igaz! de nem játszik jól 😞
és etoért nem adjuk meg a 40 millát? ennyit érünk nekik? :S
LasCar16
nem kell Gilát bántani(fiatal,tehetséges,olasz)versenyszellem jót fog neki tenni...okosan fogunk igazolni, most nincs bundabtrány se VB..lesz elég idõnk felkészülni, úgyis fognak jönni..a Barca mégis nyit az Eto'o transzferre..40millát kérnének...mi meg 35- ajánlottunk-.-....ez zavar engem h. sokat hezitálunk...gond a fizuja lenne 8milla kb..csak nálunk van egy fizetési tendencia..majd meglátjuk...😊

ui: én még szívesen Maxi Rodriguezt látnám a csapatban...valamint Abidal körül is nagy a csend...

#acm

Palinko
hát ha idén is ki lesz szurva a szemünk egy gila szintû játékossal akkor azt hiszem tényleg robbanok... #10886 ban leírtak közül ha "csak" zambrotta jönne én akkor is nagyon boldog lennék 😊
Nuno88
ámen...

Jajd last Day jön Ronaldinho Quarezsma Pato Zambrotta
Nuno88
komolyan a falnak tudnék menni mérgemben... a Bayern igazolt egy országot, a Barca is igazolt minõségi játékost, a Juve is igazolt már jó embereket, MI MÉ NEM TUDUNK GYORSAN IGAZOLNI?
mindig az utolsó percre marad minden, kezd elegem lenni ebbõl...

Palinko
azon nem lepõdnénk meg...
az lesz a meglepi, hogy nem igazoltok senkit -.-

Palinko
Az AC Milan hivatalosan is bejelentette, hogy Christian Abbiatit 2008. június 30-ig kölcsönadta az Atletico Madrid gárdájának.

szegéyt mindék kölcsönadjuk,pedig jó kapus. kalacnál biztosan jobb
Palinko
helytálló nyilatkozat,de ne felejtsük el,nagy meglepit ígértek a szurkolóknak! én várom 😄
Nuno88
Pippo Inzaghi üdvözölte a Juventus visszatérését a Serie A-ba. A rutinos támadót a legtöbben a Milannal azonosítják - elvégre a friss BL-gyõztesnél eltöltött 6 szezonban itt érte el legfényesebb sikereit -, 2001-ig bezárólag viszont 4 idényt eltöltött a Zebrák színeiben, és anno tõlük tette át székhelyét a San Siróba.
- A Juve mindig is meghatározó szerepet játszott az olasz futballban, és vitathatatlan, hogy a klub most visszakerült az õt megilletõ helyre - mondta Inzaghi. - Vincenzo Iaquinta, Tiago Mendes és Sergio Almiron személyében már több jó igazolást véghezvittek, Claudio Ranieri pedig kitûnõ edzõ. Mindez elõrevetíti, hogy újra nagy ellenfél lehetnek.

Nuno88
na akkor a sztárigazolási herce-hurca kamu volt, nem igazolunk senkit, esetleg majd Mihajlovicsot rávesszük h jöjjön el az intertõl és focizzon nálunk még egy szezont -.-
a Barca nem adja el a sztárjait, hát jóhogy nem, hülyék lennének, de akkor miért nem igazolunk egy Torrest vagy egy Tevezt, megannyi tehetség van, de mi mindig vkit akarunk azt nem adják vagy nem akar idejönni és akkor mi nem veszünk senkit -.-
Galliani<#levele>

Nuno88
Carlo Ancelotti: "Suazo az Inter mellett tette le a voksát, és ez elég volt ahhoz, hogy ne igazolhasson hozzánk. Henryt nagyon szerettük volna, de Spanyolországban sokkal többet fog keresni. A Barcelona nem akarja egyik sztárjátékosát sem eladni, ahogyan mi sem akarjuk odaadni Kakát a Real Madridnak. A mi csapatunk már így is elég erõs. Emlékezzenek, Ronaldo nélkül is megnyertük a Bajnokok Ligáját, a következõ szezonban pedig már õ is játszhat. Aztán ott van még Inzaghi, Gilardino és Oliveira. Képesen leszünk egy-vagy két csatárral is pályára lépni, de a legfontosabb dolog mégis a megbízhatóság lesz."

Forrás: goal.com

Nuno88
A Luigi Berlusconi Kupa idei kiírásában a Milan és a Juventus augusztus 17-én este mérkõzik meg egymással a San Siroban.

Nuno88
hát lesz... csak én sztem keverem a szezont a fazonnal 😊

Miért ne lenne?

Nuno88
Berlu-kupa is lesz majd vagy ez az?

Lombardini
Mivel titeket is érint:

Augusztus 14.-én Tim Trófea hármas torna a Giuseppe Meazza stadionban

Az Inter az AC Milan és a Juventus fognak játszani a szezon elõtti Tim Trofeáért augusztus 14-én, kedden a Stadio Giuseppe Meazzában. Ezt a tornát már hetedszer rendezik meg. A kék-feketék négyszer a Milan pedig kétszer nyerte meg ezt a háromcsapatos kupát.

inter.hunsport.hu

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Nuno88
Kellemetlen meglepetésben volt része a minap Adriano Gallianinak, a Milan alelnökének, aki hazatérve szomorúan konstatálta, hogy kirabolták. A betörõk az emeleti balkonon át másztak be a lakásába, és pénzt, ékszereket, valamint más értékes tárgyakat vittek el a páncélszekrényébõl.
A kopasz alelnök a sajtónak elmondta: "öröm" az ürömben, hogy a "nagyfülû kupa" éppen nem volt nála, a legjobban ugyanis a BL-trófea ellopását sajnálta volna, és korábban 10 napig a lakásán volt.

Nuno88
Eto’o lezárta a tárgyalásokat a Milannal
Külföldi labdarúgás

A kameruni bejelentette, hogy a Barcelona labdarúgócsapatának elnökségével folytatott megbeszélése után biztosra vehetõ, hogy marad a gránátvörös-kék csapatnál.

Samuel Eto’o kijelentette, hogy lezárta eligazolásának ügyét. A kameruni válogatott játékost több klub is vitte volna, de a Milan volt a legkitartóbb. Eto’o azonban most kijelentette, biztosra vehetõ, hogy marad a Barcelonában.

- A Milannal folytatott tárgyalások lezárultak. Laporta és az igazgatóság biztosított róla, hogy azt szeretnék, ha maradnék, én pedig soha nem is akartam elhagyni a csapatot. Nagyon izgatott vagyok a jövõ miatt, amely különösen sikeresnek ígérkezik – jelentette ki Eto’o.

Nuno88
Kaká a Milan új Maldinije
Külföldi labdarúgás

Legalábbis Fabio Capello szerint, aki jól ismerve Silvio Berlusconit azt állítja, hogy a brazil még a Real Madridért sem fogja elhagyni a lombard Bajnokok Ligája-gyõztes klubot. Forrás: Mobilpress

A spanyol labdarúgócsapat 80 millió eurót ajánlott az AC Milannak a brazil irányítóért, ám a királyi gárdát bajnoki címig vezetõ olasz tréner szerint ez is kevés lesz, ahhoz, hogy az Aranylabda elsõszámú várományosa Madridban kössön ki.

- Ez egy lehetetlen küldetés. Ha valaki ismeri Silvio Berlusconit, az tudja, hogy õ mindig azt akarja, hogy a Milan legyen a világ legjobb csapata, ehhez pedig szüksége van Kakára. Bármit meg fog tenni azért, hogy ne csábítsák el egyik legjobb futballistáját. Soha nem fogja elengedni Kakát, õ lesz a csapat arca, az újkori Milan Paolo Maldinije – nyilatkozta Fabio Capello, aki korábban Bajnokok Ligáját, világ- és európai Szuperkupát, valamint olasz bajnokságot is nyert a piros-feketékkel.

Forrás: Mobilpress

Nuno88
Adriano Galliani: "Mielõtt visszaléptünk Suazótól, beszéltem Silvio Berlusconi elnök úrral, és egyetértettünk abban, hogy nem fogunk versenyezni az Interrel. Komoly kockázata volt annak, hogy tényleg elmérgesedik a helyzet. Mindannyian szerettük volna Suazót a Milanban látni, de az élet megy tovább. Sokszor beszéltem Massimo Morattival az elmúlt napokban, és az elejétõl fogva örültem annak, hogy az Internél nem gondolják úgy, hogy tisztességtelenül cselekedtünk volna. A Milan figyelembe vette a játékos kérését is, és minden további nélkül visszalépett az üzlettõl. Az olasz futballvilágban így is elég sok pletyka van, és nekünk nem volt szükségünk még egy nehezékre. Mint a liga korábbi elnöke, kijelenthetem, hogy a felelõsség érzése nagy szerepet játszott a Suazóval kapcsolatos döntésemben. El tudják képzelni, hogy nézett volna ki, ha az olasz bajnok és a Bajnokok Ligája gyõztes egymással marakodva fellebbezést nyújt be a FIFÁ-hoz? Köszönjük, de nem kérünk belõle. Jobb visszalépni és a jövõvel foglalkozni. A szurkolóinknak azt mondom, amit Berlusconinak is elmondtam. 1986-ban elvesztettük Gianluca Viallit, mivel nem akart hozzánk igazolni. Nem keseredtünk el, és megszereztük helyette Marco van Bastent. Talán Viallival többet nyertünk volna, de hát Marcóval... Jelenleg Eto'o nincs a piacon, egyébként is a Barcelonában akar maradni. Persze ettõl még õ van a listánk élén, ebbõl sosem csináltunk titkot. A legnagyobb problémát az adórendszer okozza, ami sokkal kedvezõbb Spanyolországban. Henry esetében is ez okozta a gondot. Nagyon közel voltunk a franciához, Leonardo nagyon keményen dolgozott, hogy meggyõzze. A játékos vételára nem okozott volna gondot, ki tudtuk volna fizetni az Arsenalnak, azonban a 6,7 millió fontos fizetést nem tudtuk vállalni. Hogy egyértelmû legyen, a Barcelonának Henry szerzõdése évente kevesebb, mint 10 millió fontba kerül, míg a Milannak ugyanolyan fizetés mellett 13,5 milliót kellett volna kifizetnie. Jelenleg ez az igazság sajnos, hozzá kell szoknunk. Évekkel ezelõtt az Ajax, a Red Star és a Steaua Bukarest még harcba tudott szállni a Bajnokok Ligájáért. Mostanra ezek a klubok teljesen eltûntek, mert egyszerûen képtelenek lépést tartani ezekkel financiális követelményekkel. A dolgok ráadásul rosszabbra fognak fordulni, mivel egy új kormányzati terv szerint forrásokat fognak elvonni a nagycsapatoktól, hogy a kicsiknek adják õket. A Serie A-n belül ezért kiegyenlítõdés lesz megfigyelhetõ, de Európában szinte biztos a hanyatlás."

Forrás: channel4.com

Palinko
hát nekünk biztos nem adják el
Nuno88
AC Milan ask Inter for Samuel, Adriano in 'peace talks'
tribalfooball.com - June 24, 2007

AC Milan are in talks with Inter over defender Walter Samuel.

The Argentina international could be the first move to mending the rift between the two clubs over the David Suazo affair after 'peace talks' were held on Friday.

Milan have asked about Samuel's situation and Inter are ready to negotiate with the veteran well down on the defensive pecking order in coach Roberto Mancini's plans. The Rossoneri have also made enquiries about Adriano's availability.

DjCooll
Nem rég olvastam hogy az Inter viszi a realból Cassanot és Robinhot nem tudom emnyire kacsa de ha igaz akkor nagyon erõs csatár kerete lesz az Internek és akkor bizony tényleg kellenének minõségi védõk mondjuk amugy is kellenek.

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Palinko
hát jók a meglátásaid szerintem is inkább védõket kéne igazolni, bár ahogy dobálóztak a nagy nevekkel engem is lázba hoztak és akkor már mindjárt nagyobb nevet 😄
védõ meg tényleg nagyon kéne Bonerát vettük csak az utóbi idõben... maldini térgye nemhiszem,hogy bírná 😞
Nuno88
hehe 😊

LasCar16
ja bocs télleg... Udinét akartam írni... csak ez a feketefehérmezbekavart:ASD:S

#acm

Nuno88
Kvajjarellá már a Juventusé ---> az Udinébe ment 😊

LasCar16
majd a vezetõség meglep minket .. de nemértem h. miért csatárgond az 1., égetõen szükség lenne egy Nestához hasonló belsõ védõre( mert jövõre jóval több meccset játszunk és Maldini, Cafu,Serginho,Favalli nem lesz már fiatalabb, de akkora a teljesítménykényszer h. Ancelotti nem próbálkozik a fiatalokkal, pedig szerintem van egy-két próbát megérõ tehetségünk... de még egy univerzális szélsõt is szívesen látnék a csapatban,Zambrotta?😊] , egy Pirlo alternatívára...és egy védekezõ középpályásra... nem tudom de itt mindenki dobálózik a nevekkel..Henry már a Barcáé( vagy szimplán nem érdekeltük..ezt hiszem el kevésbé)..számomra rejtély h. mi hogyan száltunk ki olyan könnyen a versenybõl...lehet van valami a háttérben talán Ronaldinhoval van vmi kapcsolatban..bár leszögezték h. szerzõdést hosszabbítanának vele, meg a fociakadémiáját is támogatnák, plusz ugye ott van a Nike (R10)..ez sem elhanyagolhato h. mennyi pénzt hoz ez a katalánoknak... de majd Ronaldinho dönt a nyaralás után..ezt nyilatkozta... Eto'o tuti h. nem jön... Suazo jó lett volna..de szerintem csak bekavartunk ezzel az Internek.., mert megakadtak a tárgyalások a Calgari és az Inter között..aztán Morattiék rádöbbentek h. nem kellene hagyni...de vmi olyasmit is hallottam h. Suazót eltilthatják?..ennek még utánanézek..most pedig ittvan David Villa, talán még Drogba..csatárpiac ezzel ki is ürült...Shev visszatérésére nem sok esélyt látok...Tiago, és Kvajjarellá már a Juventusé...azt hiszem..talán még Maluoda-ra lenne érdemes ráhajtani..mielõtt a Chelsea megszerzi...de olyan vihar elõtt csendet érzek... ravaszak vagyunk nem balfaszok😊 remélem azért mihamarabb hallhatunk valami reménykeltõt...juteszembe így utólag Abidallal mi a helyzet?😊
nah további szép napot mindenkinek, kíváncsi vagyok h. ti h. látjátok a dolgokat, és az esélyeket😊

#acm

Nuno88
mondjuk Eto'o se lenne rossz... de majd meglátjuk, ahogy ismerem a vezetõséget augusztus 29. elõtt nem igazolunk...

Palinko
valahogy én sem utasítanám el 😄
Nuno88
nekem Ronaldinho kellene 😄

Palinko
hát ronaldinhot nem hiszem... én még mindég etoban bízok 😊
Nuno88
Henry átigazolása elindíthatja a dominót
Külföldi labdarúgás

A francia Barcelonába szerzõdése közelebb lökheti Ronaldinhót a Milanhoz, és ezáltal Alberto Gilardinót a Juvéhoz. Legalábbis Olaszországban így kombinálnak.

Thierry Henry Barcelonába igazolása nemcsak Londonban és Barcelonában kavarta fel a kedélyeket. Az természetes, hogy a londoniak nagyon csalódottak, míg a katalánok szurkolói lázban égnek a francia klasszis érkezése kapcsán. A hírt azóta már megerõsítette a Barcelona, vagyis a 30 éves támadó Ronaldinhóékkal kezdi a következõ szezont.

Illetve Olaszországban, pontosabban Milánóban azt remélik, hogy Henry Barcelonába igazolásával a régóta ostromolt brazil végre igazolhatóvá válhat. A nyáron a Bajnokok Ligája gyõztese hiába próbálta megszerezni Sevcsenkót, Eto’ót és Suazót is, utóbbiról éppen tegnap derült ki, hogy jogosan írt alá az Interhez.

Ha így történik, vagyis a Barca egyik klasszisa Milánóba költözik, akkor a Fabio Quagliarellát hiába ostromló Juventus lecsaphat Alberto Gilardinóra. Az olasz válogatott csatára ugyan nem akarja elhagyni a Milant, de Eto’o vagy Ronaldinho érkezése egészen biztosan a kispadra számûzné, ami egy világbajnok esetében nem elfogadható.

Nuno88
na Suazo nem jött, Hanry ment a Barcába így remélem a Barcából jön vki 😛

LasCar16
<#whatever> hát, akkor sok sikert neki..

#acm

Nuno88
A Milan hivatalos oldalán bejelentette: tekintve, hogy David Suazo már korábban aláírt az Inter együtteséhez, ezennel visszalép a játékosért folytatott további tárgyalásoktól. A Milan emellett szeretné leszögezni, hogy a tárgyalások során mindvégig a törvényeket és szabályokat tiszteletben tartva jártak el.

Nuno88
Massimo Cellino, a Cagliri elsõ embere délelõtt még úgy nyilatkozott, hogy a játékos maga választhatja meg következõ csapatát, és mivel már korábban megállapodott az Interrel, biztosan Massimo Moratti csapatában köt ki. Persze, ebben a történetben már annyi csavar volt, hogy szinte nem is meglepõ: a Milan hivatalosan bejelentette, hogy a David Suazo a piros-fekete lombard csapat játékosa!

- Az AC Milannak sikerült megállapodnia a Cagliarival, és magával a játékossal is, David Suazo átigazolásáról. Tudjuk, hogy a csatárnak szerzõdése van az Interrel, de sikerült áthidalni ezt a problémát is. A klub szeretné leszögezni, hogy az eset kapcsán mindvégig igyekezett korrekt lenni, és betartani a nemzetközi sportéletben bevett normákat – szól a Milan hivatalos közleménye.

Palinko
Suazo az interé mostmár biztosan!
Palinko
remélem is. csak tudod az elején kell belevágni mert elkapkodják az értéket gyorsan...
LasCar16
az átigazolási idõszak még el sem kezdõdött szinte..fogunk igazolni, de ezt a kopaszéktól megszokhattuk😊 csak nem kamuznak a nagy nevekkel..., fogunk még örülni..csak nyugalom

#acm